50238
-
Plata #4609 Varánuson nekem jelenleg 3 klingon univerzális 1 borg univerzális konzol van,ha lesz egy kis elpazarolható dilim lehet beszerzek rá még egy klingon unit.
-
Plata #4608 Van az a hajó amin sok uni konzol is jó.Bár nem Tac.Viszont a köv patch érdekes lesz,végre lehet több hajónk aktív egyszerre és szabadon lehet köztük váltogatni,és ha jól fordította gugli fordító,akkor rakhatunk rájuk előre elkészített szetteket,amik közt egy gombnyomással tudunk majd váltani,oszt lehet a fordítóm az egészet benézte. 
S8.5 -
mert most az univ konzol a fotm. majd leszoknak róla, amikor rájönnek hogy alig-alig ér valamit :P -
Plata #4606 Gondolom karallion vagy valamelyik hasonló agyas adta a ballsból.
Más téma,már megint valami sületlenség jár a fejemben.Egy újabb kari,szám szerint a 23-as.
Olyan ötlet motoszkál a fejemben hogy csináljak egy roma sci tisztet,ami klingony,lehet hogy simitárral vagy didi retróval.Még csak ötlet és nem tiszta,sőt eléggé ködös vagy vérboros,mivel klingon lönne.Az előző agyrémem már elérte a t2 reput,küldtem neki sponsorship tokent,roma nukara és omega repuhoz,dyson nem érdekel. -
Kolln #4605 Na azt a nevembe rúgd seggbe.
Elég kaki egy felépítés, nem tudom miért kell állandóan a szar univerzális konzolokat használni, de mindegy.
Most leírom "szakmailag", mivel gondolom, hogy "nesze itt van egy"-et kaptál.
1. Temporal Set a Wells-re való, Te nem tudod kihasználni. Egszerű oka az 5 perces CD, Temporal hajóval, a saját konzoljával visszaforgatva gyorsabban visszalehet tölteni, sőt plusz Photonic Officer képességet berakva tovább lehet ügyeskedni, pl Debuffer vagy Healer SCI-nek ez nagyot dob, mivel nagyon gyorsan tudja elnyomni a képességeit. De Tac-nak nem.
2. MACO Set is SCI-nek való, Te sokkal többet érsz Borg Deflektor és hajtóművel, annak a set képessége, a hull heal, sokkal nagyobb mértékben járul hozzá a túlélésedhez, emellett jó eséllyel is beszokott jönni. (Ezen kívül az Omega Set ami még használható a a pajzson kívül).
3. Miért van Torpedo High Yield-ed, nem használsz torpedót, a temporal distruption device-ra meg nem hat, mivel speciális fegyver.
4. Egy TAC Team bőven elég, csupán két kék DOFF kell, amelyek a Conn Officer-ek és adnak a Tac Team CD-jének csökkentésére.
5. Volley vagy Rapid, kettő együtt felesleges, egyszer célzol, egyszer AoE. Én inkább a Rapid-ból ajánlok kettőt, akkor legalább egy célra de teli erőből lőhetsz.
6. Ha nagyon specifikus akarok lenni erre a hajóra még mindig többet ér az A2B build, mint bármelyik másik. Sőt igazán ez a hajó csak azzal használható akár csak a JHAS.
(Skill-fa)
7. Subsystem repair kuka, esélytelen, hogy Te magadtól, mint taktikai visszahozd előbb a rendszered PvP-be. PvE-ben meg nincs értelme, hacsak nem breenek ellen ész folyton, de akkor sem számottevő.
8. Inertial Dampeners, ugyanaz, mint a 7. pontban írt.
9. Skill-pontok elosztása mindig 300,000/66,000.
10. Mivel Projectile Weapont a temporal-on kívül nem használsz Én inkább az Energia fegyvereket erősíteném még.
11. Impulse Thrusters maximumra kell, taktikainak van a legnagyobb fordulása, ez ad nagy Defense-t ami a miss chance-t adja amikor lőnek rád.
12. Mivel így is úgy is beagrozod az ellenfelet a sebzéssel, sokkal nagyobb resistet ad a Threat Control 6 és Hull plating és Armor reinforcements 3+.
13. Performance-oknál ha lehet akkor 7-ig szoktuk rakni, addig ad plusz energiát, annál feljebb már nem.
14. A további gyorsaságért Én tennék még az Engine Performance-ra, legalább 6-ig. Sőt a Weapon-ből levennék, így is a fegyverzeted van maximum-on és a Warp cuccok amúgy is adnak plusz energiát, hogy elért a 125-t, de 3-on érdemes tartani a weapont is.
15. Aux Performance-ra nem tennék, úgy sem tudod magad életben tartani, az a healer feladata.
Kezdésnek, ha kell rendes segítség, akkor szívesen összeállítok majd egy rendes buildet természetesen az A2B buildre építve. -
Plata #4604 Én meg ismerem őket legalább két éve,és bizony jó néhányuknak jobb egy szavát sem elhinni,sőt ha kérdeznek még lehet az is hazugság. -
annyira rossz hírűek?:)én csak kb egy hónapja vagyok náluk:)
-
Plata #4602 Jézus,ismerem azokat a xxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxx. -
Balls of steel fleetben vagyok jelenleg egész jól állnak a srácok a bázisokkal:)
-
Plata #4600 Melyik flottában vagy?Általában már tagságtól lehet vásárolni. -
még fleetes cuccra nem vagyok jogosult sajna :( kell még pár ezer fleet credit
-
félévente csak meg kell nézni, van e már normális fleet vs fleet vagy valami, nem? :D:D -
Mi az hogy nem???
Tegnap is voltam bent :D -
te nem is játszol 
Robo: ha tac, akkor miért nem borg 2-set és fleet resilient shield? -
Nekem is hasonló van :P -
Plata #4594 Amit meg lehet venni lobiért az olcsóbb jóval.Általában 50-80 körül.Most nem tudom,nem néztem. -
Ja ja én kb 60 misit passzoltam le érte amikor megvettem:)
Lehet mázli volt valaki nem volt tisztában az árával:)
-
Plata #4592 Most jut eszembe a te hajód egy taktikai Möbius az enyém egy tudományos Wells.Möbiust lehet venni lobi kristályért,de a Wells-t nem.Olyan 140 misi ec. -
Plata #4591 Látnád a Wells konzolt,az időt pörgeti vissza,nagyon poén,nekem is fent van rajta a full temporal szett,bár a torpedója vicces dolgokat művel.Sőt a boffok és a kapitány is Temporal egyenruhában feszít,kivéve a Tac tisztemet,ő Orion leányzó,neki nem lehet adni Wells uniformist. -
Tetszik amikor elnyomom a plusz cuccot amit a szett ad .Mondhatnám meggörbíti a teret körülöttem vad hullámzást generál:)
-
Én már kezdem megunni
Teljes szett bean futok torpedó beam converter mind megvan bele:)
Ha lesz egy kis lovém még beleesik pár cucc a plasmonic meg a fleetes engener cucc nincs benne
link -
Plata #4588 Én meg az új hajómmal szórakozom. 
-
Amikor unatkozik az ember két hóember irtás kötz Szellemirtók feeling
-
Plata #4586 Szia,fent FAQ gomb,vagy probald meg a fleet gombot,talan ott is tudsz valamit olvasni,ha lesz netem es feltudok menni probalok majd segiteni.Azt igertek 3napon belül utananeznek a problémámnak.Rühellek mobilról irni. -
Bandeeka #4585 Sziasztok!
Ma kezdtem el a játékot Science Kapitányként és azt szeretném megérdeklődni hol lehet utána nézni milyen skilleket érdemes használnom nekem és a tisztjeimnek.
Köszönöm a segítséget
-
Plata #4584 Nem tudom nekem nem töltött semmit,igaz per pill a netem is megdöglött. -
hm akkor csak egy visszatöltést csinálta volna?
-
nálam se volt semmi -
Plata #4581 Nekem nem jött semmi sem. -
most jön lefele vagy 800 mega szokásos adag. -
Hétfői frissítés?
nagyon ki akarják nyírni a winter bulit:)
-
Plata #4578 Szarakszik mostanában akár csak netem. -
Mást se enged be normálisan a szerver vagy csak velem szenyózik?
-
Plata #4576 Nem jól emlékeztem,103.5 milla volt a hajóra félretéve,most 111.Még 29 misi és megvan,remélem estére a másik két doff is elkel,és akkor meg is vehetem. -
Plata #4575 Álmos vagyok,fele szöveget lehagyom,kettő 12-es és egy 8 misis doff jött,no.Mostanában peches vagyok. -
Plata #4574 Nekem azt hiszem már csak 35 milla kell az álmaim hajójához,a mai sulibán termés két darab 12 és 8 millás doff,remélem megveszik,az jól jönne.A maradékot összekaparnám kariktól,a hajó ára külön van kezelve acc bankban. -
Plata #4573 Szentésges isten plasmonic 15 misi?Én még valami nevetséges áron vettem. -
Ja közben kaptam egy felépítési ötletet már az van a link alatt is.
15 misit nehézkes lesz a plasmonic cuccra összekaparnom:)
-
:) ja kimaradt:)
Taktikai
inkább pve de lehet belekóstolnék a pvp be is ha már ilyen taligám van:)
Gondolom a két harcmodor csak skillezésben térne el.
-
Kolln #4570 Több adat kéne: pl mi a kasztod? PvE vagy PvP beállítottságú?