50251
-
Plata #29670 Kaptam egy levelet PW-től,aszondja hogy meg kapták a bug reportomat,sajnálják hogy bugba futottam,majd lehet ránéznek a dologra,de addig is küldjem be újra a bug reportot.Na meg írjak a hivatalos fórumba a bug részlegbe.
Akkor valószínűleg foglalkoznak majd vele.
-
Nemrég szerváltam új vasat gondoltam veszek egy nagy levegőt és elkezdek egy új karakter kiépítést. -
sg nem oszt google fiok fotó linket hmm:(
-
Plata #29667 Hát,már elég sok minden megváltozott.
Főleg most hogy bejött a jem hadar.
Jem hadar kari eleve 60-as szinten kezd. -
Illetve nagyon régen játszottam utoljára a játékkal
van már vagy 3-4 éve. Jól sejtem javasolt ilyenkor alap karaktert kezdeni?
Gondolom nagyon sok évad került a játékba azóta.
-
Plata #29665 Linkelhetnél be róla képet,vagy elmondhatnád még is miről van szó.
A steam profilodat nem tudom megnézni.
Vagy igen?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.24. 08:06:09 -
Srácok erről a bugról a tervezők vajon tudnak nem kéne felhomályosítani őket róla?
Éppen telepítem a játékot és rálestem a steam profilomra:)
-
Orbancapitan #29663 ez szerint én 7-6 éve eltolom a dolgokat :DDD -
Bozi_Vilag #29662 :D Eddig ezek szerint két év alatt sikerült mindent eltolni
-
Plata #29661 Szokás szerint valamit eltoltatok.
-
lammaer #29660 A szokásos "csak platánál bugos" jelenség :) -
Én sajnos nem értek hozzá. Épp csak párszor használtam. Elmenni rajta csak úgy tudok, ha a lapos monitort leteszem a földre. Azt látom, hogy mennyi sebzést osztottam ki, meg a többiek mennyit. Azt már nem értem, hogy az én fegyverem által okozott sebzések miért zölddel vannak jelölve, míg sok más játékosnak narancs sárgával vagy esetleg lilával. -
Plata #29658 Nem tudom,lehet javították azóta,de első két héten tuti ment.
Ahogy a roma barlangos dolog is,ma is levittem valakit roma barlangba. -
Bozi_Vilag #29657 Hát Plata... Kipróbáltuk a Home küldetést ahpgy mondtad, de csak az lett, hogy aki később jött, annak egy BOffja sem került le. -
Plata #29656 Nem tudom az enyém is ilyen de mégsem mutatja a borgot.
-
Nos, a korábban készült ISA log is a képen látható beállításokkal készült. Mit állítsak még rajta, hogy ne legyen ... "zavaros"? -
Plata #29654 Méért nem Fek'Ihri dread a cryptic jó édes.
Szóval azt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.23. 18:48:31 -
Chak #29653 Épp be akartam linkelni, thx h megkíméltél XD -
Plata #29652 Gyün a hurka dread promo. -
Plata #29651 Képen is látszik alul,advanced settings fül. -
Majd ha megtalálom hol kell. Volt egy rendszer összeomlás nemrégiben. Mindent újra telepítenem kellet (op rendszert is természetesen) Kb ez a csata lett először logolva.
Most így van beállitva.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2018.07.23. 17:26:00 -
Plata #29649 Szent szar,kapcsold át a combat logot dps channel settingsre.Mert így nagyon kusza.
Advanced settingsnél van egy olyan hogy use dps channel settings vagy mi.Azt pipáld be.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.23. 17:21:27 -
Próbálkozunk...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Daeus89 #29647 nagy a 8 gigás kártyák keresztmetszete sajna szóval nem tudom hogy te egy rx 480/580 ra vegára vagy egy 10xx szériás karira gondolsz :D . én proci lap memo cserén filozok de már nekem is alap a 32 giga ram vagy 64 :D csak ugye nem rgb mert arra isten pénze nem elég és nincs csak kék *-* 1080 jó ideig visz mindent 4k ba ... (procibol egy túl húzott i7 re tippelek esetleg i9)
Igen szidta mindenki a dpc/passos játékot ez meg se jelent de már van kiegje vagy mi a halál és a hajó ir many ba kerül tök gáz :D amit még lehetne ide rakni gép igény tekintetileg az tán a cyberpunk meg a majmos malacos játék beyond vagy mi
az sthoz meg konrétan jobban megérné az egészet újracsinálni pl a guerrilla games motorjával meg a horízon harc rendszerével :D az sto ba át ültetve a bokáját lefosná minden rajongó -
Orbancapitan #29646 a gso-on volt vicc az egész az sc sohasem fog megjelelni amíg tejelnek a fanok mert kis munka kis részlet mutatás=sok sok money
-
Plata #29645 Ha a Star citizenre gondolsz,ahhoz erős gép kell.
Nem hiszem hogy vennék miatta 64 giga ramot meg 3 darab 8 gigás kártyát,na meg franc tudja milyen procit.
Ha jól emlékszem 64 giga rammal meg 3x8 gigás kártyával sem futott zökkenőmentesen.
Az elején még I3 proci is elég volt neki meg ki tudja mennyi ram,most a minimum gépigény ha jól emlékszem 16 giga ramnál jár.
Jut eszembe volt valami hír a játékról,csak nem tudom hol láttam,valaki meggondolta magát és vissza akarta kérni azt a pár ezer dolcsit amit bele ölt játékba,de be mutattak neki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.23. 14:52:46 -
Daeus89 #29644 ahoz egy ps4 elég akkor egy xbocon futna a az sto kombinációja vááárjál van ilyen játék az a alfa állapotba lévő fos ami még nem jött ki de több 100 millánál jár a fejlesztése. amúgy meg ez a játék a word of shit az űrbe más névvel :D ne hidd azt hogy annyira erős vas kell ezekhez a játékokhoz max4k 60 fps meg optimalizálás -
Plata #29643 Szerintem ahhoz elég erős gép kellene hogy fusson rajta egy ilyen kinézetű STO.
-
Shion #29642 A grafikával nekem semmi bajom nincs, egész jónak számít korához képest. Ma is teljesen élvezhető, igaz a mai vasamon maxon megy.
Ha javítani lehetne a játékon, akkor én a karakter futás animációját cserélném le, katasztrofálisan néz ki. Futás közben jobba-balra leng a válla fél-fél métereket, olyan mintha Mr. Bean-t nézném 100 méteres sprint futás közben :) Ehhez nem kellene új engine, csak animáció csere :) -
Csak a játék motorjára gondoltam. Magával a játékkal nem játszottam, meg olyan nagyon nem is foglalkoztam vele. -
Chak #29640 STO graf igaz nem 2018as, de még így is megállja bőven a helyét. MMO frontom meg pláne. Cryptic meg már így is sokat javított a grafikán, persze csodát nem fog tudni tenni, új engine nélkül. A jelenlegi engine nem is a grafikában, inkább technikai dolgokban akadályozzák. Mint például a race, carrier change. És hasonló dolgok.
Míg a másik játékuk a Neverwinterben az engine szinte ugyanaz, mégis technikailag, és sokszor grafikailag is fejlettebb, látszik h ott nem 9 hónapot kaptak h összedobják az egészet. STO mai napig nyögi a 2009-es sietettet kiadást. Kecseg kiadók haha.
Van hátul ütője is a fejlesztéseknek, mikor az engine lighting részét lecserélték, amivel erős graf javulás állt be, elvesztettük Risa day/night cycle-t. Az egész mapot újra kéne csinálniuk h újra legyen éjjel is Risa-n. Szerintem az volt a legjobb az egészben buu. :D
-
Plata #29639 Grafika szép,de a játék elég gáz.
Űrhajós játék amivel a földön lövöldözünk általában egymásra,mert nem űrharcról van szó,végig földközelben épületek vagy szorosok közt mászkálva lövöldözünk egymásra,ennyi erővel hajós játék is lehetne,ugyanez csak ott vízen lövöldöznénk. -
Ilyenre gondoltam:
-
Bozi_Vilag #29637 Igényesebb grafika? Mintha ez nem lenne elég igényes :D -
Nem egy-két nap alatt tanulható játék. Idővel majd szépen bele lehet jönni. Csak kapkodtam, meg kapkodom a fejemet, hogy mennyi információ, választási, módosítási lehetőség van a játékban. Ha kapna egy modernebb játék motort, valami igényesebb grafikával, az még nagyobbat lendítene az élvezeti faktoron. Nem grafika, de nagyot néztem, mikor először szembesültem a programozható kezelőfelülettel. Egy gomb alá sok-sok rendbe szedett utasítás, csak azt a gombot kell többször lenyomni. Kis bemutató videó hozzá:
-
Plata #29635 Hát a Gamma event már azt hiszem nem elérhető,ha nem kezdted el lekéstél róla,bár ez nem 100%,de úgy rémlik,a gamma Eventen húzott karakter rengeteg jutalmat kap,amit megoszt a többi karaktereddel,minden jutalom account wide.
A jutalmak szinte mindenre ki hatnak,iszonyú sok mark a jutalom,ec,dili,fleet dili,repus dili.
A traitjeidet erősebbé teszi,satubbi.Kis millió jutalom van.
Az eventes karakter eleve 60-as szinten kezd.
Itt olvashatsz róla.
Júli 18-ig lehetett kezdeni eventes karit. -
Shion #29634 Én meg még annyira újonc vagyok, hogy fogalmam sincs, mi ez a Gamma Event :) A társalgások nagy részét is alig értem, a rövidítéseknél meg kimondottan agyalnom kell, hogy mire utalhat :) Level 50-en fedeztem fel, hogy a BO-nak lehet új skilleket tanítani. Level 60-on jöttem rá, hogyan tudom a hotkey bar-t átrendezni, hogy ne csak a két alaplövést használjam, hanem a többi ground skill-t is :) Űrharcnál nem volt gond, ott kint van az összes skill alapból, de ezek átrendezése is fejfájást okozott. Főleg skill hiányok miatt.
Kezdő számára milyen magyar fleet-et ajánlotok, akik késő délutánonként (18-21 óra között) aktívak? 21 óra után ritkán vagyok online, mivel korán reggel 5-kor kelni szoktam a konditerem miatt, így a késői fennmaradás nem tesz jót a másnapi erőnlétemnek :)
Lépten nyomon kapom az amcsi és egyéb külföldi (GMT-5 és GMT-8) meghívókat, de nincs energiám most külföldiekkel nyomulni. Elég nekem napközben angolul beszélgetni a kollégáimmal, nem hiányzik, hogy még este is idegen nyelven kommunikáljak. Ahhoz már fáradt vagyok agyilag. :) -
Chak #29633 Gratula, nekem még jó messze a vége. -
Plata #29632 Full gamma jutalma hogy ez is belepiszkál a traitekbe,erősíti őket. -
Plata #29631 Részemről kész a Gamma event.