50116
-
Plata #40707 Nincs infód az új legendary packról? -
Chak #40706 "yes" -
Orbancapitan #40705 -
Chak #40704 -
Orbancapitan #40703 great scott!! a cryptic nem hallott még a temporális egyezményről? -
Chak #40702 Janeway az új contant a delta arc folyamán. Ott áll a delta quadrant command közepén 2 másik npc-vel. A pecs előtt egy romulan faszi volt. De cryptic megváltoztatta az idővonalat és addig görbítette a teret meg replikált kávét a delta q. commandon h Janeway megjelent.. *ban plz*
Persze ez nem egyedi jelenség. Megtörtént már La Forge, és Weyoun esetében is. -
Chak #40701 A delta kvadráns küldikben. -
Plata #40700 Igen arra gondoltam én is. -
Orbancapitan #40699 más kérdés mi mikor találkoztunk legutóbb janewayel? az oké a karim története szerint haza kisértem a voyagert a delta kvadrázsból a borg transztér kapuinál nem egy hajó volt hanem 2 a voyager és a második prototípus a prometheus osztályból(kis romulán segItségel, Kvantum álcázó technológia pont addig tartott ki mig megérkezett a voyager :D) nem is lenne rossz eredeti sorozat történetnek sok lenne benne a nyomozás a voyager után meg a feszültség a csillagflottával prometheus osztály miatt ugye ha prototípus rossz kézbe kerülne :D
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2022.01.29. 12:13:11 -
Orbancapitan #40698 én úgy vettem ki hogy pont emiatt csinálta soong az androidokat dacból hogy lássa h milyen közel tudd kerülni ilia fejlettségéhez -
Orbancapitan #40697 nem pontosan inkább vger magával viszi őket -
Chak #40696 Ezekre a kérdésekre minden bizonnyal a még el nem készült küldik fognak válasszal szolgálni. -
Plata #40695 De mit keres itt?
Most a történet szerint 2410 van?
Vagy 2409,esetleg más időpont?Mitől kómás? -
Plata #40694 De a filmben elhúznak a vérbe nem? -
Chak #40693 A küldiben megbeszélik h Ilia megjelenik azon a kutató állomáson amit a terranok 1x megtámadnak. Csak közben a kómás csajt áthozták a jupiterre.
Meg azt is mondják h olyan fejlett android/szintetikus a teste, hogy a soong androidok hozzá képest sehol sincsenek. -
Orbancapitan #40692 inkább az a kérdés h kirk miért jegyezte eltüntnek ilia-t ha vger nem vitte magával? mint ahogy a filmbe is látszik v alex kurztman írta a sztorit és nem látta a filmet xd v a cryptic át dolgozta ilia sorsát mondjuk a soong szerű androidoknak több értelme van így a canon-ra nézve -
Plata #40691 Szerintetek merre tart a sztori most?
Elég fura nekem sok minden ebben az eventes küldiben.
Mirror Janeway borg is?
Meg mit keres a TOS filmbeli csaj a küldiben.
Mert azt a csajt vitték el akiből VGER borgot csinált nem?
Na és hol a pasija?
Na és hogy került a Jupiter állomásra,a film végén elhúztak a búsba nem?
Hogy került vissza és miért? -
Orbancapitan #40690 nem epic launcherel lépszbe -
gunji #40689 Anélkül, hogy hozzá (=epichez) lenne kötve az sto account? -
Orbancapitan #40688 csak epicel kell be lépni -
Plata #40687 Hát ha igaz a bundle-ben nagyon durva konzolok és traitek lesznek.
Na és valszeg cseszett drága lesz.
Akinek elérhető a red shirt nézzen fel.Nekem nem. -
gunji #40686 De-de, csak epic launcherhez kötött accounthoz jó, s állítólag ott is csak egy újonnan létrehozott karakterrel lehet felvenni. -
Plata #40685 Köszi,de egy tökre elég. -
Plata #40684 Franc se szokja meg. -
Plata #40683 De az csak epic verzióval jó nem? -
Orbancapitan #40682 nem piros most már a badlands óta -
Orbancapitan #40681 PONT MOST VETTEM egyet neked xd -
Daeus89 #40680 halvány lila fingom sincs igazábol enterprise ba volt csak sárga szerintem :D máshol nem nagyon volt terran empire hajó ami festett lett volna.
jut eszembe
Epiken is van ingyér item
1 Emperor’s Sword
1 Experimental Ship Upgrade Token (T6-X)
1 Large XP Boost -
Plata #40679 Galaxy mirrort láttam,de miért piros.
Nem sárga a mirror hajók kinézete? -
lammaer #40678 Köszi a kulcsokat skacok. -
Plata #40677 Már van kösz.Egy elég. -
Orbancapitan #40676 dbb-t megpróbáljak nyitni? -
Plata #40675 Acc bound.
Ha accounton belül akarod simán,de mindegy melyikkel veszed ki,a T6 zenes hajók acc wide-ok,ha egyik karival kiveszed másik is megkapja. -
Alanw #40674 Plata,T6 kupont át tudok küldeni másik karakteremnek? -
Plata #40673 Három dhc és egy turret összejött.
DBB-t vettem mert olcsó,turretet nem mert drága. -
Plata #40672 Zhat vash giveaway.
Link -
Plata #40671 Kösz. -
gunji #40670 Ingyenes Anniversary Pack Key Giveaway az Alienware-től:
- 1 db 22. századi MACO pulzuspuska (hasonló, mint a lobis társa, de állítólag _nem_ upgrade-elhető)
- 12 db inventory
- 1 db kisebb XP boost
Itt lehet bezsákolni: https://www.arcgames.com/en/code-redemption
A Crucial-nál még tart a Temporal Agent Giveaway akció: link -
Daeus89 #40669 Szerencsére be rakta cryptik a jelenlegi gambe a kövi legedari pakkor
1. intrepid trailblazer - mirror gyakorlatilag a patfinder és a warship közös szerelem gyereke :D
2- lexington mirror command drednaught
3 galaxy mirror itt kettő van
4 strikewing is van -
gunji #40668 Picard-hoz új előzetes (bocs, ha volt már):
https://www.youtube.com/watch?v=feQTh-6M7pc