50116
  • Daeus89
    rediten Acheron-t emlegetik kapot pár szép frissítést
  • Plata
    Állítólag csak február 22-től él a borg TFO remaster mert bugos vagy mi.
  • Plata
    Mirror gagarin má van.
  • gunji
    A videóban az alábbi képet lehet kikockázni:

Amire a hozzáértők azt mondják, hogy egy
  • Plata
    Na sikerült a terrán skin,le szedtem a hajómról a pajzsot,hiába volt disable visual bekapcsolva.
    Le vettem róla így már jó.
  • Plata
    Nekem most sem lehet terránra rakni a hajót.
    Sőt viccesebb lett,az ody úgy csinál mintha diszkó hajó lenne.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.18. 18:36:06
  • Plata
    Valami jön.
    Fel töltöttek valami vidiót,red alert jelzés és visszaszámolás február 24-ig.
  • Plata
    Doff könnyű,bár cseszett szar.
    Veszel x doffot a flotta bázison és berakod.
    Sajnos egyesével kell őket ki dobozolni,ami 850 doffos projectnél kurvára idegörlő.
  • Kotomicuki
    Dilithium Order, német gyökerű különítmény, megvan adva a faszbukcím, hogy hol kellene jelentkezni, ha vmit szeretne az egyén.
    Még épp, hogy elhagyta mindenből a 4. szintet és főképp doff-ok hiányoznak az amúgy mindenütt feltöltött projektekből.

Plata:
    Én is, de nem fogom erre pazarolni a mostanság már egyre kevésbé hulló alapanyagot.
  • Plata
    De,lő mint a veszett fene.
  • Orbancapitan
    amúgy a kinézet csak nálad volt bugos. neked is bugos a lexington konzolja? nálam nem csinál semmit
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2022.02.18. 15:15:06
  • Plata
    Azt a projectet egyedül is fel tudom tölteni.
  • Orbancapitan
    melyik flotta ez?
  • Kotomicuki
    Egy "régi" karakterem flottaaktivitása.

Kis segítség: a flotta fülön a projekt címe árulkodó... (az event fül csak a képkészítés időpontja miatt van a képen)
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2022.02.18. 02:25:52
  • Kotomicuki
    A hangjuk más lett - nem olyan mély, kissé buzisabb (“Infected: The Conduit”).
  • Plata
    Valaki mondja már meg nekem,mi a retkes franc változott a Borg TFO-kon,ugyanolyanok mint vótak.
  • gunji
    És mi nem?

"UPDATE: We've found the cause and are hoping to apply a fix today, but we'll still have to do extra maintenance tomorrow."
    rotfl [sírva röhögős smiley veri az asztalt]
  • Plata
    Ne hagyd ki,van akinek működik a kampány,kevés embernek de van.
    Egy jó tanács,ne vedd meg zenből az eventet.Már mint a borgost.
    Állítólag bugos az is,ha megveszed zenből a borg event jutalmát 50 ezer dili helyett csak 25k-t kapsz.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.17. 21:20:03
  • Plata
    A tailor is bugos.
  • gunji
    Hát akkor a mai nap kihagyom, hátha holnapra megreparálják. De legalább lehet támogatni őket kis pínzzel, mert zen és ship sale indult: 20% Zen Charge Bonus, 20% Ship Sale!
  • Chak
    Csak a szokásos xD
  • Plata
    Az új event kampány is bugos.
    Nem számolja a pontokat.
  • gunji
    Erre mondják azt, hogy 'working as intended' De legalább nem szabták át az UI-t
  • Plata
    Igen,de STO már megy,de bugos az új bundle.
    Nem lehet a Terran hajókra terran külsőt rakni.
    Csak a Tpye7b rakható mindenre.
  • gunji
    /off Vigyázni kell azért vele, ha vörös kard pengéje :p, mert ez a kánon szerint azt mutatja, hogy a lelke dühvel és haraggal teli, mintegy 'vérzik' a kristály emiatt. Na, ki hallott már ilyet? Nekem jobban tetszett az EU-s megoldás, hogy a kristályok eredetileg is ilyen sokszínűek, nemcsak fehérek (átlátszóak).
    Oh, mindkét játékban leállás van?
  • Plata
    Sw ToR-ban most például végre indíthattam egy sith karit köztársasági oldalon.
    Alapjáraton jedi lovag,de sith képességei vannak.Na és persze sith pureblood.
    Emellé viszont teljesen világos oldali karakter.
    Sw ToR-ban a legfárasztóbb a jedi knight,legalább is nekem.De így hogy nem jedi knight képességeket használ,avagy nem kell ezerell kardozgatni hanem sith sorceress képességei vannak,azon is a lightning ág.Így már tökre fun banyek.
    Azért vannak furcsaságok vele.
    Amikor elkészíti a jedi az első saját kardját neki kék helyett vörös pengéjű lett.
    Hiába jó kislány azért csak sith no,még ha át is állt a jedi oldalra.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.17. 16:16:20
  • Orbancapitan
    amit te mondasz nem igazán rp csak kinézett meg ökörködés csak
  • Plata
    Hát ha ma jön terran pack akkor az engim legénységét terran ruhába öltöztetem a hajóra terrán festést rakok,terran hajónévvel.Satubbi.Az is szerepjáték valahol,de például mostanában eljátszottam hogy a roma karimat asszimilálta a borg és ő maga is borg lött,meg a legénysége is.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.17. 16:09:50
  • Orbancapitan
    bőven rp? pl?
  • Orbancapitan
    de te a ingyenes eraba kezdtél nem úgy mint a régiek, a hgf meg más téma meg a "durva teszt" is az u.i. a szábályok a végén kukázva lettek
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2022.02.17. 16:01:54
  • Plata
    Azért van még benne rp bőven.
    Romulán borg karival jókat rp-ztem mostanában,újra csináltam a szellemes küldiket,a temporal küldiket.
    HGF ma is egyben van,csak nem olyan mint régen.
    Nincsenek benne régi tagok.
    Na jó max te meg én.
    Annak idején azért volt egy két árnyoldala a flottának,a túl nagy szigorúság és hogy mindent túl komolyan vettek.
    Én nem is HGF-ben hanem a HGF oktató flottájában kezdtem,mert kezdő nem mehetett HGF-be csak akkor ha már volt tapasztalata és megfelelt bizonyos követelményeknek és át ment egy durva teszten.
    Mellelseg át mentem.
    Ne felejtsd el a régi borg insta bár nagyon jó volt,azért kicseszett durva is volt.
    Jah insta az a TFO,bocs elfelejtettem hogy nem WoW,akkoriban csak flotta tagokkal mentünk borgra,nem lehetett hibázni,ha egy rossz lépést is tettél akkor bukta,egyrészt jött fél óra cd másrészt szétrúgták a hátsódat mert elbasztad a TFO-t.Kristály entity olyan kicseszett durva volt hogy nem 10 játékos kellett hozzá hanem talán 40.De ott is ha elbasztál valamit vagy nem követted a taktikát akkor game over és csókoljátok meg a seggemet.Ez utóbbit kristály mondta.De milyen nagy élmény volt egy ilyen kristályon elsőnek lenni,kaptál a hajódra egy csodás trófeát.Az egész banda ment megcsodálni a trófeát.
    Annak idején már kezdtem bele jönni a játékba és kezdett gyűlni a zenecském az első hajóra,na és már a sci karimat húztam,mert rájöttem a sci jobban be jön nekem mint az engi ami az első karim volt.
    Amikor váratlanul a HGF úgy döntött megszünteti az oktató flottát,mert az a flotta túl népszerű.
    Az oktató flottát Ben vezette nem John Will.Nagyobb volt a szabadság és barátias a légkör,emiatt túl népszerű lett ezért megszüntették és mindenkinek át kellett mennie a HGF-be,feltéve ha megfelel akövetelményeknek és át megy a teszten.HGF-ben is jó volt,de azért ott mindent túl komolyan vettek.Annyi szabály volt mint égen a csillag.
  • Orbancapitan
    ugyan az
  • Orbancapitan
    nem mindig mikor még bent voltak a nebula clusterek akkor voltak ezek az rpg elemek amiket említettem
  • Kotomicuki
    ...és ezzel együtt elértékteleníti a beleölt időt.

Kérdés:
    Ez a klingon recruit event uaz, vagy ez már egy másik, mint ami már volt előbbre egyszer.
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2022.02.17. 15:34:54
  • Chak
    Emlékszem az ősi időkre.
    Ez a gém mindig combat orientált volt. De tény h már egymás után tolonganak az eventek. Zero pihenő idővel.
    Kimerítő.
  • Orbancapitan
    true story amikor még a hgf egyben volt, egyszer john will említette hogy az ős időben az insták akár 1 órásak is voltak és egybe volt a space és ground szerintem ez is mehetne most is mint a wow-ban csak hát a sto click-game lett meg időrabló én ezt nem élvezem meg nem trek. magyarán a sto-ba már nincs trek csak a nevében, hol van a felfedezés, nyomozások, megfigyelések, kapcsolatfelvétel, meg mi egyéb. aki tudja itt én inkább jobban kedvelem az rpg-s játékmenetet mint a farm/nonstopgrindet ha több trekes rpg elem lenne a sto-ban én is több időt lennék fent. és nem csak egy friss epizód küldi vagy egy event idejéig
  • Chak
    Sohatélben ez 60m. Pf lol
  • Plata
    Már hónapok óta 4-5 millió zen várakozik.
  • gunji
    Tegnap chaten írta valaki, hogy dili-zen exchange-en 4,5 millió zen-nyi dili áll sorban. (Magam ezt túlzottnak tartom, de a fene tudja :)
  • Chak
    Voiceover meg ilyeneket adnak hozzá.
    Állításuk szerint.
    A megemelt reward jól hangzik.
    A adnak több mark meg dili azzal megint csak ott vagyunk ahol a part szakad. Tfo lehet népszerűbb lesz, de ezzel még több dilivel pumpál tele a gémt. Amihez illene dili sink. Ami működik is folyamatosan.
    Erre nem látni reális esélyt.
    Mintha nem is olyan rég nyilatkozták h gőzük sincs mit kezdjenek vele.
    Persze nem lep meg. Sohatélben sem sikerült.
    Sőt még rontottak is rajta amikor kivontak itemeket a játékból, és beválthattad dilire. Ezzel sok millió dilit pumpáltak a játékba per user.
    Ennek hála tavaly februárban dili-zen váltóba beraktam pár milla dili-t, és ősszel jött meg.
    Ezért STO sorsa sem hiszem h jobb lesz.

Flotta bázisok store pedig tényleg ráférne egy revamp. Azon a pár itemen kívül ami ma is hasznos az összes többi szemét.
    Lenne mit csinálniuk az biztos.