50245
  • Orbancapitan
    72k zen? ismét belecsaptál a lecsóba? :DDD
  • Kotomicuki
    Szívtam is vele, anno!
    Megvettem és néztem, hogy semmi..., aztán minden egyes karakternél, külön-külön kellett megadni az egyéni kedvezményeket!
    Vagy teljesen hülyének nézik a vásárlóikat - szeretnéd megkapni azt, amiért fizettél, akkor klikközön, mert "szerintük" nem mindenki akarja megkapni azt, amiért fizetett - , vagy tényleg "tehetetlenek" a saját forráskódjukkal "szemben"..., egyik sem biztató a jövőre nézve.
  • Plata
    De ha a régit megvetted,akkor minden karidnak kiveheted újra a régit.
  • Chak
    A mai winter doff elég kemény, fed karin van 3 mission, kdf karin pedig, és most figyelj.. egy hatalmas nulllaaa.. :DDDD
    Persze ha kivárnám a 2 órát míg resetel akkor lenne, de nem érek rá 2 óra múlva. Így ma kdf kimarad juhéé.

• Orbancapitan
    ahogy mondod
  • Chak
    Ismerős haha
  • lammaer
    Igazából dilim van dögivel, de vhogy sose tekinetm úgy mintha ECm is lenne :D
  • Chak
    Hát igen, nekem sincs valami sok, pénzt farmoláshoz lusta vagyok, és fáradt. Kifogások over 9k.. :DD

• lammaer
    Mondjuk ha bekövetkezne ilyen változás,el se tudom képzelni hány milliárdba kerülnének azok a hajók amik most is horror árban vannak. Hiszen brutálisan megnőne a kereslet... szóval az lenne a vége hogy ugyanúgy nem lenne boxos hajóm :D
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.12.12. 11:11:43
  • Chak
    Mai winter map az aktuális 4 órás intervallumban fednek 1, kdf karinak 4 küldit ad. Fordult a kocka! :DD

• Chak
    Bármi lehetséges. Az egyszer biztos h accountra ha adná a boxos verdákat vagy legalább a traitjeiket, már az nagy lépés lenne a boldogság felé haha.

• lammaer
    Pont a minap beszélgetem valakivel hogy boxos hajót majd akkor veszek ha account szinten ulockolja a hajót nekem. Lehet hogy a cyptic fejese volt az titokban?

Amúgy lehet te arról olvastál, hogy ugye van pár hajós trait ami account szinten unlockolódik, mert mondjuk klingonjént egyébként nem lehetne megszerezni. Általában elég gyik traitok, ezért nem nagyon foglaklozik vele senki.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.12.12. 09:35:00
  • Chak
    Lehet csak álmodoznak. Igaz hogy jó ideje szeretnék a playerek ha ezeket a ficsöröket bevezetnék. Nem tiltakoznék. El fogott levelem nem nagyon van mostanság. Max annyi h lehetséges h jön valamilyen Tzenkethi komp féleség. Minden egyéb, és nagyobb dolog max ha kijött a kövi content pecs. Ami nem tudom mikor lesz. Gondolom februárban az anniversary küldivel, hajóval, egyebekkel. Passz.

Addig is kapunk ilyen nyomi tükrös gombás tálakat. Akarom mondani hajókat.
    Ezen kívül rém undorító h az elite starter pack ami account unlock adott sok jó-t, sunyiban kivették, és helyébe berakták a hasonló névvel ellátott packot ami keveset ad, de azt jól karakterenként megvásárolhatja mindenki 1k zéért.

• Plata
    Hallottál valami új pletykát?
    Én admizás közben érdekes dolgokat olvastam.
    Lehetséges lenne hogy a hajó traiteket egész accountra unlockolnád?
    Valami ilyenekről dumáltak hogy talán a traitek és a boxos hajók is át kerülnek account wide-ba.
    Bár a boxos hajókon nagyon kételkedem,de valami ilyenekről dumáltak.A hajókat majd lehet unlockolni accountra vagy mi,hogy mibe kerül majd azt nem tudom.
  • Chak
    Nem is lesz más míg gombás éra van.

• Plata
    Fedes hajó csak,kapják be.
  • Orbancapitan
    infinity box return és új mirror hajó
  • Orbancapitan
    Egyszerűbb korival végig futni driffelgetve új rekordom 30sec :D
  • Kotomicuki
    A kdf-es deltám a 2 db futásgyorsító repu'-val és egy [RUN]-os fegyverrel már 3 versenyt nyert meg a 3-ból, amin elindult, így bőséges a "nyúláldás" és gyűlik szépen a T6-hoz, meg a még legyártandó dolgokhoz való pötty is.

A belassulás mostanra elmúlt, átlagossá szelídült: vagy leskelődtek a gépemen, vagy a szolgáltatónál volt vmi gebasz...
  • Chak
    Ma fedes karikkal 4x winter doff küldi van, kdf oldalon a fele. Ez az igazi diszkrimináció. :DD

• Orbancapitan
    Jajaja :DDD
  • Chak
    Elég érdekesen ingázik a darab szám. Persze ha lenne energiám kimenni winterből esd/first citybe akkor ott lenne még 2-3, de nincs kedvem sosem haha.

• Chak
    Van az a mém amikor faszit kidobják a céges megbeszélés közben az ablakon. Na az pont ide illene. :DD

• Plata
    Tegnap egyik klingon karimnak 4 küldi is volt winteren.
    De csak egy karinak.
  • Orbancapitan
    Igen igen mikor a devek fel vetik az ötletet hogy rakjuk vissza a felfedezést és még több rpg szálat és ugyan ez a fószer előveszi készüléket. Nem nekünk kell lenni profit ócsó profit nagyon ócsó :DDD
  • Chak
    Vagy, és most figyelj mielőtt valami villanna.. a PWE embere mikor a havi látogatását teszi crypticnél, mindig elővesz a táskájából egy szemcsyt és valami ismeretlen made in china készüléket.. =

:'DD

• Orbancapitan
    vagy a cryptic-nél van Neutralizáló amivel mind a devekből és a playerekből ki törli hogy mi volt a jó csak nem tökéletes mert van aki emlékszik rá a fejlesztő csapatból aki meg emlékszik rá azt elküldik melegebb éghajlatra :DDDD
  • Chak
    Tegnap csupa 2 küldi per karakter volt, ma megint 3as felhozatal volt, kdfen meg kettesek. DE ez legalább 3 éve ilyen. Nem is tudom miért csodálkozunk.
    Az idő megszépíti, és elhalványítja az emlékeket. pf. :D

Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.12.08. 15:16:41
  • Orbancapitan
    jah hahaha amúgy meg én is néztem tegnap doff küldit én csak kettő v egyet láttam 6 karakterem van aki képes doffozni de ez tényleg gyér 3 éve 5 vagy 5+-osak voltak
  • Chak
    Nálam sincs gond. Igaz én az alap láncserrel vagy arccal lépek be. Hogy aztán midnenki láthassa a nagy arcom.. hohohoho.. rém gyenge poén még gyengébb lezárással. :'D

• Plata
    Én nem éreztem akadozást, a futás is lement lazán meg minden más is.
  • Kotomicuki
    Remélem, mert nagyon rossz érzés, pláne szoros időbeosztásnál!
  • Plata
    Szerintem csak nálad.
    Semmi baj nem volt.
  • Kotomicuki
    A steam-et megkerülve fölengedett - még tegnap du - , de kellett jó pár perc, mire elmúlt az akadozása és normálisan lehetett benne ténykedni.
    Bármi más normálisan fut, mint régen...
    Megkezdődött a Zünnepi szezon!
  • Plata
    Én fent vagyok.
  • lammaer
    Én benn vagyok ebben a pillanatban is...
  • Kotomicuki
    Nem enged fel a login szerverre...., de délelőtt sem!
    Csak velem szórakozik, vagy ez most egy általános jelenség?
  • Orbancapitan
    INKÁBB hogy minél több ideig legyél fent őket számért és időért fizetik
  • Plata
    Egyszerűen hülye tahók,csak szivatnak hogy ne tudj dilit meg tokent farmolni.
    Érdekes az nem zavarja őket ha buggal akárhány millió dilit csinálsz de már az zavarja őket ha kapsz 500 ne adj isten 1500 dilit egy küldivel.
    Pitiáner tetvek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.06. 18:19:51
  • Kotomicuki
    Advanced Brotherhood nagyon pörög, bár, vannak gyorsan haló, kezdő karakterek is - néha talpig lobi-s cuccban...
    Sajnos az objective-kből egyik sem kötelező - bár, akkor lehet, hogy ez a szint is játszhatatlan volna a sok értetlen miatt!
    Annyi kéne, hogy rendbe rakják a jobboldali panelt, ahol mindig minden látszik csak pont a lényeg marad takarásban állandóan és az advanced optional-ját villogó MUST HAVE-re cserélni elite-n - meg elé és mögé tenni a "Required to complete the mission successfully"-t.
    Ill. arra rávenni vhogy az egyorrúakat, hogy ne a harcot erőltessék - van, aki még erre is képtelen - , pláne nem középen, vagy az objective-ktől legtávolabb, hanem segítsék a társakat és lássanak a pályán - pl. ne 4-en fussanak oda, ahova én vetődök középről, a főkonzolt indítva, mert addig csak lövöldöztek és a hangra "észhez térnek", hogy "csinálni" is kéne vmit (jó esetben, mer' van aki uú nem csinál semmit (a lövöldözésen kívül) a "hang" után sem).

A winter-es doff-küldikből az eddigi legtöbb, amit egy karakterrel fel tudtam venni, mindkét oldalról, összesen: az 5(!!!) darab...
    "Régen" ennyit akár egy-egy oldalról is felcsipegethetett a karakter...
    Ha az az elgondolás áll emögött, hogy a minijátékokkal szerezzék be a díszeket az emberek - avagy: minél több időt kelljen a játékkal tölteniük - , ez akkor is nagy melléfogás a "fejlesztők" részéről!