50245
-
Plata #30904 Talán 1 vagy 2 órára le tudna kötni.Többre nem,mert nincs is benne több.
Sima lövöldözős játék,az ilyenek nem tudnak lekötni,ebben sincs semmi sztori,mész minden féle pályákon és lősz ki egy robotból.
Ha a GTA is csak lövöldözésről szólna rég otthagytam volna.
De mivel van lehetőség nyugis játékra barátokkal,ahol lehet békésen élni és csinálni a dolgaid,így le köt.
Mondjuk GTA Online-ban a mászkálás is le tud kötni mert szép nagy világa van,még annyi év után is találni új dolgokat.
Mivel már régóta játszom elég nagy birodalmat építettem ki,vannak olyan gyáraim amit be is zártam mert már arra nincs időm hogy még azt is figyeljem,jelenleg 3 gyárban termelnek.De azokkal sem foglalkozom,a bunkerben felesben termelés folyik félig meg jutatás.Bár sosem olyasmit találnak fel ami nekem kéne,tegnap is valami új idióta pisztoly fejlesztés lett meg,nekem pedig új camo kellene a kocsimra.
hangáromban sem jártam mostanában,Facility-ben szoktam mert az gyönyörű és hatalmas föld alatti létesítmény.
Főleg a Nightclub-ot igazgatom.Az le köt,ott úgyis passzívan termelnek a munkások,nem kell felügyelnem.Csak eladni ha tele a raktár.Meg a klubot promózni,ami jó móka. -
Kotomicuki #30903 Pedig, már nem először lett felhozva a "hogyan is kéne megcsinálni, hogy jó legyen" élő páldájaként!
A stílusa ugyan különbözik, de a lag-ot mindkét játékban észreveszed és nehezményezed - a power creep uú, ha nem jobban megvan benne.
Ja, és ott már megoldották a "hajóhídról" történő vezérlést és játékot is!
-
Plata #30902 Bocs de ha megnyúzol sem jutott volna eszembe hogy az MWO az mechwarrior online. 

Azt gondoltam félre írtad és talán valami warhammer online féleség.
De a STO inkább maradjon olyan amilyen,ne legyen olyan mint az MWO.
Lehet hogy nincs benne nagy lag,de más sincs benne.
-
Kotomicuki #30901 Régen is ez volt, amikor példának felhoztam, most is az!
Önmagában nem oldana meg minden problémát, ha a játékokat tennék külön-külön szerverre. Itt, az EU-n belül kéne egyet indítaniuk, hogy ne kellejen annyi kapun keresztülmennie az adatcsomagjainknak és ezáltal javuljon a szerver-játékos gépe közti kapcsolat! -
Plata #30900 Mi a szösz az az MWO?
Szerintem meg szét szehetnék a játékokat hogy ne egy szerveren menjenek.
Ugyanazon fut a Neverwinter,champions online meg a tököm tudja mi.
Nem sokára új online játékuk jelenik meg,lesz megint lag feszt. -
Kotomicuki #30899 Addig tényleg ne akarjunk "építkezni", amíg legalább lag-mentessé nem tudják tenni ezt a játékot - ha ehhez földrészenkénti szerverek kellenek, akkor úgy, csak csinálnák má' meg (példa ismét a MWO - 30-50 ns a minimum 130 helyett, de uú játszhatsz USA/CAN szerveren is (a régi, >130-as lag-gal), ha nem találnál csapatot EU-ban)! -
Plata #30898 Tudom hogy csak testre szabni lehet,ha jól emlékszem Sw torban van 3 vagy 4 bolygón házam.
De szerintem STO-ban is max ilyen szinten lehetne. -
Orbancapitan #30897 Plata kevered az építés a díszítéssel a swtorban nincs építés csak testreszabás a wow már a építkezés fogalmában van leginkább az tény :) röviden ne keverjük a szezont a fazonnal :)
Lammaer úgy lenne értelme h csillagbázisokat, hajókat illetve kolóniákon lehetne építeni. De amúgy ha csak házakat úgy nem -
Plata #30896 Mind a kettő játék túlélő játék.
Sokkal fejlettebbek mint a STO.
Mivel mind a kettő új és elég jól megírt játék.
Conan egy nagyon szép játék sztorival,de túlélő,vagyis bármikor kezdheted a nulláról újra.
Nem lenne rossz ha nem túlélő pvp játék lenne.
ARK megint egy túlélő játék,ráadásul dínós,nulla sztorival.
Nem tudom egymást meglehet-e ölni,de nekem nem jött be.
Akkor már inkább minecraft.
-
lammaer #30895 Ne a rosszabb példákat hozd fel hanem a jobbakat... :)
Mondjuk STOba nemtom mi értelme lenne építkezni, úgy mint ahogy a conanban, arkban lehet. -
Plata #30894 Nem tudom láttad-e milyen az építkezés Sw ToR-ban,ott még ilyen sem.
Sw ToR-ban megadott helyre megadott fajtájú díszítőelemet rakhatsz le,bútort és egyéb vackot.Építeni nem tudsz,megvenni tudod a szobákat de azok meg vannak épülve csak amíg nem veszed meg pénzért addig zárva az ajtaja.
A kis ingatlanok elérhetők bárkinek,a nagyok már F2P-nek vagy preferednek nem,csak előfizetőnek.Mert max a bejáratot tudod megvenni,utána a szobákat nem tudod megvenni,mert F2P vagy pref playernek annyi pénze nem lehet,ilyenkor a játék felajánlja hogy megveheted a szobát valódi pénzért.Ha jólemlékszem a 2 milliós szoba 2000 cartel coin.
Magyarországról 2400 cartel coin 5000 forint.Szóval ha nagy házat megveszed akkor szobánként kell perkálnod,a garázs úgy emlékszem megint piszok drága,a balkon is.
Berendezésnél annyit tudsz variálni,hogy a nagy területű kockát le cseréled 3 közepes kocka területre vagy 9 kis kocka területre.Nagy kockába mehetnek a nagy tárgyak,akár hajó is,na persze csak a balkonra.Vagy garázsba,kicsire a szék váza hasonló.
Vagy Lotro-ban.
Lotro-ban is építettem házat,meg klán házat is,csak az nem klán ház,mert ott nem klánnak hívják.
Ott sem épül a ház,kapsz egy házat amibe pakolhatsz berendezést.
WoW-ban is lehet házhoz hasonlód,csak sokkal nagyobb,egy saját várad,és úgy építed fel ahogy akarod,ott tényleg építik is a népek a házakat.Az orrod előtt építik fel,már ha ki birod várni,kisebb épületet asszem 1 óra míg felhúznak.Az épületeknek szintjeik is vannak amit lehet fejleszteni,amíg átépítik az épületet nem is használhatod,mert szétbarmolják és újra építik.
Hármas szintű Garrison nagyon szép és kellemes,a garrisonod az szerint változik hogy mennyi küldetést teljesítesz Draenor területén,ha minden zónában letolod az összes sztorit,a garrisonod tele lesz mindenféle népekkel,boltosokkal anyám kínjával.
A mászkáló óriásfa boltos poén.
Jah és ha vannak harci petjeid,és az ő épületük is fel van fejlesztve akkor még a petjeid is a garrisonban fognak grasszálni,de nem lesz gáz,mert a garrison nagy.Kisebb falu.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.04. 18:38:56 -
Orbancapitan #30893 oké van építés foundryban de elég kezdetleges az se felijesztették tovább mert nehogy egy mezei player jobb küldetést csináljon náluk :) -
Orbancapitan #30892 plata az nem építés az előre meghatározott objektumok megjelenítése az előre meghatározott helyen ha elérted az adott szintet ez sima script nem te magad döntöd el hogy mi hova kerüljön és hogy milyen legyen pl fallout 4-ben na az építés, ez speciel nem -
Plata #30891 Kolónia maga is épül.
Ahogy a flotta fülön a haladnak az építkezési projectek úgy épülnek fel az épületek is,ha lemész 0-s kolóniára láthatod hogy semmi sincs,ahogy elkezditek az építést elkezdenek az épületek vázai ki épülni. -
Bozi_Vilag #30890 Kolónián hol lehet építeni? -
Bozi_Vilag #30889 ...és az egész világ -
Plata #30888 Azért van sok lag mert az összes idióta játék egy szerveren fut. -
Orbancapitan #30887 de plata vajon miért vannak lagok mert annyi minden van préselve ebben a engine-be h szenved.
az swTor teljesen más tészta ott a bioware hozzáértő csapata kezdte és fejezte be oké lehet h azóta kicserélődött de az alap nem változott jól összeeszkábált kód. :) a stonál mi van mire bele jöttek volna a crypticnél távozások és felvásárlás volt a prefect world személyében a vállalat-cég meg erő forrást vont el a fejlesztéstől és ezért tartunk itt ahol.
nem azt mondom h tényleg szükséges lenne ezekhez egy úgy engine hanem a jobb élményért ráférne már ha nem is akkor legalább egy jobb kód mint ami most van.
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.10.04. 13:25:02 -
Plata #30886 Nem hiszem hogy új motor kéne,mivel a kolónián is építettünk.
Nem jártál a kolónián még?
Valóban épülget szintenként.
Sw ToR-ban sem jött új motor,ugyanaz az elcseszett régi motor van benne és még is lett benne ház.
Bár az Sw ToR ház rendszere egy rohadt nagy pénznyelő,ha valóban be akarod szépen rendezni a házad akkor mélyen a zsebbe kell nyúlni,egy fullosan beépített szép nagy ház bizony nagyon sok pénz.
Mikor még utoljára aktívan játszottam volt olyan játékos aki több ezer dolcsit nyomott rá a kérójára.
Mondjuk biztos volt neki miből,de azért durva.
Ha elmész a flottán a ház részlegre megnézheted mások házát,ha nyilvánosra van beállítva.
Bizony egyes házakban olyan berendezés van aminek minden egyes darabkája fizetős.
Egy házban több száz vagy ezer bútor elfér.
Nekem is van iszonyú sok bútorom,de azért mert van vagy 25 karim,mindegyik kari kapott ingyen kezdő bútorcsomagot ugye.
Na és a ház nem karira szól hanem accountra.
Öcsikért és egyéb dolgokért is kaptam berendezést,eventeken például.
De így sem elég.Pedig több eventen is beszákoltam minden karival az ingyenes csomagot. -
Orbancapitan #30885 :DDDDDD De értitek az építéshez már új motor kéne a sto alá na igen és a nap szak váltáshoz nem kéne új map elég lenne egy script -
Chak #30884 Hogy jön ide a starcraft..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Kotomicuki #30883 Brotherhood-on nagyon jól haladunk, egészen a 3. pályarészig, ahol csak nem akar az ügynök "bezöldülni"...
Már lejárna a kiszabott idő, így rohanok és benyomom, hátha elengedi egy objective-vel is - mostanság "sokkal" engedékenyebb lett a pálya ez ügyben - , de nem húzzák be a másik konzolt és az idő lejár, buktuk, má' megin'...
Azért, dolgozott bennem a kíváncsiság, hogy mi lehetett az ok, mert amúgy eléggé jól gázoltak át a legények az ellenfeleken..., hát, az ügynök a helyén várja, hogy kézenfogják és elvigyék...
-
Plata #30882 A napszak váltásokat is elcseszték.
Az első bolygókra megcsinálták,úgy volt minden bolygóra megcsinálják majd,végül elbaszták és azon sincs napszak váltás amin volt. -
Kotomicuki #30881 Hát, egy híd és a hozzávalók legyártása sokkal időigényesebb, mint pl. az n+1. gönc kiötlése és copy-paste általi elkészítése...
Így én nem hiszem, hogy annyira belemennének a hajóhidak megreformálásába, ha van helyette még másik, egyszerűbb lehetőség is a pénzgyártásra.
Konkurenciát meg nem nagyon csinálhatnak (elviekben) a "csak" hajóhidas "játéknak", mert ott már a licencgazda is beszólhatna, hogy ne egymás elől szívják el a levegőt és a bevételeket.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.10.04. 06:05:31 -
lammaer #30880 Az SC sose lesz az STO leváltója. Teljesen más játékmenet, teljesen más koncepció... amennyire követem, ott nem lesz olyan hogy te egyedül vagizol, mert a nagyobb hajók vezetéséhez több emberi játékos kell. Nagy egymásrautaltság és szervezettség kell majd - ha egyszer tényleg elkészül. Valamikor :) -
Plata #30879 Elfelejted hogy az Sc főleg pvp lesz,nem sok értelme lesz építkezni ha valami gyökér szétlőheti.
Másik meg hogy az SC gépigénye állandóan nő,nem hiszem hogy egy normál gépen futna jól.
SC jónak néz ki,de nem hiszem hogy emiatt vennék vagy félmilláért új gépet.Már ha azon elindulna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.03. 21:36:21 -
Orbancapitan #30878 naaaaaaaa ne máááááááár............. -
Orbancapitan #30877 a megoldás erre ott az sc ha kész lesz a stonak ehhez más engine kéne -
Chak #30876 Jó lenne egy amolyan bázis építős a hajó belsejében ficsör. Meg valami player "house" is valamilyen bolygó mapon. Azzal is eltudnék lenne. Fallout 4ben úgyis hetekig eltudok lenni az építkezéssel.
szép álom.
-
Plata #30875 Kétlem hogy valaha is kivennék a hidakat.
Amíg drága zenes hidakat adnak ki hülyék lennének kivenni.
Főleg hogy sok sok rp játékos van akik játszanak is rajta.
Cseten volt olyan téma hogy a hidakat is megreformálják,talán lehet majd a hídhoz igazítani a legénység egyenruháját,nem lesz majd minden hídon egységes Ody uniform.Hanem a hidadhoz lehet igazítani. -
Plata #30874 Ó hogy a rohadás esne beléjük. -
Chak #30873 Na kiszedik a red alerteket. Ezentúl csak event formájában lesznek. Csak h mindenki nyomja majd a randomot. Juhé. -
Orbancapitan #30872 ott a talán szóval ez se biztos -
Chak #30871 7150 megás pre-pecs juhéé.
-
Plata #30870 Mert lesz egy rakás új belső tér,új hajó hidak,új állomások.
-
Kotomicuki #30869 Mire az egészet kibontottam a 2x-es darabszám alá mentem, de még így is jó.
UR, vagy epic nekem nem lett belőle egy darab sem.
3,6 GB-ot frissít "le" előre az ARC-kliens...
Ebből lesz vmi!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.10.03. 10:55:16 -
Plata #30868 Jobban megéri up szerintem.
Nekem ur lett.
Asszem 2 darabot eltettem. -
Kotomicuki #30867 Alig kevesebb, mint felét kinyitottam a frissen vásárolt phoenix box-oknak és egy epic, vagy UR sem esett, viszont ha mindet visszabontom zöldre, akkor a vett (eddig kibontott) mennyiség több, mint duplája kijön belőle -> az előzetes számításokat jóval fölülmúlja az up-olás dili'- és EC-költségeinek a lefaragása a phoenix alkalmazásával.
Szerintem megérte befektetni a ráköltött dili'-mennyiséget, amit amúgy is elvertem volna az up-ra - csak enélkül jóval többet!
-
Plata #30866 Szerintem nem nagyon fogják ki venni a hidakat.
Főleg hogy olyanokról volt szó hogy talán tovább fejlesztik a hidakat.
-
Orbancapitan #30865 srácok nem mostanában értettem hogy ki kerülnek de előbb-utóbb