50240
  • Plata
    Nézd a salvage erre való.
    Salvage és diliért cserébe az itemeidet olyanra szabhatod amilyenre neked teszik.
    Ez egy disruptor dhc.

Készen a hajón meg így néz ki.
  • Plata
    Te Raul.Neked még mindig ott vannak a bankban a hajóid.
    Nem akarod őket eladni vagy ilyesmi?
  • Plata
    Gondolom most szépen megtolják egy kicsit a mobok resistjét,meg hp-ját sebzését.
    És ha nem tolod az endeavour perkeket akkor szívsz,mert az ellenség combosabb lesz.
    Lehet megint jön valami nerf,mint a sci konzol nerf.Vagy a fene tudja mit találnak ki.
    És már meg is van hogy mivel töltsd el az idődet.
    A personal endeavour küldik nem lesznek olyan gyors egyszerűk.
    Ha több karival le akarod tolni akkor jó pár órát el pepecselhetsz vele.
    Főleg hogy ground és űr küldik is vannak.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.16. 15:17:41
  • Orbancapitan
    jaja
  • Plata
    Rá leszel kényszerítve úgyis.
    Ha igaz az enegia fegyver perk maxolva 15%-al sebez többet.
    Mindenre lesz perk.
    Critre is.
    Ha erősebbre veszik az ellenséget kénytelen leszel kihúzni.
  • Orbancapitan
    jaja ma már mind a grindről szól... xd
  • Orbancapitan
    lobby alternatíva ez volt
    Csak az akkori fő dev úgy döntött h nem fogy elég zenes kulcs így ki vették
  • Plata
    Ha sok karid van hamarabb meg lessz,
    Minden perk account wide,ha egy karival megcsinálod personal endeavourt másikkal is letolhatod.
    Úgy néz ki a personal endeavour küldije sok dilit is ad,már a nehezebbik.Három personal lesz,könnyű közepes nehéz.
    Rengeteg karakteremmel lehet 1 hónap alatt meglenne,de nem fogok kb 40 karival naponta endeavourozni.
    Bár az kapásból vagy 80k dili lenne legalább.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.16. 14:14:20
  • lammaer
    Komolyan nem bírnak semmi értelmeset kitalálni ami nem a grindről meg a grindről szólna?
  • Plata
    Na ha igaz akkor 30 perk van csak,mindnek 15 rangja.
    Nagyon sok pont kell beléjük szóval egy évig el lesz vele mindenki kb.
    Persze akinek nem kell a ground perk az csak az űrre is koncentrálhat.
  • Plata
    Srácok tribblin fent van a personal endeavour,kapaszkodjatok meg újabb farmolás jön,az endeavour is repu szerű lesz,húzni kell,és mindenféle perk-eket ad.
    Egy perknek 15 szintje lesz.
    Ha jól értem 38 perk lesz.
    Nem vagyok benne biztos de asszem 38-at mondtak,vagy 36.
    A perkek első szintje 20ezer perk pont.
    Szinte mindenre lesz perk,sebzésre,hullra pajzsra,ground és űr külön.
    Critre is meg sci skillekre.
    Egy nap 3 personal endeavour lesz és egy universal.
    Pár év alatt maxolni is lehet.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.16. 11:44:29
  • Plata
    Tudod,ezen röhögtem,a csaj a kapitány fiatal éveit akarja el játszani.
    Ha jól értettem a sorozat arról szól hogy milyen volt az élete a Discovery előtt,amikor még nem kapitány volt.
    Egy discovery spin-off,arról hogy milyen volt a pályafutása mielőtt kapitány lett volna.
    Na ne röhögtessen már.
    Egyrészt hogy fogják vissza fiatalítani,másrészt ki a fenét érdekel hogy milyen volt kadét korában.
    Kapitánynak is lapos volt.
  • Kotomicuki
    "Állítólag a csaj sírta ki magának a sorozatot." - Hát, igen, ez már önmagában garancia a ST színvonalra..., már arra, amire mára lezúzták azt!
    Csak hát, ez megint azt veti fel, hogy nem teljesen kompetens kezekben van, még a döntéshozatal sem a mai ST háza táján...

A most 56 évesnek a korábbi éveit dolgozná fel a sorozat, ahol jó eséllyel nem kapitánykodhatna, vagy akkor annak is a "teljesen alkalmatlan a posztra"-t kell megszemélyesítenie, hogy ez a nőszemély több lehessen az "Igen, Uram!"-nál, ami már önmagában szembemegy a ST-s elvekkel...
    A ('80-)'90-es években, amikor még kinézett vhogy, akkor esetleg AZZAL befért volna A sorozatok egyikébe, de így már...
    ....bár, a zombis-horror szálon még maradt némi morzsa a ST-ben, amiben nagyot domboríthat!

• Plata
    De én tudom hogy tudod,csak nem akarod elmondani,de akkor is el kell mondanod mert ha nem mondod el akkor én nem fogom tudni és ha én nem tudom akkor engem zavar hogy nem tudom.
  • DrSoong
    :like:
  • Chak
    Semmit nem tudok.
  • Plata
    Nem tudsz még semmit a közelgő megabundle hajókrú?
  • Chak
    Kedves uram, ezzel, bár sok valóság alapot tár elénk mégis igen nagy öngólt lőtt mikor itt rinyál h mások rinyálnak. Váljék kedves egészségére.

• Plata
    Figyelj én el tudom képzelni hogy az lesz a promós,de cseten zenesnek mondták,igaz Charon-t meg promósnak.
    Nem nem mirror csaj lesz,hanem sima discoverys rinya picsa,csak a korábbi éveiről.Mikor még nem volt kapitány.
    Állítólag a csaj sírta ki magának a sorozatot.
  • Chak
    Tutira azt rakják majd be promoba. Én legalábbis azt tenném h jól megszedjem magam latinummal muhaha

Úgy érted Emperor Georgiou a tükrös világból, mert az ittenit megették a klingorkok. De igaz, már hivatalos jön a section 31 sori az előző mondatban szereplő nőszeméllyel. :D

Meg jön a rajzfilm, és Picard sori is. Ha ezeken kívül még lesz valami akkor már tényleg a bőség zavara fog fent állni.

• Plata
    Hát lehet hogy szereted ezeket a silány fos sorozatokat amik most mennek,de én nem,Discovery sügér kapitány nőjének az előélete meg marhára nem izgat,elég lapos karakter volt.
    Egy rick és morty tipusú hülye star trek sorozat megint nem izgat.Márpedig az animációs olyan lesz.
    Picard érdekel,mert az talán,de csak talán jó lesz.
  • CrashBoostZoom
    Nem értem én ezt. Végre annyi Star Trek-et lehet majd nézni amennyit nem szégyellsz (lehet, hogy valamelyik majd nem jön be, nem kötelező nézni) és erre csak a nyivákolás megy itt meg más fórumokon is. Eszetlen kis rinyálógépek vagytok ti nem Star Trek rajongók. Bezzeg a sok szart amit a játékban öntenek rátok arra csorgatjátok a nyálatokat meg szélesre tátott szájjal nyelitek. Szánalmasak vagyok. Jobb is, hogy kiléptem a magyar flottából meg a játékból, ott is csak ugyanez ment.
  • Plata
    Salvage az arra kell hogy a cuccaidon a statot újra el oszd.
    Salvage-et úgy szerezhetsz ha a küldetések közben esett cuccokat szétszeded.
    Minél nagyobb az item szintje annál többet ad.
    Kis szinten ne foglalkozz vele.Úgysem számít fejlődés közben hogy a fegyverednek milyen statja van.
    De nagy szinten már számítani fog hogy milyen fegyvered van.
    Na persze nekem ne számít,mert szarok rá és nekem akkor is crtd kell ha nem jó.
    A tárgyakon van egy re-enginering felirat,ahhoz kell salvage hogy újra oszd a tulajdonságait.Mondjuk van egy disruptor dhc-d amin van dmgx3 stat de te rühelled a dmg statot és neked mondjuk accx3 kell mert neked az a szimpi akkor ezzel tudod olyanra cserélni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.16. 10:11:30
  • Kotomicuki
    Picard-dal is jól belenyúltak a ....-ba: az eredeti színész most 78 éves (mon'juk, mára a DS9/VOY-színészek se sokkal fiatalabbak), így az is benne van a pakliban, hogy nem éri meg a forgatás végét, hiába is reménykednénk, hogy majd ő kihúzza a gödörből a sorozatot. Ha meg eleve mással indítják (korai évek, időutazás), akkor megint ott tartunk, hogy csak a ST-s nevek kellettek, hogy eladhatóbb legyen a fércmű...
    78 éves admirális..., legfeljebb vulkáni lehetne a Csillagflottánál!

De, hogy pl. egy Miral Paris kilép az Akadémiáról-t (nekem mindegy, hogy nem önszántából és ekkor a háttérből "Orvost, de gyorsan!", vagy sikeres végzősként és ekkor csak a megkönnyebbülés sóhaja hallatszik a tanári kar részéről...) nem tudunk megélni..., igazi romulánokkal és klingonokkal!
  • Dares
    Inventory ablaknál az assets fülön legalul van a salvage rész.. Ennek a növelése ahogy nézem itemek salvagelésével lehetséges. Gondolom minél nagyobb az értéke annál jobb csak nem értem mire jó ha minél nagyobb ez az érték.
  • Plata
    Négy új sorozat fog jönni.
    Egy Picard,egy animációs,egy ismeretlen még,egy meg discoverys,a kapitány csaj korai éveiről,mikor még nem is volt kapitány asszem.
  • Kotomicuki
    Tehát, megpróbálnak egy saját játszóteret felépíteni és a "befejezetlen", G. R. általi eredetit meg a szőnyeg alá söpörni...
    ...és ehhez kellettek a ST jogok?!
    Nagyon nehéz lett volna 5-6 fajnevet kitalálni és egy "új" világba áthelyezni azt a keveset, amit meghagytak a ST-ből?
    Vagy maguk is annyira gyengének vélik az alakításukat, hogy pl. egy Csillagkapu mellett, ha nem ST címe van, akkor labdába sem rúghatna, vagy mi?!
    Ezek tényleg csak fejőstehénnek nézik a ST rajongótábort!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.01.16. 09:32:03
  • Plata
    Jah és jön a Star Trek: Lower Decks is,ami egy animációs vígjáték lesz.
  • Plata
    Srácok,lesz egy újabb Discovery Star trek sorozat.
    A discovery kapitánya Philippa Georgiou saját sorozatot kap.
  • Plata
    Szerintem a kulcs most még is fogyni fog.
    Legalább is tegnap már cseten rá voltak nagyon izgulva az új hajóra.
  • Plata
    Jut eszembe,tudsz valamit gombás enterprise-ról?
    Tegnap este hallottam róla admi közben.
    Hogy olyan hajó lesz mint a charon,fejlődős 1-es szinttől használható,de zenes.
    Charon pletykáknak is kb fele volt igaz,lehet hogy a gombás enterprise nem is zenes lesz.
  • Chak
    Dehát h fogyna a kulcs ha nincs is elhízva..
  • Plata

Mi az hogy.
    Hat sima lakás van,abból 3 luxus apartman,2 stilt house vagy mi a rák egy meg rablós lakás.A legnagyobb bank mellett.
    Hogy ne kelljen messzire menni.
  • Bozi_Vilag
    És van még lakásod is, lakással az emeleten?
  • Plata
    Én örültem amikor bejelentették Fallout 76-ot,meg is akartam venni,de aztán jött a sok negatív dolog,rengeteg bug,ezeréves motor a játék alatt.Úgy döntöttem kivárok míg jön hozzá content meg javítás meg olcsóbb lesz,de közben kb mindenki otthagyta.Nekem nem tetszik benne az hogy lehet egymást ölni meg szétverni egymás dolgait.
    GTA-ban szeretem hogy van hat házam,saját Irodám az egyik irodaházban a város közepén,60 férőhelyes garázzsal,saját Nightclub-om,szintén 5 emeletnyi garázzsal meg kis irodával és lakrésszel,bunkerem lakással lőtérrel,Hangárom lakással szintén.Facility,ami szintén fullos,saját kéróval garázzsal és minden egyéb szarral amivel fel lehet szerelni.Még orbital cannon is van benne,ami kb olyan mint falloutban az atom bomba,csak ezen van automata célkövető és kereső rendszer.
    És a legújabb DLc az Arena wars arénájában nekem is van egy műhelyem saját lakással és talán 30 garázshellyel.És senki nem rombolhatja le őket.
    Jah tényleg és van egy oltári nagy Yachtom is.
    Az aréna harc egész jó móka.Női testrészek is vannak GTA-ban.

Szerintem mindegy,de box kb hozza az átlag 5-öt,ha mákod van többet.
    Nekem azt hiszem a legtöbb 1 boxban 50 lobi.
    Volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.15. 21:06:04
  • Orbancapitan
    csak volt alternatíva sok sok eonokkal ezelőtt :D sajnos csak ez van ami volt az ki vették mert nem fogyott a kulcs......
  • Chak
    Az h mi a jó az relatív. Egyébként a női testrészek. GTA hiába szebb grafikás, úgysem az alapján választok. Engem nem köt le h ilyen olyan verdákkal meg motorokkal ide oda furikázzam meg a jachtomon ugráljak a karimmal. Akinek ez bejön, hajrá. A wow sem kötne le, annak a világa sem az én világom. Alapvetően nem szeretem az online játékokat, és igen ez elég paradox egy Star Trek Online c. játék forumában(:D). Jobban szeretem a single kalandokat ahol a saját tempómban vonaglom a mapon, és egy nyomi sem fog oda jönni, és megzavarni. Fallout 76 esetében, egyértelmű a bethesda bukása, ha még fél egy évvel később adja ki nem lenne ez. Szerencsére pecsről pecsre sokat javul. Mire én elkezdtem a 2 ünnep között, már a súlyos bajok nem voltak jelen. A játék alapvetően online, de mégis az egész játék egy solo élményre van megcsinálva ahol az onlinekodás csak opció. Alig találkozom más playerekkel, ha igen akkor békésen köszönünk, és mindenki megy a maga útjára. Ez pozitívum. Persze hallani trollkodó storykat is. Egyenlőre ilyen nem volt. Ma pl amerre ép jártam 2 kisebb szintű player hadakozott super mutánsokkal, így besegítettem. Folyt a bél rendesen. Fun volt. Emlékszem anno a No man's sky is nehezen indult, mára meg tele van contenttel. 76 sem fogja máskép végezni. Azért azt remélem h a Bethesda megtanulta a leckét, és a készülő játékait nem ilyen formában fogja értékesíteni. Remélem nem leszek naiv. Tájm víl tel.. :D

Közben látom STO fronton is zajlik az élet, emperor box meg minden. Most jól jönne ha nem csak 23 lobi krsitályom lenne hm.
    Ha már itt tartunk, mi lehet a jobb lobi forrás, a box nyitás vagy a promo-s? Vagy valami alternatíva?

• Orbancapitan
    de amúgy lehet h ez nem styx class a charon osztálya hanem a testvér hajójának de a promókor okosabbak leszünk
  • Orbancapitan
    plata inkább a modellezők lustasága látszik ezen a hajón nem kicsit
    a zenfilms videója után csak ennyit mondanék a fejlesztőcsapatnak...................

Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2019.01.15. 19:37:14
  • Plata
    Randa.