50173
-
Jence4 #3424 Okés , a beamet nem is figyeltem sose, köszi megint rávilágítottál valamire amiben nem voltam 100%-as, valahol találtam egy linket , és egy tag lőtt a folyamatosan egy Galort majd feljegyezte a kapott eredményt Dula- és heavy ágyúknál , a heavy jött ki győztesen : itt a link és az analyzis :)
DC vs DHC -
Kolln #3423 Tisztázás képpen: Dual cannons és dual heavy között annyi a különbség, hogy a dual cannons többet lő de kisebb "csomagokban", míg dual heavy kevesebbet de nagyobb "csomagokban". Ha összeszámolod ugyanakkora a sebzésük, csak a dual heavy nagyobbat küld be hirtelen, ezért használhatatlan a dual cannons mert, az remekül ugyanannyit kisebzel vele, de nem vagy képes hirtelen nagy sebzést (krittől eltekintve) beadni az ellenfélnek. -
Kolln #3422 Egy beam tudtommal vagy 3x (de legalább 2x) lő, mire újratölt, szóval nem értem a problémátok. -
SovereignXY #3421 Így gondoltam ahogy az előttem szóló. Egy energia nyaláb, csomag akármi. A sok kiz zöld disruptor "csomag"ra számolja a krit esélyt akkor sok kcisi sokra megy alapon jön a crit. -
Jence4 #3420 Akkor ezt most úgy kell értenem , hogy a beam az 1 lövés 1 sebzés / 1 crit esély , egy dual heavy 2 lövés/ több sebzés/ 2 crit esély , a sima dual pedig 4 lövés/sok sebzés/ 4 crit esély mindezek egy CD-re(ujratöltésra) -
Kolln #3419 Definiáld a "lőszert". Amúgy ha megfigyeled: Pl Egy Dual Heavy Cannons 3-4 másodperc alatt lő két sorozatot, a sorozatok külön-külön érnek be így külön sebzés is, csupán egy sorozatban lettek ellőve. Aztán újratölt és mehet megint. -
Kolln #3418 De duma helyet a tettek is beszélhetnek. Én bárki ellen kiállok a kis tactical-al. Akár erősebb, akár nem. :)
De amúgy remek példa, a drága overload-os andorian cannons. Azokat krittel ellátod, akkor jó esélyed van. Amit elfelejtettem közölni, hogy távolság is hatással van a sebzés pontosságodra. Megmondom őszintén, én teljesen közelről, azaz 0.00 km-re az ellenféltől egy Accx3-as Dual Beam Bank-el tüzeltem méghozzá Overloaddal és mellé ment, szóval az Acc-ről ezért olyan a véleményem. -
Plata #3417 Ha nem találod el akkor tök mindegy hogy milyen statja van a fegyvernek,akár halálcsillaggal is lőheted. -
SovereignXY #3416 Mondjuk ha "lőszerre" számolja akkor egy 3-4 dual cannon esetén már egész szép esély van kritet ütni. -
SovereignXY #3415 Ez mind szép és jó meg oké. Az én gondul ugye az a minimális százalék talán 2,5 hogy kritet üss. -
Ez szep es jo de ha nem talalod el az ellent lehet akar mekkora criticalod. :P -
Kolln #3413 Ad 1: [Dmg] azért szar, mert max 5-10 dmg-el többet sebzel a fegyverekkel, ebből persze lejön az ellenfél resistje, vagyis nem fix a sebzés.
Ad 2: [Acc], ha nem x3-as akkor felejtős, ugyanis az Acc-nek a lényege, hogy átüsse a Defense-t, ha a Defense-t átüti akkor talál be a fegyver, ezért is utálják a JHAS-t mert az a legfordulékonyabb, így nagyon magas Defense van. Persze ha az adott ellenfél nem mozog, akkor Acc-nek nincs értelme, hisz az alap célzásoddal is átütsz egy mínuszos defense-t. A Crit lényege ellenben, hogy a beérkező sebzésből megpróbáljon kritikus sebzést csinálni (vagyis olyan sebzést, amely figyelmen kívül hagyja az ellenfél resistjét), azért jár kis szorzóval, de amennyit lősz, úgy növeled az esélyt. Ha a kritikus sebzés létrejött, akkor felszámolja a Severity-d is mellé és annyit sebez be. (Képességektől függetlenül a fentiek természetesen, képeséggekkel plusz sebzés és védelem is elérhető, de az elmélet marad.)
Én így tudom, hogy így működik ez a rendszer, de nyugodtan javítsatok ki ha tévedek. :)
Én ajánlásom a [CrtD] [CrtH]x2 szorzós fegyverek, de [CrtD]x2 [CrtH] is jó illetvve bármelyik x3-as fajtája. -
Plata #3412 Igen de a crit többszörös sebzést ad. -
SovereignXY #3411 66szor több értelmét látom. Hiszen minden lövés fixen sebez. -
SovereignXY #3410 én mindig arra vadászok. -
Plata #3409 Annyit tudok hogy a dmg statos fegyver a kutyának sem kell.És ha jól tudom szart sem ér. -
SovereignXY #3408 Hm.. nem a DMG a legjobb? az legalább fix. 2,5% crit. Nem sok sztem. 20% crit sev. Ha nincs crit nicns crit sev sem. Acc? Nem nagyon vettem észre hogy mellé lőnék amúgy sem. -
Plata #3407 Az ok,de dupla dmg miatt nem sokat ér. -
Mellette criticalos is volt -
Plata #3405 Dmg-es fegyver nem ér semmit. -
Normalon szoktam csinalni es 600-800k-t kapok ugy hogy nem is szenvedek a markettel, mert egyszeruen a XII-es lilak sem nagyon kellnek el.
Most adtam el pl 2db lila XII dmg2x-es beamet 350k-ert mert nem megy el egyaltalan meg 1,5 milliokert sem.
Amugy szvsz normalon ugyanugy dobja a keket, de oriasi a differencia az ellenseg sebzeseben a normal es elite foundryk kozott. -
SovereignXY #3403 Sokáig normálon csináltam az alap loot így is úgy is 500k körül megy. ellenben mint előbb artam több kéket ad. És ha jó kéket ad az jó pénzt ér. -
SovereignXY #3402 Több kéket ad. Egy egy jó kis kék singu core pl 2 misi körül megy :) -
Kolln #3401 Ezzel a játékkal Elit módban, de még Advanced-ben sem éri meg, mert semmivel nem kapsz többet érte, ellenben az ellenfelek 2x, 3x erősebbek, szóval csak magaddal baszol ki. -
Plata #3400 Nem tudom,nem szoktam sokat farmolni,sőt semennyit max stf vagy FA.
De lehet hogy sokáig nem vetted fel és azért tűnt el.Ground farmos tapasztalatom van inkább,de ott meg az a zavaró hogy percekig ott van az a rengeteg cucc.Néha már a pálya tele van loot konténerekkel,mert csak azt veszem fel ami kék vagy ital vagy kaja. -
De miert elite-n farm ? Annyival jobb EC ? Mert en nem nagyon vettem eszre, ellenben sokkal tovabb tart. -
SovereignXY #3398 Na jó! Ez vagy bug vagy kibaszás. Farm. elit. Ott lebeg már egy rakat loot - persze a kurva typhoon a quantum salvóval simán kisedi a raptort - meghaltam vagy 15ször. Mire lement a 14 hajó eltűnt a loot jórésze. Ez mi ez? -
Persze, viszont ha triblin ezek az arányok, akkor a liveon se térhet el nagyon... -
Kolln #3396 Csak tribbli segítségével tesztelte, hogy ne kelljen pénzbe kerülnie az egésznek. -
Kolln #3395 Hát el kell ismerni türelmes volt a karaktermásolgatás terén! XD De igen érdekes, kb ezt is vártuk a Cryptic-éktől. :D
Annak a gyereknek meg külön grat a türelméért! :D -
Niflheim87 #3394 Az nem tribblen volt teszt? -
Plata #3393 Veszek majd neki warp core-t,jelenleg 123-ig nyomtam fel.
-
Redditen találtam, egy srác állítólag bekattant, és kinyitott hatezer(!) dobozt.
szerk: meg is van, itt a fórumos linkje -
Kolln #3391 Érdekes! Amúgy honnan van? -
Kolln #3390 Jó lesz esetleg a hajtóműröl vehetsz még le, sci képességeid alapján nem nagyon kell fordulnod, és hát a "THE BEST" az lenne, ha az Aux pöcre pontosan 125-ön lenne. -
-
Plata #3388 Ahogy megcsináltam a képet meghalt mellettem két klingon és ezt írta ki.
[5/31 2:07] Your Warp Core Breach dealt 117 (542) shield damage to officer Hull Repair Drone.
[5/31 2:07] Your Warp Core Breach deals 60 (602) Kinetic Damage to officer Hull Repair Drone.
[5/31 2:07] Your Warp Core Breach dealt 104 (450) shield damage to Grilka.
[5/31 2:07] Your Warp Core Breach deals 50 (500) Kinetic Damage to Grilka.
[5/31 2:07] Your Warp Core Breach dealt 111 (488) shield damage to Korgoth.
[5/31 2:07] Your Warp Core Breach deals 54 (582) Kinetic Damage to Korgoth.
-
Plata #3387 Kolln erről az energia kiosztásról mi a véleményed?
-
Plata #3386 Tényleg lock box,csak mindig elfelejtem.De én akkor sem cserélném le az enyémet olyanra,főleg mert D'deridex szettel sztem nagyon jó kis jószág.Nem pvp-zni akarok csak stf. -
Plata #3385 Lentebb vettem a shield powert ahogy tanácsoltad,60/88 ha benyomom EPTS-t akkor 110-re megy fel.
Na és ilyen ha felizgatom boff képességgel.