50104
  • PiszkosFred
    Na, csak gondoltam jelzem, hogy idokozben sikerult megoldani az eves eventet, a buyout mukodott. Pontosan 6 nappal a "vege" elott, 8/14-es allasnal rament a buyoutra, aztan az a 6x50 pont eleg lett neki a 200-as lemaradas behozasara. Az a 6 nap boost kb 1000 zenbe kerult, de a 2 T6 / 1 premium T6 token miatt megerte ennyi dilit raaldoznia. A problema az volt inkabb, hogy nagyon keves zent adnak el mostansag az exchangeben, en sem tudtam atadni neki (van ra modszer egyebkent, hogy direktben zen adogassunk accountrol accountra, mert az exchange amolyan FIFO modszerrel mukodik, gondolom), igy maradt a remenykedes, hogy valaki csak feltesz ennyi zent eladasra a 8. napig es le lehet ra csapni. Vegul sikerult neki es behuzta az eves hulyeseget.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.12.05. 10:38:58
  • Plata
    Viszont egész jó hajó,csak kár hogy atom randa.
    Ha egyszer be kerül mudd-ba lehet megszerzem.
    De így nem kell.
  • Orbancapitan
    heh tudtam h megcsinálják az armada2:fleet operations verziót csak csaptak hozzá hangárt
  • Plata
    Új borg hajó infinity boxban.
    link.
  • Plata
    Nézd ez a videó két éves,de a hajón kívül nagyjából minden ugyanaz.

• Plata
    Én még nem próbáltam ki.
  • Orbancapitan
    tegnap meg lett a torp. nagyon op már ur-n is(kihagytam a múltkori redalert) one shot-ol bármit jobb mint a neutronic
  • Plata
  • Plata
    Kronosz,Esd,new romulus,akadémia itt és ott. :D
    Na és winteresen wonderland.
    A küldik 4 óránként frissülnek de ha fut egyszerre 8 is akkor valószínűleg nem kapsz többet.
    Csak ma már nincs értelme tolni úgy mint rég,egykor 80-90 ezer winter tokent kiszedtem meg 15k zent.
    Nerfelték a sunyiba a dilit is meg a tokent is.Az volt a leg lazább zen szerzés,pedig akkor még csak 20 kari volt,most meg kb 50. XD
    Érdemes klingon és fed karival is tolni,van amikor fed-nek kevés van klingonnak sok és fordítva.
    Érdekesség,mikor bejött a magasabb szint ezzel húztam fel az összes karimat max szintre,karácsonyi doffozással.
    És admi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.01. 20:00:57
  • pite
    Szintén korcsolyára szavazok (Fastest Game on Ice), mint leggyorsabb napi önmagában, kivéve ha épp a Winter Event területen, éppen a pavilon közelében van valami (pl. hóember hógolyózás, Kramp’Ihri-re lövöldözés).
    Plusz hamár Winter Event területen vagy akkor "Current map" téli DOFF küldiket is be kell tárazni minden karival, így külön is jönnek a vendor bizbazok (Holiday Currency), nem csak event farmolással.
    Ezután Q-val beszélni a pavilonban, visszateleportálni ESD-re/Qo'nos-ra és ott is "Current map" DOFF küldiket indítani.
    Vannak akik azt mondják, hogy az Academy területen is vannak téli DOFF küldik.
    Ha egy kis pénzt (EC-t) is akarsz keresni, akkor a téli receptekhez szükséges alapanyagokat (Tranya, Betazoid Uttaberry, Ferengi Tube Grubs, stb.) túlárazva berakod Exchange-be.
  • Orbancapitan
    AHA arra gondoltam volt h másfél percel beloggolás után már kész volt a napi
  • gunji
    Mármint a boss gumisárkányra. Na, ez lehet, passzolom. Első nap azt hiszem, ki kéne próbálnom, mi triggerel: elvben 18.15-kor fog kezdődni a peca.
    A Snow Fightban viszont már elbizonytalanodtam, hogy ér-e. Na majd kedden :]
  • Orbancapitan
    nem mert ha folyamatban van akkor csak oda futsz lősz és kész is
  • Plata
    Itt az eventes hajó statja.
    link.
    Mi a fenéért van a STO launcherben neverwinter event hír ?
    Azt hittem alőször hogy STO hír,valami elemental strands vagy mi a szösz,jobban megnézve rájöttem hogy neverwinter hír.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.11.30. 18:22:58
  • gunji
    Mindenképpen a Fastest Game on Ice a leggyorsabb: 1,5-2 perc lehet és bármikor végrehajtható (a 20 órás CD letelte után), rontás után is. Ez a legjobb, ha az ember siet. (A kanyarokban én egyet ugrani szoktam és megállok, ezzel a lendületem elveszik és nem zúgok ki a pályáról, csak az npc/állatka vetélytársra kell vigyázni, ne ő érjen be előbb.)
    A második helyre lehetne tenni mondjuk a The Fast and the Flurrious-t, de az már meghatározott időpontokban van másfél óránként. A többi már olyan öt perc feletti, általában 10-15 perc. Esetleg még a Winter Invasion öt fős tfo is szóba jöhetne, ott amúgy is jópofa dolgokat lehet szerezni :D
    Személyes kedvencem meg a Snow Fight: hóemberekkel kell hógolyózni. Nincs benne a listában, de eddig beleszámított az event progressbe. De mindegyik jó, érdemes kipróbálni mindent, főleg a pitezabát (talán a krampuszos kevésbé jön be nekem).
    Ja és 20 napi progress kell majd a hajóhoz (legalábbis az előző években így volt).
  • Plata
    Peca tovább tart szerintem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Képzeld,ma mentem egy T7 hajóval,Eendracht cruiser. XD

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.11.30. 17:31:12
  • Orbancapitan
    a futás a npc ellen ha nincs horgászat
  • Plata
    Jégkori.
    Versenyzés egy NPC-vel.Két perc,pár éve szivatásból gorn karival is megcsináltam. XD
    Fastest Game on Ice
    Ezt kell tolnod naponta egyszer,egy random NPC vagy szörny ellen kell versenyezned,nem nehéz de vigyázzva fuss ha kicsúszol bukta.Párszor körbemész és megismered a pályát akkor tudod hol lehet rövidíteni.
    Dee javaslom poénból próbáld ki a klingon pecázást is csak úgy.
    Mert majd rá jössz hogy vicces. XD
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Főleg ha megesz a hal. XD

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.11.30. 10:21:19
  • PiszkosFred
    Majd leirhatnad/natok, hogy melyik a leggyorsabb progress gyujtes szempontjabol, mert dec kozepeig nagyon keves idom lesz es akkor azt csinalom meg gyorsan. :) Mert ha jol ertem, akkor ezek kozul kell legalabb egyet letolni az hajos/eventes jovairasert.

Fastest Game on Ice
    Klingon Ice Fishing
    Tides of Ice
    The Fast and the Flurrious
    Cones of Conduct
    The Kramp’Ihri
  • gunji
    Amikor a fal ledől... \o/
  • Plata
    Itt a winter event leírás.Fura cruújzert kapunk.
    Tamariska mélyen űr crújzer.
  • Plata
    Star Trek Online will have its quarterly extended maintenance on all platforms today, 11/29 at 5am PT. Estimated downtime is six hours for PC, five hours for console. Thank you for your patience!
  • Plata
    Cseten azt beszélték az idén Fek'Ihri Drek'Hi Dreadnought lesz a winter hajó,hogy honnan veszik nem tom,de érdekes feltevés.
  • Plata
    Végtelent nem is lehet,max öt tétel fér ki azt hiszem,na és egy tétel maximum 5k zen értékű lehet.
    Szerintem ez a dili bug senkinek nem lesz jó.
    Megint várhatok heteket zenre.
    De jó lenne ha behoznának még egy hajót winter előtt,igazán örülnék egy SNW Enterprise-nak,vagy egy zenes Lower Deck-es hajónak,olyan kellene mind a kettőből amihez tartozik eredeti legénység.
    Ha süket diszkóból lehetett akkor ebből miért ne?
    De egy legendary Guramba is nagyon jól jönne.
    Még van három darab bound 100%-os T6 tokenem,meg két 50%-os bound tokenem.Ha nem bundlis lenne a hajó meg is tudnám venni ingyen.
  • Orbancapitan
    nem járna mert tudják h bugos szerintem plusz ki az a elmebeteg aki végtelenszámú dilit tesz fel akk 10 év múlva se kapja meg a zent
  • Plata
    Itt a nagy vásár.
    fekete péter vagy péntek vagy mi a russeb.
  • Plata
    Szörda van és még nem jött sömmi bejelentés a héten,így nem lösz új hajó csomag.
    Úgy szeretnék egy SNW packot,vagy egy Legendary SNW captain bundlit.
    Vagy legalább egy Legendary SNW hajót.Ami elvileg SNW hajó az nekem nem pont úgy néz ki,az állítólagos SNW skin sem olyan mint a sorozatban.
    Tegnap valami eszetlen baromságot írkáltak cseten,de olyan fura legendary hajó nevet mondtak hogy szinte egyből elfelejtettem miután karit váltottam.
    Monnyuk a saját hajóim nevét sem tom megjegyezni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.11.22. 17:11:58
  • Plata
    Én meg azért mert nincs sok értelme.
    A zen piac most is halott,plusz mi van ha bünti jár érte.
    Eddig a dilit elvitték szinte azonnal vagy egy két óra múlva,mostmár egy hétig is dekkol piacon.
    Nem lehet végtelen sok dilit felrakni úgysem.
  • Orbancapitan
    én is mert nincs zenem xd
  • Plata
    Hát én kihagyom.
  • Orbancapitan
    A SWARM-ON MEGINT CD BUG VAN szóval buyoutoljatok és farmoljatok dilit onnan tudom mert az endevour küldin hurq-ot kellett ölni és első körben 19/20 lett szóval újból mentem
  • Plata
    Nincs szerver.
    In about one hour, The Spawnmother is planning on eating the PC servers. Luckily, we're prepared, and she'll have to spit them out moments later. Also, the TFOs that make up The Feast should reward the correct event choice of marks afterwards.

Játékban meg kiírt valamit piros szöveggel,csak nem tudtam elolvasni olyan gyorsan kilépett,de valami olyan volt hogy operator aborted all server vagy mi a túró.Még félig sem tudtam elolvasni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.11.17. 19:04:50
  • Orbancapitan
    nem ha muszály kifizetni a tartozásokat a dolgozók felé
  • Plata
    Akkor minden ingyenes lenne.
  • Orbancapitan
    end of the star trek online talán
  • Plata
    Lobi és store sale,mi a manó és nem black friday.
    Captains on PC can now get 20% Bonus Zen, while everything in the Lobi Store is 20% off for a limited time as well!
    Gyanús,nagyon gyanús,ezek valamire készülnek.
    Black friday előtt nem szokott lenni leárazás szerintem.
  • Plata
    Hát az löhetségs.
    Kíváncsi vagyok az új hajó felújítások vajon miről szólnak.
    Az ilyen mögött mindig van valami hátsószándék,vagy új hajó vagy új tier vagy nem tudom,de nekem ez nem tötszik.
  • Orbancapitan
    nem úgy hanem képesek lesznek vmi vacak packot 200k-ért beárazni pl mint most 84k-ért is van
  • Plata
    Hááát,ha nem veszik el tőlem akkor no para.
    De miért vennék el mikor nem buggal szereztem hanem farmolással?

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.11.16. 13:01:30
  • Orbancapitan
    óóó én soha de a cryptic igen xd