50264
-
Max ha nagyon nem tudod mire elverni a dilidet, szerintem pénzkidobás, túl nagy a rizikófaktor. Vegyél fel, @dondarednose, ha rámírsz meghívlak a hajóra. -
bár azt nem figyeltem hogy elveszi e azokat a dofokat amikkel a küldit megcsinálom gondolom a civileket azokat elveszi.
-
most pl csinált egy 3 millás Lila dofot 6000 diliért -
Plata #5481 Szerintem nem. -
Tényleg érdemes arra dilitumot elverni hogy akadémián a vulkáninál civilekből meg kék dofokból készítsen nekem lila dofokat?
-
van köztetek aki rendelkezik ilyen hajóval szívesen felveszem barátba:)
Robokutya@robokutya néven vagyok.
-
Plata #5478 Kell a küldibe 4 doff,de nem vesznek el,más nem kell.Ha megnézed milyen trait-es doffok kellenek a küldibe és veszel bele kék vagy lila jó traites doffot akkor hamarabb critel,de ez sem tuti,mert 4 lila jó trait-essel is hozhat zldet,és fehér zöld doffal is hozhat lilát.Vagy ha critel a küldi nem kapsz doffot,a kedvenc vulkáni karimnál ez is előfordul. -
HA szerencséd van. Makkfaktor itt is játszik, a VR doffokkal tudsz nagyot szakítani, ahhoz meg crit successt kell ütni -
Lool Semmi befektetéssel milliós bevétel??
-
Plata #5475 Semmit. -
Na még egy azt mára elég volt a játékból
http://www.stoacademy.com/tools/skillplanner/?build=1ezrybreenship_1828
ennél a bulidnál valamit nagyon betaláltam de mitől lett olyan amilyen?Vannak pillanatok amikor nagyon leszedi az ellent pl most mirroron aprít.
Tudom ennek a karinak nem ilyen hajó kéne de azzal amit javasoltak fele ilyen teljesítményt ad le.
A kiosztást koppintottam.
-
És mit kell hozzá befektetnem?
-
Plata #5472 Sulibán hajó hídján Tau Dewa Aid küldi.Sulibán hajóra úgy juthatsz fel hogy csatlakozol olyan flottához akinek van,vagy ismersz valakit akinek van és meghív. -
Plata #5471 Flow energia elszíváshoz kell,graviszutyokhoz nem hinném hogy kellene,sosem használtam ezt a ratyi torpedót,de így ránézésre szerintem particle generator és graviton generator skill kell hozzá.Na meg projectile.
Prohardver fórumon olyan hülyeségeket írnak hogy az komolyan kibaszott fárasztó,nem tudom kik járnak oda,de a hülyeség ha fájna azok visítanának. -
ezt a dofozást ha valaki leírná nekem mit hol kell felvenni elkezdeni mit és mennyit kell belefektetni hogy beinduljon a dolog még akár bele is kezdenék.
-
Plata #5469 Nem program,játék hiba volt. -
Nem tudom mire volna jó a flow de ezt is prohán ültették el bennem:)
-
Most így hirtelen rákerestem ehhez is vannak kredit kreáló programocskák de mivel már beletoltam kpt ezért eszem ágába sincs ilyennel belenyúlni -
Plata #5466 Volt olyan pénz szerzős bug amivel annyi pénzt szereztél amennyit csak akartál,mellesleg mi a halál tökének akarsz te flow capacitatorra tenni?Doffozással sok pénz jöhet ha szerencséd van.Ha mákom van bejön akár 40-50 milla is egy doff sorozattal,ha nem akkor meg csak pár milla. -
hát ebben a játékban kb lépten nyomon belebotlasz valami bugba... xD
Amúgy doffokkal piszok könnyű pénzt keresni, főleg ha szerencsés vagy, és kifogsz egy jobb VR doffot. De amúgy ide is igaz a mondás, csak az első (száz) millió megszerzése a nehéz, utána már könnyen megy
-
esküsz legközelebb ha bármilyen frees játékba belekezdek és mielőtt még pénzt ölnék bele felkeresem a játék sötét oldalát.
Kicsit már frusztrál hogy minden játékterületen becsületes harcosként szenvedek:) Még lövöldözős játékoknál is csak a szenvedője voltam/vagyok a dolgoknak.
-
na majd meglesem azt is :)
Bugot én eddig csak a bányásztoken bugot ismertem
Pénz szerzős bugról még nem hallottam vagy csak nagyon jól titkolják de számomra felfoghatatlan pénzösszegekkel dobálóznak oké elhiszem hogy doffokkal jól lehet keresni de ennyire azé mégse.
Na meg ha beesik egy két hajó dobozból azzal se lehet akkora bankot robbantani.
Milliárdokat mesélnek itten nekem.
Milliókat igen az oké de milliárdok.
legyek ha elhiszem.
-
Plata #5462 Bakter, a breen 20-30k sebzése lófing,hy omega simán sebez 80k körül,és nincs rajta 45 másodperc cd. -
Plata #5461 Breen torpedó kicsit sebez és nagy a cd-je,kinetic mindenképp jobb nála,breent szinte sosem használod hiszen nem a hátadat mutatod harcban.Prohán egy rakás marha van én nem nagyon hallgatnék rájuk.Pénz meg más tészta,sok pénzt lehet keresni a játékban ha nyitva tartod a szemed,vagy ismersz bugot.
-
A kinetiket most dobtam ki róla kezdtem rühellni a hangját a breen torpedó meg tetszik amikor szétválik és 10 2-3000 res sebzéseket dobál a páciensre a gravimertik meg csak ráadás a végére ha meglesz 500zenem úgyis seizem a skiltáblát és kap a Starship Projectile Weapons rendszer és a Starship Flow Capacitors is pár pontot a földi rendszer hátrányára ezzel úgyse megyek sokat küldizni bolybóra ez csak repkedni fog.
A gravi torpedót meg vagy itt vagy prohán istenítette valamelyik torpedóguru:) lehet prohára még egyszer ha linkelek bármilyen configot is szakadjon le a kezem.
Nem tudom azok ott fent hogy gondolkodnak, de ha igaz amiket irkálnak hogy az egyiknek milliárdjai vannak a másiknak meg 10enakárhány fel nem bontott hajója van most meg még pluszba kapott egy bogarat potom 350 milláért. Hát én az ilyenekkel inkább szóba se állok.
Nekem max 5 darab fleet modulba van befektetve az egész vagyona.
És annak örülök hogy legalább ez a konfigom megvan. illetve ha véletlen valaki linkeli a dps számot és olvasom a nevem közte az is jól lesik még akkor is ha 2 3 milliós sebzési pontot szedtem össze éppen.
-
Plata #5459 Szent Patrik nap van + mókás kedvemben vagyok. -
a homár kinézetű lekvár szettnél majdnem leestem a székről :DDD -
Plata #5457 Plusz ha már ezt a szutyok polaront választottad meg az enyhén homár kinézetű lekvár szettet akkor vedd ki az Mk12 lekvár szettet.Ja és ha már vettél a graviszösz torpedó helyett roma hiper torpedót akkor vegyél egy elite roma hangárt. És akkor szép kis hy plasma esőt produkál a taliga. -
Plata #5456 Breen szutyok cluster torpedó helyett raknék kinetikusan kutyaütő beamet,gravi torpe helyett meg roma hiperaktív torpedót.
Így a borg és a roma szettből is megkapnád a kétrészes szett bónuszt. -
Kezdem megszokni ezt a szépséget Lassan átalakul Fleetesre majd lehet először a conzolok majd a fegyverek
-
Alukard #5454 Köszi :) -
/channel_join hun -
Alukard #5452 Sziasztok sikerült elkezdeni tölteni a játékot :D de nem emlékszem és nem is találom hogy mien parancsot kellesz majd beírni a csetbe hogy kiadja a "magyar szobát" mert azért mégiscsak jobb szeretem ha magyar szöveget látok első sorban :) -
én nagyon nem foglalkoztam vele
de ha Prohardveren bent vagy keresd meg a játék fórumát a srácok ott rendszeresen mérnek és eddig senkit se töröltek miatta.
Bár az oldalon amiket belinkeltek nem sok maradt meg.
-
gunji #5450 A dps-mérés mennyi megengedett? A fórumban nézelődtem, van ahol azt írják, hogy ahogy minden külső program, ez is tiltott, van ahol meg hosszú oldalakat írnak róla. Ha lehet használni, akkor valami orverlay-jellegű létezik, mint pl. egy másik játékban a torparse?
Nem kergetek hiú ábrándokat, de azért néha kíváncsi lennék egy-egy hajóm sebzésére, mert elég érdekes dolgokat tud művelni a FAW/BO1+PA3+TS2 kombó. -
Alukard #5449 csak az Arc-ot amikor rákatt utána leál .... -
Kolln #5448 Az Arc-ot töltötted le, vagy már az Arc-on belül a játékot? Ha utóbbi, akkor az IE legyen engedélyezve a gépeden. -
Alukard #5447 Sziasztok valaki remélem tud segiteni :) letöltöttem a klienst de mikor elindítom akkor akkor bejön egy 1 szöveg hogy le van tiltva egy oldala ( gondolom ahonnan letöltené pedig nincs) és nem engedi feltenni a játékot nem értem mi baja lehet régen sokat játszottam vele 1 nagy kihagyás után akartam visszatérni de még feltelepíteni se engedi :S
Valakinek van valami ötlete ? -
frissítés :) -
Plata #5445 Fene sem emlékszik már rá.