50116
-
Te is a fleet tagja vagy, ha jól látom?:) Remélem holnap holnapután nem találom magam odakint nem sértettem meg senkit ezzel a kérdéssel:)
Én még kb egy bő hónapja vagyok bent, a tsen játszó emberkéket még nem ismerem mivel az itthoni körülményeim egyenlőre nem olyanok hogy ts-t tudjak használni max ha még játszom talán nyáron lesz pár alkalom hogy fel tudjak lesni. Esetleg hallgatózó üzemmódba belesek majd:)
Nincs fórum ahol közösen dumáltok játékon kívül?Jó lenne ha legalább ott ismerkedhetnék jobban.Tudom játékon belül is lehet csetelni de az te az igazi hisz előfordul hogy nem olvassátok.
-
Jence4 #4646 Platac , bocsi hogy így belekavarok a gondolatmentedbe ,de egy online játék értékét a közösség adja, ami összetart poénkodik marhul, játszik, szórakozik. Pár másodpercig érdekes lehet egy jó hajó egy jó build, egy jól sikerült ISE dps de utánna, meg előtte is az egész csak számháború egy jó hangulatú sci fi világba öntve. A játék igazi lényege a szociális ténykedés (értsd ezalatt scifi elméleti viták :D , Martok eszmefuttatásai , Balogh világuralmi tervei, Drake elméletei a játékrendszerről, Andronov poénjai, Vihar tőmondatai,Endobionta sörösüvegjei(szilveszter :D), az én trollkodásom, az esti STF farmok amiket 5-en darálunk és közben jókat sztorizgatunk, Tonyoval, Endosoval, Avalddal, Lélivel ,Karralionnal (aki ugyan nincs a flottában de szívesen látnám(-nánk) mivel a játék elméleti és gyakorlati terén a TS-en abszolút képben van , mindig) és még legalább 10 másik emberrel akiket itt nem soroltam fel. Mi tudjuk mint jelent az amikor benyögi valaki a TS-re hogy fizikus! Mi tudjuk mi az amikor valaki 50% -ra lövi Karraliont mielőtt meghal :D . Na ennyit a szentimentalizmusról , ami ugye emberi dolog térjünk át a játékra amiben ezen a fórumon sok hasznos dolgot tudtam meg Kolln-tól ! , nem mástól , tőle. Tőled sikeresen megtudtam hogy a distruptor a legjobb fegyver használd egészséggel. Ez igaz, nem minden körülmények közt fedi a valóságot, de ebben a csapatban erre is fény derült (azóta megtanultam használni a google-t, mert én buta abból indultam ki, hogy aki reflektor fénybe helyezi magát az ugye okkal teszi, sajnos ez nem mindig így van). A lényeg legyél szíves ne írj úgy erről a közösségről mintha egy rakás XXXXXXXXXXXXXXXXX lenne mert ez nem igaz. Laza csapat, sajnos nincsen semmilyen törvény és rendelkezés gyűjteményünk, és nincs mindenben benne a magyar zászló, de vannak működő dolgaink, programjaink, és ami a legfontosabb a közösség működik és szívesen lát mindenkit. -
Plata #4645 Kevés doffozással rengeteget lehet összeszedni. -
wtf?:) ez mind a tied?
-
DarkBlade #4643 :P
kép -
Itt a díszes teljes karikészletem:)
-
:) ha kell mutizom a többit is
most sajna extra hülyeségekre sincs lovém:)
kiszámoltam ha jól számoltam 1500 körül kellene contrabot gyűjtenem:) hogy legyen ennek a csírkének valami ütős járgánya:) klingonból még nincs zenes hajóm:( -
Plata #4640 Hogy a zúzmarában csináltad ezt a képet?Levágtad azt a részt ahol a többi kari neve van? -
Plata #4639 Nem rossz,de ha rám halgatsz veszel neki 1-2 cuccot.
1 Darab Decorated Warrior Skirt. Kb 16-20 milla.
Többi fejből nem jut eszembe.Majd ha felmentem játékba. -
a színek megegyeznek a tisztségekkel piros tac ect..ect..
-
Jelenleg így fest az ori karim:)
-
Plata #4636 Na hazajöttem.Ha az orion Tac karid lány akkor lenne hozzá pár tanácsom.Amivel biztosan ütős lenne. -
Illetve van egy szintén üres RRF SCI romulán karakterem amivel nem tudom mit kezdjek mi legyen belőle.
-
jelenleg raptorokkal cirkál.
-
Skacok segítsetek
Van egy KDF taktikalom orioni származású teljesen új karakterem
Ha arra adnám a fejemet hogy egy PVP karaktert szeretnék csinálni belőle mit tudnátok nekem összedobni
Egy legyűrhetetlen karit kellene fabrikálni belőle:)
Skill fegyverzet repű pontok minden nullán van most fejlődik csak 25 ös.
-
Kolln #4632 Oksa, majd estére összeállítok egyet, csak most szakdogát írok. :) -
healer -
Kolln #4630 sci healer vagy debuffer? -
sci/pvp -
Kolln #4628 Természetesen Healer-t de egy olyan sci-t lehet belőle pl, amihez nem kell forogni. CPB, PSW, van 1-2 ilyen Sci képesség, vagy tankoltatni lehet még. Sebzésre persze nem alkalmas. :)
Mid van eng vagy sci, PvE vagy PvP-re? -
egy buildet tudsz mutatni, hogy te mit építettél belőle? -
ettől az utolsó mondattól most majdnem lefordultam a székről :DDDDDD -
Kolln #4625 Veled vagyok! Én is cica(hajó) tulajdonos vagyok. -
Kolln #4624 Az igazi baj a STO skillplanner-el van, mert meglehet osztani a buildejeidet névtelenül, meg stb. A sok hülye, aki azt hiszi, hogy okos, megosztja, a másik sok hülye fogja és rányomja, hogy ez "jó", mert épp tetszik neki a hajó űber felszereltsége, vagy stb.
A sok harmadik hülye meg, azt nézi, mire nyomtak sokan.
Erre szoktam azt mondani, hogy csak azért mert 10 hülye azt mondja, hogy 2+2=5, attól az állítás még nem igaz. Sajnos ez a baj a demokráciával is, de politizálni most nem fogok. :P
Mellesleg az Atrox-ból tankolós és healer-es genyládaságot lehet csinálni, én voltam anno PvP-n alig bírtunk leszedni valakit, úgy, hogy már akkor az Elachi pajzson áteresztős szarsága volt.
Minden a játékoson múlik, szarból várat nem, de odút lehet építeni. A cél pedig a fedezék, amit mindkettő biztosít. :) -
Plata #4623 Azt hiszem ez az erős utálat akkor alakult ki,amikor behozták a fasztroxot,és minden idióta divatmajom ebbe ült,stf-re bementél caitian hajó hegyek,az ilyen stf-ek 90%-a failed lett,mert életképtelen ócska buildokkal jött be a sok marha és elvette az ember kedvét attól hogy stf-re járjon.vagy legalábbis randommal.Engi tac sci mind ezzel az okádékkal jött,és bennem meg kialakult az hogy ha caitian hajót láttam akkor egyből jött a térváltás.Egy óra cd nem nagy ár egy jobb esetben félórás rosszabb esetben másfél órás szenvedős stf kihagyásáért.Főleg ha van egy rakás 50-es stf képes karid. -
:'( -
Plata #4621 Caitianj szutyok láttán kivételesen erős késztetést érzek az azonnali lelépésre,vagy a tulajdonosának a
karddal való szaporítására. -
cicahajót nem bántsuk, még abból is lehet értelmes dolgot kihozni néhanapján! :D -
Plata #4619 Én nem tudom őket törölni.Jelenleg 22 van,a 23-as számú még csak lázálom.Egy klingont töröltem,régen,jó régen.Tac tiszt volt.el basztam a skillezését,50-es.Akkor még az 500 zen respecre soknak tűnt. -
Plata #4618 Igen caitian szartrox nincs meg,de nem is lessz.Sőt pár roma tac hajó sincs meg,és még pár új kis szintű klingon.De én mindet dilithiumból vettem meg.Sok sok farmiolásból. 
Megy egy icipici bugolásból.
De arról technikai okok miatt jól lecsúsztam.
-
Plata #4617 Sajna innen nem tudom elérni gateway-t,azt írja hogy a STO is currently down.
Első és akkor még egyetlen fedes engimnek ingyenes odyja volt,amit nem szerettem.Vettem neki Regentet ami ody után maga volt a tömör gyönyör.Később karácsonyra megvettem az Ody packot,de neki akkor is maradt a regent,odyt a akkor más második tank engim kapta,nem voltam tőle elszállva,de tankolásra jó vót.És a Trill csajszi már mk10 ződ kék cuccban 40-es ingyenes hajóval ki tankolta elitet a tank buildeddel.Bár odyval lényegesebben könnyebb volt.Ma már valahogy 4 fedes engim van,abból még mindig csak 1 használja odyt.Healerem fedes még nem volt,klingon support van. -
Kolln #4616 Te azért rühheled, mert tudtad, hogy lesz packes változata és azt Te úgy is kifogod szedni. Őszintén, van olyan hajó a Store-ban ami a 23 karakterednek nincs még meg? Am én már redukáltam a 12-ról 7-re a karikat és még tervezek egyet törölni. -
Plata #4615 De én rühellem az ingyenes Ody-t,mert nekem is megvan.És a Bortas is,de lófing közelségben sincs az ingyenes bortas a packos bortashoz,főleg hogy kicsit fel turbózták. -
Kolln #4614 Had halyesbítsek, az ingyenes hajók ugyanolyan jók, mint az 5000 zenes változatuk, csak a játékosok 95%-a nem tud játszani, ezért kap mellé 3 OP UNIV konzolt.
Tapasztalatból mondom, mert Én az ingyenes ODY-ból csináltam anno nagyon durva healer-t. -
Plata #4613 Javaslom rohadtul kezdj el spórolni dilivel,az ingyenes ajándék hajó kb kuka,egy hónapon belül kijön az 5000 zenes változata ami kurva jó lesz.Én neki is kezdek a dili farmolásnak,azt hiszem.Elég jó 5k zenes packot szoktak kihozni az ingyenes hajóból.Na már most most lesz klingon fed és roma is,vagyis az 15k zen,ami nagyon nagyon nagyon sok idő.Ha csak be nem raknak megint egy jó kis bugocskát. -
gunji #4612 Január 30-ra írják az update megjelenését. A wiki szerint a játék 2010. február 2-án indult. -
ez most a hétvégétől lesz bent? vagy mikor is van az évforduló pontosan?
-
gunji #4610 Igen, valami olyasmi lehet: minden hajóra össze lehet állítani több buildet (sőt az eddigieknél egyszerűbb módon), s ezeket tetszőlegesen lehet cserélgetni. Emellett több hajó-slotunk is lesz.
Ami engem érdekel még:
- kapunk új történetet, amelyben egy újabb ST-színész szerepel, a karakterét fogja itt is alakítani (tippeljünk, ki lehet az, én az OSH-ra tippelek :))
- az egy órás eventek helyett több napos hétvégi eventek lesznek nagyobb loottal (alacsony érdeklődés miatt), kisebb részükből meg napi missziók
- a 4. évfordulóra Q ismét játékokkal készül, amin hajót lehet nyerni :D
Remélem ez is kitart egy hétig, mint a karácsonyi :)
-
Plata #4609 Varánuson nekem jelenleg 3 klingon univerzális 1 borg univerzális konzol van,ha lesz egy kis elpazarolható dilim lehet beszerzek rá még egy klingon unit.
-
Plata #4608 Van az a hajó amin sok uni konzol is jó.Bár nem Tac.Viszont a köv patch érdekes lesz,végre lehet több hajónk aktív egyszerre és szabadon lehet köztük váltogatni,és ha jól fordította gugli fordító,akkor rakhatunk rájuk előre elkészített szetteket,amik közt egy gombnyomással tudunk majd váltani,oszt lehet a fordítóm az egészet benézte. 
S8.5