50202
-
LaLee67 #34865 Koszonom !:) -
Chak #34864 Be kell menni Dysonba, és ott rányomni a ground battlezone v hasonló feliratú gombra.
-
LaLee67 #34863 Ok, koszi:) Hol talalom ezt az endeavoros Voth Battle groundot? TFO listat atneztem de nem talalok semmi vothot. -
Plata #34862 Van másik fajta MW cruiser is,csak nem tudom melyik karinál,a Delta recruit eventes karinál meg emlékeztem hogy az van.
Ez a 9 részes megabundle egyik hajója. -
LaLee67 #34861 Okes, koszonom szepen :) -
Plata #34860 Játékban kérdezted az MW cruisert.
A játékban nekem a hajó hull ikon felett van az Innovation effect kis ablaka.Azon látszik hogy most 1 tac boff képesség és 2 engi boff képesség elsütésével aktiválódik.
És ilyen amikor aktiválódik.
Kell kis idő mire rebootolja magát.Utána egy új random effekt kerül oda.Lehet sebzés vagy buff.Kb olyan 20-30 másodperc mire újat ad.
Itt olvashatsz róla esetleg. -
Plata #34859 Én tudom hogy ez a játék nagyon bugos és tele van hülyeséggel.
Na de azért amit ma tapasztaltam az már csúcs.
Napi endevor,50k plasma sebzés űrben,40 hurka,500k kinetikus sebzés űrben.
GW-s karival az utolsó egy vicc,így úgy gondoltam azt hagyom utoljára,megyek ölni hurkákat,bementem Home küldibe,pont ott tartok benne ahol a groundon kell hurkákat ölni,pont emiatt az endevor miatt.
Leállok harcolni és kész endevor nem is soká.Nézem a plasma sebzős endevornál is van előre haladás.
Ki beamelek a küldiből gondoltam bug és majd kint elmúlik,de szektor űrben is ott van hogy 5881-et sebeztem űrben plasma fegyóval.
Groundon harcoltam tommy gun-al és lett 5881 plasma sebzésem az űrben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.05. 12:37:09 -
Plata #34858 Flotta bázisokon.
Flotta dilibánya,flotta spire,flotta nagykövetség,flotta mozgó budi.
Sok flotta épület van mindenhol más van.
Flotta kolónián még szörfözhetsz is,meg viselhetsz fürdőruhát.
Nagyobb flotta létesítményekhez tudsz warpolni ha flotta tag vagy és a flotta felépítette.
Többibe a flotta bázis főépületéből trasznportálnak el.
Kivéve a klingonok,azoknál a bázisra betévedő orionokat eladják rabszolgának.
Fene egye meg,olyan fáradt vagyok jó hogy az endevort megcsináltam mikor volt egy félórám,ma kihagyom az admiraltyt is.Egyszerűen hulla vagyok.
Ezen a linken megnézheted a flotta épületeket és hogy hol mit lehet venni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.04. 20:58:08 -
LaLee67 #34857 Es hol lehet belole vasarolni azokat a jo cuccokat? -
Plata #34856 Bocsi,nem voltam itthon,meg mobilon sem tudtam netezni most.
Fleet mark abból lesz a fleet credit,amiből flottás cuccokat tudsz vásárolni.
Flottás cuccok a legerősebbek.
Az hogy very rare dhc erősebb mint epic az nem biztos,attól függ hol nézed,system űrben kell nézni,földön és sectorban bugosan mutatja,de a fegyver sebzése függ a statjától is. -
LaLee67 #34855 Fleet credit es fleet mark mire jo? Fonixnel erdemes venni csomagot?
Okes megtalaltam az univerzal fonix upgrade tokent,de a tobbi kerdes azert meg fenn all :)))
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.04. 17:55:30 -
LaLee67 #34854 Majd kiprobalom. Az normalis hogy egy very rare dual heavy cannon erosebb egy epic ulra rare dual heavy cannonnal?
Mert akkor szerintem nem mindegy hogy milyen fegyvert tesz az ember a hajojara feltokenezve.
Upgradelesnel mindegy hogy rare vagy very rare fegyvert upgradelek tokennal? Van kulonbseg a vegkifejletben?
Plata ebben a fonnixes izeben tud az ember venni fonix upgrade tokent? Nem lattam vagy nem emlekszem.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.04. 17:39:46 -
Plata #34853 Csak az eventes cuccon nem használható.Máshol igen. -
LaLee67 #34852 Inventoryban 2x raklikkeltem es betette a karimnak. Az eventes kuldit csinalva voltam groundon, ott lehet is latni a hasznalhato slotjaimnal,de csak szurke szinu es nem aktivalodik. T-6 meg azt hiszem epic es 2 fajtat vettem, jo az az admiralitybe is nekem, remelem ott lesz majd ha elerem vele azt a szintet. -
LaLee67 #34851 Ok, koszi, de ha nem hasznalhato semmire akkor akkor minek van? -
Chak #34850 A gombás instában semmilyen combat pet nem használható. Vagy képesség ami petet idézne. A főnix boxból vett t6 hajó az biztosan admirality card. -
Plata #34849 Hmm,mugato az nem tudom,lehet nem combat pet.Vagy ha igen be kell tenni a karakterednek devices részbe.
T6 hajót nem tudom hogy vettél vagy milyet? -
LaLee67 #34848 En meg vettem egy Mugato Leashcombat petet, feltettem orionomra,de terepen az eventesen egyszeruen nem hasznalja valamiert.
Na meg valami T-6 ost is vettem rosterbe,de most eljottem a shipyardra es nem talalom. Gondolom az admiralitybe teszi. Viszont csak 49 szintu az omegam, igy lehet buktam a 2 hajot...
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.03. 21:24:29 -
Plata #34847 Az ismerősök nevét kiírja.
Idegenekét nem.
Láttam a főnixes NPC-nél valakinek ott a neve,én a Latínumos vacakhoz mentem,mert még hiányzott a gyűjteményemből dísz.
Eszembe jutott hogy van több mint 10 milla latínumom ideje lenne már megvenni a maradékot.
Pech hogy jem hadar hajón nincs trófea terem.
Szal kenhetem a hajamra a gyűjteményem.
Megvettem a díszeket és tipliztem vissza hajóra,csak még rád dobtam egy diszkó gömböt.
Diszkó gömb irtó olcsó,azt hiszem 10 latinumba kerül.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.03. 20:52:20 -
LaLee67 #34846 Tancoltam is :)))) Honnan tudod hogy en voltam? Nekem nem irja ki a jatekosok nevet. -
Plata #34845 Láttalak Drozanán.
Raktam be neked egy diszkó gömböt.
-
Plata #34844 Risa mellett van.
Donatu sector,Drozana station. -
LaLee67 #34843 Hol talalom ezt a Drozanat? -
Plata #34842 Igen,igaz,napi 1 ingyen van drozanán.
Még nem vettem.
Én a zenre hajtok,de venni akarok majd pár százat.
Talán.
Kellene az upgrade token.
A főnix miatt a zen olcsóbb lesz.Már is 20-al kevesebbet kérnek érte.
Jó lenne legalább 10k zent venni megint.
De kellene up token is karinak.
Up hétvége van,ez piszok jó,mert a főnix up a legjobb up token és most duplán fog érni a hétvégén. -
LaLee67 #34841 Meg talaltam koszonom. :) Vettel mar Fonix packkot? Ha jol forditozott a gugli akkor karakterhez kotott a csomag,tehat a kisebb karijaimmal is vehetek,igaz?
Most azon agyalok, hogy a 10-es csomagot vegyem vagy csak a kicsit..
Most megkeresem, hogy igaz-e a napi egyszeri ingyenes csomag:)
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.03. 19:11:20 -
Plata #34840 Zen jól meg zuhant,már 416.
Remélem még 1-2 nap és jobban be zuhan.
Bár én jövőhétre vártam a főnixet.
Cseten arrú vót szó hogy október 10-től lesz valszeg,erre október 10-ig.
Kicsit benézték. -
Plata #34839 Upsz,nem figyeltem oda. -
Plata #34838 Itt láthatod hogy még úgy is hogy csak 1 hajót tettem bele a küldetések néha sikerülnek,sőt critelhetnek is úgy hogy nem elég bele a hajó. 
Utolsó képen meg látszik a tour jutalma.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.03. 18:42:52 -
Plata #34837 Admiraltynál ezek a küldik kellenek.
Sima küldikkel nem foglalkozom,csak beléjük dobok egy hajót,valami vackot,hátha utána Tour jön.
És ha mázlim van és jön Tour azt feltöltöm szépen.
-
Plata #34836 Itt a főnix.
Link. -
LaLee67 #34835 A Nemet egyesul napja :) Nemetben elek. -
lammaer #34834 Milyen ünnep? És akkor én miért dolgozok? :D -
Plata #34833 Azok upgrade tokenek,a cuccaidat tudod upgradelni,de minél szarabb minőségű annál többe kerül.
Ha nem lila akkor ne is foglalkozz vele.
Superior tech upgrade az ami jó.
Upgrade-ről itt olvashatsz még. -
LaLee67 #34832 Ok, koszi. Tudod korabban irtam, hogy vannak pl. tec upgradejeim van ami 2000 van ami 5000 pontot ad upgradehez, azt hol tudom hasznalni es hogyan?
Unnep miatt itthon vagyok, erre megint leallas lesz a szerverrel, faxom ki van...
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.03. 13:42:18 -
Plata #34831 Az 20 órás és az a neve hogy Tour akármi.
Majd csinálok róla képet.
Egyszerre csak 1 Tour van,ha a klingon Tour megvan keresheted a ferengit. -
LaLee67 #34830 A szar kuldik a 15-30 percesek? Mirol tudom melyik az a tour kuldi? A 24 oras? -
Plata #34829 R&D:
Ha komolyan akarsz craftolni sajnos mind kell.Legalább 15-ös szintig.
Minél magasabb a szinted annál nagyobb szintű cuccot tudsz gyártani és annál jobb lesz.
Nekem még 15-ös szinten is bejön néha kék item.
Fontos még a jó doff.Minél jobb a doffod annál jobb lesz az item is.
Catalyst az egy kis kártya,ami növeli az item minőségét,nem biztos hogy valóban jobb lesz tőle,csak bizonyos százalékkal megnöveli az esélyt.
Catalyst általában spéci packokból vagy boxból esik,na meg ha R&d hétvége van,eshet sima craft ládából is amit STF-en kapsz jutalomként.
Craftolásból régebben meg lehetett élni.Most nem tudom hogy mennyire jó.
Minden craft iskola ad űr traitet ha eléred a 15-ös szintet vele.Max szint 20,de az iszonyúan sok idő.
15-ös szintre felhúzni nem nehéz,de utána annyi xp kell ami már brutális és vagy két év mire 20 lesz.
Admiralty:Pass token arra való hogy a szar küldiket le passzold.
A klingon és ferengi küldik adnak sok dilithiumot,a ferengi tour 10/10 és a klingon tour 10/10 30 ezer dilithiumot ad.
A fedes ad két spec pontot,a romulán két up tokent.
Szóval ha dili kell a ferengit és a klingont tolod.
Őszintén szólva én úgy csinálom hogy szarok a sima küldikre,beléjük dobok 1 hajót,tökmindegy melyiket akár a legszarabbat és elindítom,hátha kapok tour küldit,ha jön tour küldi abba belerakom a legjobb hajókat hogy biztos kész legyen.Csak a tour küldire hajtok. -
LaLee67 #34828 Admiralty
Ezt hogy csinaljam hatekonyan? Latom van napi bonusz.Ennek megszerzesehez ,csak pl. Klingon kuldeteseket csinaljak amig nem megy fel a csik a vegeig? Jelenleg van 30 db valami Pass Tokenem, az mire jo? -
LaLee67 #34827 Plata, lesz par kerdesem, foleg hogy napok ota nem kerdeztem :)
R&D
Vannak, Beam, Cannon,Engineering stb fulek. Eddig ha ezekre klikkeltem akkor lescrolloztam az aljara es az utolsot aktivaltam ami azt hiszem 20 ora alatt lett kesz. Igy emeltem pl. az Engieneringet 5-os szintre es meg parat. Gondolom ha ezt a maxra felhuzza az ember, akkor annal magasabb szintu targyakat stb. tud kesziteni majd az adott ablakon belul. Maradok az Engineeringen , hogy megertsem majd.
Ott ramegyek pl. a Ground Armorra. Itt belehet allitani, hogy melyik MK szintut akarom gondolom elkesziteni. Itt elkesziteni tudom vagy csak kifejleszteni?
Kivalasztom mondjuk az MK-12 es pancelt amit confirmelek. Akkor atvalt az ablakom. Kivalaszthatok egy Doffot, ami jelen esetben csak egy zold dof nalam. A Catalystnel viszont semmit nem tudok kivalasztani? Az mire jo? Gyorsitja a keszitest?
A cost, amibe kerul, ha piros,akkor azt gondolom tudom majd replikalni.?
Azt hiszem korabban irtad, hogy ezzel nem foglalkozol,mert sokaig tart es inkabb piacon beszerzed vagy mas uton. Erdemes ezzel az R&D-vel egyaltalan foglalkozni?
Bocs hogy hosszura sikeredett sok kerdessel,de valahogy meg kell ertsem :) Sajnos meg van 2-3 temakor amit kerdezni fogok, ha felkeszultel ram idegileg :) -
Plata #34826 Mai frissítés:
Content:
Updated the Elachi computers during the “Mycelial Realm” Task Force Operation, to only allow one person to use them at a time.
Animation:
Resolved an issue that caused the player’s neck to stretch awkwardly when using the Feminine stance.
Character:
Survival Outfit Updates:
Coloring the shirt no longer will color other parts of the costume pieces.
Armpatches for Klingon and Romulan factions tinting correctly apply full saturation.
Armpatches for Klingon and Romulan factions tinting scheme changed to allow for more tinting across the entire costume piece.
Armpatches for Klingon and Romulan factions redone to have proper contrast and details.
Armpatches for males no longer clip during running.
Survival Jacket for males no longer clip during running.
Resolved an issue that caused Romulan and Reman characters to have invisible torsos with certain upper body outfits.
Systems:
Resolved an issue that prevented Subspace Interception from being activated while flying either Miracle Worker Flight Deck Carrier.
Resolved an issue that caused Plasmatic Biomatter beam weapons to use the incorrect visuals under Beams: Overload.
Resolved an issue that caused Andorian Phasers beam weapons to use the incorrect visuals under Beams: Overload.
Resolved an issue that caused Phased Polaron beam weapons to use the incorrect visuals under Beams: Overload.
Known Issues:
Some Patrols are not awarding Mastery XP correctly.