50240
-
Chak #31419 Még nincs semmi új infom semmiről. Kövi nagyobb pecsig nem is nagyon lesz sztem.
Az egyetlen dolog amit tudok, h elfogyott a tortillás chipsem és a sajtom. :(
-
Chak #31418 Oda kell menni, és megnyitni a cluster egyedi doff ablakát, ahol a 7 lépcsős küldi sori is volt. Ott fog megjelenni.
-
Plata #31417 Te Chak nem tudsz semmi új infót,pletykát egyebet?
Nem tudsz még semmit a februári eventes hajóról?
Esetleg a februári megabundle hajókról? -
Ok, köszönöm!
A küldetéshez oda kell mennem a clusterhez mint ahogy a sorozatnál vagy megjelenik a current map küldetések között? -
Chak #31415 Miután végig csináltad a 7 részből álló colonizációs assignment chaint, kaptál egy kék/rare doffot. Ez után meg fog jelenni egy Support <star cluster> Expansion Efforts nevű kék/rare doff küldi. Mivel rare ezért nem mindig van ott. 4 óránként resetel a sector a doffoknál, ezért érdemes a reset után megint megnézni ha ép nem lenne elérhető a küldi. Ha crittel, akkor fog adni egy lila doffot. Ezt a küldit lehet végtelenségig ismételni, de a lila doff mindig ugyan az lesz. Persze minden egyes star cluster más féle kék meg lila doffot fog adni a chain végén.
link
-
lammaer #31414 Mert nem mindig adja, többször csekkold naponta. -
Üdv!
Kéne egy kis segítség a hozzáértőktől! :)
Megcsináltam egy küldetés sorozatot (Colonization of the Delta Volanus Cluster) aminek a végén kéne kapjak napi doff küldetést de nem kapok. Oda repülök akkor sem, a current mapon akkor sem.
Mit rontottam el vagy hol kellene megtalálnom? :D
Előre is köszi!
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2018.12.31. 12:13:32 -
Plata #31412 [12/30 10:25] [System] [NumericReceived] You received 2,880 Dilithium Ore
Asszem most meg van.
De nem írja hogy miért.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.30. 10:28:09 -
DrSoong #31411 A 2880 dili/spec pont a korrekt, annyit szokott adni. Próbáltam utánanézni, hogy mennyi pont raktározható el összesen pluszban de sehol nem találtam infót. Erre emlékszem, hogy amikor még nem volt limit akkor ez a 32 nekem megvolt, onnantól kezdve az invertoryba tároltam azt amit hetente lehetett szedni ebből finansziroztam az utána bekerülő 15 pontos másodlagos spec ágakat. -
Plata #31410 Hát akkor ez nem azért járt.
Vagy nekem nem jár mert túl sok spec pontot bugoltam.
-
Chak #31409 Valami három ezer feletti összeget kéne kapni ha jól emlékszem.
ok, tévedtem. Wiki szerint csak 2,880 a zsold.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.12.29. 10:28:43 -
Plata #31408 Nem tudom te mennyi dilit kapsz spec pontért,de azt hiszem talán most én is kaptam.
Szintet lépett a tellarita karim.
[12/29 9:43] [System] [NumericReceived] You received 75 Dilithium Ore
Hát ettől nem vágom hanyatt magam.
-
Plata #31407 Komolyan nekem nem megy tovább.A tizenötnél megállt,aztán hogy dilit kapok-e vagy sem szintlépéskor a fene sem tudja.Be vallom nem néztem,na és admiralty közben lépek szintet,akkor úgyis jön egy rahedli dili,fene sem tudja mire kaptam.
Egyik karimnál asszem 18-ig ment,de tovább nem.Legtöbb ami nekem összegyűlt plusszba az 18.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.28. 20:37:11 -
DrSoong #31406 Komolyan elgondolkodtam rajta, hogy nem direkt csinálod hanem tényleg nem érted amit az ember ír! Ha megvan az összes spec ág akkor 32 pontig tudsz gyűjteni (most néztem meg fél perce) és nem 15-ig, mint ahogyan te írtad! A 32 fölöttieket a játék automatán dilithiumra váltja át.
https://imgur.com/a/LQPukYe
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.12.28. 20:32:24 -
Plata #31405 Gőzöm sincs hogy jön-e dilithium spec pontért.
De jó pár karimnak fullos régóta. -
DrSoong #31404 Én azt tapasztaltam, hogy 30-31-32-ig tárolódik (valamelyik, most nem akarok belépni ezért és megnézni) és onnantól automatán dilire váltja a játék az újakat... Persze ez kijátszható a néha küldetéseknél kapottak esetén, mert azok kinyitás előtt az invertoryban tárolhatóak. Nekem van ott 15db.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.12.28. 16:00:01 -
Plata #31403 Nem tudom,de akinek nincs 15 spec pontja annak gyűlik akinek van 15 annak nem gyűlik,szóval lehet csak másodlagos.Vagy csak elcsesztek valamit a tegnapi frissítéssel,néha frissítések utáni napon jön spec pont. 
De a gombás spec hajók spec képessége mi lesz?
Minden új spec hajónak van valami spéci tulajdonsága.
Például temporal vagy miracle vagy pilot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.28. 15:56:17 -
Chak #31402 Biztos gombás specialization lesz. Anno úgy emlékszem h azt mondták valami discovery témájú lesz az eventes cucc.
-
Plata #31401 Egyébként van egy sanda gyanúm.
Az új évfordulós hajóhoz valami új spec-et találnak ki.
Újra gyűlik a spec pont fullos karikkal.
Szerintem jön egy másodlagos spec legalább. -
Orbancapitan #31400 platának van igaza a vanguard hajókkal kapcsolatban alap mkxii-el többet tudtak mint a többi hajó alapon -
Plata #31399 Aha,vagyis még nincs de neked már van.
Akkor légyszives álmodj már nekem egy 7-4 fegyver kiosztású 25 konzolos T6 karfiol-t.
Már rég várok rá.
Jah és legyen neki passzív traitje hogy akna mezőt dob le 15 másodpercenként.
Mellesleg 2x2 hangárja legyen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.26. 21:54:06 -
Kotomicuki #31398 6 sci konzol = 5 sci konzol + 1 miracle slot-ba tett sci konzol - ha még nincs ilyen hajó (pl. a Vestán még nincs miracle slot, a miracle sci-n meg még csak 4 sci konzol van), akkor majd lesz: a power creep nem fog megállni. A lényeg inkább azon volt, hogy a 2 skill és így a hajók skill- és konzol-slot-kiosztása közötti különbség is mennyit számíthat, HA ki tudod/akarod azt használni... -
Plata #31397 Látod nincs igazad,a gamma karimat úgy indítottam hogy lekvár kezdő cuccai voltak,se trait se semmi nem volt neki,sőt vígan kész volt a gamma event mire eszembe jutott hogy nincsenek neki doffok betéve. 
Neked szerintem egy hajó talpig mk50-es epic gírben sem lenne jó.
De a mai napig van olyan karim ami sima mk12 vr-ben elvan.
Se spéci cucca se semmi,nem kell mk15 epic gír a boldoguláshoz.
Az is hülyeség hogy kezdő karit egyből boostal és jutalmakkal indítottam,ha nem emlékeznél rá akkor jem hadar karinak nem lehet ki venni semmit amíg nincs 20 óra played neki,szóval ezt megint bukta,a jem hadar karimnak hamarabb kész volt az event nagy része minthogy 20 óra played összejött volna.
A kis jem hadar karimnak még most sincs meg a 20 óra played,mk12 vr fegyverzete van a vanguard hajóján,van neki vanguard boffja,még rendes doffokat sem vettem neki,csak beta pattern és tac team doffja van,még is nagyon jól tud darálni.
Az meg hogy neked egy hónap kell hogy kivegyél egy hajó traitet az már ciki.
Hétvégén dupla xp event lesz.
Milyen hajónak van szerinted 6 sci konzolja?
Én nem tudok ilyenről,vagy lemaradtam egy új hajóról,vagy ez megint olyan agyatlanság mint a T6-u?
Winter event hajó meg egy kis kristállyal meg gyorsítható.
Ha lusta valaki.
-
Chak #31396 Főleg h a Kanálfej pack setet átrakhatod bármilyen hajóra.
-
Kotomicuki #31395 Azért a te érvelésed se az a minden sötétséget eltüntető lángoszlop! ;)
Önmagában bármelyik hajó nudli, még talpig mk XV epic-ben is, HA nincsenek meg hozzá a körítések. Te már eleve úgy indítod a karaktered, hogy gyorsítók, vett slot-ok, karakterhúzási jutalmak, stb., amivel egy kezdő sehogy sem tud lépést tartani, így az általad leírtak a számukra mindenképp sántítani fognak.
Ha nincs meg a jó felszerelésed (ideértve a konzol, boff, doff, skill, trait, stb. - ami neked pár, szokásos kattintás az másnak akár félévnyi, kemény gyűjtögetést is jelenhet), akkor az az egy délután akár egy hónappá is átváltozhat és nagyjából minden másban is ekkora különbségek jelentkezhetnek.
Azt már én is észrevettem az utoljára felhúzott karaktereimnél, hogy pl. csak a karakterhúzások jutalmai (delta, TOS, gamma) mennyi hasznos pluszt tudnak adni a felcseperedő karakternek, mennyivel könnyebb és gyorsabb, de legfőképp: "akadásmentes" így előrejutni az 50. szint elérése után (is) - nálad meg még nagyobb az udvartartás...
...és ha pont kihagyta az illető a gamma recruit-ot (is)? Akkor azért már messze nem "egy délután" egy romulánt a frissen vett vanguard-ba ültetni...
A videóval én csak abban nem értek egyet, hogy normális GW-t GW III skill nélkül nem fog használni, akár ha 6 sci konzolja van is az I-hez, akkora a 2 skill közötti különbség. Tehát, ha számít a GW is, akkor én inkább egy ilyen hajóban gondolkodnék - és ez még tankos is lehetne mellette, mer' az értékei, nagyjából megvannak hozzá!
Neked is meglesz a winter event-es hajód holnapután?
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.12.26. 21:04:58 -
Plata #31394 Az érvelésed sántít mint a sánta kutya.
Jem hadar pack nem éppen tac-os,a warship és a raider tac de a többi nem.
Ha tankoláshoz keres hajót akkor azt írja hogy az 5 legjobb tankolásra való hajó,ne azt hogy a highest valuable,mert így akár hogy is de fasság.
Highest valuable hajó most a vanguard vagy a kardassziai packban van.
Ha azt keresed hogy mi az amivel legkönnyebben a legtöbbet kihozni.
Vanguard hajók alap kezdő jem felszereléssel többet tudnak mint egy nem vanguard hajó repus felszereléssel.
Ha kipróbáltad volna tudnád,alap mk12 kezdő jem felszreléssel olyan cseszett erős volt hogy röhej volt vele a gamma recruit.
Minden frakciónak elérhető,ha egy délutánt rászánsz meg van a trait gyorsan.
Mindenkinek van jem karija,mert a gamma recruithoz kellett,vagy legalább csinált egyet kíváncsiságból.
Biztos nem véletlen hogy ilyen erősek a vanguardok,kellett a lóvé a kripta szökevényeknek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.26. 17:27:53 -
Kotomicuki #31393 De elmondja benne a szerzője, hogy:
- ő amerikai (ezt még te sem tudod űberelni...
)
- főként tankoláshoz alkalmas gépeket (és trait-eket) keres (kezdőknek is ez a legegyszerűbb hajóosztály, mer' ez marad legtovább életben)
- lehetőleg sci felé orientálható gépek (is) legyenek benne (mer' most éppen ez a menő az STO-ban)
- minden frakciónak elérhető gép legyen benne (a lekvár ebbe csak pajszer segítségével fér bele: T5-öt is sokáig tart elérni, nemhogy a T6-ot, ráadásul plusz egy karakter és ennek felnevelése kell hozzá, aki kiszedi a többinek)
A Jem'Hadar-ok tényleg kemény gépek, de inkább taktikai irányba vannak súlyozva és külön, csak hajópakkban nem kaphatóak, így itt kiestek a kosárból (ahogy az eredeti kérdés feltevőjénél is, mert ő sem tud most ennyit beleinvesztálni a játékba). -
Chak #31392 Kellemes ünnepeket mindenkinek! Ha valaki nem ünnepli, akkor kellemes szabadnapokat kívánok. :D
-
Chak #31391 Még jó. Az ork hajók nem is érdemelnek mást muhaha -
Plata #31390 Azért az halál vicces volt hogy Vesta konzol szett meg Vanguard konzol szett Binary stars eventen mindent szétvert.
Benyomtad Gw-t a klingonokba a vanguard konzol akit ért azt kinyírta.
Vesta konzol szett is atom durva volt. -
Chak #31389 Todd Howard szerint a bug ficsör. És ha megkérdeznénk tőle h a vesta setje bugos vagy ez egy ficsör, azt válaszolná hogy Igen!
Ez kb olyan mint Schrödinger doboza, csak itt Toddinger dobozában ha nem nyitod akkor bug, de ha kinyitod akkor lehet h ficsör, lehet h bug, de egy biztos az pedig h igen!
:'D
-
Plata #31388 Ez a videó nem az igazi.
Nem értek egyet a top 5-el,a legjobb jelenleg a jem bundle.
Kicseszett erősek,Vesta bundle tényleg jó,főleg hogy még mindig bugos. -
Plata #31387 A 31-edik nagyon szuper,sci és engi karival használom használtam.
Legerősebb darabja a sci hajó és a dread.
A kardassziai hajókat nem használom,de azt mondják enginek és tac-nak jó. -
Kotomicuki #31386 Mindkettő nagyon jó pakk -> gyűjts még hozzá és 9,6k zenért (-20%), akciósan mindkettőt húzd be!
Az utolsó, 25%-os leárazáskor készült, "elemző" videó. -
TTSS #31385 Segítsetek csöppt...
A 31st és a cardassian bundle közül melyik lenne a jobb, ha a cél, hogy minden karimnak szeretnék hajót a feneke alá? Tehát mindentől (frakció, faj, carrier) függetlenül minél jobb/hasznosabb legyen? Cardassian tűnik jobbnak a +1 hajó és a disruptorok miatt, de ezt csak néhány alap infó olvasása után gondolom, mélyebben nem merültem el a témában. Vagy esetleg van más jobb?
Perpill 6k zenem van, szóval a nagy csomagok nem jöhetnek szóba -
Orbancapitan #31384 haha good point :D -
Chak #31383 Az sem rossz választás. Argalánál nem kell elmozdulnom sem xD
Lusta dögök előnyben haha.
-
Orbancapitan #31382 én négy systemet szoktam használni a romulán republic fenségűrben -
Chak #31381 Argalában ölöm a mobokat h a hajóm elérje a t5-öt, és megkapjam a traitjét. -
Plata #31380 Argala systemben verda trait?