50241
-
lammaer #31300 annyit nem ér az egész hogy oda vissza rohangáljak egy küldetésért. -
Orbancapitan #31299 jah pont ezt mondom amúgy akkor volt ilyen magas v magasabb mikor bejött az s5 -
Plata #31298 ESD-en és Winteren is nézd meg,de kb negyed annyi küldi van. -
lammaer #31297 Úgysincs mit venni.... az új winteres itemek se tűnnek vmi nagy durranásnak.
Doffnál jól látom hogy összesen 1 darab assignment van karakterenkét ami ad tokent? Régen egyszere 2-3 is volt, most csak egyet találtam... bár végüls mindegy, ha úgysincs micsinálni a tokennel....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.12.06. 09:15:00 -
Plata #31296 Vicces,de úgy néz ki a winter doff küldik mindenképp kevés dilit adnak.
Az egyik karinál az összes küldi critelt 375 dili a másiknál mindegyik csak sikerült 375 dili.
De rohadt piti tetvek.
Két nap alatt annyi winter token jött mint máskor egy küldiből.
-
Plata #31295 Hát most rendesen be drágult a zen.
Nem is tudom mikor volt ilyen magas.
És magasabb lesz hisz csak most kezdik be finomítgatni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.06. 06:44:43 -
Orbancapitan #31294 így rontják el mások játékát ezzel a bug-al ha nem vagy lifetimer akkor annyi -
Plata #31293 Elméletileg van valami dili bug Disco óta,de nem tudom mi az és hogyan kell,de ha igaz egyesek karakterenként ilyen 20 milla finomítatlan dilit csináltak már,állítólag kép is volt róla fent neten,de az gyorsan eltűnt.
A winter doffozás régen fosta a dilit,winteren olyan sok dilit kiszedtem egykor hogy utána még legalább egy hónapig finomítottam.
Sajna most lószart hoz.
Reggel néztem,három küldi egy critelt és 375 dili,ami vicc régen egy küldi többet adott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.05. 17:57:59 -
TTSS #31292 A doffozással lehetett anno olyan jól keresni?
Most már nem is éri meg csinálni? (Nem terveztem ott csinálni semmit, csak a napi egy karikát a hajó miatt)
Jól megugrott a zen ára megint... Pedig mostanra finomítottam le az eventes 50k-t minden karimon. Bár gondolom, mindenki más is, és talán ezért is lett drágább... Jó lenne venni vmi univerzális hajót, mert csak fedes hajóim vannak, szegény romulán és klingon karaktereim csak szenvedtek ezen az új tfo-n. Imádtam nézni, ahogy a 24-54 közötti sebzés értékek mentek folyamatosan ahogy lőttem az ellent. Röhej. xd -
Chak #31291 Mióta a doff systemhez értő devek nem állnak alkalmazásban Crypticnél azóta minden rosszabb. Az egyesített sector space pecs óta bugos, és marad is ahogy elnézem. Mindenhol a bug. A mikulás zsákjában is az van. :D
-
Plata #31290 Ne viccelj már.
Évről évre szarabb,régen legegyszerűbb doff küldi alapból 500 dilit adott,ha critelt akkor a sokszorosát.
Volt olyan év amikor legalább 60 de inkább olyan 80 ezer tokent ki farmoltam,pontosan a fene sem tudja,de következő évre is maradt olyan 40 valahány ezer úgy hogy egy rahedlit elvertem,minden karinak kivettem minden szart.És csak winterezésből jött eszement sok zenem.
És sok doff küldi volt 6-8 is mehetett egyszerre és 4 óránként jöttek új 4 órások,a 8 órás küldi az ritkábban jött,talán 8 óránként?
Mikor kijött a delta és a nagyobb szint abban az évben még marha sok xp-t és dilit adott,ezzel húztam fel a karikat 50 fölé nem küldizéssel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.05. 10:32:06 -
Chak #31289 A doffozás évről évre butul, vagy csak az emlékek szépülnek/torzulnak el mire jön a kövi tél haha.
-
Plata #31288 Én tudtam tegnap este kétszer is indítani.
Egyszer valamikor 7-8 körül utána meg 11 után.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.05. 09:47:20 -
Kotomicuki #31287 Nem maga a "küldetés" hossza nőtt, hanem az az időtartam, amikorra újra lehet indítani: hiába 4 órás, ha aznap már nem engedi újra felvenni... -
Plata #31286 Cd az nem nőtt,mindig 4-8 és ritkán 20 órás is volt.
Fa dísz az most is jön,de ami nem jön az a sok dili.
Volt olyan winter amin 20 karival 15k+ zent szedtem ki. -
Kotomicuki #31285 Benne van, de tényleg jóval kevesebbet lehet indítani és azok cd-je is nőtt: az első évben a 4 karakterrel több "fadíszt" doff-oztam össze, mint tavaly a tízzel. -
Plata #31284 Három küldi egy crit és a jutalom 375 dili. 
Még küldetésekből is kevesebb lett.
Hol van már az 1 küldi 1500-2000 dili.
-
Plata #31283 Kifelejtetted a winter doffozást,bár ahogy nézem ezek a gyökerek újra nerfelték. -
Kotomicuki #31282 Végre, megkezdődött a téli event, ahol 25 alkalommal kell versenyt futni az ingyenes, T6-os hajóért, január 17.-éig!
Kezdőknek:
Ez számukra is "kötelező" elem, már csak a hajó miatt is - ha másra nem, akkor admiralty-ba, de jó lesz.
Minden 10. szintű karakterrel érdemes belépni, legalább egyszer, mert a Q-tól kapott díszt a repu'-ban ("U"-gomb) "beváltva" az adott karakter jogosultságot szerez a téli event-es bolt használatára - ue a szisztéma a nyári event-nél is, csak ott a Risa-ra kell elmenni az event tartama alatt.
Az event-es boltban 6-féle dísszel kell fizetni, amit legegyszerűbben doff-küldetésekkel lehet beszerezni (vagy a minijátékokat végigcsinálva, esetleg a tőzsdéről megvenni azokat), amiből akad mindkét oldalon (főhadiszállások/Winterland).
Felnövőfélben lévő tac karakternek - nem értem, hogy miért "ajánlják" egyáltalán őkelmét a nagyok kezdő karakternek: az űrben sem akkora ász és a földön meg kimondottan gyenge a többihez képest - szinte csak innen van lehetősége már viszonylag értelmes kitteket beszerezni - a legegyszerűbben és legolcsóbban - a flottán, repu'-kon és a tőzsdén kívül: a cyro gránát leszedi a fagy-ellenállást, majd mehet a rakéta, miközben a fegyvere +15% fagysebzést is okoz.
A többi kaszt is választhat innen dolgokat, de számukra jóval nagyobb kínálat van a többi helyen - engi-nek az aknákat szokták innen ajánlani, mert nem csak lassít, mint az "alap", de pluszban sebez is a "lassítása"; ha szegény az eklézsia, akkor a sci kari addig jutányosan támaszthat fagyvihart, amíg a drágább cuccokra nem telik.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.12.05. 00:29:21 -
Orbancapitan #31281 Plata nem konkrétan a wow-ról beszéltem hanem általánosságból hallottam hogy a wow új kieg-je nem lett épp a legjobb/legérdekesebb azért se említettem meg hogy na persze a wow hanem hogy más mmo-kban kapunk még tartalmat is nem csak grindet mint mostanában a STO-ba
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.12.04. 15:21:23 -
Plata #31280 Ma lettem kész napi küldivel a következő fajhoz szükséges repuval.
Ebben a kiegészítőben 8 új faj jött,4 allis 4 hordás,de igazából kamu hogy új faj,8 régi faj át nevezve és egy picit csicsásabbra véve.
Sima törpe helyett dark iron törp,ami darkosabb oszt csók,tauren helyett highmountain tauren,nagyobb a szarva.És folytathatném tovább,mindegyik faj egy régi faj kicsit át cicomázva,De a dark iron akkor is mókás.No és kell egy Kul Tiran Humanoid druida is majd,ami a Humanoid faj kövérített bronzbőrű változata,alapból nem is kéne,de olyan elmebeteg druida formákat adtak neki hogy hülyére fogom magam röhögni.Szerintem a witcher-ben sincsenek ilyen randa rémlények.
-
Plata #31279 Hááát nem mindig.
Nézzük a WoW-ot,ahol Plata az elmúlt időben annyit farmolt amitől elment volna az eszetek.
Ki jött az új kieg a BfA ami egy nagy nulla de duplán,felhúztam egy karit 110-ről ez az előző kieg max szintje,120-ra,a sztori kiábrándítóan szar volt,alliance karaktert húztam.Én allis vagyok,ez van.
Megcsináltam a karakterrel az új zónák összes sztoriját és küldijét ettől még az életkedvem is elment,mert bizony mondom néktek,lapos volt mint a bánatos fene.
Másik hogy látszott a lustaság és bizony egyes helyszinek nem újak voltak csak át hozva régi kiegből,két kieggel sőt néggyel régebbi kiegből származó helyszíneket is találtam.
Másik az új kiegben beharangozott új fajokból csak az vált elérhetővé ami pont nem érdekelt,az ami miatt érdekelt a kieg és megvettem elővételben,csak kurva sok farmolás árán vált elérhetővé.
végig kellett csinálni a semmitmondó és fos war campaign-t és exalted reput szerezni 7th légiónál,ha asszed nehéz repuzni STO-ban akkor próbáld ki WoW-ban.
Na jó nagy nehezen az a retek exalted meg lett,lett közben még két karim 110-ről 120.
Valamivel el kellett foglalnom magam mert a repu farmolástól már tele volt a tököm.
Exalted lettem légióval unlockoltam az új fajt idióta küldetésekkel.Mert persze azokat is kellett csinálni,nem csak úgy nesze gyökér itt a jutalom,még agyzsibbasztó küldi sort is le kell tolni.
Mikor meg lett az unlock én már ott voltam hogy kiégtem és tök elegem van újra a WoW-ból mert az új kieg egy rakás szar és nem ad semmit,se jó sztori se értelmes tartalom,se semmi.
De meg lett a Dark Iron Dwarf unlock és nekem ezzel lőttek.
Mert nagyon meg tetszett,két karaktert kezdtem,egy paladin egy hunter,mint egy agyhalott zombi mind a kettőt felhúztam 120-as szintre,ami azért nem olyan egyszerű mint STO-ban a 60-as szint,de elkapott valami agyrém és mint egy zombi felhúztam őket.
Tartalom az most sincs BfA-ban,de szarok rá,tudom mi az ami szórakoztat,az első karakteremet legalább egy hét volt felhúzni 110-ről 120-ra,a hunterem 2 nap volt.Igaz hétvége volt és ráértem hogy sokat menjek vele Island expedicióra,jah igen,a karaktereimet nem húzom küldizéssel 120-ra,mert az új kieg területein a küldizés az változatlanul kicseszett szar.
De lehet menni island expedícióra ami instant behív és kb 90-100 ezer xp,110-es szinttől tolható.
Most is azt mondom hogy az új kieg egy rakás fos,az előző jobb volt,de azért elmegy.
Jelenleg 8 darab 120-as karakterem van és 6 darab 110+ Bronzebeard szerveren.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.04. 14:36:00 -
Orbancapitan #31278 ez igaz de ott tartalom is jön itt meg csak plusz farm -
Orbancapitan #31277 ahogy mondott -
Plata #31276 STO-ban még nem is kell olyan sokat farmolni.
És nem dobhatod ki a felszerelésedet félévente mert jön jobb,itt upgradelheted,de legtöbb MMO-ban dobhatod ki az ablakon azért amiért heteket hónapokat gürcöltél. -
Plata #31275 Van,csak nincs. -
lammaer #31274 Van olyan MMO ami nem a farmolásról szól? -
Plata #31273 Na lesz ma korcsolyázás szerintetek vagy valamit megint jól elbasznak és késik az event egy hetet?
-
Orbancapitan #31272 van benne vmi :D -
Plata #31271 Hát hogy kivették a red alertet jó nagy bunkók voltak.
De már van cd azon az stf-en is amin eddig nem volt.
-
Kotomicuki #31270 Eddig is ez volt, még ha szerényebb, visszafogottabb mértékben is.
Ez csak azt jelzi, hogy - síkhülye lett a főnök, ahogy mára a világban szinte mindenütt és - nincs egy épkézláb ötletük sem, vagy azt nem valósíthatják meg vmi miatt (pl. mer' a részvényesek ellenzik a túlórákat, színtiszta emberszeretetből...
)!
Onnantól lesz nagyon kínos, ha majd a grind-et is meg lehet, vagy kötelező lesz meg-váltani pénzzel... ("...és előre a (vissza)fejlődés útján, elvtársak!") -
Orbancapitan #31269 jah és a cryptic nem tartalommal tartja fent a játékosokat hanem farmolással -
Kotomicuki #31268 De, ha már megvan az összes tier V-ön, akkor alapjáraton emelt szintekkel dolgozik (2,5k helyett 5k-val -> fele annyi pont és idő T6-ig eljutni), úgy meg már teljesíthetőnek tűnik..., fél-egy év alatt.
A 2 event-et letolva jött össze annyi pont, hogy az 5k-kkal elég legyen a T6-ig /karakter (2,5k/20 órával bele se kezdenék...) - nagyon érződik a szabad red alert-ek hiánya, mert azokkal egyszerűbb lenne, ha nem is gyorsabb.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.12.03. 22:56:59 -
Orbancapitan #31267 cool -
Plata #31266 Itt a vadkutya dread. -
Orbancapitan #31265 ki kell farmolni őket mint a cuccokat -
Kotomicuki #31264 Mármint? -
Orbancapitan #31263 srácok a t6-os repu jutalmai nincsenek ingyen -
Plata #31262 A Jem Hadar Vanguard Superiority konzol szett része.
Link.
Abból is a Power Dispersal Channel konzol.
Zenes Vanguard hajókhoz jár.
Sosem volt gyönge szett,de de az eventes stf-en klingonokba piszkosul üt.
Mondjuk szerintem defektesek,mert a Vesta konzolja szintén brutális ott.
Support klingonnnal ami fel sincs rendesen cuccolva akkorát sebzett a klingon Vesta hogy csak lestem,kipróbáltam a fedes Vesta-t is,na az meg olyan volt mint az állat.Fedes Vesta-n vannak fleet sci konzolok meg rendes felszerelés.
Gw3 meg vesta konzol kombótól minden elolvadt azonnal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.02. 09:10:02 -
_RAYEN_ #31261 Milyen Vanguard konzol?