50175
-
_RAYEN_ #36759 Most elég nagy a pangás, mi is csak 3-5-en szoktunk fennlenni. -
Plata #36758 Nézd meg hogy cseten van-e valaki olnline,cset settingsben azt hiszem látzsik az adott cseten hányan vannak online,bár lehet szimplán tahók és nincs kedvük válaszolni. -
_Eqinox_ #36757 Szia!
Köszi! Asszem sikerült csatlakozni, de nem jönnek válaszok... -
Plata #36756 Szia,vannak.
Keresd meg játékban a hun vagy T.E.S.A. csetet.
Tudod hogy kell csatlakozni csetre?
TESA is magyar cset,hogy miért ilyen hülye neve van azt nem tom,de magyar. -
_Eqinox_ #36755 Üdv!
Még új vagyok a STO-n.
Vannak magyar csoportok (Teamek)? Volna pár kérdésem a játékkal kapcsolatban és az angolom nem a legjobb... -
Plata #36754 Háát én várom már a klingon legendary-t is.
Jó hogy párnapja bevásároltam zenből.
Elkezdett felfelé menni megint.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.06. 09:35:47 -
Daeus89 #36753 remélem a klingon is :D francnak kell a zenes nyeg vár meg a bop meg a fölös vackok ide a boxos klingon drenya meg a 2 d7 azt csoki :D -
Plata #36752 A hajókat egyenként fogják adagolni.
Meg jár majd talán új tápos boff vagy játszható romulán faj.
Nekem egy MW sci Scimitar kell.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.06. 00:20:33 -
gunji #36751 Csak egy hajó? De akkor legalább adjanak mellé a MK XII Legendary Time Distortion Generator kit module-t (30 sec lag and rubberbanding for all enemies within 5m). Az minden pénzt megér :D -
Plata #36750 Nekem ma egy helyett két ponttal nőtt a no win event kampány.
-
Daeus89 #36749
Gondolom ez a hajó meg kapnak egy rucit is végre lock boxba hamár nem kaptam pár éve :D -
gunji #36748 Meg a twitteren, ahonnan átvette a reddit is: Legendary Romulan ship and more
Dehát ki tudja, náluk már az sem igaz, ami volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hírre beálltam, mint Virág elvtárs, mikor a gyerek megette a narancsot. :)
Végül nem a KDF-es pack jön? Nem a klingonokat újítják fel most? Hogy jönnek ide a romulánok? Vagy csak a KDF-pack késik? Gondolom utána lesz lekvár is, borg meg elnemkötelezett fajok legendary packja is. Persze mindegyik csak szigorúan exclusive temporary egy-két hétig lesz elérhető, úgy elhelyezve a naptárban, hogy kifarmolni sem lehet őket. Aztán mire a végére jutunk, s lassan $1000-on áll a számláló, bejelentik a T7-es hajókat. Már ha addig marad valaki. Mert hát tök jó, hogy jönnek hajók, fizetne is az ember értük (igaz nem mindegy, hogy mennyit), de azért a pénzéért elvárná, hogy
- ne fagyjon ki a játék egy fél percre, ha jön egy system message,
- ne produkáljon olyat a játék, hogy belépek, a karakterrel elmegyek First Cityben a contrabandos tiszttől az exchange/bank-ig, ott egy-két percig pakolok ide-oda, majd elindulok vissza, aztán félúton dob egy akkora snr-t a játék, hogy visszaugrok a belépési pontra, de fura módon a pakolás eredménye megmarad...
- ne lagoljon annyit a játék, hogy az előre gyaloglás előre gyaloglás legyen, ne hátrafutás,
- azaz ne legyen annyi lag, rubberbandig, snr, dc, meg miegymás,
- legyen normális kommunikáció a játékosok felé (l. össze-vissza kommunikáció, melyik event jön-játék),
- legyen normális kontent, ne csak másfél-két küldetés félévente és csak eszetlen farm (jó, a járványhelyzet megszűnte után),
- ne csak kivegyék a küldetéseket felújítás címén, amiket aztán soha nem látunk, hanem tegyék is vissza őket,
- ne törölgessék a modulokat a játékból (felkészül a doffolás (valahol írták, hogy elkezdték nézni a kódját)),
- ne nyilatkozgassanak olyanokat, hogy azért nem csinálnak ezt meg azt, mert senki nem használná, hiába kérik sokan,
- a legendary packok hajóit lehessen egyenként megvenni normális áron, időlimit nélkül,
- hívjanak meg végre igazi nagy neveket is, ne csak olcsóbbakat legendásnak beállítva,
- legyen még több játszható faj (gamma és delta kvadránsból),
- legyen még több (ál)frakció (ferengi, kardi, tholian, borg, delta-kvadránsbeli),
- legyen még több látogatható bolygó social zone-okkal,
- legyenek ismét felfedezős küldetések, meg foundry,
- és küldjék már el azt az André gyereket, vagy hogy is hívják...
Tetszés szerint kiegészíthető. Persze a játékot így is szeretem, s nemcsak azért, mert az egyetlen Star Trek, hanem mert így is jó játék, s a legjobbak között lehetne, ha nem barmok vezetnék.
Szóval beálltam a hírre, mint Virág elvtárs, mert hirtelen úgy éreztem, hogy 8 év játék után sehol nem vagyok még. Rámjött egy jó kis FOMO érzés. Rá sem merek gondolni, mi érezhet az, aki most kezdte...
-
Plata #36747 Jönnek a romulan legendary hajók.
hivatalos hír ha igaz,fent van a faszbúkon. -
_RAYEN_ #36746 cryptik még a saját farka méretével sincs tisztában ;) de lassan talán jönnek a t6-os dyson hajók -
Plata #36745 Megfejtés az hogy majd. 
De helyette megjöttek a T6 undik.
Undi link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.03. 19:56:48 -
gunji #36744 Új craptic játék: mikor van dili event?
- a linkelt blog szerint jelenleg is tart még 06.04-ig
- a loader híre szerint már 06.01-jén befejeződött
- a játék naptára szerint majd csak 06.04-én kezdődik el
-
Plata #36743 Nem hiszem.
Az a ruha már eleve be volt igérve.
Az eventen kellett volna kapnunk.
-
Daeus89 #36742 pajzs és ruci lehet a végén csak fedes klingonokat kapunk és nem kell ide lego pakk :D -
Plata #36741 Igen,de a nagy event június 4-től tart majd júni 25-ig asszem. -
gunji #36740 De ez másik event, ami 5 napos és red alerteket lehet csinálni. A No Wines meg három hetes és beszámít a lobikért menő harcba ;) -
Plata #36739 Most ezt írja ki. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.28. 20:23:21 -
Plata #36738 Tribblin ez van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De itt a hivatalos infó.
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.28. 20:06:49 -
Plata #36737 Lesz júniusban.
-
DrSoong #36736 Srácok. Most amikor frissített a kliens akkor azt írta No Win event 5. hó 28.-tól, elkészült a frissítés beléptem és már nem írja... Most akkor van vagy nincs? Vagy mikor lesz? -
Plata #36735 Mivel No win Június 25-ig tart a rizsa csak utána kezdődhet.
Addig mér remélem jön sok rizsa a klingon kiegről.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.27. 21:56:21 -
gunji #36734 "...the Freighter Transwarp has a small chance to fail..."
Ilyet nekem a normál hajóm is szokott csinálni. Ha kilépek egy rendszerből, a hajó sokszor kvázi 'beleragad' a csillag gravitációs terébe *, s nem tudok eljönni onnan. Néha ilyenkor ha belemegyek a csillagba, akkor transwarpol egyet az Azure ködhöz. :D
(*transwarp vagy instance váltás ilyenkor segít, de az is átdob a Starbase 123 mellé)
Risa mikor kezdődik? Most indulhatna előbb és lehetne hosszabb a járvány miatt. :) -
Plata #36733 Dili store-ban minden 15%-al le van árazva,kivéve a főnix. -
Plata #36732 Dili hétvége.
Link. -
Plata #36731 Ez a köv event jutalma. 
Júnus 4-től kezdődik.No win scenario. -
Plata #36730 Mi a bánat ez?
Valami T1 hajó?
Ez olyan mint a ferengi trader hajó vagy a sulibán.
Nem vagyok jó angolból,de nem értem mi köze a klingonokhoz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.27. 16:28:13 -
Daeus89 #36729 Lehet látni hogy készülnek a klingon "évadra"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #36728 R&D és doff pack sale.
Link. -
Plata #36727 Na én ma nem szándékosan de végig afkoltam az eventet,a legvégére értem vissza.
Megkaptam a jutalmat,pedig végig afkoltam. -
Plata #36726 Red alert event jő.
Ez a link. -
Chak #36725 Nem lenne rossz.
-
Plata #36724 Nem tom mennyi alapja van,de cseten olyat beszéltek hogy a Year of klingon frissítéssel jön egy klingon recruit event.
Egy új recruit már tényleg nem ártana. -
Plata #36723 Hajókat sehogy sem tudnád még egyszer kivenni,mert csak egyszer lehet,na meg egyszer tökéletesen elég.
Mi a fenének kellene kétszer kivenni egy hajót?
Ha egyszer kiveszed már végleg a tied lesz,acc wide unlock.Na és ha megveszed a fed-est,kapod a többit is alapból. -
StarFist #36722 Ehhez a doboz mizériához egy adalék. Az összes cuccot (hajók, kupon, phoenix token, upgrade) ki tudjátok venni a dobozból, ha...megveszitek kétszer a dobozt (2*14750 zenért). Ha az első dobozból kiveszitek a három hajót, akkor a második doboz nyitása során a maradék három itemet fogja választhatóan felajánlani.
Ki van ez találva kérem szépen.
-
Plata #36721 Mudd market 50% hajók 20%-al olcsóbban,az új hajó bundle 15k helyett 7.5k
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.21. 18:13:32 -
Plata #36720 Én is ezt vakeroltam.Kb.