50116
-
Daeus89 #40907 rediten Acheron-t emlegetik kapot pár szép frissítést -
Plata #40906 Állítólag csak február 22-től él a borg TFO remaster mert bugos vagy mi. -
Plata #40905 Mirror gagarin má van. -
gunji #40904 A videóban az alábbi képet lehet kikockázni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amire a hozzáértők azt mondják, hogy egy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mirror Gagarin -
Plata #40903 Na sikerült a terrán skin,le szedtem a hajómról a pajzsot,hiába volt disable visual bekapcsolva.
Le vettem róla így már jó. -
Plata #40902 Nekem most sem lehet terránra rakni a hajót.
Sőt viccesebb lett,az ody úgy csinál mintha diszkó hajó lenne.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.18. 18:36:06 -
Plata #40901 Valami jön.
Fel töltöttek valami vidiót,red alert jelzés és visszaszámolás február 24-ig. -
Plata #40900 Doff könnyű,bár cseszett szar.
Veszel x doffot a flotta bázison és berakod.
Sajnos egyesével kell őket ki dobozolni,ami 850 doffos projectnél kurvára idegörlő. -
Kotomicuki #40899 Dilithium Order, német gyökerű különítmény, megvan adva a faszbukcím, hogy hol kellene jelentkezni, ha vmit szeretne az egyén.
Még épp, hogy elhagyta mindenből a 4. szintet és főképp doff-ok hiányoznak az amúgy mindenütt feltöltött projektekből.
Plata:
Én is, de nem fogom erre pazarolni a mostanság már egyre kevésbé hulló alapanyagot. -
Plata #40898 De,lő mint a veszett fene. -
Orbancapitan #40897 amúgy a kinézet csak nálad volt bugos. neked is bugos a lexington konzolja? nálam nem csinál semmit
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2022.02.18. 15:15:06 -
Plata #40896 Azt a projectet egyedül is fel tudom tölteni. -
Orbancapitan #40895 melyik flotta ez? -
Kotomicuki #40894 Egy "régi" karakterem flottaaktivitása.

Kis segítség: a flotta fülön a projekt címe árulkodó... (az event fül csak a képkészítés időpontja miatt van a képen)
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2022.02.18. 02:25:52 -
Kotomicuki #40893 A hangjuk más lett - nem olyan mély, kissé buzisabb (“Infected: The Conduit”). -
Plata #40892 Valaki mondja már meg nekem,mi a retkes franc változott a Borg TFO-kon,ugyanolyanok mint vótak. -
gunji #40891 És mi nem? 
"UPDATE: We've found the cause and are hoping to apply a fix today, but we'll still have to do extra maintenance tomorrow."
rotfl [sírva röhögős smiley veri az asztalt] -
Plata #40890 Ne hagyd ki,van akinek működik a kampány,kevés embernek de van.
Egy jó tanács,ne vedd meg zenből az eventet.Már mint a borgost.
Állítólag bugos az is,ha megveszed zenből a borg event jutalmát 50 ezer dili helyett csak 25k-t kapsz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.17. 21:20:03 -
Plata #40889 A tailor is bugos. -
gunji #40888 Hát akkor a mai nap kihagyom, hátha holnapra megreparálják. De legalább lehet támogatni őket kis pínzzel, mert zen és ship sale indult: 20% Zen Charge Bonus, 20% Ship Sale! -
Chak #40887 Csak a szokásos xD -
Plata #40886 Az új event kampány is bugos.
Nem számolja a pontokat. -
gunji #40885 Erre mondják azt, hogy 'working as intended'
De legalább nem szabták át az UI-t
-
Plata #40884 Igen,de STO már megy,de bugos az új bundle.
Nem lehet a Terran hajókra terran külsőt rakni.
Csak a Tpye7b rakható mindenre. -
gunji #40883 /off Vigyázni kell azért vele, ha vörös kard pengéje :p, mert ez a kánon szerint azt mutatja, hogy a lelke dühvel és haraggal teli, mintegy 'vérzik' a kristály emiatt.
Na, ki hallott már ilyet?
Nekem jobban tetszett az EU-s megoldás, hogy a kristályok eredetileg is ilyen sokszínűek, nemcsak fehérek (átlátszóak).
Oh, mindkét játékban leállás van?
-
Plata #40882 Sw ToR-ban most például végre indíthattam egy sith karit köztársasági oldalon.
Alapjáraton jedi lovag,de sith képességei vannak.Na és persze sith pureblood.
Emellé viszont teljesen világos oldali karakter.
Sw ToR-ban a legfárasztóbb a jedi knight,legalább is nekem.De így hogy nem jedi knight képességeket használ,avagy nem kell ezerell kardozgatni hanem sith sorceress képességei vannak,azon is a lightning ág.Így már tökre fun banyek.
Azért vannak furcsaságok vele.
Amikor elkészíti a jedi az első saját kardját neki kék helyett vörös pengéjű lett.
Hiába jó kislány azért csak sith no,még ha át is állt a jedi oldalra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.17. 16:16:20 -
Orbancapitan #40881 amit te mondasz nem igazán rp csak kinézett meg ökörködés csak -
Plata #40880 Hát ha ma jön terran pack akkor az engim legénységét terran ruhába öltöztetem a hajóra terrán festést rakok,terran hajónévvel.Satubbi.Az is szerepjáték valahol,de például mostanában eljátszottam hogy a roma karimat asszimilálta a borg és ő maga is borg lött,meg a legénysége is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.17. 16:09:50 -
Orbancapitan #40879 bőven rp? pl? -
Orbancapitan #40878 de te a ingyenes eraba kezdtél nem úgy mint a régiek, a hgf meg más téma meg a "durva teszt" is az u.i. a szábályok a végén kukázva lettek
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2022.02.17. 16:01:54 -
Plata #40877 Azért van még benne rp bőven.
Romulán borg karival jókat rp-ztem mostanában,újra csináltam a szellemes küldiket,a temporal küldiket.
HGF ma is egyben van,csak nem olyan mint régen.
Nincsenek benne régi tagok.
Na jó max te meg én.
Annak idején azért volt egy két árnyoldala a flottának,a túl nagy szigorúság és hogy mindent túl komolyan vettek.
Én nem is HGF-ben hanem a HGF oktató flottájában kezdtem,mert kezdő nem mehetett HGF-be csak akkor ha már volt tapasztalata és megfelelt bizonyos követelményeknek és át ment egy durva teszten.
Mellelseg át mentem.
Ne felejtsd el a régi borg insta bár nagyon jó volt,azért kicseszett durva is volt.
Jah insta az a TFO,bocs elfelejtettem hogy nem WoW,akkoriban csak flotta tagokkal mentünk borgra,nem lehetett hibázni,ha egy rossz lépést is tettél akkor bukta,egyrészt jött fél óra cd másrészt szétrúgták a hátsódat mert elbasztad a TFO-t.Kristály entity olyan kicseszett durva volt hogy nem 10 játékos kellett hozzá hanem talán 40.De ott is ha elbasztál valamit vagy nem követted a taktikát akkor game over és csókoljátok meg a seggemet.Ez utóbbit kristály mondta.De milyen nagy élmény volt egy ilyen kristályon elsőnek lenni,kaptál a hajódra egy csodás trófeát.Az egész banda ment megcsodálni a trófeát.
Annak idején már kezdtem bele jönni a játékba és kezdett gyűlni a zenecském az első hajóra,na és már a sci karimat húztam,mert rájöttem a sci jobban be jön nekem mint az engi ami az első karim volt.
Amikor váratlanul a HGF úgy döntött megszünteti az oktató flottát,mert az a flotta túl népszerű.
Az oktató flottát Ben vezette nem John Will.Nagyobb volt a szabadság és barátias a légkör,emiatt túl népszerű lett ezért megszüntették és mindenkinek át kellett mennie a HGF-be,feltéve ha megfelel akövetelményeknek és át megy a teszten.HGF-ben is jó volt,de azért ott mindent túl komolyan vettek.Annyi szabály volt mint égen a csillag. -
Orbancapitan #40876 ugyan az -
Orbancapitan #40875 nem mindig mikor még bent voltak a nebula clusterek akkor voltak ezek az rpg elemek amiket említettem -
Kotomicuki #40874 ...és ezzel együtt elértékteleníti a beleölt időt.
Kérdés:
Ez a klingon recruit event uaz, vagy ez már egy másik, mint ami már volt előbbre egyszer.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2022.02.17. 15:34:54 -
Chak #40873 Emlékszem az ősi időkre.
Ez a gém mindig combat orientált volt. De tény h már egymás után tolonganak az eventek. Zero pihenő idővel.
Kimerítő. -
Orbancapitan #40872 true story amikor még a hgf egyben volt, egyszer john will említette hogy az ős időben az insták akár 1 órásak is voltak és egybe volt a space és ground szerintem ez is mehetne most is mint a wow-ban csak hát a sto click-game lett meg időrabló én ezt nem élvezem meg nem trek. magyarán a sto-ba már nincs trek csak a nevében, hol van a felfedezés, nyomozások, megfigyelések, kapcsolatfelvétel, meg mi egyéb. aki tudja itt én inkább jobban kedvelem az rpg-s játékmenetet mint a farm/nonstopgrindet ha több trekes rpg elem lenne a sto-ban én is több időt lennék fent. és nem csak egy friss epizód küldi vagy egy event idejéig -
Chak #40871 Sohatélben ez 60m. Pf lol -
Plata #40870 Már hónapok óta 4-5 millió zen várakozik. -
gunji #40869 Tegnap chaten írta valaki, hogy dili-zen exchange-en 4,5 millió zen-nyi dili áll sorban.
(Magam ezt túlzottnak tartom, de a fene tudja :)
-
Chak #40868 Voiceover meg ilyeneket adnak hozzá.
Állításuk szerint.
A megemelt reward jól hangzik.
A adnak több mark meg dili azzal megint csak ott vagyunk ahol a part szakad. Tfo lehet népszerűbb lesz, de ezzel még több dilivel pumpál tele a gémt. Amihez illene dili sink. Ami működik is folyamatosan.
Erre nem látni reális esélyt.
Mintha nem is olyan rég nyilatkozták h gőzük sincs mit kezdjenek vele.
Persze nem lep meg. Sohatélben sem sikerült.
Sőt még rontottak is rajta amikor kivontak itemeket a játékból, és beválthattad dilire. Ezzel sok millió dilit pumpáltak a játékba per user.
Ennek hála tavaly februárban dili-zen váltóba beraktam pár milla dili-t, és ősszel jött meg.
Ezért STO sorsa sem hiszem h jobb lesz.
Flotta bázisok store pedig tényleg ráférne egy revamp. Azon a pár itemen kívül ami ma is hasznos az összes többi szemét.
Lenne mit csinálniuk az biztos.

Egy "régi" karakterem flottaaktivitása.