50175
  • _RAYEN_
    Most elég nagy a pangás, mi is csak 3-5-en szoktunk fennlenni.
  • Plata
    Nézd meg hogy cseten van-e valaki olnline,cset settingsben azt hiszem látzsik az adott cseten hányan vannak online,bár lehet szimplán tahók és nincs kedvük válaszolni.
  • _Eqinox_
    Szia!
    Köszi! Asszem sikerült csatlakozni, de nem jönnek válaszok...
  • Plata
    Szia,vannak.
    Keresd meg játékban a hun vagy T.E.S.A. csetet.
    Tudod hogy kell csatlakozni csetre?
    TESA is magyar cset,hogy miért ilyen hülye neve van azt nem tom,de magyar.
  • _Eqinox_
    Üdv!
    Még új vagyok a STO-n.
    Vannak magyar csoportok (Teamek)? Volna pár kérdésem a játékkal kapcsolatban és az angolom nem a legjobb...
  • Plata
    Háát én várom már a klingon legendary-t is.
    Jó hogy párnapja bevásároltam zenből.
    Elkezdett felfelé menni megint.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.06. 09:35:47
  • Daeus89
    remélem a klingon is :D francnak kell a zenes nyeg vár meg a bop meg a fölös vackok ide a boxos klingon drenya meg a 2 d7 azt csoki :D
  • Plata
    A hajókat egyenként fogják adagolni.
    Meg jár majd talán új tápos boff vagy játszható romulán faj.
    Nekem egy MW sci Scimitar kell.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.06. 00:20:33
  • gunji
    Csak egy hajó? De akkor legalább adjanak mellé a MK XII Legendary Time Distortion Generator kit module-t (30 sec lag and rubberbanding for all enemies within 5m). Az minden pénzt megér :D
  • Plata
    Nekem ma egy helyett két ponttal nőtt a no win event kampány.
  • Daeus89

Gondolom ez a hajó meg kapnak egy rucit is végre lock boxba hamár nem kaptam pár éve :D
  • gunji
    Meg a twitteren, ahonnan átvette a reddit is: Legendary Romulan ship and more
    Dehát ki tudja, náluk már az sem igaz, ami volt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A hírre beálltam, mint Virág elvtárs, mikor a gyerek megette a narancsot. :)
    Végül nem a KDF-es pack jön? Nem a klingonokat újítják fel most? Hogy jönnek ide a romulánok? Vagy csak a KDF-pack késik? Gondolom utána lesz lekvár is, borg meg elnemkötelezett fajok legendary packja is. Persze mindegyik csak szigorúan exclusive temporary egy-két hétig lesz elérhető, úgy elhelyezve a naptárban, hogy kifarmolni sem lehet őket. Aztán mire a végére jutunk, s lassan $1000-on áll a számláló, bejelentik a T7-es hajókat. Már ha addig marad valaki. Mert hát tök jó, hogy jönnek hajók, fizetne is az ember értük (igaz nem mindegy, hogy mennyit), de azért a pénzéért elvárná, hogy
    - ne fagyjon ki a játék egy fél percre, ha jön egy system message,
    - ne produkáljon olyat a játék, hogy belépek, a karakterrel elmegyek First Cityben a contrabandos tiszttől az exchange/bank-ig, ott egy-két percig pakolok ide-oda, majd elindulok vissza, aztán félúton dob egy akkora snr-t a játék, hogy visszaugrok a belépési pontra, de fura módon a pakolás eredménye megmarad...
    - ne lagoljon annyit a játék, hogy az előre gyaloglás előre gyaloglás legyen, ne hátrafutás,
    - azaz ne legyen annyi lag, rubberbandig, snr, dc, meg miegymás,
    - legyen normális kommunikáció a játékosok felé (l. össze-vissza kommunikáció, melyik event jön-játék),
    - legyen normális kontent, ne csak másfél-két küldetés félévente és csak eszetlen farm (jó, a járványhelyzet megszűnte után),
    - ne csak kivegyék a küldetéseket felújítás címén, amiket aztán soha nem látunk, hanem tegyék is vissza őket,
    - ne törölgessék a modulokat a játékból (felkészül a doffolás (valahol írták, hogy elkezdték nézni a kódját)),
    - ne nyilatkozgassanak olyanokat, hogy azért nem csinálnak ezt meg azt, mert senki nem használná, hiába kérik sokan,
    - a legendary packok hajóit lehessen egyenként megvenni normális áron, időlimit nélkül,
    - hívjanak meg végre igazi nagy neveket is, ne csak olcsóbbakat legendásnak beállítva,
    - legyen még több játszható faj (gamma és delta kvadránsból),
    - legyen még több (ál)frakció (ferengi, kardi, tholian, borg, delta-kvadránsbeli),
    - legyen még több látogatható bolygó social zone-okkal,
    - legyenek ismét felfedezős küldetések, meg foundry,
    - és küldjék már el azt az André gyereket, vagy hogy is hívják...
    Tetszés szerint kiegészíthető. Persze a játékot így is szeretem, s nemcsak azért, mert az egyetlen Star Trek, hanem mert így is jó játék, s a legjobbak között lehetne, ha nem barmok vezetnék.
    Szóval beálltam a hírre, mint Virág elvtárs, mert hirtelen úgy éreztem, hogy 8 év játék után sehol nem vagyok még. Rámjött egy jó kis FOMO érzés. Rá sem merek gondolni, mi érezhet az, aki most kezdte...

• Plata
    Jönnek a romulan legendary hajók.
    hivatalos hír ha igaz,fent van a faszbúkon.
  • _RAYEN_
    cryptik még a saját farka méretével sincs tisztában ;) de lassan talán jönnek a t6-os dyson hajók
  • Plata
    Megfejtés az hogy majd.
    De helyette megjöttek a T6 undik.
    Undi link.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.03. 19:56:48
  • gunji
    Új craptic játék: mikor van dili event?
    - a linkelt blog szerint jelenleg is tart még 06.04-ig
    - a loader híre szerint már 06.01-jén befejeződött
    - a játék naptára szerint majd csak 06.04-én kezdődik el

• Plata
    Nem hiszem.
    Az a ruha már eleve be volt igérve.
    Az eventen kellett volna kapnunk.
  • Daeus89
    pajzs és ruci lehet a végén csak fedes klingonokat kapunk és nem kell ide lego pakk :D
  • Plata
    Igen,de a nagy event június 4-től tart majd júni 25-ig asszem.
  • gunji
    De ez másik event, ami 5 napos és red alerteket lehet csinálni. A No Wines meg három hetes és beszámít a lobikért menő harcba ;)
  • Plata
    Most ezt írja ki.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.28. 20:23:21
  • Plata
    Tribblin ez van.

De itt a hivatalos infó.
    Link.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.28. 20:06:49
  • Plata
    Lesz júniusban.
  • DrSoong
    Srácok. Most amikor frissített a kliens akkor azt írta No Win event 5. hó 28.-tól, elkészült a frissítés beléptem és már nem írja... Most akkor van vagy nincs? Vagy mikor lesz?
  • Plata
    Mivel No win Június 25-ig tart a rizsa csak utána kezdődhet.
    Addig mér remélem jön sok rizsa a klingon kiegről.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.27. 21:56:21
  • gunji
    "...the Freighter Transwarp has a small chance to fail..."
    Ilyet nekem a normál hajóm is szokott csinálni. Ha kilépek egy rendszerből, a hajó sokszor kvázi 'beleragad' a csillag gravitációs terébe *, s nem tudok eljönni onnan. Néha ilyenkor ha belemegyek a csillagba, akkor transwarpol egyet az Azure ködhöz. :D
    (*transwarp vagy instance váltás ilyenkor segít, de az is átdob a Starbase 123 mellé)

Risa mikor kezdődik? Most indulhatna előbb és lehetne hosszabb a járvány miatt. :)
  • Plata
    Dili store-ban minden 15%-al le van árazva,kivéve a főnix.
  • Plata
    Dili hétvége.
    Link.
  • Plata
    Ez a köv event jutalma.
    Júnus 4-től kezdődik.No win scenario.
  • Plata
    Mi a bánat ez?
    Valami T1 hajó?
    Ez olyan mint a ferengi trader hajó vagy a sulibán.
    Nem vagyok jó angolból,de nem értem mi köze a klingonokhoz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.27. 16:28:13
  • Daeus89
    Lehet látni hogy készülnek a klingon "évadra"
  • Plata
    R&D és doff pack sale.
    Link.
  • Plata
    Na én ma nem szándékosan de végig afkoltam az eventet,a legvégére értem vissza.
    Megkaptam a jutalmat,pedig végig afkoltam.
  • Plata
    Red alert event jő.
    Ez a link.
  • Chak
    Nem lenne rossz.

• Plata
    Nem tom mennyi alapja van,de cseten olyat beszéltek hogy a Year of klingon frissítéssel jön egy klingon recruit event.
    Egy új recruit már tényleg nem ártana.
  • Plata
    Hajókat sehogy sem tudnád még egyszer kivenni,mert csak egyszer lehet,na meg egyszer tökéletesen elég.
    Mi a fenének kellene kétszer kivenni egy hajót?
    Ha egyszer kiveszed már végleg a tied lesz,acc wide unlock.Na és ha megveszed a fed-est,kapod a többit is alapból.
  • StarFist
    Ehhez a doboz mizériához egy adalék. Az összes cuccot (hajók, kupon, phoenix token, upgrade) ki tudjátok venni a dobozból, ha...megveszitek kétszer a dobozt (2*14750 zenért). Ha az első dobozból kiveszitek a három hajót, akkor a második doboz nyitása során a maradék három itemet fogja választhatóan felajánlani.

Ki van ez találva kérem szépen.
  • Plata
    Mudd market 50% hajók 20%-al olcsóbban,az új hajó bundle 15k helyett 7.5k
    Link.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.21. 18:13:32
  • Plata
    Én is ezt vakeroltam.Kb.