50029
-
Plata #49429 Nekem valamiért mindig red dead redemption 2 jut róla eszembe. :D
Hasonlít Armadillo környékére,ha így hítták.
Már rég játszottam vele,de a süket kaktuszaival meg szűk sikátorszerű részekkel tök mexikói szerű hangulata van.
Plusz hogy nem lehet benne 10 métert megtenni anélkül hogy valami seggarc ne kötne beléd. :D
Sorcihoz képest egy assasin-al tolni tök megkönnyebbülés,lazán elsunnyog a sok balfasz közt. XD
Megsprórolod a harc 90%-át. -
gunji #49428 Nekem tetszik a hangulata. Kár, hogy párszor megszívatott :D -
Plata #49427 -
Sehogy, szedd le az arc launchert (LINK), telepitsd es lepj be az STO accountoddal majd a fo menuben redeem vagy activate product menuben beilleszted a kapott kodot.
Vagy csinald a webes feluleten, de talan ezzel sziv eppen gunji kollega. A kliens nalam tokeletesen mukodott ma reggel. -
Nekem is csak emiatt van, mashol sosem sikerult aktivalni. Ma is ment elsore. Az mar mas kerdes, hogy ez a giveaway volt mar, legalabbis a fo accounttal mar behuztam anno. A bankosoknak engedte. -
Plata #49424 Én úgy tudom mindenképp arc kliensben kell aktiválni. -
Plata #49423 Szent szar.
Ruhnuk felér egy tökönrúgással és még feleslegesen is csináltad.
-
reorni #49422 Sziasztok, Steamen hogy lehet aktiválni a kulcsot? -
gunji #49421 Nincs már fenn, majd este megnézem megint. Az jobban zavar, hogy off Ruhnukon nem vettem fel a weekly-t, így hiába csináltam meg 5 küldetést [falbafejbeveréssmiley áááh] -
Plata #49420 Arc launchert próbáltad? -
gunji #49419 Nem, az arcgames szervere nem engedett be a kódbeíráshoz ;) -
Nalad lesz valami gubanc, vagy a neteddel, en most toltam le az accountokkal, nem volt belepesi gondom. Igaz, amiota beszeltuk korabban, azota us proxy van bealltiva es egyszer sem volt gondom azota a tkom f.szsagai miatt. -
gunji #49417 Köszi, bár belépni nem lehet: 'server error, try again later'. Mondanám, hogy lol, de az ötödik próbálkozás után tiltja az accountot :S
Még ezt se tudják levezényelni :( -
Koszi, be is huztam. De regen volt mar az utolso giveaway...
Mind a 12 slot doboz, mind a konzol acc bound, de csak egyszer lehet behuzni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.09.27. 23:12:26 -
Plata #49415 Nekem is jött.
-
Plata #49414 Giveaway:
Borg cuccos.
Elvileg acc bound.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.27. 18:19:47 -
gunji #49413 Emlékszek persze. Először csak az első évadot adták le. S épp túl voltunk a Voyageres nagy szinkronbotrányon, de ehhez már jó szinkron készült. Igaz az évad vége fele a fordítók már inkább a TNG-hez készülő magyar szövegre figyeltek, így nem lett tökéletes. De persze, hogy emlékszek. A szereplőkre meg mindenki emlékszik, úgyhogy most ennyi :D
De vajon kit hívhattak meg közülük?
Szerk: ááh, ez a mostani epizód, azt hittem lesz egy külön az évfordulóra xD
Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.09.26. 20:19:14 -
Plata #49412 "Star Trek: Enterprise premiered 25 years ago today! Did you follow the crew of the Enterprise, as they explored Deep Space with the first warp five capable vessel in Starfleet? What were your favorite moments?
You can continue their legacy and follow them into the stars to explore worlds you have never seen before! Join the fight now and play our new Episode: Best Laid Plans!" -
Orbancapitan #49411 igen javitották -
Plata #49410 Délelőtt játszottam kicsit,mert zavar az a hülye plasma konzol hogy néha nem tudom elsütni és patrolon próbálgattam.
Végül egyszer sem tudtam elsütni.
Teljesen fel volt töltve és világít is hogy elsüthetőde hiába nyomom mint egy megveszekedett örült nem történik semmi.
Ez az új romulán kiskarim amit csak úgy poénból kreáltam romulán torpedó konzolokkal marháskodni.
Folyton jelzi hogy a torpedó kész,de elsülni max az agyam sül el hogy mért nem sül el ez a szar. :D
Borg TFO-n például borg kockára vagy kapura rátudom lőni,de patrolon azért sem. -
Plata #49409 Fura is volt hogy minden küldiről eltűntek a spéci jutalmak és lila szart kaptunk.
Bár én azt gondoltam talán a küldis szetteket is beteszik Mudd boltjába mert nagyon kell a pénz. -
Igen, ma mar a random lila gear helyett megint a device jott. -
gunji #49407 A mai patch notes szerint bugos volt eddig, s ma javították vissza. Viszont kár, hogy ez is bound to char. -
Plata #49406 Jó pár elite kör után végre infected is sorra került.
CLR—Infected Space Elite[2:19]— Dmg(DPS) —Ivory 103 642 600(745 630) Liesa 37 083 000(268 717) Tneya 29 801 992(217 533) K'robak 18 689 310(140 521) Gul Caldar 13 907 997(100 783) -
Plata #49405 Elite randomra mentem ahol harc közben kaptam valami debuffot amitől lejött rólam az álca de mégse.
Lett pajzsom,pajzs energiám és lényegében még is aktív volt az álca.
-
Plata #49404 Én is az al that matters küldit toltam le,érdekes hogy így a küldetés újra adja azt a vackot,amit már egyébként nem.
A recruit orion karival toltam le,akivel endeavorozom is,annál a résznél amikor az állomást kell kicsit szétkapni megint előjött az a bug hogy hy torpedót lőttem úgy hogy ki sem jöttem álcából.
Szerintem a dyson repus torpedó lehet a gubanc mert mindig csak az csinálja.
Bár az is lehet hogy csak azt veszem észre mert az látható bazinagy izét lő ki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.25. 18:01:46 -
Bejott, mukodott :) Ugy voltam vele, hogy ha nem mukodik, akkor ugyis csak este tudom majd lenyomni "elesben", munka utan, igy veszteni nem veszitek semmit, egy probat meger. Bejott, szerencsere, ma este megint betarazom a fo es bankos accokkal, nyitas utan 9-10 kozott leokezom/leadom a kvesztet es szombaton mar mehet a szokasos idosavban egeszen az event vegeig. -
Plata #49402 General
Trafalgar Command Juggernaut [T6] returned to the Infinity Lock Box.
Fixed a bug with "Enhance and Protect" that was causing this Trait to sometimes lock players into Red Alert.
Fixed a bug with "Enhance and Protect" that was causing it to continuously trigger and re-apply with certain Captain Abilities. It now only triggers once per activation.
Removed class restrictions on all versions of the "Molecular Cohesion Nullifier" Console.
Fixed a bug that resulted in "All That Matter" giving incorrect mission rewards.
Fixed a bug that was causing the Random Sanctuary Cervidae to automatically open into its Bound version, instead of giving Unbound versions that can be traded
Made the Costume packs received as mission rewards from "Best Laid Plans" able to be activated (and consumed) even if you already have the costume(s) unlocked.
Fixed a bug with the EV Suit given to you aboard the Lleiset during "Best Laid Plans" that was sometimes causing the costume overlay to fail.
Fixes the issue with Voth Invictus event Second chance buyout for players with event progression.
-
Kotomicuki #49401 Nem is rossz ötlet..., viszont, ha nem jön be, akkor nagy "baj" is lehet belőle. :) -
Nincs sok idom most napkozben (baromi sok a melo, minden evben ilyenkor jonnek ra a fiatalok, hogy ha nem vettek fel fosulira/egyetembre, akkor vagy elmegy dolgozni (nem fog) vagy elb.sz egy evet otthon napot lopva (azt meg a szulo nem akarja), vagy jon es keres nalunk valami kepzest ami esetleg meg plusz pontot is er jovore (ezt valasztjak, es mint egy borg kollektiva, egyszerre par nap leforgasa alatt erkezik be mindenki a TO-ra)), szoval nincs sok idom most jatszani, igy probaltam idot sporolni/csalni az eventtel :D
Mindig elorehozom az eventes feladatokat (napi) 4-4 oraval, egeszen addig, hogy a vegen reggel 06:00 korul tudjam lenyomni, amikor se lag, se karbantartas, se semmi, a kave kozben meg eppen belefer az a 10-15 perces TFO vagy barmi, ami a feladat.
A mini-sztori feladatot valasztottam most, 7-8 perc lowlvl karakterrel is (hadd fejlodjon par recruit), de mivel napkozben most nem tudok jatszani, ezert kiprobaltam azt, hogy reggel a szokasos idoben (06:00-07:00 kozott) megcsinalom a mini-epizodot, de a vegen a nem a rewardosztast nem okezom le, hanem ugy hagyom fuggoben. Tegnap este megcsinaltam 17:00 utan nem sokkal, ma beleptem delutan 13:00-kor fel percre (ennyit azert ra tudok szanni), leokeztam le es mukodott, siman megadta a daily progresszt. Holnap ugyanez 09:00 korul es kesz is, mehet a megszokott savban holnaputantol a dolog.
Anno csinaltam ezt mar a winter eventen az akadalypalyas futasnal, de szerencsere itt is mukodik, mivel nem TFO, nincs 2 perces limit a befejezesre/valasztasra. -
Orbancapitan #49399
jött nekem is -
Orbancapitan #49398 -
gunji #49397 ESD-n akkora lag van, hogy csak na :D Érdemes elkerülni... -
Orbancapitan #49396 azért mondtam hogy ha tudsz. -
Plata #49395 Mindjárt fekmegyek,eventet is megcsinálom,csak nem fogok admyzni,azt hittem ha beteg vagyok több időm van admyzni,lószart,ha beteg vagyok kurvára nincs hozzá türelmem. -
Plata #49394 Azt a leborult hét meg a hagy ne mondjam milyét.
Pont negvár,a szent lófaszát,már akkor is tele volt vele a puttonyom mikor t6 gyütt belőle.
Mindközül pont ez,az öszöm megáll de most komolyan.
Pont ez egyetlen klingon verda amitől kiütést kapok.
Ezek után nem 38 hanem 52 lesz a lázam. :P
Viszont nebula az ha érdekeset tud akkor gyühet.
De ha ugyanolyan atom lomha szarkupac lesz mint a sima negvár tuti tribbliszart csinálok belőle.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.24. 17:21:07 -
Orbancapitan #49393 -
Orbancapitan #49392 amúgy plata majd kéne egy dps mérés ha tudsz játszani mert dolgozok egy resdebuff dps builden fleetes intel assault cruiser/lego assault cruiserhez csak a tegnapi giveway-el tudtam végre upgradelni az fleetest. azt vettem észre hogy a mobok ressistjét feltolták mindenhol nálunk meg csökkentették szóval kipróbálom ezt a megoldást -
Plata #49391 Két féle űr sebzős endeavorom is volt,ezért endevoros torpedókkal mentem ISE-re.
Így sem lett rossz.
CLR—Infected Space Elite[3:43]— Dmg(DPS) —Khamlet 62 804 508(281 635) U'heisi 60 564 848(285 683) Jenna Tayl 47 287 812(222 009) Liesa 45 578 580(219 128) Illyria 8 500 507(40 672) -
Plata #49390 Az enyém acc bound.
És nem az volt a gond,asszem még trade cseten is beírták hogy ne vegyük ki mert ha van nem eventes akkor azt is elcseszi ha összekeverjük.
Hasonló bug régen volt.
Csak fordítva,így csináltunk az acc boundos cuccból eladhatót. :D