50179
  • gunji
    Hát nem is tudom... másik fedes legendary pack? Szegény róka... Hány bőrt húznak még le róla? (Oh, ez még rímelt is :)
    De akkor legalább hagynák benne a c-store-ban, hogy később is meg lehessen venni.
    Tegnap gondolkodtam kicsit a PIcard-sorozaton, s hogy mennyire kavart bele az eddigi idővonalba. Hát nem kicsit. Kíváncsi vagyok, mi a terv a játékkal: a Picard-sorozat egy alternatív idővonal lesz-e, vagy az lesz a főcsapás? Mert ez utóbbi esetben a játék kb. 70%-t kukázni kéne, mindent ami a Hobus incidensen alapul. Az meg nagyon sok. Akkor inkább már kezdjenek egy STO2-t írni.
  • Plata
    Azt lenne jó tudni mégis mikor jön kb.
    Mert most egész lement a zen ára.
    Jó lenne hivatalos hír előtt meg tudni hogy jön,mert akkor fel fog menni.
  • Plata
    Nem tudom,nem vagyok benne biztos.
    Tegnap sokat dumáltak róla.
    Hogy jön újabb adag Enterprise meg Luna,Prometheus meg a fene tudja még mi.
  • Orbancapitan
    az utolsóra értettem ezt
    persze előbb klingon jön
  • Plata
    Az akira egy videóban van a faszbúkon,first contact day-es videó amiben egy akira van.
    Állítólag csak annyi hogy elindul az akira oszt kész.
    Keress rá frászbúkon,cseten azt mondták valami hivatalos star trek online vidió vagy hír vagy a franc tudja mi.
    Jah meg hogy jön a legendary pack 2.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.19. 00:47:48
  • Plata
    Akira?
    Nem klingonok jönnek?
    Mert azt rebesgetik.
    Egyébként meg valami Vulkán carriert is emlegettek.
    Bár fed carrierek mindig szarok.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.18. 23:49:02
  • Orbancapitan
    srácok lehet hogy akira class lehet a következő legendary hajó egyike csak láttam egy rejtélyes tweet-et
  • gunji
    A redditen úgy értelmezték, hogy elég egy karakterrel kivenni egy accounton, s utána megmarad a c-storeban amikor végetér a promóció. Erre értettem az 'acc-wide' kifejezést, amúgy hasonlóan, mint pl. a zenes hajók esetében.
    De remélem a devek minél előbb tisztázzák a kérdést. :)
  • Kotomicuki
    A medic pont, hogy nem acc' wide, mer' minden egyes karaktereddel be kell lépni és kivenni.
    Ha csak egyel kéne és mind megkapná, na az volna az acc' wide...

Már bele-bele bóbiskoltam, annyira "élveztem" az egészet - ha van, akkor repu', de admy' és doff mindenképp és az esetlegesen felmerülő kozmetikázások - , így 3 óra alatt 10 karakteren sikerült is végrehajtani a műveletet!
    Amit a "téli" event miatt pár nap múlva megin' ismételhetek meg, mer' elő köll megin' venni a "nyúllábakat" a továbbtenyésztéshez!
    ...mos' vhogy nem vigasztalnak a /8k dili'-k és a viszonylag alacsony árfolyam...
  • gunji
    Melyiket? A medical acc wide is (csak sz*rul működik, s nem lehet törlés után újrakivenni).
  • Kotomicuki
    MENNYIRE LETT VOLNA NEHÉZ DOLOG ACC'-WIDE-Á TENNI AZT A K...A GIVE AWAY-T?!
    ...majd az elmúltával kiszedni azt a promóciók közül, hogy nehogy az ezután keletkezők is részesülhessenek belőle...
  • DrSoong
    Benthan? De az beszerezhető EC-ért kék requsition ládából?!
  • gunji
    Kijött a Benthan cruiser: 6800 zenért. Ez a 60%-os kedvezményes ár. Jah és a dátumot kijavították 18-ra :D

Szerk: valamit belenyúlhattak a rakétaszerelésbe, mert ötször volt a mostani futamban tűz :D
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.04.16. 20:41:00
  • gunji
    Medical Pack Giveaway!

...we are going to be holding an in game gathering this Saturday, April 17th on all three Platforms...

A naptár még mindig nem megy nekik... rotfl
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.04.16. 18:54:08
  • Plata
    Tévedsz,a bio neural warhead amíg nem döglött be irtó fun volt.
    De roma t1 konzolt is szeretem romulán karival.
  • Daeus89
    Remélem elveszik a jogokat ezezektől a balf*szoktol. az a rózsaszin hajó és szakálas majom meg a bandája gyakorlatba meg gyalázza az sto nevet néha, arrról már nem beszélek jah de hogy még a fejlesztők gépén is akadozik lagol a játék ami öö cink ?
    Mivel a disco /picard meg a 2 ismeretlen sorozat amit csinálnak befutnak ők is rá fognak jönni hogy megéri univerzumot építeni! jelen esetbe ez végtelen ! 6 idősíkkal 2 univerzummal és 2-3 galaxisal karöltve ha cbs papó kerít egy jó kiadót/fejlesztőt akkor nekik tejelni fog a játék mivel scifi mmo értelmes nem nagyon van legalábbis enyire híres-

Platac nincs értelmes uni konzol t4 ig ! ami kell az vagy t6 vagy lobbi/repu/fleetes de még torpedó sincs :D
  • Plata
    Klingon és romulán oldalon vannak kis szintű jó konzolok.
  • gunji
    Ezen rágódtam kicsit. Általánosságban van játék dögivel, amit érdemes lenne kipróbálni, de itt a Star Trek a lényeg, s abból új valóban nincsen. A takarodót értelemszerűen azokra a döntéshozókra értettem, akik a már többször felsorolt tartalmak eltávolításáért vagy például a rendszeres kommunikációs bakikért felelősek. Egy-egy ilyen félretájékoztatásnak egy normális cégnél már következményei lennének, itt láthatólag egyre csak romlik a helyzet. Mivel nincs rálátásom a Cryptic/PWE belső felépítésére, így csak ködös reddit posztok alapján tudok arra tippelni, hogy ki lehet a hibás (l. aláírásomat).

Abban sem vagyok 100%-osan meggyőződve, hogy szükséges a dil-sink. Ha rendszeresen lenne megfelelő új tartalom kevesebb fejetlenséggel, az talán önmagában elég vonzó lehetne a nagy halaknak és növelhetné a kártyahasználati hajlandóságot. De abban igazad van, hogy megfelelő új tartalommal értelmesebben lehetne csökkenteni a dilithium mennyiségét.

Amúgy sok mindenre magyarázatot adna, ha a háttérben gőzerővel folyna a STO2 fejlesztése, de kétlem, hogy lenne ennyi eszük (a döntéshozóknak).
  • gerisz23
    Plasomic leech klingonoknál memudom tier hányas hajón van.Igaz most az se jó mióta nerfelték
  • Daeus89
    jó de t4 es hajóknál max nagyon max a quad canon éri meg de mivel most torpedó buildek mennek még az se t6 traitek vannak meg t6 konzolok t4 et használ egyáltalán valaki platán kívül mer az "fun" ?:D
  • gerisz23
    Ha jól számoltam jelenlegi árfolyamon 258 zen,a baj hogy karinként ennyi.
  • Daeus89
    miféle konzol van t4 be ami megér 100k dilit ?
  • gerisz23
    Ha eltakarodnak nem lesz mivel játszani.Kell a dilithium sink,csak szarul oldják meg.Hoznának be valami új tartalmat ami eszi a dilithiumot,egyből többen vennének zent.
  • gunji
    Amit csak egy karakteren tudsz majd felhasználni. Ha több karakterre szeretnéd tenni, akkor többször százezret.
  • Orbancapitan
    DE MOST egy konzolért csengessek ki 100k dilit pl?
  • Plata
    Igen eredetileg ennyi volt.
    Tier 1 Ships will now cost 1000 Dilithium
    Tier 2 Ships will now cost 2500 Dilithium
    Tier 3 Ships will now cost 5000 Dilithium
    Tier 4 Ships will now cost 10000 Dilithium
  • Orbancapitan
    apám
  • gunji
    Igen, de azt már múltkor is írták. Most már csak az árakon akadtam ki, ami eredetileg kb. tizedennyi volt: link
    De azt hiszem, már ez is magasabb volt, mint az eredeti cikkben. Azóta meg tovább növelték: -> 20k -> 80k -> 100k.
  • Orbancapitan
    tényleg 100k? én 75-80-at adnék érte max ezek hülyék
  • Plata
    Igen láttam én is,szánalmas.
    Azt nem is írtad oda hogy a hajó nem acc wide hanem karakterenként kell megvenni.

General:
    Resolved an issue that would sometimes cause AFK status to be applied after completing First Contact Day – Model Rocket TFO.
    Improved performance of various HUD elements throughout the game.

System:
    Tier 1 thru Tier 4 Starships previously removed from the Zen Store are now available at Ship Requisition Stores for Dilithium instead. Their pricing is as follows:
    Tier 1: 10,000 Dilithium
    Tier 2: 25,000 Dilithium
    Tier 3: 50,000 Dilithium
    Tier 4: 100,000 Dilithium
    Ships previously purchased with Zen will remain available Account-Wide for Reclaim via Ship Requisition Stores, but all future purchases of these ships bought with Dilithium will be Character-Only.
    DSC-era Klingon Ships may now drop era-appropriate loot when defeated.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.16. 09:58:49
  • gunji
    Én meg azon, hogy egyáltalán... Minek ez a szenvedés már....

Szerettem volna ezt már este írni, aztán arra gondoltam, hogy minek legyen ennyire negatív, így visszaszívtam. A mai patchlog viszont felülmúlta minden korábbi elképzelésemet:
    Tier 1 thru Tier 4 Starships previously removed from the Zen Store are now available at Ship Requisition Stores for Dilithium instead. Their pricing is as follows:

Tier 1: 10,000 Dilithium
    Tier 2: 25,000 Dilithium
    Tier 3: 50,000 Dilithium
    Tier 4: 100,000 Dilithium

Berosálok. Értitek? Egy már semmiresejó T4 hajóért egyszázezer dilithium !!! Közben tényleges hibajavítás az nulla. Takarodjanak...
  • Plata
    Tudod én azt csodálom hogy még nem lőtték le a szervert a dili bug miatt.
  • gunji
    Másnak sem megy, úgy látszik bug (vagy feature xD):
    Why are Launch Toy Rocket and Holo Emitter - Phoenix Shuttle character-bound and not reclaimable?
  • Plata
    Acc wide-ra mondták,de sehol nem találom.
  • gunji
    Nekem is többet adott (15-16k), hasonlóan mint az előző eventnél is.
    A rakétát és a holoemittert hol tudom másik karakterrel kivenni? Elvileg acc-boundra ígérték, de nem találom sem az event store-ban, sem a reclaim rewards-nál.
  • Plata
    Mindenkinek bugos az event,8k helyett mindenkinek mást ad,van akinek 31k van akikek 37k van akinek 14k,de van akinek 23k.
  • Plata
    Bugos az event.
    Vagy az egész játék.
    Ma kész lett az event és kivettem a konzolt.
    Elmentem ISA Cure khito és kristály stf-re tesztelni konzolt,majd mivel az event fülön lejött a cd eventről és 8k dili jutalom járt volna ha újra ,megyek,ezért újra elmentem eventre.A végén mikor ideadja a jutalmat a 8k dilit én nem 8k dilit kaptam hanem 28480 dilit.
    Nincs dili boostom.Csak salvage boost van.
  • Orbancapitan
    ahhoz erőlködni kéne
  • gunji
    Nem volt ára, én hagytam ki egy 'remélem' szót az épeszű elől.
    Gondolom, olyan 5-8 ezer lesz bevezető kedvezményes árral.
    Sajna nincs játszható benthan, így kérdéses, majd meglátjuk. Nem értem, miért nem adogatnak hozzá fizetős játszható fajokat. Tele a franchise fajokkal, könnyen elkészíthetőek lennének home office-ban.
  • Plata
    Én nem láttam az árát a hírben,vagy csak nem vettem észre.
    De őszintén szólva cseppet sem izgat.
    A hajó úgyis ronda.
    És jönnek a klingon hajók store-ba,arra kell gyűjtögetnem a maradék kis zenemet.
    Remélem lesz carrier is.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.14. 21:21:01