50197
  • Plata
    Ha valaki olyan hülyeségre vetemedne hogy szeretne aknákkal szórakozni,még is milyen hajót vagy kasztot ajánlanál?Van olyan összeállítás egyáltalán amivel jó lenne az akna?Na persze nem pvp.
  • Jakuza1
    Es akkor ez milyen dps class ?
    Na persze ha mar a tac es a sci is nagyobb dps. Ez a third class DPS ? :P
  • Kolln
    Cruiser + ENG + DPS? Jakuza -> igen lehetséges, persze nem úgy, mint egy tactical. De lehet, Én ENG-im Beam Arrayenként 1500 felett, általában 2000 körül sebeznek a Borgnak.

Mindazonáltal lehetséges Vismajor/Agamemnon, ha szeretnéd, szívesen átnézek egy buildet amit használsz vagy amire gondoltál és ahhoz megfelelően adok tanácsot, hogy minél nagyobb DPS-t hozz ki. Azonban elsőre leszögezem, Star Cruiser healelésre van nem DPS-re. :)

Az Assault Cruiser az már DPS-re van állítva, mindazonáltal, ha lehetséges jobban ajánlom a Regent Class azaz az Assaul Cruiser Refit változatát, vagy a Heavy Cruiser Retrofit-et ami az Excelsior Class ha jól emlékszem. Perzse a THE BEST a galor hajó. :)

Várom válaszod! :P
  • Agamemnon
    Igen Jaku :)

De ne úgy értsd, hogy arra gondolok, hogy magasabb legyen a DPS-em, mint egy tactical-nak, mindössze az engimmel szeretnék rendes dps-t leadni. Healelni nem akarok, itt úgy sincs értelme, tankolni meg tankolok ha kell, de szeretnék egy tisztességes dps-t is leadni mellette.

Egyébként, a kék-zöld star cruiserrel a 10 fős PVE-ken 2-3. helyen vagyok.
  • Jakuza1
    cruiser-engi-dps ?
    Ezt te komolyan is gondoltad ? :P
  • Agamemnon
    Igen, tényleg ezt elfelejtettem mondani, hogy dps-re szánnám :)
  • Kolln
    Nem óránként, naponta, amúgy Qwark the Farmer SFA a neve, továbbá, mivel Cryptic is gondolt erre, limitálták a Foundry-ból eshető itemeket, kb az a mennyiség amit a most említett küldi dob az majdnem a max, kicsivel alább. Egyébiránt 20 órás CD van ezen az item dobálóson, mindazonáltal a farmolt itemek vendornál eladva általában 500-600 ezer EC-vel felérnek.
  • Kolln
    Attól függ, hogy milyen szerepre szánod a karaktert és a hajót.
  • Agamemnon
    Enginer-nek, cruiser-hez melyik a legjobb repus sett? Már csak 8-10 nap és meglesz az ötös szint :) mindháromhoz...
  • gabor145
    Ez engem is érdekelne, nagyon le vagyok égve a sok repu küldi miatt. Ha tudnátok egy rövidke listát írni hogy melyik küldi jó EC farmra azt megköszöném. Jah ezek olyanok amiket óránként egyszer lehet csak megcsinálni ugye?
  • Zero 7th
    Volt itt korábban szó róla, hogy EC szerzéshez a megfelelő foundry küldetéseket éri meg csinálni.

Valami tipp, hogy melyikek ezek? Leszívta a tartalékaimat a repu szintlépkedés, nem tudom folyamatosan csinálni, mert nincs EC a sok szarra, ami kell a projectekhez.
  • Zero 7th
    Sejtem, de ki akarom próbálni.
  • Plata
    Asszem augusztus 4.De az a hajó egy rakás szar.
  • Zero 7th
    Uh, tényleg, meddig tart a risai feszt? Még kb három nap kéne a korvetthez, de most nincs lehetőségem csinálni majd' egy hete...
  • Kolln
    NEm a heavy plasma, hanem a simán kilőtt plasma torpedónak van a vizuális bugja, hogy bizonyos táv után eltűnik, nem látod, egyszer csak mégis valami besebez valami szépet. Azt hívjuk láthatatlan torpedónak.
  • Zero 7th
    Az lehetséges, hogy úgy láthatatlan, hogy elvileg kilövik és eltűnik? Csak közben mégsem döglik meg, hanem megy tovább?
  • mrzoltan
    Mióta nerfelték őket még el is tudom képzelni. A jó öreg 150-300k dmg, a láthatatlan torpedóból
  • Plata
    Hát ha nem bambulok el,engit nem nagyon lövi ki alólam.
  • mrzoltan
    Amíg nem teljesíti a kívánságodat.
  • Plata
    Én szeretek tankolni,és szeretek rámenni a borgra,most voltam infen,kapu tac kocka rajtam én azért is belementem a kapuba átmentem a két gyűrű közt felül betekertem warp plasmába és rá dobtam 12 aknát.és utána is ott incselkedtem vele végig olyan 6-7 kilóméterről.Valahol jó poén tankolni és közben szekálni is a borgot,ölj meg ha bírsz te köcsög.
  • Jakuza1
    Azt latod a gui-n , hogy kinek mennyi hp-ja van es meg mindig ott van, a full retreat lehetosege az emergency speeddel es mivel 10km-hez kozel allsz igy iszonyat hamar le is tudsz lepni.
  • Plata
    Nem tudom,valahol kihívás,kibírom-e vagy bele döglök,szerintem jó buli kitankolni egy tac kockát vagy kaput,pláne mindkettőt egyszerre.
  • Zero 7th
    Lehet, hogy igazad van ezzel a 9-10km közti dologgal, csak pont tökmindegy, mert ha kilövi a mob a célpontját, vagy az kimegy a lőtávból, akkor úgyis becéloz téged. Azt meg nem tudhatod előre, mikor fog megtörténni, nem igazán éri meg erre építeni...
  • MarkBlade
    bocsánat friss élmény..
  • MarkBlade
    Szóval nálam threat 6 on van és ha elkezdem lőni ált engem lő ami nem is baj mert kitankolom.. viszont mikor egy gáz csapatba kerül az ember és kithomer első kockáját nem sikerül 3 perc alatt lelőni úgyh ogy végigg engem lő a kocka.. na ott nyomnék egy shift/delt.. :S
  • Jakuza1
    *hajok, mert a sok bor megartott. :P
  • Jakuza1
    Akkor biztos velem van a baj, hogy kb szokoevben egyszer lo csak ram, azt is akkor max, ha mindenkit lelott maga korul, mikozben 11.5k DPS-t tolok az arcaba.
    Akkor meg szepen kimegyek 10km fole es annyi. Aztan mikor jonnek a tobbiek visszamegyek mikor ralockolt valakire es ugyanugy folytatom a sebzest es a vegen pedig feljon nagyon sokszor a 1st place ablakocska, ha nem eliten jatszok.

Ugyanez a helyzet a gombokkel, ha valaki belelo akkor azt kezdi el loni, ha csak nem kerulsz nagyon kozel hozza.
    Vagy ha AoE vagy egyeb tobb targetet sebzo lovesnel. (Ezert is szoktam, ha kis sebzesu halyok vannak a teamben csak olyankor hasznalni oket, amikor mar keves HPjuk van, mert akkor lesz eleg ido megsemmisiteni oket nagyobb sebzes benyalasa nelkul.)

Tudok is jo peldat erre mondani Torpedo spread utan, ami ugye ha fent van a shield nem nagyon sebez belelottem a gombokbe, utana onnantol kezdve mindenki, engem lott es hiaba lotte mas le kb 10%-ra vegig engem lott a gomb az osszes 0 threaddel. Es itt megjegyeznem hogy kozben en egy masik gombott lottem nem azt amit 10%-ra lottek, tehat nem csak az befolyasolja, azt hogy kire lonek, hogy ki es mennyi dmg-t tolt belejuk.

A lenyeg ha te losz bele eloszor akkor tuti teged is fog loni. Meg akkor is, ha belelottel es pont olyan fazisban van, hogy kering es kimegy a rangebol emergency speedjet amikor hasznalja. De amikor visszajon lotavolba teged kezd el loni, mert te lottel bele eloszor.

Azt is megfigyeltem, hogy ket esetben kezd el loni mas targetet altalaban, a mar megemlitett tul kozel vagy hozza, vagy ha kiment 10km-rol (tehat az eredeti target 10km szelehez vagy moge kerult) vagy kozben valaki mas a kozelebol tul lovi az original sebzes tobbszoroset, amikor mar nem tudja targetelni az eredeti targetet)
    Es ezert valt.

Siman kitapasztaltam ezt es ugy van ahogy mondom, egyedul a kristalynal nem jon be ez a taktika mert az mindenkire lovi a sugarnyalabot random.

Csak mondom probald ki az elite-ben az infected vegen, vigyel egy damage dealer hajot es ha lelottetek mindent es csak a takt kocka maradt. Maradj tavol addig a pillanatig amig el nem kezdik loni.
    Ha ez megvolt menj a 10km-en beluli tavolsagra valahova 9.5 es 10km koze pozicionalva.
    Te is kezdd el loni es ami a csovon kfer adj neki, es mikozben csokkenti vagy noveli a tavolsagot a Q,E gombokkal pozicionalj mindig.
    Nem kell full speed csak max egy vonasnyi, ertelemszeruen a tolatasnal nem lenyeges, mert ha nem full impuseval tolod addig az is kis sebesseggel tortenik.
    Igy a kocka ha azon a tavolsagon maradsz egyaltalan nem fog rad loni. Sot meg altalaban meg 8.5 km-ig se szokod radizgulni.
  • Zero 7th
    Azt mondjuk nem teljesen értem, hogy tankolni, tehát ülni, és várni a bejövő sebzést konkrétan mire jó és mikor kell?

Ha engem céloz be egy kocka, amint lehet, kimegyek lőtávból. Van, hogy az elején annyit belezúzok, hogy utána a többiek szarrálövik míg engem kerget, és nem targetel be mást a haláláig.

Mire jó megvárni, míg megérkezik a sebzés? Sokkal hatékonyabb, ha senkit nem lő az ellen, őt meg lövik teljes csapat minusz egy hajóval... Ha beleállnak sorban mellel a lövésbe, akkor az jellemzően nem mínusz egy embert jelent középtávon...
  • SovereignXY
    Én sokszor benézem a fékezést és 1-1,5kmre kerülök tőle. Akár romával akár pl Gurambával és eltelik azért némi idő mire eszébe jut engem is lőhet :)
  • SovereignXY
    Azt vettem észre nem, hogy ha elkezdik lőni a romát akkor bye bye. De mióta én kivettem a TC-t sokkal nagyobb lett a túlélési rátám.
  • Plata
    Ez sem igaz,sci karival intrepiddel kellett tankolnom inf eliten,mert a roma engi simitárral öt másodpercig sem bírta ha ránézett borg.A sci karimnak 0 threat controlja van,elöl polaron dual beam hátul polaron turret,nem hiszem hogy hú de nagy sebzése lenne,mégis nekem kellett tankolni.
  • Kolln
    Én elkezdtem, nem húztam ki, de szerintem nem is fogom, semmi érdekesség nincs benne számomra, még egy battle cloak-os frakció, ami PvP-n az álcából ki, lövök, aztán álcába vissza és menekülés.
  • Fabio Capello
    megéri belefogni a romulánozásba, vagy annyi újat nem tud mutatni?
  • Jakuza1
    "A lényeg, ha van olyan akinek nagyobb Threat Controlja van, mint Neked, de Te többet sebzel akkor is Téged fog lőni."

Mondom ez annyira nem igaz.
    Allj 9.9x korul a taktikal kockatol a hajoddal es vard meg hogy mas elkezdje loni, utana egy darabot nem fog beled loni, ha valaki kozelebb van hozza mint te, meg ugy sem, hogy alig sebzo engi cruiserekkel repked a teamed, te pedig DHC-s taccal lovod.
    Annyit szoktam csinalni ha a kocka megy valaki fele akkor a Q,E-vel korrigalom a tavolsagot, de amig 9km felett vagyok egy azaz 1 lovest nem kapok a kockatol elhiheted.
  • Kolln
    Tudom elkéstem a válasszal, és lehet megsértődsz, de romulánok nem túlélésre teremtették a hajóikat. Így azokkal elég nehéz életben maradni, a minusz power miatt is, a Threat Control, ahog y zoli is mondta volt 6-on a legjobb a Plating és Reinforcements-ek 3-on pedig szép resistet adnak. A lényeg, ha van olyan akinek nagyobb Threat Controlja van, mint Neked, de Te többet sebzel akkor is Téged fog lőni. Hidd el, Én bemegyek a full healer-el, max Threat, plusz az Embassy-s konzolok +Th-je habár állítólag nem ér semmit, és mégis a Tac-ot lövi aki beviszi a sebzést.
  • Jakuza1
    Ez tudod mennyire igaz ?t Solszor op vagyok a tac karimmal es meg a takt kocka sem lo ram ha a 10km hatar kornyeken vagyok es egy helyben allok.
  • SovereignXY
    Eddig megvolt. Kiszúrt és bye bye. 60k critikus meg a fazs tudja.
  • SovereignXY
    Így is. Főleg, hogy nem lő vissza :P
  • mrzoltan
    Hát pedig érdemes kirakni TAC-nak is. 6 3 3 adja a legjobb resistet. STF-en egy kockát simán le tudsz szólózni.
  • Plata
    STF-en valóban random,és ha afk vagy cloak-ban akkor is kapsz jutalmat.De én törekedek arra hogy a lehető legjobb legyek,azt vagy sikerül vagy nem.