50034
-
Orbancapitan #49274 -
Plata #49273 Már egymiliószór elmondtam,de elmondom újra,az orion karik mázlisták. :D
Ennyit kaptam vele a tour küldiért. -
Plata #49272 Van egy kis lag,de ez akkor is kuva gyors elite volt.
CLR—Infected Space Elite[1:26]— Dmg(DPS) —T'rradsh 75 888 176(903 431) Amune 62 108 816(722 196) Four of Fi 53 446 176(621 467) Liesa 23 340 214(274 591) AlNajjar-W 10 632 603(126 579)
Mellesleg nukarán a lag miatt a karim bemutatott egy pörgőrúgást. XD
Majdnem olyan volt mint a WoW-ban a monkok spéci pörgő bukfence.
Érdekes hogy még egyetlen voth bazinagy verdát sem láttam a játékban,máskor azért ilyenkor sokan megvették.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.04. 13:55:59 -
Plata #49271 R&D weekend lesz,bár igazából egész hét.
Jövőhét keddtől.
Hogy hogy most nem jelentettek be valami új promós szutykot amit lehetne nyitni? -
Kotomicuki #49270 A még július 7.-én és 8.-án felrakott 400-400 Zen megérkezett. -
Plata #49269 Én is mindig elfelejtem a dolgokat,például,sosem jut eszembe a konzol parancs amit használok fénykép készítéshez. :D
Pedig sokszor használtam már.
Odáig eszembe jut hogy setregion valami XD -
Kotomicuki #49268 Miket kell megtudnom 11 évnyi, boldog és pazarló csapongás után...
Persze, ha nem felejtenék el szinte mindent, úgy könnyebb volna! ;) -
Plata #49267 Háát ha tud összeszedni annyi pénzt kereskedéssel akkor miért ne? -
Orbancapitan #49266 a lock box olyan hobbi játékosnak mint te nem való már 2017-2016-ban még igen az volt mikor volt még ingyen lobi
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.09.04. 05:43:01 -
Kotomicuki #49265 2018 Június 5. és Szeptember 27. között lehetett (meg)kapni, nem mai darab, de sok van belőle - akkoriban még aktív voltam :) - és leginkább a lekvár könnyű csatacirkálót rejtegetné - előlem.
Ugyan bőven lenne 50 darab belőle, de ennyi kulcsra nincs pénzem, se Zen-em... :(
#49258:
Ezt nem tudtam, így viszont tényleg nem éri meg a ládákkal vesződni, legfeljebb a lobi-készlet szinten tartása végett. -
Plata #49264 Akkora lag volt az előbb ESD-en hogy futás közben visszarepültem vagy 50 métert,majd újabb lag és a karim a bank előtt volt a plafonban. XD
Kb a vállától felfelé a plafonban volt a lába meg kalimpált. XD
Na és megjött a server not responding is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.03. 18:41:56 -
Hja, csodalkoztam en is a gyors duplazason, gondoltam elkavarta a posta a masodik felet es tett egy keruloutat mire elert hozzam. Alap esetben nalam is egy-masfel honap korul mozog, mire elviszik.
-
Plata #49262 Én most abban reménykedem hogy a július tizenegyedikén kirakott adagot eladom.
Talán be tesznek végre valami értelmes dilithium égető hülyeséget.
Jó lenne. -
Orbancapitan #49261 én julius 31-én tettem ki 1263 értékbe és még semmi és így járok mindig 500-600 értékben is -
Nalam most egy het alatt ketszer is jott, igaz nem Plata szintu tobbezres nagysagrendben, hanem tobbszazas adagokban. -
Orbancapitan #49259 úgy is 54-60-63 nap mire jön a zen
-
Orbancapitan #49258 minek nyitsz ds9 boxot most már hiszen régi láda és úgy van megírva a script h a bevezetéstől számitva 5-6 után egyre jobban csökken a drop chance ahogy észre vettem az op breen trait így eset nekem mikor bejött a breen box 3 nyitásból szóval érdemesebb trade-en keresni lbc-t
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.09.03. 18:03:48 -
En is ezt tettem volna, hiszen barmikor meggondolhatod magad es akkor cancellel megint lesz annyi dilid, hogy a fuleden folyik ki. Ha pedig menet kozben eladod es lesz belole sok-sok zen, akkor zent visszacserelni dilire csak percek kerdese, igy barmikor gyorsan tudsz reagalni a masik iranyba is. -
Plata #49256 Igazatok van és hülyeség várni rá amikor úgysem jön.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ha van preferált karid (vagy több), akkor ki lehet maxolni superior traitekkel, full doff assignment slotok, Superior Romulan Operative boffok, meg egyéb flottás dolgok (space/ground cuccok, egyéb boffok/doffok), amiket dili-ért meg flotta kreditért lehet venni.
Amúgy pattintsd át zen-be.
Max. 5k zen mehet egy adagban, ami 2,5 mill. dili, ergo felraksz 2x 5k zen vételt és még maradt 1 mill. dili (2000 zen értéknyi) a karin. Most felrakod, november elejére be kell, hogy érkezzen, onnan meg már pár hét a Black Friday és a karácsony környéki bundle leárazás (bundleárazás?). Ha kell valami megveszed, ha nem kell, a zen megromlani nem fog. -
Plata #49254 Egyesek szerint figyelni kell mikor esik hajó és akkor a megfelelő helyen a megfelelő instában kell nyitni. -
Plata #49253 Tapasztalatom szerint ha hajót akarsz nyitni akkor nem lesz, ha csak simán ládát akarsz nyitni mert elkapott a láz akkor esik.
Mindig 50-esével éri meg nyitni.
Melyik az a ds9 láda?
Sajna még dolgozom és most csak Mobilhoz tudok jutni. -
Kotomicuki #49252 Nyitottam 10 DS9 ládikát - hátha jön LBC... - , de csak majd 130 milla EC-m bánta, mer' semmi jó, vagy értékes nem vót benne..., mán megin'. -
Plata #49251 Sosem gondoltam hogy ilyen sok lesz belőle,gondoltam párszáz ezer összegyűl és már jön is a T6 változat,hát nem így lett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egykor arról álmodtam egyszer talán lesz 20 ezer zenem majd 25,50,100,sok éve már hogy mindegyiket túlszárnyaltam.Egy ideje már nem is farmolok sokat,csak annyit mindig hogy megtudjam venni az új hajókat és meglegyen egy bizonyos összeg,ami kell mert ha nincs meg akkor gebasz van. :D Hogy ez pontosan mennyi,az nagyon ciki és szégyellem bevallani. -
Plata #49250 Az nem T6 karfiol,csak valami kinai változat. :D
-
Kispalyas vagyok, tudom, de nem ertem a kerdest :)
En mar regen bevaltatottam volna Zenre ezt a mennyiseget, legalabbis hagynam, hadd vigyek reszletekben. Ha valami allando es ertekallo a vilagban, az a 1 zen = 500 dili arfolyam, vagyis ha barmikor kellene nagyobb mennyisegu dili ujra, na bumm, eladsz a korabban becserelt Zenbol par ezret es ugyanott vagy. Oke, ehhez kell nemi onmegtartoztatas es nem kell(ene) elkolteni a zent, hogy legyen mit valtani :)
Ha uj hajo jon, lenne zened megvenni. Ha diliert jon, visszavaltod, lesz dilid megvenni. De ha zenert jon a hajo es most dugig vagy dilivel, ki tudja mikorra tudod bevaltani mindezt?
Egy szo mint szaz, en elinditanam Zenre konvertalast, az osszeset es Zenben tartanam a "vagyont". -
Orbancapitan #49248 van t6 bcarrier de szerinted nem az szóval ne farmold tovább -
Plata #49247 Most őszintén,szerintetek van értelme farmolni tovább,vagy adjam fel a picsába mert úgysem lesz soha T6 klingon battle carrier?
-
Plata #49246 Hát ha nem szósz nem veszem észre,le nyomtam endeavort,de persze megzavartak így le is kellett lépnem,megpróbálok felszökni.
Köszi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.03. 13:20:15 -
Ne felejtsetek el, hogy a Red Alert event kapott +1 napot, legalabbis reggel lenyomtam 14k diliert es irta, hogy van meg 14 ora hatra. -
Plata #49244 A legtöbb romulán hajónak jó a külseje,nincsenek úgy elcseszve mint egyes klingon hajók.
Lobi sale most volt.
Vagy még van?
"Additionally, The Lobi Crystal Consortium is pleased to announce their latest featured sale! From September 2nd at 8am PT to September 7th at 12pm PT on PC, shrewd Captains will be able to choose from their wide selection of wares, just by visiting the in-game Lobi store. All items in the Lobi Store will be 20% off for this entire sale! Now’s the best time to take command of a Kelvin Timeline Intel Dreadnought Cruiser, or get your hands on a Boolean Heavy Assault Cannon, or fly the stars in a Vaadwaur Astika Heavy Battlecruiser."
Még van,meg kerestem.
Jelenleg a WoT 2.0 totál örület,elmeroggyant marhák mindenhol.
Ha van Fv 21b halálcsillagod akkor lehet szórakozni,mert rengeteg a retardált barom.
Tényleg mindenki meg van hülyülve,gondolom pár nap és lecsillapodik az őrület.
Mellesleg szerintem WoT-ban azért a pénzért amiért a War thunderben veszel egy prémet simán veszel 4-5 darabot. :D
Vagy veszel 50-60-at ingyen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.03. 12:40:18 -
Kotomicuki #49243 Én meg "normális" formájú, romulán hajókat szeretnék! (pl. Aelahl/Jhu'ael&hasonlóak) :)
Meg majd végre beülni az idei, Risa-s hajóba (Federation Intel Holoship) és letesztelni rajta, hogy mit is lehetne majd a Jem'Hadar Light Battlecruiser-rel kezdeni... ;)
...és még azt sem tudom, hogy mire lesz elég Zen-em Feketepénteken, meg egyáltalán: mit is akarnék majd akkor venni?! :))
Egy ismerős talált rá a wot-ra, miután én már rég otthagytam, de szerinte nem olyan rossz... (WT-t nem próbálta)
Mondjuk, ő fizet is érte, hogy ne legyen annyira rossz neki... :)
Tényleg, lobi...
Lesz nagyobb arányú lobi leárazás és ha igen, mikor (szokott az lenni), vagy most is beújíthatok egy Astikát?!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2025.09.03. 12:24:47 -
Plata #49242 Ma kapott ingyen kötvényből vettem egy T9 és egy T8 prémet. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #49241 Zen sale miatt talán megugrik a zen piac.
Nem tudom mit tegyek,a klingon farmer karimnál 11 éve gyűlik a dili,már van neki 6 milla.
Mindig karfiolra gyűjtöttem,de valszeg úgysem jön.
Vegyek belőle zent vagy főnixet?
Néha költöttem belőle,de nem sokat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.02. 21:06:35 -
Plata #49240 20% Bonus Zen, Lobi & Key Sale
On PC, unlock Bonus Zen , save on Keys, and get 20% off in the Lobi Store!
By Fero September 02, 2025, 08:00 AM
From September 2nd at 8am PT to September 17th at 12pm PT, enjoy a 20% bonus on purchased Zen on eligible PC platforms.
Earn an extra bonus on purchased ZEN when you charge through the following payment processors:
Direct Credit Card (Visa, Mastercard, American Express and Discover)
PayPal
BoaCompra
Xsolla
Paysafecard
Steam
Epic (Zen packs on EGS will have a 20% discount instead of Bonus Zen)
Additionally, The Lobi Crystal Consortium is pleased to announce their latest featured sale! From September 2nd at 8am PT to September 7th at 12pm PT on PC, shrewd Captains will be able to choose from their wide selection of wares, just by visiting the in-game Lobi store. All items in the Lobi Store will be 20% off for this entire sale! Now’s the best time to take command of a Kelvin Timeline Intel Dreadnought Cruiser, or get your hands on a Boolean Heavy Assault Cannon, or fly the stars in a Vaadwaur Astika Heavy Battlecruiser.
Last but not east, any wise Captain knows that when a sale this good comes your way, it’s best to take advantage of it. We’re pleased to announce that Ferengi Merchants are putting a 15% sale on Keys from September 2nd at 8am PT to September 7th at 12pm PT on PC. Now is the best time for Captains to load up on your Keys and grab those ships you’ve been eyeing.
Remember Captains, Rule of Acquisition # 22: A wise man can hear profit in the wind. Now is the time to act.
For a limited time only starting today, players will be able to purchase the Key Ring Bundle! This special pack includes 20x Master Keys (used to open any Lock Box) for the price of 2250 Zen.
As an additional special promotional offer when purchasing this bundle, every pack also includes a single Ultimate Tech Upgrade. Applying this item to any upgradeable piece of equipment will instantly set both its Mark and Quality to maximum (usually Mk XV and Epic/Gold quality) with zero Dilithium Cost!
This promotional bundle will be available in the Zen Store from September 2nd at 8am PT to September 7th at 12pm PT on PC.
Enjoy, Captains! -
Kotomicuki #49239 A július 5.-én feltett 600 Zen ma megjött.
Lassan megint ki kell rabolnom a karaktereimet, mert kezd szellős lenni a listám... :) -
Plata #49238 Én már letoltam,borg drenyávbal elsőnek értem a nagy likhó. XD -
Kotomicuki #49237 Már zöldül! ;) -
Plata #49236 Ne viccelj,gravity well 3. XD
Az is kinetikus,pillanatok alatt megvan az 500.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.01. 22:48:21 -
Kotomicuki #49235 #49227:
Szintén köszönet az ötletért! Ez is megfontolandó!
Kellett nekem érdeklődni: endeavor, 500k kinetikus sebzés...
Hát felraktam 3, a hajóparkban tárolt, XII-es, lila, még küldetésekről szerzett torpedót egy Eclipse elejére, spread III és hadd menjen..., gondoltam én - semmi konzol, vagy kapitányi pötty.
RA borg - 54k
RA tholian - megint ennyi körül
patrol - >20k
...ez így nem lesz meg..., ötlet: legnehezebb Conduit..., többedszerre beenged, majd kivág és a végére visszaérek, de így is <200k a "bevétel".
Még 2 RA-val és egy odafigyelős patrol-lal végül meglett, de érződik, hogy konzol, pajzstörés és kapitányi pöttyök nélkül eléggé szívás.
Ugyan lehetett volna SCI GW-vel vegyíteni, de éppen nem ilyen karaktert csíptem nyakon.
Nem szabad elfelejtenem, hogy legalább ilyenkor állítsam nehezebbre a játékot, hogy többet bírjanak a patrol-ok céltáblái. :)
(500k energiasebzés az negyed perc alatt megvan, ha célpontban gazdag a terület.)
Ami viszont feltűnt, hogy a beam-ek sebzése nem esett (nagyon) vissza, nyilván kevesebb ette a kakaót, így a kevesebb nagyobbakat harapott és nagyjából kijött a matek.
...de legalább a hajó is szintet lépett. :)