50245
-
DrSoong #31024 A Delta Rising idején nerfeltek nagyot, akkor jött be az mk14 ami sebzésben az mk12 lett. -
Plata #31023 Nem,de az igen hogy ISA már túl sok a játékosoknak,inkább leléptem mert untam a harcot egyedül.
-
Orbancapitan #31022 amúgy srácok az feltünt hogy most a mk XIII az a régi mk XII-nek felel meg -
Plata #31021 Nekünk nem volt mit lelőni.
Feladat az is hogy lőjük le a maradék klingon hajót.
De nem jött semmi.
-
Bozi_Vilag #31020 Fura, nekem működött most -
Plata #31019 Kb 20-30 percet vártunk.
Opcionális kész lett,de klingonok sehol így nem lett kész.
Megint 0 mastery xp. -
Orbancapitan #31018 Hmm köszönjük cbs ettől még bugosabb lett a sto -
Plata #31017 Nálunk meg nem jöttek klingonok.
Hajók 4/4 de klingonok nem jöttek.
Másik meg hogy hiába megyek bármire az europa nem kap mastery xp-t.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.14. 15:42:18 -
Orbancapitan #31016 srácok a starbase one még mindig bugos nem vette bele az utolsó hajót így 3/4 maradt pedig simán le nyomtuk a klingonokat :) -
Chak #31015 Én örülök h végre melle is lett a doktornak :D
-
Orbancapitan #31014 Abban egyet értek h nem kéne így lehúzni egy nagy múltú franchise-t de ha ez kell a népnek akk ez van
pl a bbc nagyon jó és ügyes volt mikor a DW franchies-t újra indította 5. és 10. évad közt volt pár megkérdőjelezhető döntés de a franchise él és virágzik és itt van az első női doctor van akinek nem teszik van akinek tetszik én imádom a DW-T számromra az a lényeg hogy a aki eljátssza a dokit úgy játsszon hogy tényleg a dokit lássam benne nem érdekel hogy nő vagy férfi. -
Chak #31013 Néha már magam sem vagyok benne biztos h mit gondolok, ezért a lényeg h én fújom a magamért, aztán mindenki azt gondol amit szeretne. És béke meg magentás egyszarvú. :DD
-
Orbancapitan #31012 ahogy mondod -
Chak #31011 Attól h igénytelenek a nézők, még nem kéne egy ilyen méretű franchise is lehúzni. Persze nem is a csoda gomba a fő probléma. Az egész hozzá állásukkal baj van. Az egyik pillanatban erősködnek h a fanoknak készítik meg h kánon hű, a kövi nap már egészen máskép reagálnak. Mint valami politikus aki ép arra felé hajlik amerről a csekk érkezett éppen. Ez még a kelvin filmeknél is jelen volt, az egyik nyilatkozatban szarok a fanokra stilusban nyomták, aztán már egy idő után nem így nyilatkoztak kókler Abramsék. Ön magában a gomba story egészen élvezetes és menő lenne, ha nem egy 50 éve fenálló storyba próbálnák beilleszteni amiben soha, de soha még említés sem volt ilyen überfejlett techről aminél egyedül az iconian kapuhálozat a fejlettebb. Így ez nem más mint történelem hamisítő kánon romboló story elem. (ha már kánon, van facebookon egy discovery csoport, abban bárki aki említést tett arról h kánonba ütközik a sori. Azt teljes erővel kezdik üldözni, kanonistának, mint valami szektásnak bélyegzik, és máglyára vetik.) A klingonokról ne is beszéljünk. Újra dizájnolnak valamit ami 40 éve van, és amit még az Enterpriseban is még jobban megmagyaráznak. Ez a újra feltalált klingon meg annyira szét van maszkírozva h sem beszélni, sem pedig mimikázni nem tudnak benne a színészek. Ha meg azt nézem h fogsz egy bat'leth vagy egy klingon-t, ne talán egy jó öreg bop-ot, és kirakod valahová, még a nem st néző is tudja mi az és honnan van. Ez a discovery klingon és hajóik meg ha kiszedném és kiraknám a placra, nem lenne más mint valami generic scifi maket, valami űr orkokkal. Ezért is szoktam mondani h az egész bűzlik attól h megpróbálták újra feltalálni a spanyol viaszt effektus. Nem sikerült. Talán majd s2ben javítanak a dolgokon. Egyébként ez a spanyol klingon és verdáik ha valami tök új faj lenne, semmi problémát nem okozna. De így önmagában meg nem mondanák h ez klingon ha valaki nem látta a sori-t. A mirror történet száll viszont adja jól, és az nagyon élvezhető haha. Trek mindig is epizódikus, történeteket elmesélő formulával operált, és azzal működik is. Dsc viszont egy évad egy story formulával operál, ez sem biztos h jó neki. Az én nezetemben a kissé bohókás Orville trekesebb mint bármi amit a cbs jelenleg elénk tudott rakni.
Ez a spanyolkodás sem egyedi, ha csak képregény fronton körbe nézünk, lassan megszámlálhatatlan példát látunk arra h egy jól befuttatott nevet kihasználva copy paste combóval kreálunk valami "újat". Lásd pl pókember 20 másik varriánsa vagy a mai divatnak megfelelő férfiból női karakter lesz mert az jó alapon. Stb, stb. De érthető, mások munkáján élősködve hamarabb jön a latinum mintha ki kéne találnom új és egyedi karaktereket vagy tv sorozatokat.
Ma is kisregény lett. Elnézést. Szvsz. :D
várom S2-t h abban mit alkotnak. Volt valami kép a neten amin egy klasszikus D7 volt látható. Azt nem tudom h fake vagy real volt-e a kép. Megtaláltam, inkább K't'inga mint D7.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.10.13. 18:12:09 -
Orbancapitan #31010 plata ma már ilyesmi kell a nézőknek fogadjuk el h nem a rodenberry látomás és a kieg félkész várj decemberig ha akkor szar lesz akk a cbs hibás és mind mehetünk gta-zni :ddddddd -
StarFist #31009 Írok privit. -
Plata #31008 Csöppet sem Trek,az a baj hogy most ezzel az elcseszett discovery kieggel tök elvették a kedvem a játéktól,vártam és azt hittem jó lesz erre egy üres lófing. -
Orbancapitan #31007 egyébként egész jó lett s1 végére bár igaz nem tipikus trek -
Plata #31006 Az első négy részt láttam az biztos,utána már csak bele lestem.
-
gerisz23 #31005 Szted az mert nem néztél meg max 2 részt.
Alakulni fog az a sorozat,persze jóval több speciális effektel mint a többi.
Nekem amúgy a klingon hajó kell belőle amit szétlőnek xd -
lammaer #31004 Inkább S15.1.... -
DrSoong #31003 Ha jól emlékszem 44 engi pontot ad, van olyan t4 vagy t3 hajó ami ettől sokkal kevesebbet. Pl a t3-as sci intrepid 36 sci pontot... Azért nem olyan rossz az egy t1 hajótól.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.10.12. 18:55:10 -
Plata #31002 Ne viccelj a starter pack hajó kis szintű.
Max szinten talán T4,admiraltyba az nem sokat számít. -
Orbancapitan #31001 S15,5 illetve nyugi ez csak promóciós hype nem kicsit várjunk vele és meglátjuk -
DrSoong #31000 Ez most tulajdonképpen S16 vagy S15,5? Amúgy én erölök, hogy nincs megint karakter húzás, mert 1) az előző sincs még kész 2) a francnak van ennyi ideje, hogy lenapizzon +1 karaktert is.
Amúgy a tököm ki van azzal, hogy a starter packban lévő hajót a fedes romulán és a TOS karakter nem tudja használni és így admi kártyaként sem jelenik meg!
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.10.12. 18:36:42 -
Plata #30999 Ahogy Chak is mondta van benne spóra hajtómű,a Discovery egy nagy rakás hülyeség.
Kb annyi a dolog hogy az egész galaxis spórából van,a discovery-n van valami hülye lény meg spórahajtómű amivel a galaxis egyik végéról a másikra teleportálhatsz a gombák segítségével.
Kb az alfa kvadráns széléből a deltas kvadráns másik végébe 1 másodperc az út.
És bárhova mehetnek.Ha Janeway-nek lett volna ilyen a Voyager két részes sorozat lett volna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.12. 17:05:54 -
Chak #30998 Mert van benne SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csoda gombahajtómű ami bárhová instant elteleportál, ehhez képest a borg transtér hajtóműve csigafos lassú xD -
Chak #30997 Ezt én is mondtam már, de akkor is elég nyomi így a riliz. -
lammaer #30996 Mi ez az állandó "gombázás" a Discovery kapcsán? (nem láttam a sorozatot, gondolom akkor érteném ha láttam volna, de igy fogalmam sincs miért hivatkoztok rá igy... félek hogy valami elcseszett platai gondolatmenet, mint a lekvár carrier és társai...) -
Plata #30995 Én is hallottam ilyen pletykát.Lehet még winter előtt de lehet csak évfordulós event körül de jön recruit. -
Orbancapitan #30994 én is ezt mondtam h s2-nél jöhetett volna és ahogy gerisz mondja a cbs nyomta a cryptic-et h hype hype -
gerisz23 #30993 A sorozat készíttetői nyomást gyakorolnak a cripticre hogy nagyobb legyen a hype.
Ami szvsz nem is baj,de kicsit többet is kihozhattak volna belőle.
-
Chak #30992 Na olyat is hallani h elképzelhető h Cryptic későbbiekben még is csak indít egy gombás recruitment eventet. Csak be ne szívjanak tőle!
Azt hiszem kissé korán jött ez a gombák kora c. season. Nyugodtan megvárhatták volna h leadják gomba s2-t, aztán akkor már 2 évadból tudnának válogatni contentet. Jelenleg zero értelmét nem látom a gomba karinak. Kivéve persze aki rp miatt szeretne olyat. De még itt is bajok vannak. Van össz visz 2 válaszható faj meg egy random generálható. Ez még a tos kieget sem üti meg. Pedig ott is elég kevés volt a felhozatal.
Legalább van t6 repu amit lehet 2 évig farmolni.
Tegnap nyomtam egy random tfo-t, romulan minefield jött be. Az legalább hamar kész lett. Utána mentem egy defendt starbase one, természetesen a végén bebugolt szal' ki kellett lépni befejezetlenül. Kövi próbálkozásra lement.
Köszönöm a figyelmet.
-
Plata #30991 Ha valamelyikőtöknek van Gamma vanguard pack és kezdeni akar discovery karit akkor a kari kreálása után még disco tutorial alatt vegye ki a storeból a Vanguard boffokat.
A disco karimmal én ugyanis ki tudtam venni kedden,még a karim nem volt fedes és kivettem neki delta meg gamma boffokat,csodálkoztam is hogy jé fedes karinak van jem boff.
Akkor nem tudtam neki betenni mert nem volt fedes,de tegnap Europa-ra feltettem őket,gondoltam milyen csúcs fed kariknak is kiveszem jem vanguard boffokat mert táposak,hát nem tudtam kivenni őket,úgy látszik ez a bug vagy a discovery kieggel jött 1 napig,vagy csak discovery karival lehet őket kivenni amíg nem fedesek. -
Orbancapitan #30990 Srácok vegyetek ilyet Special Equipment Pack - DS9 Bridge Officers ha quark-ot nyittok darabja 20 millió exchange-en
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.10.11. 19:55:43 -
Plata #30989 Háát ha a torpedóm nem sebzett 500k-t akkor én már plafonon voltam a méregtől.
-
Kotomicuki #30988 Nekem is az jutott eszembe, amit még Konfigos vázolt a pH!-n, hogy a torpedó build-ek alapja a minél nagyobb kritikus % és -sebzés a pajzsátütés mellett. Itt meg alig láttam >200k-s sebzést: ezért én sem gyúrnék a torpedókra, amikor ezt egy beam + faw build is elérheti... -
Plata #30987 Érdekes trait,de sima patrolon ilyen gyatra sebzéssel én nem csináltam volna videót.
Vagy ha már csinál róla akkor tüntesse el valahogy a sebzést,mert így látszik hogy a crit torpedó sebzése olyan gyér volt hogy ha nekem ekkora lenne kapásból törölném a torpedós karim. -
Kotomicuki #30986 Az új lock box torpedó trait-je. -
Bozi_Vilag #30985 Hát, az SW-t tényleg nagyon tolják elfele, nekem már ez "az utolsó centet is kisajtoljom belőle" mentalitás árad már.
Azt mondják, hogy a Solo is erőltetett lett, és a gyár lelassít, na de most kezdenek egy új sorozatot, folytatnak kettőt, és az egyik filmen már dolgoznak...
Na igen, talán jó volt, hogy 4-5 évig hagyták az egészet, de amióta Roddenberry meghalt, egyre távolodik az eredetitől a ST. Enterprise remek sorozat volt, de nekem pont ez a "galaktikus multikulti" érzés hiányzott, hogy ugyanúgy, fajokra leosztva jelent meg minden hajón (Enterpriseon meg elintézték egy vulkánival meg egy denobulánnal). A TNG-ben, DS9-ben (többit nem láttam) végig ott van a többi faj is, itt meg a végére berakják a föderáció megalapulását azt kész.