50264
  • Plata
    Szerintem ahhoz elég erős gép kellene hogy fusson rajta egy ilyen kinézetű STO.
  • Shion
    A grafikával nekem semmi bajom nincs, egész jónak számít korához képest. Ma is teljesen élvezhető, igaz a mai vasamon maxon megy.

Ha javítani lehetne a játékon, akkor én a karakter futás animációját cserélném le, katasztrofálisan néz ki. Futás közben jobba-balra leng a válla fél-fél métereket, olyan mintha Mr. Bean-t nézném 100 méteres sprint futás közben :) Ehhez nem kellene új engine, csak animáció csere :)
  • Trucker39
    Csak a játék motorjára gondoltam. Magával a játékkal nem játszottam, meg olyan nagyon nem is foglalkoztam vele.
  • Chak
    STO graf igaz nem 2018as, de még így is megállja bőven a helyét. MMO frontom meg pláne. Cryptic meg már így is sokat javított a grafikán, persze csodát nem fog tudni tenni, új engine nélkül. A jelenlegi engine nem is a grafikában, inkább technikai dolgokban akadályozzák. Mint például a race, carrier change. És hasonló dolgok.

Míg a másik játékuk a Neverwinterben az engine szinte ugyanaz, mégis technikailag, és sokszor grafikailag is fejlettebb, látszik h ott nem 9 hónapot kaptak h összedobják az egészet. STO mai napig nyögi a 2009-es sietettet kiadást. Kecseg kiadók haha.

Van hátul ütője is a fejlesztéseknek, mikor az engine lighting részét lecserélték, amivel erős graf javulás állt be, elvesztettük Risa day/night cycle-t. Az egész mapot újra kéne csinálniuk h újra legyen éjjel is Risa-n. Szerintem az volt a legjobb az egészben buu. :D

• Plata
    Grafika szép,de a játék elég gáz.
    Űrhajós játék amivel a földön lövöldözünk általában egymásra,mert nem űrharcról van szó,végig földközelben épületek vagy szorosok közt mászkálva lövöldözünk egymásra,ennyi erővel hajós játék is lehetne,ugyanez csak ott vízen lövöldöznénk.
  • Trucker39
    Ilyenre gondoltam:

• Bozi_Vilag
    Igényesebb grafika? Mintha ez nem lenne elég igényes :D
  • Trucker39
    Nem egy-két nap alatt tanulható játék. Idővel majd szépen bele lehet jönni. Csak kapkodtam, meg kapkodom a fejemet, hogy mennyi információ, választási, módosítási lehetőség van a játékban. Ha kapna egy modernebb játék motort, valami igényesebb grafikával, az még nagyobbat lendítene az élvezeti faktoron. Nem grafika, de nagyot néztem, mikor először szembesültem a programozható kezelőfelülettel. Egy gomb alá sok-sok rendbe szedett utasítás, csak azt a gombot kell többször lenyomni. Kis bemutató videó hozzá:
  • Plata
    Hát a Gamma event már azt hiszem nem elérhető,ha nem kezdted el lekéstél róla,bár ez nem 100%,de úgy rémlik,a gamma Eventen húzott karakter rengeteg jutalmat kap,amit megoszt a többi karaktereddel,minden jutalom account wide.
    A jutalmak szinte mindenre ki hatnak,iszonyú sok mark a jutalom,ec,dili,fleet dili,repus dili.
    A traitjeidet erősebbé teszi,satubbi.Kis millió jutalom van.
    Az eventes karakter eleve 60-as szinten kezd.
    Itt olvashatsz róla.
    Júli 18-ig lehetett kezdeni eventes karit.
  • Shion
    Én meg még annyira újonc vagyok, hogy fogalmam sincs, mi ez a Gamma Event :) A társalgások nagy részét is alig értem, a rövidítéseknél meg kimondottan agyalnom kell, hogy mire utalhat :) Level 50-en fedeztem fel, hogy a BO-nak lehet új skilleket tanítani. Level 60-on jöttem rá, hogyan tudom a hotkey bar-t átrendezni, hogy ne csak a két alaplövést használjam, hanem a többi ground skill-t is :) Űrharcnál nem volt gond, ott kint van az összes skill alapból, de ezek átrendezése is fejfájást okozott. Főleg skill hiányok miatt.

Kezdő számára milyen magyar fleet-et ajánlotok, akik késő délutánonként (18-21 óra között) aktívak? 21 óra után ritkán vagyok online, mivel korán reggel 5-kor kelni szoktam a konditerem miatt, így a késői fennmaradás nem tesz jót a másnapi erőnlétemnek :)

Lépten nyomon kapom az amcsi és egyéb külföldi (GMT-5 és GMT-8) meghívókat, de nincs energiám most külföldiekkel nyomulni. Elég nekem napközben angolul beszélgetni a kollégáimmal, nem hiányzik, hogy még este is idegen nyelven kommunikáljak. Ahhoz már fáradt vagyok agyilag. :)
  • Chak
    Gratula, nekem még jó messze a vége.
  • Plata
    Full gamma jutalma hogy ez is belepiszkál a traitekbe,erősíti őket.
  • Plata
    Részemről kész a Gamma event.
  • Plata
    Hát attól hogy ez a gyökér nem használ nem jelenti hogy nem jó.
    Ilyen felszereléssel meg ciki hogy csak ennyit ért el.
    Ha már rá költ több miliárdot a hajójára többet is kihozhatna belőle.
    Sensor linked fegyókkal és ezzel a hajóval ha jól tudom 350k felett van az aktuális rekord.
  • Chak
    Ép csak megnyitom a link, de már látom a skill báron a 10/300m ec-s konzolt. Ez sem lesz budget haha. A tag sok ilyen videot csinál azt már a nevéből levágtam. Ismert nab.
  • Kotomicuki
    167k with polar on on Jim had our ship. ;) (feliratozás bekapcsolható, de csak saját felelősségre - fordít az mindent... félre)

A Plasmonic Leech és az [AMP] már sehol sincsenek...
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.07.22. 20:05:29
  • Plata
    Nem,csak ő kisebb szintű.
    Jem tac kari.
    A nagy meg sci.
  • Chak
    Csak nem alacsony növésű?
  • Plata
    Semmi gond.
    Kis jem hadar karival küldizgettem.
  • Orbancapitan
    bocs akon koncerten voltam reggel-délután leszek
  • Plata
    Én eddig fent voltam,de nem láttalak,ha lettél volna meg mutattam volna hogy le lehet menni.
  • Orbancapitan
    nincs terület küldi pl a moutain passnál
  • Chak
    Én meg megcsinálom rendesen, és úgy is megkapom ami jár. :D
  • Plata
    Ki lehet küszöbölni mondom.
    Kell egy karakter akinek már megvan a küldi csinálva,ő megkapja azt a béna küldit hogy menjünk le a föld alá.
    Be vesz téged partyba akkor te is lemész vele a föld alá és aktiválódik a küldid,ő letolja a béna scannelős küldijét te meg elkíséred a barlang végéig,ha neki kész a scannelős szar előjön a te küldid is.
    Vannak ilyen trükkök,csak party kell hozzá.
    Ha akarod elviszem én még a kis szintű karidat is dyson battlezoneba,vagy szerzek neki repus markot.
    Az hogy nem lehetséges nem akadály,ha ismered a kiskaput.
    A saját karimat is levittem így,meg flotta tag is elakadt itt,nem tudta hogy csinálja,hát levittem és be is adta neki.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.21. 18:47:32
  • DrSoong
    Jem'hadarnál én a romulán repu küldetéseire csak úgy tudtam bemenni (t2-t5) ha az adott kis terület küldetését megcsináltam. Addig az npc nem adta azt a párbeszédrészt amivel aktív lett a bejárat.
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.07.21. 18:40:07
  • Orbancapitan
    megkaptam csak nem tudom megcsinálni a t2-es se a t3-as vagyis t5-nél nem jön le az npc
  • Plata
    Miért nem tudod kivenni?
    Nem kapod meg a küldit?
    Keress valakit akinek megvan az a küldi amivel le tud menni a föld alá,csatlakozz hozzá és lemész vele.
    Múltkor így segítettem valakinek a flottában is.Nem kapta meg a küldit ami leviszi én meg levittem.
  • Orbancapitan
    plata a romulán repu be bugolt nem tudom ki venni a t5-ért járó jutalmat
  • Chak
    Az pozitívum h van már tos féle ruhák. A lifter saurian még mindig nem jön át. Várom s2, remélem mostmár jobban be fog jönni mint eddig a cucc.
  • Chak
    Vagy fordítva, és Kirk Spock nagyapja xD
  • Plata
    Ebben az évadban kiderül hogy igazából Spock Kirk apja.
  • Chak
    A mai trendeknek megfelelően hihi.. :D
  • Plata
    Hááááát,szerintem majd meglátjuk,gondolom megint tele lesz túlzó baromságokkal.
  • Daeus89
    Star Trek: Discovery 2. évad szerintem elég jó kis sorozat lesz ez ! és pikot cseszettül el találták !
  • lammaer
    Igazi trollok ülnek a crypticben :)
  • Chak
    Nem tudom volt-e már róla szó, de discovery s2-ben lesz saurian, és van már róla kép is.

link

Mikor először megláttam ezt a képet, azt hittem valami csupasz patkány vagy valami hasonló. :DD

• HUNter78
  • Plata
    Bugos,csak groundra lehet betenni.
  • Plata
    Kész a doffos vanguard baromság is.
    A jutalom egész jó.
  • Orbancapitan
    25-ön kell ilyenkor