50265
  • Kotomicuki
    Breen space set-tel egész pofás energia-elszívót lehet építeni...
    Most, hogy az iconian set-tet visszanyesték..., csak nagy kár, hogy a plasmonic leech-et is!
  • Kotomicuki
    A polaron-t a breen-konzolok és ezen szett használja ki jól, ehhez kell 2 db a Lukari-szettből és máris van egy beam-el is jól sebző sci karid (Chronometric Energy Converter) - ez, ugyan nem kimondottan sci hajó, de szépen lehet vele aprítani az előbbiekkel felszerelve.

Plata most utálja, de majd meg fogja ő is szeretni!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.06.02. 21:42:11
  • Plata
    Kinek mi jön be,de a disruptor,phaser antiproton és plasma a legdivatosabb,polaron meg tetryon eléggé lagymatag.
    Disruptor jó mert csökkenti a célpont resistjét,vagyis nő tőle a sebzésed.
    Phaser az kiütheti a célpont valamelyik alrendszerét pár másodpercre,kb semmi értelme,de phaser amúgy nagy divat,mert a legtöbb játékos fedes.És ugye a filmekben azok phasert használnak.
    Plasma is jó,plasma a célpontra egyfajta DoT sebzést tol még.
    Antirproton az jó kis bónuszt ad critre.
    Tetryon elég gyengécske,pajzsot sebez.
    Polaron meg energiát szív el,szintén gyenge a sebzése.
    De nekem tarantulán full destab tetryon fegyverzet van,mert azzal fun,igaz sebezni lószart sebez,de kit érdekel,ha a Tarantula énekel úgysem marad életben semmi.
    Polaront még lekvár carrierekről is leszedtem és dobtam a kukába.
    Lekvár karival majd azt használok,ha kibirom.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.02. 21:04:00
  • Plata
    Nos ebből gondoltam hogy pen-est akarsz.
    "Re-engineering." - a 2,5%-okban nem hiszek, így inkább magamnak gyártok Pen-es fegyvereket"
    Azt gondoltam tán pen fegyót szeretnél pörgetni.
  • Kotomicuki
    "magamnak gyártok Pen-es fegyvereket" (tudod: craft) - nem t'om, ebben hol láttál re-enginier-t?! (legfeljebb utána re', hogy a pen mellé jó dolgok kerüljenek! )
    Addig jók a repu-fejlesztésből hulló dolgok, amíg nem lesz annyid, hogy "tisztességes" felszerelést adjál annak a karinak. PONT!

Bozi_Vilag #28798:

Ez egyéni preferencia: van, aki a színe, vagy hangja alapján választ fegyvert, van, aki az általa elérhető sebzés alapján (ebben közre játszik, hogy milyen konzolokat lehet hozzájuk tenni), utóbbinál a disruptor és az antiproton vezet, de most kezdik majd a többit is felhozni ezek szintjére (ha van eszük a fejlesztőknek).
  • Bozi_Vilag
    És mi alapján kell eldönteni, milyet használunk? Azt tudom, hogy én azért distruptort, mert az volt a legolcsóbb még régen :D
  • Plata
    De romulán karinak a plasma az ami jól mutat.
    Pen-t te nem tudsz semmire sem tenni re-engineringel,max critet.
    Pen nem választható stat sajna.
  • Kotomicuki
    "Re-engineering." - a 2,5%-okban nem hiszek, így inkább magamnak gyártok Pen-es fegyvereket, mint az ilyen, soha be nem jövős proccosokat megtartsam. ...és ez a gondom a plazmával is, HA bejön, akkor egy kicsit sebez 10 sec-en át..., akkor már inkább a disruptor ellenállás csökkentése, vagy az antiproton +20% kritikusa: ezek biztosabbak és azonnaliak, arról nem is beszélve, hogy a "sebzésük" is jóval nagyobb lehet!
  • Plata
    Re-engineering.
    De a roma repus fegyók elmennek roma karinak.
    Meg grundra boffnak fegyó esetleg.
  • Kotomicuki
    Én az érdekességeket és a legjavát tartottam meg: pl. dmgx3 és hasonló cuccok, a nukara EV-ruhák, ha jobb statokkal jöttek...
    Aztán, ha sikerült felszerelnem az adott karaktert - eldőlt, hogy milyen típusú fegyverzetet használ - , akkor csináltam nála nagytakarítást és kidobtam az ezután amúgy sem használatos dolgait, azaz, szinte mindent, ami repu'-ból "ingyen" jött!

Legjobban akkor jársz, ha EC-re beváltod őket egy vendornál/árusnál - ha nem illeszkedik a karakter által használt fegyverzettípushoz, amíg még "fejlődik" a karaktered. Úgyis vett repu'-s és flottás (meg lobi kristályos) cuccokkal fogod felszerelni az embereidet, azon pár darabot kivéve, amik küldetésekből potyognak.
  • Bozi_Vilag
    Nekem romulánnál semmit sem adott, borgnál meg csak dillit :D
  • Plata
    Új kieg miatt kétlem.
    Valami barom drága promós hajó lesz.
  • Chak
    Vagy semmi nem jön, és bezár a játék.

• Plata
    Úgy látszik a forróság egyesek agyára ment.
    Cseten hirig van,egyesek szerint draines lekvár promós hajó jön egyesek szerint meg fed/klingon crossfaction franc tudja mi hajó,oszt ezen összevesztek és anyázás megy.
    Így nem lehet admiraltyzni sem nyugisan.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.02. 15:31:55
  • Plata
    Az még szarabb amikor eléred T5 reput kiveszed a jutalmat és elfelejt adni repus vackot.Ugye 750 mark 5 vacak jár meg 32k dili.
    Ikony repunál sokszor megszopatott,dilit adott de markot vagy repus tokent kifelejtette.
  • Raulblanco7
    Salvage-olni nem tudod, csak discard.
    Egyébként kb csak azt amikor nem item esik belőle hanem a mark mellett egyesével kapott másik cucc, de persze hogy a terran esik mindig amiből úgyis rengeteg van a mirror miatt :D
  • Chak
    úgy, úgy.
  • Plata
    Discard,salvage,kuka.
  • TTSS
    A repuból naponta eső kismillió box tartalmából mit érdemes megtartani, vagy mit érdemes kezdeni velük? Amolyan gyűjtögető típus vagyok (eltesszük, hátha jó lesz még), de fullon a raktár és az inventory is, és perpill nem bővítenék (meg azt a 12 helyet így hamar betölteném megint)
  • Plata
    Meg roma doffok boffok.
    Romulán boffokat nagyon jó áron lehetett eladni.
  • Raulblanco7
    Amikor bevezették a romulán kieget, minden plasma fegyver elfogyott exchangeről mert mindenki új romulán karaktert húzott és plasma fegyverekkel ment. Még a fehér szutyok is, ami phaserből vagy disruptorból 10.000 ec volt, az plasmából több millió.
    Gyanítom majd a kieg bevezetésével megugrik az igény a polaron fegyverzetre, bár kis szintre nem, mivel csak nagy szintű karik lesznek.
    És azóta mondjuk van craft is, de talán ha felvásárolják őket, lehet érdemes lesz craftolni pár polaron beamet exre.

Egyébként passz, nem nagyon foglalkoztat most ez a dolog, talán r&d-t érdemes lehet felvásárolni az első napokban amíg olcsó, de ki tudja mikor jön be egy r&d promó ami még lejjebb viszi az árait.
  • Trucker39
    Először voltam ebben a csatában. Három bombát sikerült elvinnem és robbantani. Nagy nehezen nyertünk. Ja és valaki egyből kilépett a csata elején.
  • Chak
    Haha ez jó volt. :D tovább gondolva, ha már mindenhol jem'hadarok fognak agresszívkodni, ideje egy rakás elsősegély csomagot venni, amit a sok lefejelt szerencsétlenre rá sózunk utána. Ezen kívül elgondolkodnék egy fizetős lelki segélyszolgálat nyitásán is DS9-on, mert annyi kardassziai fogja ellepni a helyett h a sok lelkibeteg bajori fiatalember nehogy leugorjon a promenádról. A légzsilipeknél s érdemes lehet plakátolni. pf lol
    Na jó inkább elmegyek ebédelni. :D

• Plata
    Egy speckó képességű B'rel vagy full quad cannonos Valiant érdekelne.
    Ha tényleg valami ilyen lenne a Ds9 promós hajó.Mondjuk ha torpedós lenne a B'rel.
  • Plata
    Ha igaz lesz Ds9 promós hajó is,azt hogy mennyi valóság mennyi hülyeség nem tudom.
    Valami Ds9 filmes hajó lesz,bár azt nem hiszem hogy kardassziai hajó is jönne.
    Fed/klingon/roma ok,jem hadar talán,de kardi már hülyeség szerintem.
  • Raulblanco7
    A weather control system ára állandó, replikálható cucc, nincs értelme abba fektetni.

De hogy komolyan is válaszoljak, abba ami jelenleg olcsó és később drágább lesz.
  • Plata
    Úgy látszik valami kisebb frissítés jött.
    340 kb patch jött le indításkor.
  • Plata
    Mi van a másik maki hajóval?
    És mi van a promós hajóval?
  • Chak
    Sejtettem, csak gondoltam válaszolok valamit.
  • Orbancapitan
    csak úgy fel tettem a kérdést nem csak hozzád irányult :)
  • Chak
    Klímákba, olyan meleg kezd lenni ahahaha.. egyébként nem tudom, nálamnál tapasztaltabbat kérdez meg.
  • Chak
    dehát kell.. :"D
  • Plata
    Na már csak ez hiányzott,retardált kurland boff.
  • Orbancapitan
    Hmmmmm vajon mibe lesz érdemes beruházni?
  • Chak
    Van már DS9 lockbox blog is az éterben.

link

:D

• Plata
    Ha tudsz vegyél majd a karakterednek adapted armor szettet.Az adapted armor a szintedhez igazodik,csak modokat kell bele venni.Minden negyedik szinten van vendornál mod a ruhádba fegyveredbe.De craftolhatsz is magadnak,az jobb,bár úgyis hamarabb lesz meg a négy szint minthogy le craftold.Flottánál a vendor árul zöld modokat.A lentebbi képeken is látszik hogy mindegyik akrim ilyen szettet használ,van amelyik full szettet,mint a fejvadász,az egy komplett cartel marketes mantellian valami szett,színmódosítókkal át színezve,sorciknak vegyes ruhák vannak.Cartel marketes ruhákat némi CC-ért account wide-ra lehet unlockolni,vagyis minden karid kiveheti ingyen és viselheti.Egyszerűbb mintha minden karinak megvennéd sok milláért exről,vagy boxokból próbálnád kinyitni.
    Még társakat is vehetsz CC-ből,treek valami eszement aranyos.Kis ewok maci aki mellesleg fejvadász.
    Mivel már kivették a segítők cuccolását vele nem kell törődni,az ő cuccai max más külsőt adnak statot már nem,alapból tápos mint egy állat.
    Viszont a fizetős társakkal a játék bár szórakoztató,de velük nem lesz lehetőség bizonyos dolgokra,teszem azt hogy bele szeressen a karid,vagy feleségül vegye és a többi.Mert az alap sztori társakkal ilyesmit is lehet.
    Azt hiszem nekem 4 nem ingyenes segítőm van.Három járt mert előfizetős voltam egyet vettem pénzért.2100 cc+ acc wide unlock,ami nem tudom már mennyi.
    Treek egy végtelenül cuki ewok maci.De emellett nagyon tápos harcos.
    Shae Vizsla vagy Vizla? Járt mert előfizus voltam akkor,Nico Okaar dettó,Dart Hexid megint valami ilyesmi miatt járt.Ezeket meg sem lehet asszem venni,csak az kapta meg aki akkor elöfizetős volt.Vagy bugos az accountja.
    Jah a flottás vendor SW ToR-ban nem olyan mint STO-ban,itt a flotta olyan mint STO-ban ESD.Flotta a neve de az a központ.Minden ott van.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.31. 13:27:50
  • Plata
    Sith Inqusitorból lehetsz Sith sorcerer és Sith assasin.Assasin dupla pengés karddal harcol.Sith Sorcerer egy kardot használ,a lightning fenomenálisan jó.Igazi sith érzés.Sith inquisitor nem karddal hanem inkább az erővel harcol.
    Sith warrior az más az kardal hadakozós kari.Belőle lehet Sith Juggernaut akinek egy kezes kardja van.Sith Marauder két kardos.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.31. 12:49:46
  • Raulblanco7
    A lelki béke hazugság, csak a szenvedély létezik.
    Sith, valami 1 kardos, ennyit tudok egyelőre, majd meglátjuk ha már ott tartok, szólok úgy is ha elkezdtem vele játszani.
  • Plata
    Nem tudom meg vannak-e fizetve Sw ToR fejlesztői vagy sem,de ha fizetős leszel szerintem tetszeni fog.Feltéve ha nem jedi akarsz lenni,a jedi lovag és sith harcos sablonos,jedi sage elmegy,birodalmi ügynök érdekes,fejvadász jó,csempész is érdekes,katona elég unalmas,sith inquisitor nagyon jó.Ezek csak az alap kasztok,abból két felé lehet specializálódni.
    Bár tudnod kell hogy a játék mára már nevetségesen le van könnyítve,régen mikor még nehéz volt és kemény élvezetesebb volt,mikor még a kezdő bolygóhoz is party kellett mert egyedül nem ment.Ma már a segítőd egyedül lever egy boss-t flashpointon is,amit simán szólózhatsz.Régen +2 heroic zónában egy pofontól feküdtél.Most a +4 is laza.
  • Raulblanco7
    Az a gond, hogy már a játékkiadók sem fizetik meg a dolgozóikat

Ez engem baromira nem érdekel, a tesco-ban ha vásárolsz sem a kasszásnak vagy az árufeltöltőnek fizetsz hanem a tesco-nak, aki majd a profitból fizeti megállapodás szerint a dolgozóját.
    Úgy az swtornál is szarom le nagy ívben, hogy mennyire fizeti meg a dolgozóit, megállapodtak x összegben, leszarom hogy az jó vagy rossz fizetésnek számít programozói körökben.
    Van egy adott terméke, annak egy használati díja, tetszik játszom vele, nem tetszik nem játszom vele, de ha játszom, mit bánom én hogy valami pénzéhes cég és a befektetőinek zsebébe megy, ők költöttek sok pénzt arra hogy a játékból legyen valami, ők érdemlik meg utána a bevételt is.