50248
-
Kicsit sokan voltak. Nem szokott ennyi követni. Sőt, nem is szokták a hordozómat követni. Másra ugranak rá inkább. -
Plata #30386 Tractor beam repulsor?
Az ellöki a követőket. -
Csata közben nem győztem menekülni a sok kristály szilánk elől. Nem értettem, miért jönnek falkában utánam. Csata után megértettem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
TTSS #30384 Áááá, mit szenvedek... Megvettem az Arbitert, majd a flottás verzióját, de nem tudom használni.
A jelenlegi hajóm a Q féle karácsonyi dreadnought cruiser szivárványos variációja. Nagyon erősen bugdet build, ezért ilyen. A szet bónuszok miatt van rajta quantum phaser és a prolonged phaser, ill tetryon beam array a többi (anno egy tetryonos build alapján kezdtem el építeni). A küldiket meg lehetett vele csinálni, de volt, ahol órákat szenvedtem. Szóval nagyon zsenge.
Ennek a cuccait át nem teszem az arbiterre, nagyon gáz lenne. Nézegettem buildeket hozzá, 50-120k dps között rengeteget találtam, de mind sok idő még, mire összeszedem a cuccokat hozzá. Ugye fleet ez+az, repus ez+az, vagy sok-sok milla ec-s ez+az.
Mivel egy disruptoros build az, ami megtetszett, elkezdtem ehhez összeszedni a küldis cuccokat (martok 360+console, nausicaan torp+beam+console) és ezeket felrakva, plusz amit találtam bankban disruptort, pont ki tudtam tölteni a fegyver állásokat. Gyors futottam egy kristályt vele, de még nagyon jajj szegénykém. Sokkal jobban mozog, a sebzés érzésre (repkedő számokat figyelve csak) kb ugyan ott mozoghat, de még is, valahogy jobb vele menni. Talán mert ezért megdolgoztam, nem tudom. Mindegy is.
Van valami ötletetek, mit lehet ilyenkor tenni? Ti mit csináltatok anno, vagy hogy kellene? Hagyjam pihenni, míg nincs meg minden (az nagyon fájna), vagy egyesével, ahogy meg van valami építsem be? Mert ugye annak nincs értelme, hogy egy átmeneti buildbe sokat bele fektessek...
Utoljára szerkesztette: TTSS, 2018.09.04. 12:48:57 -
Plata #30383 De a hiszti már megindult.
Már rinyálnak hogy mindenki terran fegyóval fog menni,meg hogy vége az exnek,satubbi.
Jah meg hogy túl sokat kell majd hozzá farmolni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.04. 07:03:44 -
lammaer #30382 Egész kellemes... -
Plata #30381 T6 repu. -
Plata #30380 Ehhez nem kell semmi szint,5 naponta felveszel egy küldit és csókolom.
Amit kapsz a küldiért azt meg eladod.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.03. 17:02:07 -
Nem az én játékos szintemnek valók ezek a dolgok. -
Plata #30378 Amikor vártam a tarantulára és farmoltam pénzt sulibánnal olyan 1.4 milliárdot kerestem vele.
Persze vagy 20 karival.Vagy a fene sem tudja menyi volt már akkor.De minimum 20.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.03. 16:44:33 -
Bozi_Vilag #30377 Oké, köszi -
Plata #30376 Nem baj ha otthagyod a karid. -
Bozi_Vilag #30375 Mármint mi nem? -
Bozi_Vilag #30374 Láttam. Itt a kulcsszó az "akinek". :P -
Épp lehet venni, akinek telik rá.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #30372 Nem.
Már vagy 10 körlevelet írtam róla.
De persze sosem figyel a banda.
:p -
Bozi_Vilag #30371 Akkor megvárom, amíg felmész. És ha nem baj, egy karakteremet ott is hagyom :D -
Plata #30370 Flottában nálunk bárki kérhet sulibán hajóra invet ha fentvagyok. -
Bozi_Vilag #30369 Na, akkor ezt nem nekem találták ki :D -
Plata #30368 De nem biztos.
Régnéztem.
Lehet olcsóbb lehet drágább. -
Plata #30367 Nem.
Nem elérhető hajó jelenleg.
Olyan 300-500 milla exen. -
Plata #30366 Ezt egy alt accountramegveszed.
Egyszerre két STO klienst futtatsz és alt accról felhívod sulibánra a main acc karijait. -
Bozi_Vilag #30365 És csak a doffpakkból lehet szerezni? -
Plata #30364 Ez a sulibán hajó.
A hídján egyedi doff küldik vannak.
A küldik spéci doffot adnak.
120 órás küldik.
Alapból 5 naponta kaphatsz 1 doffot.
Egy trükkel hatot.
De a trükköt itt nem fogom leírni.
Bárki láthatja oszt ki tudja miféle ember jön ide. -
Bozi_Vilag #30363 És ezzel mit kell csinálni?
És nincs vmi megoldás a zenes verzión kívül?
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.09.03. 14:55:15 -
Plata #30362 Hát ilyen. -
Bozi_Vilag #30361 Milyen sulibán? -
Orbancapitan #30360 lila, kék, persze a klingonál előfordul hogy betéved egy-két zöld
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.09.03. 14:39:34 -
Kotomicuki #30359 A nagy 15 perc, így 5 perces előállítási időre tippelnék a legkisebbnél.
A gyártása úgyis csak akkor pörögne föl, ha vmit még csinálnék a karakterrel a doff&admiralty-n kívül, pl. kristály/red alert/ilyesmik és akkor előtte-utána is lehetne egy-egy adagot legyártani. A karakterek végigpörgetése után újból végigmenni rajtuk, csak ezért, ami - összesen - újabb 15-20 perc...
Abban biztos lehetsz, hogy - tétlenül - nem várom ki a gép előtt, míg elkészülnek!
Ilyen ütemben is majd 2 év volna, mire csak ebből összejönne a 300 milla EC..., de mivel nem tudok a gép elé ülni minden nap, hogy STO-zzak, így inkább csak kisegítő lehetőség marad. -
Plata #30358 Attól is függ hogy milyen doffokat raksz bele. -
Orbancapitan #30357 trükközve tudod jól 5x6 de nincs szerencsém ...... nagyon nincs vagy q bácsi kicsit szívat :D -
Plata #30356 Hááát,hány perc a könyvgyártás?
Fejből nem tudom 5-10-15perc?
Ha 5 perc is az iszonyú sok idő.
Ha van valamennyi pénzed,kérdezz meg valami ferengit hogy mi az amibe most érdemes befektetni és mi az amivel érdemes kereskedni.
Szerintem az új promó hajó miatt majd megint promó pack-al lesz érdemes kereskedni.
De érdekes és ritka doffokkal is megéri.
Gamma recruit indítása után nagy hiány volt doffokból.
Ha jól emlékszem 32 milla volt egy lila séf.
Vagy bartender. -
Kotomicuki #30355 675x lenyomom a 12 karakterrel és megvan a 300 milla EC, csak a könyvgyártásból! 
Kár, hogy az alapanyag nem lenne elegendő hozzá!
...csak vicceltem: ennyire azért nem kell az EC!
12 karakterrel 50 napi tour of galaxy lenen a 300 milla EC - csak az napi 4 óra "elfoglaltságot" jelentene, amit nem tudok vállalni. -
Plata #30354 Egyébként hány karival csináltad?
Trükközve vagy simán?
Tegyük fel 20 karival megcsinálod az simán 20x1 doff 5 nap alatt,de trükközve 20x6 doff 5 nap alatt.
Vagy mondjuk van 40 karid és 40x6 5 nap alatt.
Ha bejön 240 doff abból tuti kell hogy legyen jó pár lila és vagy kék.
A zöldet én meg sem tartottam,egyből discard.
Ami ért 5 misit azt feltettem exre ami nem az maradt nálam.
Ha jön egy nagyobb kieg vagy recruit mindig megnő az áruk,mert a sok új karinak kell a doff.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.03. 07:39:32 -
Plata #30353 Gamma recruit miatt én is csináltam,egész jól jött,ezért lett hamar kész a doff vacak recruithoz,ha critel egy küldi sok doff xp-t ad a lila doff mellé. -
Orbancapitan #30352 ha bejön neki nekem hónapok óta zöld jön vmiért belőle xd -
Plata #30351 Jézus,ugye ez a 7.5k ec profit csak ugye valami hüyle vicc?
Ha ezer szart legyártasz az is max 7.5 milla bevétel,és mire legyártod lemegy a nap.
Akkor már kezdj ferengi karit és kérj invet egy kereskedő hajóra.Oszt kereskedj commodities-el.
Az is piti de legalább nem kell kraftolni.
De ha annyira kell a pénz,mi a bánatos istenért nem sulibánozol.
Annyi pénzt szerezhetnél belőle amennyit nem szégyellsz. -
lammaer #30350 Az én jemhadar SCI karim valami hasonlót használ (mert hát nem csak a romáké a plazma)
Imperial Romulan combat armor és kit, Nakuhl pajzs és puska (azt olvastam a Nakuhl pajzs e legOPb dolog groundon - 10 sec sérthetetlenség ha netán elfogyna a pajzs - kellett már vmi más, mert amúgy minden a borg repus cuccban feszeng) , főfegyvernek meg Plasma piercing beam.... szépen egyberántom a célpontokat aztán a piercing beam másodlagosával megsütöm őket.
-
Kotomicuki #30349 Nem tudom elkerülni az eszetleneket elite Brotherhood-on, legkevesebb napi 1-2 mindig akad belőlük.
Most már olyanok is vannak, akik a map túlvégén várnák ki, hogy ketten lehozzuk, mert gyakorlatilag alig felkelnek, már "fekszenek is el"...
...
A romulán ground szett, sajnos nem ad csapatbónuszos pajzs-visszatöltést - vmelyik leírás sántít - , de jó sokat kell érte kajtatni a soha véget nem érő küldetésekhez tartozó futamban, amiben meg lehet szerezni a darabjait.
...
Ha jól számolom, akkor a legkisebb up-könyv gyártásával EC-t lehetne keresni?!
Sima alapanyagokból craft-olható, mindössze 2,5k EC hozzáadásával és a vendor 5k-ért veszi darabját, miközben egy 15-ös R&D-vel már duplán gyártható -> 2,5k kiadás - 10k bevétel (ha meg még az ex'-en drágábban sikerülne elnyomni...), az 7,5k haszon /R&D slot. -
Plata #30348 Most jut eszembe,148k dps?
Viccelsz?
Én a héten már 14 milliót is elértem.