50245
  • Kotomicuki
    He-he, jól kitalálták ezt a kiadónál: ami kedvezményt tudnak, azt a phoenix-el együtt nyomják, hogy a f2p se tudjon keresni rajta.
    Október 1. és 4. között meg már esélytelen, hogy akkorát és tartósan zuhanjon a zen-árfolyam, hiszen mindenki a 250 környékére tartogatja a dili'-jét és a pénzesek már kiábrándultak addigra a dobozőrületükből.
    Marad a 40k dili'-ért a nagy csomag phoenix vásárlása a Tech Upgrade Kit miatt...

Tegnap, egy rövid időre volt 263 is az árfolyam, de alig 5k mennyiséggel...
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.09.28. 12:14:38
  • Chak
    undoríítóóó
  • Plata
    Egyébként tudod miért.
    Mert keyring bundle sale és Service sale is van.
  • Plata
    Este volt 267 is.
  • Chak
    A 269es zé ár nem igen akar lejjebb menni tegnap óta.
  • Chak
    Az enyém sem xD
  • Orbancapitan
    Széép :DDD ha erre képes vagy akkor segíts el passzolni a két fedes orion female science boffom ami az alienware-től van nyár óta nem megy el darabja 240-250m :DD
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.09.27. 22:12:35
  • Plata
    Klassz,holnap szüret.
  • Chak
    Na látjátok, kértétek, és elintéztem muhahaha
  • Kotomicuki
    Phoenix mától október 5.-ig!
  • Kotomicuki
    Hoppá!
    Most jövök rá, Plata képe alapján , hogy nem követségi, hanem laboros (pl. Console - Science - Exotic Particle Focuser Mk XII [DrainX]x2 +53.1 Starship Drain Expertise) konzol kell az elszívóhoz, ami "csak" elszívást ad (meg 25% chance: +6% Exotic Damage Bonus for 30 sec (Stacks up to 5 times)...), de abból aztán dögivel!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.09.27. 19:06:08
  • Kotomicuki
    Inkább akkor a Tzenkethi-szettre szavaznék, ami ad +30% tetryon-sebzést és küldetésből szedhető (ha van rá félmarék nyugtatód).
    A power creep jó oldala az, hogy ma már könnyebben és olcsóbban találsz olyan, vagy annál is jobb cuccokat (hajó, konzol, stb.), amikért régen százmilliókat adtak, ha voltak egyáltalán.
    A skac, egy éve 77k DPS-t mért egy dps-orientált resonating tetryon hajóval... (semmi elszívás és azzal 12k-t adott neki erre, csak a pajzsoknál), nekem a fele sebzés is elég (a legtöbb karakteremnek csak ennyije van, mégis elvagyok velük), ha a fun-faktor hozzáadja a másik részét az élménynek. (44k mk IX rare piercing tetryon ágyúkkal)

Köszönöm a segítőkész hozzászólásokat, észrevételeket, ha elkészül valaha, azért majd hírt adok az eredményeiről!
  • Plata
    Hát csak régi képet találtam a karimról,de te erre a karimra gondolsz asszem,neki volt heccből pajzs destab konzol a hajón.

Jó régi kép,még csak 9 repu volt és max 60-as szint.
    Az engi részben az első két konzol,aceton assimilátor és a pajzsromboló konzol.
    Szerettem velük álcából hülyülni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.27. 18:12:07
  • Plata
    Egyébként nálam a sci karik nagy részének nem is nagyon van be rakva tac konzol.
    Tac konzol részre uni konzolt rakok,úgysem fegyverrel sebez.
    Van amelyiknek egyáltalán nincs tac konzolja.
  • Plata
    Pajzs elszívós karim nincs.
    Pajzs szívásnak nem sok értelme van,úgyis hamarabb lelövöd mint hogy a pajzsát leszedd.
    Egyik torpedós karimnak van fent heccből pajzs destabilizátor.
    Energia elszívós kari jó hecc,de nem sok szart ér.
    Jelenlegi cuccaival olyan 110 all energiát szív el.
    Ami poén mert az ellenség szarni sem tud,kb.
    De nem ér semmit ha a csapat egy rakás szar,ha be kerülsz egy balfék csapatba hiába szedálod le az ellenséget akkor sem tudják lelőni és csak szenvedés a vége.
    Full drain a kari,így aztán dps-e lófing.
    Szórakozásnak jó,de csak akkor ha nem balfék teambe kerül,akkor totál szopás és marad a leave.
    Drain Sci karival 30k dps akkor lesz ha tele pakolod tac konzollal és minimum epic fegyókkal.
    Kivéve ha carrierbe rakod,ott már a hangár csinál annyit.
    Vagy ha át skillezed gw-sre és a gw kapásból tol annyit.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.27. 17:31:15
  • Kotomicuki
    Hát, azért jelentősen olcsóbb, mint egy jobb DPS-gép, még ha 7 flottás konzolt is rakok rá - legfeljebb a cuccok felhúzása kerül uannyiba.
    Neked is van ilyen karaktered, elfekvőben, én is szeretnék egyet, majd, ha lesz rá időm és "kedvem"...
    A GW-hez más hajó kell: oda szigorúan 5 SCI-konzolhelyes és legalább egy commander-SCI-slot-os hajó kellene - előbbi a 2-3 berántó- és összepréselő konzolokért, utóbbi meg a GW III miatt. A jobbképű GW mellett meg már a területre ható torpedókon is gondolkodni kéne, hátha...
    Azért az 5% proc már megfontolandó, pláne 8x - igen, biztos, hogy az ellenállás-csökkentések melletti sebzésnöveléssel is el lehet érni uezt a hatást, sőt..., de abban mi a fun, ha még egy szerény költségvetésű DPS-hajót gyártok le, amilyenje minden más karakteremnek van...
    Szerintem az a minimális 30k DPS-e meglesz így is, amivel már el lehet döcögni az STO-ban.

Ha bénákat fogsz ki, akkor ahhoz amúgy is az ultramegagiga-top DPS-hajóra lenne szükséged, hogy egyedül kihúzd a csapatot a csávából, olyanom meg nem mostanság lesz..., de milyen jó is "röhögni" a szerencsétleneken, amikor egy félig agyonütöttel sem bírnak el az ex'-es/lobi-s csodajárgányukkal!

Tényleg, nem akarsz egy fleet ship module-t feláldozni és egy régebbi ilyen karaktered átültetni ebbe a hajóba, hogy megoszthasd a közzel, hogy milyen jól működik ez a hajó, hátha másokat is érdekelne ez?!
  • Orbancapitan
    sajnos platának van igaza esetleg pvp-be vennéd használt speciális csapattal de ott van ha be jön pár dps huszár ellenetek és a pvp-rész unbalanszolt még mindig újra kéne írni az egészet de a cryptic nem foglalkozik ezzel
  • Plata
    Egyébként mért nem a disco karidat csinálod ilyenre?
    Disco eventre úgyis kell kari.
    Gondom a disco kari is sci beállítottságú lesz.
    Lehet specet is kap újat.
  • Plata
    Resonating tetryon ugyanaz mint a sima tetryon,csak 2.5% helyett 5% eséllyel proccol.
    Elszívással semmiképp nem lesz dps-ed.
    Ha gw-t raksz be meg hasonló sebző dolgokat akkor igen.
    De ahhoz nem elszívós skillek kellenek.
    Azzal gyenge lesz mint a harmat.
    Hiába support.
    Ha randommal mész és kifogsz egy rakás bénát nem fog érni semmit a supportolás.
    Ha meg lesz bent egy erős dps akkor dettó.
    Hamarabb megöli a célpontot minthogy te gyöngítenéd.
    Dili süllyesztőnek jó egy ilyen kari csak.
  • Kotomicuki
    De pont te kelsz föl a DPS érdekében és a fun ellenében?!
    Ez egy támogató hajó, tehát nem neki kéne a DPS-csúcsokat döntögetnie, de..., azért van rajta a 3 tac-konzolhely és lesz rajta talán ez, de ez mindenképp (úgy néz ki, hogy fed-es romulán lesz a célszemély: neki ehhez nem kell hajót vennie - a klingon hajó meg teljesen tac-irányba lett elvíve, így az az oldal nem jöhet számításba, EZZEL a hajóval), a lent említett saját konzollal egyetemben, hogy ha a helyzet megkívánja, akkor némi DPS-szerűséget is elő lehessen rántani a gépezetből. A plasmonic leech is mindenképp kipróbálásra kerül rajta.
    A proc miatt nem szeretném semmivel sem keverni a fegyverzetet (ha más is lesz rajta, akkor az csak azért, mert 8x már nem bírtam nekiugrani annak a küldetésnek :) ), amihez - szerintem - elégséges lehet a 4 elszívó konzol (plusz a Tyken's Rift és az Energy Siphon vinné a prímet a Tachyon Beam és esetleg a Structural Analysis előtt - a Charged Particle Burst-höz kéne egy jóféle GW is, ami nem ezen a hajón valósul meg, de ettől függetlenül majd kipróbálom, hátha jójaz önmagában is - iljen háttérrel).
    Ez volna most a terv..., a csapat számára nehezebben emészthető ellenfelek megpuhítása, rághatóvá tétele. De, szerintem a sztori-missziókban sem kell szégyenkeznie majd.

Viszont a sci-konzolok még mindig kérdésesek, hogy a flottások 2,5% ér-e vmit is: amióta nem adódnak össze a %-aik, azóta a metából is kikoptak...
  • Plata
    Ha igaz a pletyka talán 7 hajó lesz benne.
    Ezt rebesgették legalább is.
    Végül lesz-e és hogy mi majd kiderül.
    De minden kiegnél volt.
  • Plata
    Igen.
  • StarFist
    Az AoD-hoz is lesz valami mega hajó pakk, ami tartalmazza az összes diszkós hajót?
  • Plata
    Új discovery hajók.
    Malachowski
    Crossfield híd
    Walker class híd.
  • Plata
    Miért pont energia és pajzselszívó hajót akarsz csinálni?
    Ezzel a tetryonnal úgysem lesz dps-ed akkor mindegy hogy 6 vagy 8 fegyver slotod van.
    De ha már 8 tetryont akarsz miért nem raksz be 2 omni bímet?
    Akkor 6 küldetést kell csak letolni.
  • Kotomicuki
    Hhmm, az új flottás support crusier is megfelel a kívánalmaknak (minimum 4 SCI konzol-, 3 TAC konzol-hely) a pajzs- és energiaelszívó szerepkörére és a 3 közül a legegészségesebb a boff-kiosztása: 2+1 tac (tac team, faw, kemocite), 4 engi és 2x3 sci a gusztustalanságok elkövetésére! ...és az alapmodell konzolja is támogatja ezt a mókát!
    Resonating tetryon beam lesz inkább a fegyverzet a dupla, 5%-os proc miatt, de ehhez 8x le kéne tolni a "New Link" küldetést...
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.09.27. 01:57:59
  • lammaer
    Ejj, ha előre tudnánk mindig mikor mi lesz, EC milliárdosok lennénk már... sőt, billiárdosok.

Én is várok egy főnixre...
  • DrSoong
    Jó lenne tudni, hogy lesz e fönix, mert akkor most eladom a zenem és közbe vásárolok olcsóért.
  • Plata
    Na fene.
    Akkor gondolom egy héttel előtte főnix.
    Vagy az nix?
  • Chak
    Október 9. indul a gombázás. :D

• Plata
    Jah ez gamma,csak folyton terránról ment a pofázás.
    Én meg összekevertem.
    Lehet terránról is volt kép,de kariváltás közben csak egyet másoltam ki.
    Többi elmaradt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.26. 14:41:43
  • Kotomicuki
    Power creep és megin' power creep...
    Hol lesz ennek a vége?
    Az viszont biztos, hogy hosszútávon tönkre vágja a játékot és ez a legfájóbb benne!
  • Plata
    Jah admi közben volt cseten pár kép,egyet kimásoltam.
    Az új terran fegyó.

Asszem terran vagy gamma? fene tudja má.
    Elfelejtettem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.26. 14:34:17
  • Plata
    Jó lenne,kellene párszáz főnix token.
    Meg zen sem ártana.
  • Chak
    Gombásodás előtt biztosan lesz egy főnix is.
  • Plata
    Nem admizáshoz kellene,hanem hajók uppolásához.Legalább 3 hajót kéne tuningolni.
    És mostanában admizni sem volt időm.
  • Chak
    A napi 40-60 admyzáshoz nem is kell :P
  • Plata
    Az nem az igazi,nem ad up tokent.
  • Chak
    Lesz xp event. September 27 – October 1. között. Ez is valami.
    Szal' közel a drogos season.

• Plata
    Én arra vagyok kíváncsi mostmár hogy mikor lesz már főnix.
    Még semmi hír sincs róla.