50238
  • Chak
    Mint a vidámparkban, csak akart menni még egy kört. :DD

• Plata
    Igen vicces volt tegnap.
    Én lettem az első,de a rakétám visszajött az állványra és újra indult.
  • _RAYEN_
    Valami nem kóser az eventes rakétákkal: nem robbanak fel és egy idő után újraindulnak egy kis grafikai buggal xd
  • Chak
    Persze.

• Chak
    Jaja, a klingon csajomnak is az van. Meg a cicámnak. :D

• Plata
    20%-os leárazás a storeban.
    Link.
  • Bozi_Vilag
    Jaj igen...
    Azt hittem, olyanra gondolsz, amikor fel is veszi :)
  • Ennedzur
    https://www.google.hu/search?q=worf+dax+risa&tbm=isch&source=hp&sa=X&ved=2ahUKEwi8ntKi3LbhAhUxpIsKHeA0BfkQsAR6BAgJEAE#imgrc=rly0agSTf4NgJM:
  • Bozi_Vilag
    Melyik is az a rész? Nem rémlik, hogy a Risas részben lett volna nagyon fürdőgatya :D
  • Plata
    Még is nekik van a legszebb armorjuk a játékban.
    Honor guard armor a leg szebb,főleg ha nem a simát veszed meg hanem a speckó változatot,régen a speckó változathoz rengeteget kellett gürizni,ma már simán kiváltod repuból.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.04. 15:59:17
  • Ennedzur
    Ruháról jut eszembe: Az megvan mikor Worf kap egy fürdőgatyót a Risa-n? Az a fej.... :D
  • Ennedzur
    A klingonok igénytelenek, tehát jobban bírják a kényelmetlent is :D
  • Bozi_Vilag
    Pedig még Worf is megmondta, hogy az egyenruhák tervezése miatt, mindig kényelmes és megfelelő :D
  • _RAYEN_
    Ez most a mostani eventes armor ruhafittje?
  • Plata
    Nekem csak egy kell,Klingon honor guard beeves.
    Olyan nincs a fedeseknek.
    Az a legszebb páncél a játékban.
  • Chak
    Jó sok a ruha meg páncél skin. Az ember/alien már nem győzi követni.

• Chak
    Kimaradt a kép, végre sikerült felraknom netre. Imgur nem tölti fel bármit nyomok. Sholva kree.
    szal' mostani eventes felső pl off duttyban van.

:D

• Plata
    Azt hiszem T6 reput ha eléred a repus szettekhez vehetsz új kinézetet.
    Nem vagyok benne tuti biztos,csak cseten olvastam asszem,én magam nem néztem,mert nem érdekelt.
  • Plata
    Arra van egy ruha,Mercenary outfit,egész jó.
  • Ennedzur
    Zsír, köszönöm! :)
    Nekem nem igazán jönnek be az ST uniformisok, a legtöbben tényleg úgy néznek ki mint egy akrobatacsoport :)
    Meg eléggé nem odaillő viseletek, mondjuk egy sivatagban vagy dzsungelban.
  • Chak
    Azokat most is fel lehet rakni a tailornál. Category - Uniform Jacket tight. A repus páncélok egy része pedig meg külön kategóriákban vannak. Amint a lenyíló menüben lehet kiválasztani. Más kérdés h miért raknám fel ezeket a gaygyi testpáncélokat amik max a Mass Effectbe illenek bele. Star Trekbe még erőszakkal sem. Persze ez csak költői kérdés volt. :D

Természetesen a repus skinek között van jópár menő is, kivéve a romulánt. Az randa.
    A kolónián lehet venni kis köpenyt is.

• Plata
    Csak a repus páncélokat lehet megjeleníteni,azt hiszem.
    Régen ha volt rajtad páncél azt látni lehetett,de kivették ezt.
    Ha van repus páncélod azt tailornál tudod megjeleníteni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.04. 13:34:55
  • Ennedzur
    Sziasztok! Olyat nem lehet, hogy ha nyerek valami kafa új testpáncélt, akkor az megjelenjen a karakterem kinézetén is? Mert csak ezeket a gagyi egyenruhákat ajánlja fel a szabó. Gondoltam, hogy ha fegyverem megjelenhet akkor akár ez is. Vgay ez is csak a fizetősöknek jár? :)
  • Plata
    Mai peccs sok mindent javít.
    És bele nyúlnak a konzolokba is.

General:
    Celebrate the anniversary of First Contact Day!
    Join in on this special re-enactment event from April 4th at 8am PT to April 11th at 10am PT.
    Captains of level 10 and above may participate in this event.
    Play the event to unlock the following rewards:
    When you complete the queue for the First Contact Day event, you will receive a special Zefram Cochrane Memorial Hologram Voucher (limit one per day, per character).
    1x Captain Specialization Point
    Launch Toy Rocket
    Holo Emitter - Phoenix Shuttle
    (NEW!) Replica Thompson Submachine Gun
    Ships:
    You can now properly select between windows types for the Faeht Intel Warbird.
    Aft torpedos now fire correctly on the Europa Heavy Battlecruiser.
    Content:
    Enemies in Peril over Pahvo & Dranuur Gauntlet Task Force Operation now award Experience Points when they are defeated.
    Addressed an issue that could cause debug text to appear in "Quark's Lucky Seven" while hacking the security office console.
    Resolved an issue that was causing D’Tans image not appear during the mission, “Storm Clouds Gather”.
    UI:
    Resolved an issue in the lockbox opening animation where the middle ring wasn't changing colors according to the prize rarity.
    Systems:
    Reduced the shared cooldown on all Combat Space Pets and Distress Call devices from 5 min to 2 min.
    Removed equip restrictions on the following universal consoles, to be usable on all starships:
    Ablative Hazard Shielding (Fed and Kdf versions).
    Dynamic Defense Deployment System.
    Variable Auto-Targeting Armament.
    Reduced equip restrictions on the following universal consoles, to be usable on All Warbirds:
    Ablative Hazard Shielding (Rom version).
    Shield Absorptive Frequency Generator.
    Ionized Particle Beam.
    Overload Power Cells:
    Bridge Officers will no longer activate this ability while below 50% health.
    If used by a bridge officer, this effect will now end when the officer reaches 25% health.
    Resolved an issue that could prevent the Micro Cryonic Warhead kit module from being treated as a Kit Module ability
    Resolved an issue that caused Modular Momentum to fail to apply in some cases
    Universal Kit Module - Agony Field Generator:
    In addition to its previous effects, it now applies a large penalty to Phaser Damage Resistance Rating to enemies contacting the field, stacking up to an appropriately Imperial amount.
    Resolved an issue that could cause some of the buffs from Reroute Reserves to Weapons or Exceed Rated Limits to affect other weapon firing modes.
    Resolved an issue that prevented Omega Force Autocarbines from re-engineering their RT3 modifiers.
    The Nukara Crystalline Resilient Shields' Crystalline Refraction Buff can now reflect Proton Damage.
    Resolved an issue that allowed the Technical Mishap kit module to be activated while dead.
    Resolved an issue that allowed the Cloaked Mine Barrier kit module to be activated while dead.
    Resolved an issue that would cause an activation of Cryotronic Modulation to do nothing if you were already affected by the power.
    Resolved an issue that prevented Photonic Overcharge from working with some ground weapons.
    Updated the icon used by the Press the Advantage Starship Trait
    Corrected the icon used by the Energy Distributor Accelerator active ability.
    Cloaking devices now indicate the duration their Ambush bonus will last in their tooltips.
    Updated the description of the Fleet Coordinator personal trait.
    Resolved an issue that caused the displayed regeneration on the Medical Nanites trait to be inaccurate.
    This is a tooltip change only.
    Resolved a typo in Coordination Protocols, Defensive Protocols, and Offensive Protocols (Player Skills).

Link.
  • Plata
    Azt hiszem új rekordot állítottam fel,51 perc alatt kész lettem admiraltyval 39 karival úgy hogy jem hadar kiskarival kerestem 20 diplomatic és espionage doff küldit.
  • Plata
    Igen ore.
    Fimomított dilit csak 200k-t szerzek.
    Ami utána van azt berakom a flottába.
    Kivétel a klingon karik,a klingonoknál nincs maximum,ott van akinek már 1.6 millió van.
  • Ennedzur
    Ja ore-ból, annyi van mint a szemét... az a baj az sehová nem kell. A finomított az viszont szinte mindenhová :(
  • Plata
    Nem,eventen ilyen marha sok finomítatlan dilit szereztem.
  • Ennedzur
    Szóval eventen kapunk még finomítási lehetőséget? Pl. a mostanin is? ZSír :D
  • Plata
    A napi 8k akkor tűnik főleg kevésnek ha sokat összeguberálsz egy karival.
    Nekem van több olyan karim is akinél sokszáz ezer dili van.
    Repuk nagyon sok dilit adnak,meg eventek.
    Eventes karimnak nyár óta még mindig van ennyi dilije.
  • Plata
    Na bazd,ez a hír nem semmi.
    Gorn link.
    Jó is lenne.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.01. 19:30:25
  • Orbancapitan
    nekem 13 nap van 8 év alatt ajándék kód
  • Plata
    Kiegészítés.
    Veteran napok csak előfizetésnél gyűlnek.
    Ha lifetimer-t veszel azonnal megkapod az összes jutalmat.
    Akkor is ha 0 napos az accod,lifetimer az 1000 napos jutalmat is megkapja azonnal.
  • Plata
    A dilithium a karakterek közt mozgatható.
    Ha 1 karid van az max 8k dili naponta.
    Ha húsz akkor már 160k naponta.
  • Plata
    Veteran sosem leszel.
    Az csak lifetimereknek van vagy annak akinek van előfizetése.
    Csak az előfizetett nap számít.
    F2P nap nem.
    Flottánál vehetsz bővítést.
    Asszem +500.
    Lifetimereknek nem napi finomítás van,ők egy hétre tudják finomítani.
    Én 7 éve játszom,0 napos veteran vagyok.
    Mert F2P acc.
  • Ennedzur
    Nem is tudtam, hogy van MK 15-ös cucc :)

Hanem egy kérdés ha szabad:
    A játékban tényleg csak 8k dilithiumot lehet összeszedni egy nap? Tudom van a 800 day veteránoknak +1000 de én még olyan 56 day "green ear" vagyok szóval az felejtős. Mintha olvastam volna olyat, hogy a fleetnél lehet finomítani de nem jöttem rá hogyan?
    Szóval van még valami dilithium finomítási lehetőség amiről nem tudok?
  • Orbancapitan
    no akkor majd mutatom a romulánomat ott sincs repu még se spec nagyon
  • Kotomicuki
    Nagyjából ezzel a hajóval vágott neki az 50. szinten a karakterem - a prolonged helyett a "sima" mk XII vr volt fönn, mert az előbbit csak a 60. szint után engedte kivenni.
    A karakteren boost volt - kapta, nem vettem - , így aránylag gyorsan lelépte a 50.-65. "távolságot", ami azzal is járt, hogy alig volt ideje megfelelően "combosodni": egyetlen hajó trait volt a mindene, amit szintén vhonnan kapott, a képen kívül (az a kevés, jobb doff is a doff-ozáshoz kellett).

Amint - ismétlem: nagyon gyorsan - elérte a 60. szint magasságát, már 1-2 lövéses lett és hihetetlen mód kellett vele kerülni a harci érintkezést, ha nem akartam az újraéledésig hátralévő időről tájékoztató ablakot beleégettetni a monitoromba.

De, elkezdett csöpögni a specializáció, elkezdtek jönni az első repu'-skill-ek, kapott pár hajó-trait-et - amit a romulánok-klingonok szereztek és acc'-wide lett - , amivel fel tudtam tölteni a lehetőségeit és kezdett megváltozni a kép: ugyan, most is eléggé harmatos még - a 30k dps a kanyarban sincsen - , de már érezhetően tartósabb lett és már (majdnem) önállóan is tud ténykedni az event-en, pedig maga a hajó és a fölszerelése alig változott, csak a "háttérben" kezdtek "sűrűsödni rajta" a dolgok.

Nem t'om, mi legyen belőle, így nem is nagyon tömöm a karaktert: még a többinél fellelhető, 1-2 mk XII vr cuccot sem kutattam föl náluk, de esni se hullik neki jobb dolog és a repu'-ból sem pottyant még olyan, amit ráaggathatnék a hajójára, így kissé/nagyon döcög még, de lassan fejlődik...

Az ezelőtti, szintén deltás karakteremnél, aki elérte a 65.szintet se volt ez másként, de ő már megkapta az icoian szettet (mk XIII UR), jóféle konzolokat az ex'-ről/repu'-ból, pár hajóban is ült már és ugyan neki sincs mk XII fölé rántva a fegyverzete és a maradék ez-az a hajóján, de nem panaszkodik: érzésre megvan az a megnyugtató 30k dps-e, amivel már nem kell fogat összeszorítva drukkolni/káromkodni, hogy sikerül-e 1-1 bevetése...

Anno az első karakteremnél húztam föl a fegyverzetét - de, csak azt, mert már a tac-konzolokra sem maradt rávaló, nemhogy a többire: azok maradtak a szakadt x-xii-esek, amik addig hullottak - mk XIV VR-ig (2 UR lett összesen a 8-ból az up' weekend-en, kacajfakasztó módosítókkal), de ez sem segített az akkor már 60. szintű, de még mindig az ingyenes T5-ös hajójában gubbasztón: mire kiütközött volna, hogy 1,5x annyit sebzett, mint addig, addigra uú elpukkant, mert se specializációja, se repu'-skill-je, se hajó trait-je, se normális konzolja (etc) nem volt még neki.
    De megjött a téli event eredménye a dreadnought (a "T6-U"), majd a pöttyökből az első repu'-skill-ek, aztán az ex'-en való nézelődésre is összegyűlt némi EC és lassan kezdett megváltozni a kép...

Ergo: Mk XII VR és Mk XII VR között is óriási lehet a különbség, amit a kezdő nem fog tudni egyik napról a másikra behozni, így, az ő szemszögéből, pláne a korai "65. szintjeinél", eléggé hihetetlenül hangozhat, hogy Mk XII VR is elég lehet mindenre, holott, ha már minden más (is) a helyére került, akkor az lehet.

...és én csupán ezen "apróságra" próbáltam volna meg rávilágítani - mán, ha vki még emlékszik az "indulásra". Nagy kár, hogy majd mindenki félre érti, félre AKARJA érteni - azt nem merném ide írni, hogy nem tudja megérteni, mer' az mán kissé sértő vó'na, ugye...!
  • Orbancapitan
    és közel se vagyok felső/felső-közép kategóriás
  • Orbancapitan
    a fegyvereim flottásak k-13-sok és ingyenes zenes és eventes az omni beam 1.2m-ért vettem anno azóta jó pár főnix upgrade rá ment illetve a lobbis konzolok fele még akkor jött össze mikor még küldiből is jött lobbi kristály