50249
  • Chak
    Én is.
  • Kotomicuki
    A klingon-oknak kivehető konzol pakk darabja 7,2 millán állt legutóbb: ez se olcsó, de mégse kell a még drágább hajókat megvenni értük és a 2 db már érezhetően növelte a SCI hajó (tarit kiszedés céllal) diszruptor sebzésértékeit is.

Chak #30225:
    Hát a distributed targeting van egyedül még az energiafegyverekhez, más semmi a 2-2 alapon kívül, aztán hogy ez mennyit is ér..., inkább a kemocite-ra szavaznék és gyűjtenék.
  • Chak
    Valami baja van az új packnak, és ezért a javításig kivették a storeból.
  • Chak
    Esetleg nézd meg exen milyen egyéb ensign skillek vannak. Lehet olyan ami nem túl drága és tetszik. Nem vagyok képben h milyen tac skillek lehetnek még ami nem az alapok közé tartozik.
  • Bozi_Vilag
    Nincs torpedó, nem szeretek szemből támadni, úgyhogy nem tudna lőni.
    Az overloadot megnézem, köszi!
  • Chak
    Akkor még 1 tac team vagy valami torpedo skill ha van fent. Esetleg beam overload.
  • Bozi_Vilag
    Azt a nagykarakternek nemrég vettem, az tényleg szuper, csak kb. 800K kreditem van, és több millióba kerül minimum.

(Szerk.: 2,5 millióba kerül)
    Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.08.23. 20:02:40
  • Chak
    Mai endeavor nyitásom elég jó lett:

• Chak
    Mondjuk kemocite-laced weaponry I. Lockboxos skill, jelenlegi árát nem tudom.
    Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.08.23. 19:59:41
  • Plata
    Röhej,az új hajó pack 3.2k zen.
    Két T6 hajó 1 áráért.
  • Bozi_Vilag
    Beamboatra mit lehet feltenni harmadik tactical boffnak az első (cadet) slotjára? A másik kettőn FaW I és Tactical Team I van.
  • Bozi_Vilag
    Na ja, a Rh'llo (vagy hogy írják) is egy jó küldetés, és azért kellő türelemmel be is adja
  • lammaer
    10ből 9.5x semmi gondom sincs az Elite Brotherhooddal... szeretem csinálgatni, mert a jem hadarom SCI kari, és groundon istenien tudja szét égetni/fagasztani/sugározni a sci skillekkel a spawnoló mobok csoportjait. Közben meg szétplazmavetőzőmőket a sivító pirszing bimes puskám másodlagos támadásával.

Szóval nem is a markért csinálom (az csak mellékhatás), hanem a fun miatt. Csinálnám a Rhiilo stationt is, de az valahogy nem nagyon szokott elindulni...
  • Bozi_Vilag
    Videó az új hajókról (kb. másfél óra, angol)
    Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.08.23. 11:56:02
  • Bozi_Vilag
    Salvagenak minden jó
  • Plata
    Itt nem volt ilyesmi,laza elite volt,csak voltak mókás pillanatok.
    Én meg sosem szoktam semmire sem needelni,úgyis csak szemét esik.Max salvage-nek jó.
  • Kotomicuki
    Én is csapattam egy elite Brotherhood-ot, szintén icony szett végett, de én úgy voltam vele, hogy de seggbe rúgnám azt a dicstelen társaságot!
    Mire a 2. részhez érünk csak a loot-ot kellett felszednem, mert mindent kiirtottak a bal oldalon - ez jellemző az egész tróger bandára: a loot-ért nem képes lehajolni, de amikor megkérdi a program, akkor persze már kell neki és én, aki szegetem utánuk, biztos, hogy egy darabot sem kapok belőle - , viszont az elit csapathoz senki sem nyúl, nekem kellett leszólítanom őket.
    A 3. etapban épphogy elhozza az egyik az ügynököt, már nyomja is rá a gombot az ökör, miközben még a targok ketrece sincs kinyitva...
    Na, mondom: ezt buktuk - má' megin', egy balfék miatt!
    Szerencsére adott egy utolsó esélyt a játék és a barma sem nyomott rá, mielőtt minden objective meg nem lett csinálva, így a végén mégiscsak meglett a jutalom.
    De, hogy ilyen gyalázatosságokat kell szinte mindig megélnem...

Amúgy az új gamma-ruciban feszítettem: mk XIII UR teljes szett és semmi elhalálozási gondom nem volt, igaz annyira sűrű sem volt az ellen, mert elit gyerekek voltak velem és szépen leradíroztak mindent..., már csak a loot-szedést és az objective-k végrehajtását kell megtanulniuk!
  • Plata
    Elkezdtem gyűjteni jam tac karinak a hajójára a gírt.
    Ikony szett lesz vanguard warshipen,elmentem elite groundra,de rém fura volt,volt hogy az ellenség fagyott le volt hogy egyik másik csapattárs.Volt hogy ikony tahó csak pattogott egy helyben és hiába lőttük nem sebződött,igaz ő sem lőtt vissza.
    Hogy a szerver szarakodott-e nem tudom,de röhejes volt,volt hogy csapattárs futás közben fagyott le és úgy maradt vagy 10 másodpercig.Amúgy gyorsan lement az egész csak néha volt vicces,szerencsére már így két szett darabot is kivehettem,pajzs+warp.
    Egész jól mutat warshipen ikony pajzs.
  • Plata
    Tudom.
  • Chak
    A rock and roll is.
  • Kotomicuki
    Szárazföldi közösségi küldetésekre járni jó lehet még a gamma földi szett is, mert ez is csapatalapú bónuszokat ad, ráadásul állandó bónuszokat!
    Az űrszettjeik nagyon ragaszkodnak a polaron-hoz és a torpedó-akna fegyverekhez, ezért nem annyira univerzálisak, de csapatbónuszt azért a hajószett is ad, igaz, ez inkább védekezőbb beállítottságú - és uú passzívan fent van, mint a földi megfelelőjénél - , mint az iconian megfelelője.

Ha úgy érzed, túl sokszor halsz - értelemszerűen: pl. a kristály robbanását egyik szett sem fogja meg, az elől ki kell térni, mese nincs - , akkor valamennyit a gamma szett is segíthet, míg ha a sebzéseden szeretnél föltornázni, még ha csak fél percekre is 2 percenként, akkor az iconian szett a jó választás a közösségi küldetésekhez, űrben és földön egyaránt. (A szettek földi fegyverei nagyot ütnek, de csak közelre hatnak "megfelelően", és ez már pl. Bug Hunt-on is okozhat galibát -> kell melléjük egy nagyobb hatótávú is.)
    Hozzátenném, hogy biztos, hogy vannak jobb kombinációk is, amik a saját túlélésnél, vagy a sebzésnövelésben jobbak, de ez a 2 szett viszonylag egyszerűen (és hamar) elérhető a kezdők részére.

Ha olyan dolgokat használsz az űrhajódon, amik a drain (elszívás) képességhez hozzáadnak ÉS a karaktereden is tettél erre pöttyö(ke)t, akkor a Plasmonic Leech konzol beszerzése még mindig megfontolandó az energiafegyverekhez!
  • Kotomicuki
    Ez jó minden energiafegyveres (beam, ágyú) hajóra. Értelemszerűen: a romulán hajókhoz a Singularity Core kell, a többiekéhez a Warp Core.
    Ebből a konzol kellhet, a többi csak akkor, ha antiproton fegyverzetet használsz.
    A szárazföldi szett is inkább csak a csapaterősítéssel (3 db-nál) tűnik ki a tömegből.
    Alul mindegyiknél kiírja, hogy a szett darabjainak halmozása milyen további előnyöket biztosít.

#30201:
    A fő skill-től jobbra, alatta lévő kettőt is feltétlenül ki kell húzni, mert addig sok kedvezőtlen dolgot is el kell viselni a feltámasztással, de ha az a kettő is megvan, akkor már semmilyen negatív hatása nem lesz az újraéledésnek.
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.08.22. 18:44:46
  • Plata
  • Bozi_Vilag
    Az tök jó
  • Plata
    Nem,passzív.
    Ha bekapsz egy halálos sebzést a hajód elteleportál 8 kilóméterre és kb fél élettel túléli.
  • Bozi_Vilag
    Ilyen kattintható skill?
  • Plata
    A legutolsó 5 pont kell hozzá.
    Az megvéd a haláltól.
    Asszem 3 percenként egyszer.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.22. 16:53:40
  • Bozi_Vilag
    Melyik része? Most van 4-esen, akkor belehúzok :D
  • Plata
    Fura tényleg.
    Régen a taktika az volt hogy 0 kilóméter és nem lett semmi bajod.
    Most is beválik néha.
    De nem árt ha aktív a tenporal spec.
    Mert most vagy bejön vagy nem.
    Temporal spec meg megvéd a haláltól.
  • Bozi_Vilag
    Érdekes....
    Pedig múltkor teszteltem is, hogy 0.00 km-re mentem, azt úgy megvágott az energia mint a huzat.
    Mehettem is hajót javítani :P
  • Trucker39
    Ez érdekes dolog. A vadászaim ilyenkor közvetlen közelről támadnak és 4-ből van hogy 2-3 is túl éli. A határ vonalnál már nem szokott a hordozóm sérülni. Az viszont gyakran elfordul, hogy a két piros kör összeér, és eltűnik jobb oldalon a második sáv. Én meg nagy nyugodtan ráfordulok célirányra, bele a robbanásba. Mivel az később ér a külső határra, mint ahogyan a jelzés lekerül. Néha, még látom az animációját is, ha nincs túl nagy forgalom, vagy laggolás.
  • Bozi_Vilag
    Miért van az, hogy kristályon amikor az energiát gyűjti, aki legbelül van, nem sebződik, én meg 11-nél is?

(Egyébként, melyik iconian set a jó?)
    Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.08.22. 16:19:07
  • Orbancapitan
    ezt tényleg én se tudtam volna jobban elmagyarázni
  • Chak
    Ennél jobban összefoglalni nem tudtam volna. Ezt is jó lenne kitűzni, ha itt lenne ilyen funkció.
  • Trucker39
    Köszönöm a jó tanácsokat!
  • lammaer
    Szerintem az a fontos hogy te jólérezd magad a játékban.... pár személyes tapasztalat:

1. Ne forgácsold szét az "erődet" sok karakter közt. Fókuszálj egyre, fejleszd azt, ne csinálj magadnak eszetlen grindet a játékból hogy sok karaktert húzol egyszerre. Hálistennek a fejlesztők is támogatják ezt, jó ideje már egy karakterrel lehet account szinten lehet unlockolni rewardokat, traiteket.

2. Élvezd a sztorit, ebben szerintem az STO nagyon jó - ehhez abszolút nem kell über, sokmilliárd ECbe és rengeteg grindbe kerülő build, ha nem csinálsz szarvas hibákat akkor akár a küldetésekből eső lootból meg a rewardokból bőven lehet olyan hajót összerakni ami élvezetesen játszhatóvá teszik a sztorikat.

3. Ne foglalkozz a DPS méregetéssel és ne próbáljd meg felvenni a lépést az e-pénisz lengetőkkel, akik már sok éve tologatják a játékot. Hálstennek a játék nem kompetitív, azaz alapvetően szar DPSel is meg lehet élni, mivel az OP csávók akár egyedül is letolják a csapat tartalmakat. Mivel ingame nem is lehet mérni a DPSt, a robbanások meg effektek meg ugyanolyan látványosak akár 100-at, akár 10.000et sebzel, menj a funra.
    Persze némi realitás érzék azért kell, ha ahajód nem alkalmas pl elite küldikre akkor azért nem kell erőltetni, mert azzal a többiek életét is megkeseríted, de kipróbálni simán ki lehet mit bír a cuccod.
  • Trucker39
    Próbálkozom. Kicsit több mint fél éve játszogatom. Ennyi idő alatt ennyire futotta tőlem. A hat karakterből kettőnek van valamiféle fejlesztett hajója. Az egyik a Jupiter, ez a nem olyan régen beszerzett hajó. A másik meg a a klingon Mirror Vo'quv. Annak is szedegettem össze ezt-azt. Van még egy Kar'fi, de még sokra nem jutottam vele. A maradék három karakter meg kapott 1-1 APU cruiser-t. Mind a hatnak sikerült a reputation-t kifejleszteni, kivéve a gamma-t.
    Előfordul, hogy elfogy valami anyagi forrás, gondolom más sem volt sokkal profibb a játékban fél év játék után. Gyűjtögetek, lassan és megveszek ezt-azt.
    Tavasztól őszig a kertes házam kertje az ... "alap játék". Ha még este van rá még kis energiám akkor játszogatok ezzel, vagy ha nagyon meleg van kinn és nem tudok semmit csinálni.

• Kotomicuki
    Annyit tennék hozzá, hogy a csapat teljesítményét is növeli a 4. szettbónusz és azért az sem elhanyagolandó tulajdonság.
    Igaz, hogy reszeltek rajta, így már nem egyértelmű No. one, de azért még belefér a top-ba, pláne, ha a kezdők számára az elérhetőségét is belevesszük a kalapba.
  • Plata
    Na bakker,ma 3 óra volt a 20 karival kristály.
    Hiába ma annyira pörgött a cset hogy egy rahedli időt eltoltam miatta.
  • Plata
    Az ikony szett elég régóta az alap felszereltség dps hajóknak.
    Ha nagyon nagy vagy extrém dps-re törekszel akkor spécibb cucc kell,de egy átlagos dps szettnek tökéletes.