50245
  • DrSoong
    Azért a 12db FSM-et nem nevezném kevésnek. Ha jól beosztod akkor 12 hajót veszel ki belőle/karakter.
  • Orbancapitan
    most van event 14 napon át megcsinálod 50k+ dili/kari
  • ntex
    Mármint a battlecruiser-es bundle-t kellene megvennem vagy elég magát az Arbiter hajót? 3000 Zen sem lesz meg az életben, nem hogy 6K... Asszem ki kéne használnom először a 11 karakter slotom és felhúzni több karit dilithiumot farmolni, az nyilván megkönnyítené a dolgot, mire azt is abszolválom, több hét lesz... Amiket írtál meg majd észben kell tartanom, köszi.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.02.26. 11:55:46
  • Kotomicuki
    A repu'-k T6-ra húzása után elérhetővé válik 1-1 FSM - sajnos nem lehet többször kivenni, csak egyszer - , 100-100 mark-ért.
    Amíg húzod ezeket a klimgonjaid veszettül doff-ozva gyűjtsék a contraband-ot, ami napi 2k dili'-t jelent, ötösével, hogy biztosabban meglegyen a napi finomítási limit.
    Sajnos, itt sem megy másként a kezdők élete, ahogy bármely más "ingyenes" játékban sem: vagy hónapokat robotol, vagy a bankkártyája jelentősen "vékonyodik"..., és ez még a "legbarátibb" az összes közül, mert nagyjából minden elérhető a f2p játékosoknak is - "csak" idő kérdése az egész.
    Volt, amikor 450-ért váltottam a dili'-m Zen-re és úgy vettem meg a 25%-os leárazásnál a Delta-pakkot -> kemény 2-2,5 hónap volt, azt elismerem!
    Sz'al, a zen árfolyama még nincs is nagyon elszállva...

Május végén, júniusban(?) indul a nyári event, ott "ingyen" (napi 5-10 perc és 1k EC a lebegtető bérléséért) kaphatsz T6-os hajót - a mostaniról is csak pár nappal késtél le.

Az admiralty ilyen..., az első karakteremnek én is eladtam a kisebb hajóit, amikor rájöttem, hogy már nem veszem hasznukat az első, event-es hajóm mellett és utána hozták be az admiralty-t, amiben meg nagyon is jól jönnének azok az apróságok is -> vehettem meg neki dili'-ért, újra párat.
    November végén, decemberben van give-away, amiben szoktak kiszórni zen-es, legfeljebb T5-ös hajókat a népnek - pár év alatt ebből is gyűlt össze egy marékkal... (meg a konzol(-szettek) miatt is vettem, pár kisebb, zen-es hajót)
    Ha megcsinálod a tholian-os, időküldetést, akkor kaphatsz egy kisebb cirkálót - minden karaktereddel el kell játszani.
    A Narendra rendszerben (béta kvadráns - közép-kelet) is felvehetsz egy hajót, a 65. szint elérésekor is kapsz egyet, valamint a "Time and Tide" sztoriküldetés is dob egyet, kék phoenix ládából is kiszedhetsz egy hasznosat, ha megvan az admiralty 10. szintje, akkor is dob egyet-egyet - ezek mind T6-os verdák, de csak az admiralty-ban használhatóak (/karakter, "természetesen").

Ha még nincs meg, akkor a trait-je miatt mindenképp meg kell venned majd a csatacirkáló csomagot, utána meg már csak 1-1 FSM kell, hogy már használható hajó legyen a karaktereid hátsója alatt!
    Fel a fejjel, ez 350-es árfolyam mellett, semmi akcióval (MINDIG CSAK AKCIÓKOR VÁSÁROLUNK!) is 262,5 napi 8k dili'-gyűjtés, ha van 4 karaktered, akkor ez máris "csak" bő 2 hónap elfoglaltság..., ne add fel!

• ntex
    Az meg a másik hogy régen nem volt a ZEN meg a FSM ára sem így elszállva ha jól rémlik...
  • ntex
    Na elértem az Admiralty dolgot szintben... Meg is csináltam egy assignmentet, viszont ahogy látom "maintenance" néven cd-re vágta a hajókat *sigh*, így nem tudok holnapig újat indítani mivel nincs 30 hajóm. Fasza :D Kezd is kicsit elmenni a kedvem megint, asszem régen is pont emiatt hagytam abba mert rohadt nehéz itt a kezdőknek elindulni, a kinézett T6 flottás hajóm se mostanában lesz meg tekintve hogy 5 fleet ship modul kell hozzá aminek 12M darabja EX-en vagy 500 ZEN, és akkor ez még csak egy karakter, a másik két régi karimnak is valami csóri t5 hajói vannak. Kár hogy ennyire a ZEN meg Dilithium körül forog minden a játékban. Ja persze tudom, meg lehet mindent szerezni ZEN vétele nélkül is de ahhoz hónapokat kell folyamatosan grindolni... Ami persze nem egyszerű attól sem hogy minden cd-s meg limitált :D Pedig amúgy rohadtul be tudna szippantani a játék, de így elég elérhetetlennek tűnnek a dolgok.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.02.25. 23:25:52
  • Plata
    Most jut eszembe,pár éve már volt egy Khaan event.
    De akkor csak ruhát lehetett szerezni.
    De ha jól emlékszem akkor is volt valami roncs hajó.
  • Plata
    Pedig figyeltelek.
    De nem láttalak fent.
    De milyen Khaan.Sima Khaan,kelvin Khaaan vagy disco Khaaan?
    Van egyáltalán disco khaan?
  • Chak
    Pedig voltam bent eventezni :P
    Azt nem tudom h mikor lesz főnix, csak azt már szeretnék redditen is.
    Azt viszont tudom h bekerült a gémállományokba a botany bay modellje. Ez akár egy Khaaan eljövetelét is előidézheti. Vagy még sem.

• Plata
    Próbáltátok már az új TFO afk változatát?
    Vicc hogy minden eventes szarnak kitalálják az afk verzióját.
  • Plata
    Egyébként új account esetén van limit,de ha az accod nem új hanem régi,akkor nem kéne hogy legyen.
  • Plata
    Nem,vagy látták és nincs kedvük írni, vagy szimplán nem érdekli őket.
    Vagy majd rád írnak privátban.
    De ha tudsz angolul vagy egyéb nyelven egy nagyobb külföldi flottával lehet jobban jársz.
    Most nem tudom van-e fent valaki mert épp,mondjuk úgy nem látom ki van fent.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.23. 20:44:40
  • Terrana
    Beköszöntem elv de semmi válasz. Vagy van szint limit hogy mi után lehet irogatni?

Utoljára szerkesztette: Terrana, 2019.02.23. 20:36:05
  • Plata
    Még magyar trade cset is van.
  • DrSoong
    Van másik hun chat is? Atya ég, hogy mikről nem tudok!
  • Plata
    Hát a t betűs vagy a másik hun csetet nem javasolhatom neki,mert esetleg elkapna valami fertőző hülyeséget.
  • DrSoong
    Van az több is csak nincsenek csatlakozva ehhez. Nyilván mindenkinek megvan a maga oka.
  • Plata
    Te Chak ha itt vagy mond hallottál valamit arról hogy lesz-e főnix mostanában?
    Nem láttalak online így nem tudtalak ezzel piszkálni a játékban,de olyat pletykáltak hogy nem sokára lesz főnix megint.
    Te mindig szoktál hallani az újdonságokról.Esetleg erről nem hallottál?
  • Plata
    ISA-n begőzölt a cruiserem,állandóan Barclay manővert adta be.
    Végig újra és újra azt kaptam.
  • Plata
    Jelenleg 21 magyar van fent velem együtt.
  • Terrana
    Köszönöm
  • Plata
    Chat settings->channels->join/create fülbe beírod hun.
  • Terrana
    Hogy is kell bemenni hun chat-re? Bocsi most töltöm ujra a játékot uj accounttal első 2-3 évben játszottam szal nem leszek teljesen kezdő
  • Plata
    Persze,van hát.
    Hun cseten kérdezz rá,biztos ír rád valaki,csak arra figyelj hogy ne valami 1 fős nullás szintű flotta legyen.
  • Terrana
    Sziasztok van még aktiv magyar flotta föderációs oldalon?
  • DrSoong
    Én ezt már kivettem valamikor, mert nem engedte aktiválni a frissen kapott kódot.
  • Plata
    Lesz egy cuki tribblid.
  • Bozi_Vilag
    Jó ez egyáltalán valamire?
  • Plata
    Ingyen spore engineer pack.
    Itt egy kulcs.
    Ux1zVDHq
  • Bozi_Vilag
    Aham, ez volt a bibi.
    Köszönöm a segítséget neked is és Platának is!
  • DrSoong
    A megoldás egyszerű mivel már belefutottam sima repunál. Amikor megkaptad a tokeneket akkor az invertoryd tele volt így az overflow bagbe került ahol látja a repu rendszer, de nem tudja kivenni.
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2019.02.20. 22:12:30
  • Bozi_Vilag
    Rá tudok kattintani, megnyomom az okét, de nem tölti be.
    Többinél műkszik. Próbáltam reloggolni többször is, nem segít,
  • Plata
    Katt a fill all gombra vagy a kis keresztre.
    Nem lehet?
  • Bozi_Vilag
    Ez az:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

https://kepkuldes.com/image/6uwruy

Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.02.20. 21:56:36
  • Bozi_Vilag
    Persze. Mindjárt küldöm
  • Plata
    Tudnál készíteni róla képet?
    Nekem simán feltölthető volt,mondjuk én minden nap betettem a 40 vackot.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.20. 21:06:48
  • Bozi_Vilag
    Az Anniversary Prize Vouchert, és a T'Pau hajóhoz
  • Plata
    Milyen voucher és hova?
  • Bozi_Vilag
    Valaki tud segíteni? Van elég voucherem, de nem engedi berakni...
  • Plata
    Igen már a hétvégén volt róla infó.