50175
-
gunji #37003 Ez az év híre
-
Plata #37002 Augusztus 4 rizsa event kezdete.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.21. 19:53:31 -
Orbancapitan #37001 lol -
gunji #37000 Mehehe. Egyébként Crypticnél megint szintet léptek: amikor már azt se tudják, melyik játékukat hogy hívják :D
A teljes inkompetencia világa, ahol még ember nem járt... -
Plata #36999 Avagy háromszor is haggyá békén pack.
-
gunji #36998 Új válassz hármat akció jön Muddtól: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11476123 -
Plata #36997 Én ma duplán csináltam.
Megcsináltam egyik karival az eventet megkaptam a ruhát és másik karival újra letoltam mert le jött róla a cd és mehettem a dilithiumért.
Asszem 12k dilit kaptam. -
gunji #36996 Nekem még három nap. Pontosabban kettő, csak hülyén számolja. A hozzászólásod után valahogy szöget ütött a fejembe a buyout funkció, eredetileg nem akartam a drága dilithiumot erre pazarolni, de fene vigye azt az 1500 zent, a rémálmomban ne jöjjön elő ez többet
Végre egy órával több marad
-
Orbancapitan #36995 csak a passzívja jó
-
Plata #36994 Ma megszereztem a red angel suit-ot,nem nagy szám.
Ha aktiválod semmilyen kit modult vagy képességet nem tudsz használni,csak a ruha képességeit,ami kevés.
Van két lövés meg két képesség. -
Plata #36993 Nekem nincs bindolva semmi,csak a beállításokban be van kapcsolva az automata tüzelés.
Be vallom még a második küldit nem toltam le. -
gunji #36992 Nincs használható gw-s hajóm és nekem is bindolva van a skillek nagy része.
Még annyit szerettem volna leírni a szpojleres részhez, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a második küldetésnél elég durva, amikor a megmentett npc-k lerabolják a dilithium raktárakat
. Vajh ez lesz ezután, hogy küldetések közben fizetni kell dilivel?
Amúgy a meghirdetett xp event helyett promo box sale van. Biztos a naptár hibája miatt
Nukarán meg csúcsforgalom van
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.07.17. 22:23:33 -
Orbancapitan #36991 én is plusz bindel nyomom -
Plata #36990 Hát én nem szoktam gondban lenni velük.
Gw-t dobok rájuk és azzal ők elvannak,bár nem sokáig mert úgyis kinyiffannak.
Harcnál meg miért nem használsz automata tüzelést?
Ezeréve úgy játszom. -
gunji #36989 És mit adott, melyik fülön lehet felvenni? Mert nekem ezt írja:
'This code is invalid, or you have already redeemed a code for this campaign. Please try again with a valid code.'
Magyarul: a kód érvénytelen, vagy már felhasználtam. Nem látom a c-storeban, hogy elhasználtam volna, aranytribble-t is csak 300 zenért látok.
A TFO-t nem próbáltam, a patrolokat viszem, de...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...valami borzalmasak amikor az emberre ráugrik vagy harminc hajó egyszerre. Amikor nyomom a skill-t, de csak ötödszörre vagy hatodszorra érzékeli, olyan lassú. Amikor 20%-os hullnál rányomok a Miracle Workerre, s mire érzékeli már szétlőttek, de azért ráteszi a 4 perc CD-t. Amikor az ability-k/skillek CD-je nem csökken, ha kilépek az űrharcból. Amikor a Mo'kai bekapcsolja a hajtóművet és megy a hajó a vakvilágba, le sem állítható 20-50 km megtételéig. Amikor a Mo'kai letiltja a hajtóművet és ráenged a hajóra valami plazmasz*rt, s az ember csak nézni, míg a hull le nem megy. Ez valami egészen perverz. És 14 helyett 20 napig csinálni...
Ma rájöttem, hogy nem azért fáj a hüvelykujjam, mert visszafeszítettem véletlenül, hanem a folyamatos space nyomogatástól, a rengeteg űrharctól.
Mondanám, hogy a deveket nem akarom bántani, mert mégis világjárvány van, meg ajándék lónak, de ez a kieg szerintem elég sz*r lett. Két rész, ami még tán jó is lenne, ha az egyik nem állna a patrolokból és folyamatos lövöldözésekből, a másikban végre van duma is, de az meg baromi hosszú, meg érthetetlenek a cselekedetek, motivációk.
Hozzá kellett volna tenni hajókat, játszható fajokat, boffokat, doffokat, miegymást még 5-6 új küldetéssel (meg a régebben 'ideiglenesen' kivettekkel) és a normál 14 napra állítani az event hosszát. Akkor érne valamit az egész. (Ja és elindítani már Risát, ne szeptemberben-október legyen, amikor senki nem ér már rá.) idióták ezek.
A vélemény személyes egy imádott játékról, amit fájdalom látni leépülni. Vitát nem akarok gerjeszteni vele. -
Plata #36988 Köszti.
Nekem nem volt bugos a TFO,simán lement. -
gunji #36987 Mai patch notes:
General:
Female Captains can now tint Klingon 2409 Furry Sleeves Undershirt/Accessory correctly.
Reduced briefing time in stage 3 of the Task Force Operation, “Best Served Cold”.
Mérete 935MB és sikerült el is rontani az említett TFO-t. Ahogy mondani szokták: working as intended :D
Van még arany tribble: giveaway -
lammaer #36986 Köszi a figyelmeztetést....
Hát, jól megvariálták a zen storet amióta utoljára jártam ott, jó ideig keresgéltem a második karakternél hogy hová tűnt a pack... miután ugye miattatok tudtam hogy ott kell legyen, nagynehezen észrevettem hogy mostmár filterek is vannak minden kategóriában.... -
gunji #36985 Igen-igen, mindegyikkel ki kell venni, hogy mindegyik használni is szeretné (Mudd -> all)
Ellenben most elég egy karakterrel kivenni, mielőtt lejár a határidő. A többivel ráérsz később is (nekem nincs is annyi helyem, hogy mindenkivel mindent kivegyek; legutóbb Hetes fézerét vettem ki mindenkivel, az jó fegyó). -
Plata #36984 Szerintem mindegyikkel külön,a puska meg jó,egyből epic végtelen szintű puska. -
Kotomicuki #36983 Ezt elég egy karakterrel kivenni és mindnek meglesz az acc'-on, vagy minddel végig kell menni a procedúrán - annyira nem hat meg az a puska...?!
Ja, meg rogyassza rájuk az eget Taranis a 20. szülinapjuk alkalmából, hogy ennyiféle és ennyire szétszórt "bolthálózatot" sikerült nekik mostanra összehozniuk!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.07.14. 23:50:52 -
Plata #36982 Én már kétszer is kivettem,mivel először nem járt vele a puska csak egy karinak,ezért amikor javították újra kivettem. -
gunji #36981 Lassan lejár a Cryptic 20 éves évfordulós csomagja (acc-wide), akit érdekel és még nem vette fel, el ne felejtse. Én is majdnem így jártam :) -
Plata #36980 Ne intel,csak ne intel,attól intelitiszem lesz. 
Nekem meg klingon battle carrier bakker.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.14. 20:50:36 -
Daeus89 #36979 ránézésre intel ... a jem meg vanguard de így rajzok alapján brutál nagyok lesznek . a romulánon már megjellenk a valkis jegyei , én zenes heavy dreadnought carrier nek örülnék mivel az jembe kimaradt
Bár érdekes hogy a klingon lego pakk még képen sincs vagy beharangozva viszont ezek jönnek ... bár így tippre a lego-t karácsony vagy februárra raknám
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.07.14. 20:49:29 -
Plata #36978 Pedig a klingon oldal a buli oldal.
Nem csak az álca miatt.
Kíváncsi vagyok hogy az új carrier milyen lesz,MW vagy temporal?Vagy mi a túró.Remélem ezek közül valamelyik. -
Daeus89 #36977 csak az álca efektje jön be amúgy maga a klingon frakció számomra kuka :( -
Plata #36976 Próbálj trade cseten venni. -
Daeus89 #36975 akartam egy friss klingon karit egy kelvin d7 vagy sarcophagus ... néztem exen 2-2 db volt épp fent 1-1 milliárd értékbe ... nagyon gáz a helyzet még klingon oldalon . pedig egy sarcophagus szerettem volna de tök gáz hogy klingon oldal enyire lent van . year of klingon ... -
Plata #36974 Kösz. -
Chak #36973 Van a pár nappal ezelőttihez hasonló giveaway.
link
-
gunji #36972 Isten éltesse, Picard kapitány! Még sok ilyen kerek évfordulót! 

-
Chak #36971 Nem tudok semmit, csak ezt a képet láttam redditen.
-
Plata #36970 Ahaaa,valami egyéb infó van róluk? -
Chak #36969 Day of Honor livestreamből van.
Concept art képek.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.07.12. 20:38:55 -
Plata #36968 Egyébként honnan van a kép?
Volt valami vidió róluk vagy valami hasonló? -
Plata #36967 Jem jólnézki.
Klingon az vuki.
Roma kicsit fura.
Fed randa. -
Daeus89 #36966 Jön a macska pöcs t6 xD viccet félre téve a köv pakk t6 pakk egy carrier pakk lesz 4 részes klingon kivételével mind jól néz ki :D
t6 -
Plata #36965 Ez még orknak is szar.
-
gunji #36964 Dehát azt írták, klingon a boff, nem ork