50195
-
SovereignXY #4126 Akkor több féle képpen is ugyan oda lehet eljutni. A részlegvezetőn keresztül viszont egyzserűább mint hidat látogatni.
Elő tiszt konkrétan. -
A hidas az orion en ugy tudom. -
Plata #4124 Romulánnak kevesebb az energiája,ez az egyik hátránya. -
Plata #4123 Te bónusszal írod,ő az alapot írja,bónusz nélkül. -
SovereignXY #4122 A hidas az nem elérhető a journal ->avalibe-ytalk->marauder assigmnet? Mert ott kapom a reman maraudert, a részlegvezető meg az orion maraudert adja. -
Nem lesz kicsit keves az a 100/30/35/35 ???
Biztos nem csak szektor urben nezted ezt ? Probald megnezni valamelyik kuldiben, mert en ezt veszesen kevesnek tartom.
Az en fed tacom egy retro defiantban pl: 125/83/52/36 energia ertekekkel rendelkezik attack ertekeknel. -
Ne felejtsd el az USA timezone 6-9 ora elteres. A 10-ig meg pont belefer, mert meg sokan szoktak jatszani ejfel korul es a nyugati parton akkor annyi van.
Teszem azt, reggel csinaltam egy korutat 8 kornyeken szinte minden rendszerben volt marauder kuldi volt ahol 3 is igy 5 rendszerben 12 marauder kuldit vettem fel a leurult ures listam utan.
Ugyanezekben a rendszerekben kesobb, amikor mar elmult fel tizenegy, ket karakterrel is vegigmentem es osszesen talaltam 8-at. Es ez nem egyedi eset altalaban ez szokott tortenni mindig. megkozelitoleg olyan 10-ig jol jonnek, aztan a kovetkezo 6-8 oraban sokkal rosszabbul.
Azt is megfigyeltem, hogy szamtalanszor ismetlodnek a rendszerekben a kuldetesek. Peldaul ha az omega szektorban intimitade unaligned system kuldi van, akkor altalaban a masik ket karakteremnek is az lesz.
Ugyebar a hajohidnal is minden rendszerben nezni kell a marauder agentet mert ott is adhat kuldit. Itt azt vettem eszre, hogy nem egyszer beragadnak a kuldetesek es sok rendszeren at ezek nem frissulnek, ellenben ha 2-3 szektoronkent a shuttle bridget hasznalom, akkor mas assigmenteket kapok ott. (bar megjegyzem en inkabb ezt hasznalom, mert igy nem kell atfukarozni egy masik szobaba, hanem egybol jobbra ott a konzol.) -
SovereignXY #4119 Ugyan ezeket vettem észre én is. Bár nekem iylen a 06:00-10:00 és 14:00-18:00 időszak ahol láttam többet.
De pl kihagytam 2-3 hetet vissza tértem 3 sectorban betelt a küldi lista marauderrel. Ma reggel 3 karival tlaáltam kb 6ot... -
istikovacs76 #4118 Sziasztok!
Valahol, -talán pont itt- olvastam, hogy a romulán karakrekenek, a hajó energia szintje kevesebb, mint a föderációs vagy klingonoké. Jól láttam? Mert, ha igen, akkor amit nyreke a crth-s boffokkal, az energia szinten elveszítem nem? (legalábbis a saját értelmezésemben)
ui: megnéztem, és amíg a föderációs tacomnál 100/30/35/35, addig a romulán tacnál 100/30/15/15 Szóval kevesebb, de ez számít sokat, vagy csak rosszul gondolkodok -
Plata #4117 Alap accountal 3 ruha slotod lehet,2 sima 1 fleet.Néha valóban mutat nekem is egy nyolcadik üreset,de az nem valós csak valami bug. -
Plata #4116 Mert az nem hajó hanem az egyik boffod,aki egy hajónak az ikonját kapja meg,ha ráviszed az egeret vagy rákattintasz normális lesz. -
blackshark #4115 Igen én is találkoztam ezzel. Nekem a karakter status-ban képződik egy új hajó, ami teljesen üres, ha belemegyek pár másodperc múlva eltűnik. -
Egy "bugot" találtam. A karakter ruháinál van 4 helyem de csak 3 használható. Az egyik nem módosítható ,átnevezhető, stb. De látszik a karakter fülön is ahol lehet váltani. Valaki találkozott ezzel már? -
En is amiota felfigyeltem erre a jelensegre. -
Plata #4112 Én mindig beteszem account bankba ami esik. -
Hat en olyan furcsasagokat vettem eszre, (teszem hozza velemenyem szerint):
Ha sok contraband van az inventoryban, akkor amikor vegzek a marauder kontras kuldikkel, akkor nagyon keves jon be kontrabol.
USA primetimeben sokkal tobb contras assigment talalhato a rendszerekben, peldaul a mi deli, kora delutani idoszakunkban alig-alig. Ugyanez a helyzet ha mar futo contras assigmentek vannak a listan, akkor kevesebb amit talalsz. -
Plata #4110 11 karival.
-
Plata #4109 Pénzt.
Gyűjtöm a lóvét ferengi hajóra,de mostanában alig akad szerencsém,ha szerencsém is van nem sokat ér.
Vagy eddig nem vettem észre és jó vak vagyok,vagy ez valami új fajta contra küldi amit találtam,11 küldivel fel is vettem őket. -
Miert mit kerestel ? :P
Amugy erdekesek a doff kuldik. Foleg a marauder contrabandosak. -
Plata #4107 Köszi. 
Ma reggeli doff küldi körsétámon amit kerestem egyet sem találtam,viszont sirius szektorban érdekes contraband küldiket kaptam fedes karival. -
Kolln #4106 Plata ez egy nagy LÁJKOT megérdemel! XD -
Plata #4105 Vagy itt a fórumban tenyerelj rá a Fleet feliratra itt fent. -
blackshark #4104 Játékon belül a Chat-ben lépj be a - HUN - szobába és írj!
Fel fognak figyelni rád és valószínűleg valahova be is vesznek. -
gabor145 #4103 Hát aki esetleg tud ilyet szívesen fogadom a tippeket. Mert akkor nem kéne Dilithium csere Zenre farmot nyomatnom ezerrel. -
Plata #4102 Lépj ki,szart sem ér,keress aktív nagy magyar flottát.Javaslom olyat keress akinek legalább tier 3-4 bázisa van. -
Plata #4101 Tévedés,egyszemélyes flottát nem lehet fenntartani,csak akkor ha van pár millió zened és dilithiumod. -
blackshark #4100 Nem jó, ha egyedül vagy aktív a flottában. Egyedül nehéz fenntartani, ha közben még cuccot is veszel, mivel egy idő után elfogy az ellátása és akkor nem tudsz venni semmit a flottától. Javaslom lépj be egy aktívabb flottába. -
Zero 7th #4099 Akkor is betolhatod projectbe fleet creditért, az nem veszik el ha kilépsz a fleetből (mondjuk a mark sem), csak nem lesz mire költened. Vagy ha már van valami felépítve, akkor akár vehetsz is belőle valamit. -
gabor145 #4098 De ha csak olyan fleetem van amiben tök egyedül vagyok aktív? -
Zero 7th #4097 Beadod fleet repu projectekbe, kapsz érte fleet creditet, amiből meg vehetsz mindenféle flottás jóságot. -
gabor145 #4096 A fleet mark mire jó? Tudok belőle vásárolni valamit? -
blackshark #4095 A Store felület a Reputation-ben csak akkor aktiválódik, ha egy Store-os Pl.: Ground Weapon Store eventet megcsinálsz, ami ugyanúgy felöleli az erőforrásokat. Aztán a Store-ban megint meg kell venned a cuccot, ha szükséged van rá. -
Az upgrades lehetosegnel ugyanugy fejleszteni kell (a legalso lehetoseg). -
SovereignXY #4093 ÖÖÖ... meglett a tier 1 mind a 3 izénél. De a bolt gomb szürke.Ez akkor most hogy s mint megy? Az meg megint más, hogy omegánél nem tudtam választanoi tier 1 képességet mert nem enged iylesmit. -
Zero 7th #4092 Másfél éves. Azon tipródom, hogy garanciáztassam, vagy vegyek rá sufnituning módon csak ventillátort, vagy vegyek rá komplett hűtőt? -
Kicseredeled kartyat vagy a ventillatort. :P
Amugy gondolom nem lehetett valami mostani darab, ha a venti megadta magat rajta. -
Plata #4090 Magyarországon csak Silver és Gold editiont találtam.Talán steamen vagy egyéb netes boltban lehet beszerezni CE-t. -
Zero 7th #4089 Off: Eh, megdöglött a ventillátor a videokártyámon. Hogy fogok így farmolni..? :P -
Jo ezt eddig tudtam en is hogy collactor editionbol megszerezheto, nem veletlenul tettem ugy fel a kerdest, hogy azon kivul, van e ra mod a beszerzesere. -
Plata #4087 Tévedtem Collector Edition kell.
Red Matyi