50055
  • PiszkosFred
    ...es tenyleg minden karakterrel ki lehet venni az epic prize tokent (reclaim rewardkent), beszaras, nem eliras volt :)

most azt nem tudom, hogy mivel reclaim rewards a token, ha hasznalom, akkor ujra ki tudom venni? :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.06.16. 10:38:21
  • Plata
    Flash sale van.
    Link.
    Ha nem jönne új hajó pack lehet én is le csapnék pár keyring bundlira.
  • Plata
    Csak advanced random adta meg,elite nem.
  • Plata
    Univerzális endeavor dilis,mentem egy elite randomot és nem adta meg,uni endeavor az hogy menjek egy random TFO-t.
  • Plata
    Horghan hunt könnyű,azt egyszerre akár 4-5 karival le tolom,de a másik keresős amikor szkennelni kell az tényleg vacak.
  • PiszkosFred
    "Risza token-t nehezebb farmolni mint wintert,mert azt passzívan is lehet,míg rizsa tokenekért sokat kell játszani. "

Hat, lenyomom minden karakterrel a kotottpalyas repulest a jetpackkel, az megvan hamar, aztan a tobbi mar csak raadas, azt hiszem a vizisi is ment eleg jol. A kincskeresest nem nagyon szerettem, de mar nem is tudom miert.
  • Plata
    Régen azt is szerettem a nyári eventben hogy az eventes hajót néha mi raktuk össze,vagyis a játékosok szavazták meg hogy nekik milyen kinézet tetszene,vagy öszállíthattuk az előre adott elemekből azt a hajót ami nekünk tetszene.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.14. 17:01:53
  • Plata
    Nekem is a nyári event az egyik kedvencem,igazán jó,kár hogy nem szedik rendbe azt a pályát már.Milyen klassz volt amikor az idő rendesen telt rizsán,volt nappal éjszaka és a többi.
    Piszok jó volt,bajor-ról is eltűnt hogy a fene enné meg őket.
    Risza token-t nehezebb farmolni mint wintert,mert azt passzívan is lehet,míg rizsa tokenekért sokat kell játszani.
  • PiszkosFred
    En abban bizok, azt jobb erzes lenyomni naponta, mint ezt a borgos nyavajat, foleg ha a vegere marad a csapos nyomorult meg a 5-6 vindi borg commander.
  • Plata
    Archer systemben még mindig hajónak számolja a hálót játék, így nehéz endevort is le toltam reggel.
  • Plata
    Még két nap és kész az event.
    Vajon mi jön utána?
    Biztos nem risza avagy rizsa event.
  • PiszkosFred
    marmint a szervert patcheltek, de aztan kiderult egy bug, igy a patcht leszedtek es visszaallitottak a 16:00 elotti allapotot, nem vesztesz semmit, csak a patch es unpatch miatt duplan dolgoztak a sracok :)
  • gunji
    Hát lagot olyan értelemben láttam csak, hogy tfo közben eltűnik a kurzor és nem tudok semmit csinálni. Meg vagyok lőve. A szó szoros és átvitt értelmében is ;)
    Én 14-nél fellélegeztem, hogy vége, míg meg nem láttam a csíkot, hogy 20-ig kell menni xD
  • Plata
    Nyugi,az nem veszett el,marha nagy lag van,de nálam az event 17/20 és 9 és fél óra cd van rajta.
  • Plata
    Szerintem csak az idióta nem váltós tokent vették ki és a mai javítást.
  • gunji
    Milyen rollback? Ne..... :( Elvettek ebből az idióta tfo-eventből? (Nekem 15 nap van elvileg.)
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2024.06.13. 21:32:59
  • Orbancapitan
    állítólag a tfo menu lett bugos azért volt a rollback
  • Plata
    Értem,azt hittem azt már javították,de akkor nem. :D
    Mondtam én hogy ebből kúva sok baj lesz. XD
  • PiszkosFred
    A fajvalto token, amit nem reg hoztak be, de bugos mint barmelyik random bethesda jatek, es gyorsan deaktivaltak. Most lett volna ujra elesitve, de hat... nem.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.06.13. 19:29:43
  • Plata
    Francba,endeavorozni meg elite randomozni akartam.
    Milyen token nem aktív?
    Valamiről lemaradtam?
  • PiszkosFred
    Idokozben nyomtak rollbacket mert valami nagy gebasz tortent, igy marad a regi build, es a token sem aktiv egyelore.
  • Plata
    Érdekes még nincs szeró.

Jah.
    "This morning's maintenance is likely to be longer than expected. Updates here as we have them."
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.13. 18:45:04
  • Orbancapitan
    vagy a nagy ajánlatokat kb azonnal viszik a kicsiknek amit én vagy fred mondtuk azoknak kell 1 hónap v több
  • Plata
    Megint akció van.
    20% ship sale.
    link
  • Plata
    Jah,lehet elnéztem.
    Most nem tudok belépni,de lehet hogy benéztem a dolgot.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.13. 12:01:23
  • PiszkosFred
    Hol latod? En csak azt a kb 4.5 misi zent latom, amit vennenek 500-496 kozotti aron.
  • Plata
    Igen,van olyan amikor instant meg veszik.
    Gondolom most mindenki venni akar a következő packhoz.
    De most is van eladásra 4 misi zen,akkor miért nem fogy el?Talán olyan eszetlen sok ajánlat van vételre,
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.13. 11:25:14
  • PiszkosFred
    Meg nem mondom mar, hogy mikor, kb egy honapja lehetett (vagy masfel, azt hiszem a legutobbi phoenix boxos event kornyeken lehetett), de volt egy 4-5 nap, amikor akarmikor felneztem az dili exchangere, mindig 10k+ volt elerheto. Akkor az osszes karakter osszes refi diliet becsereltem. Azota sem lattam ennyi mennyiseget konstans elerheto cserealapkent, sot.... Most nalam is kb egy-masfel het, mire sikerul eladni, pont ma reggelre jott meg egy 240 zenes (resz)csomag, a kb. 600-asbol.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.06.13. 09:10:25
  • Plata
    Mai peccs.
    PC PATCH NOTES FOR 6/13/24
    Check out all the exciting changes coming to Star Trek Online in our latest patch notes!
    By Ambassador Kael June 12, 2024, 07:19 PM

General:
    Resolved a number issues with the Captain Alteration Token.
    The Captain Alteration Token is now available to purchase and use.

Known Issues:
    We are aware that some captains, who recently bought out the 2023 Lohlunat Festival event, are unable to reclaim the Hysperian Intel Battlecruiser and are currently working on a fix to address this issue
  • Plata
    Az akkor érdekes,mert nekem a dyson előtt nem volt ilyen hosszú.
    Lehet hogy azért nem lehet látni exen az árfolyamot mert belenyúlnak ki vehet és ki nem.
    Dyson előtt vettem egy mudd bundlit is.
  • Orbancapitan
    csak 200 zent kellett volna dyson pack előtt a múltkor de 3 hét után is fent volt a dili az exchange-en így hát bankkártyáért nyúltam............a meglévő zenből inkább kulcsot vettem amit ec-re váltottam és a bankkártyás zenből vettem a packot. ezért is kérdeztem tőled a kupont, mert akk 2 tudtam volna venni 3 helyett. néha veszek 1000 értékű zent kártyával amikor tudok + a lifetimerel a havi 500-at behúzom
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.06.13. 02:06:55
  • Plata
    Közben megnéztem az ex history-t úgy látom hogy kb 8-10 nap,csak most elbaxtam a dolgot.
    Általában úgy rakom fel hogy 4-8k zenre teszek ajánlatot,de most elkúrtam,mikor elkezdtem 400-asával felrakni megzavartak és aznap már nem folytattam,másnap megint elfelejtettem és most már nincs kedvem le törölni őket,inkább megvárom hogy meg vegyék és majd akkor folytatom.
    Viszont jó lenne ha elmenne és feltehetném a többit is,mert biztos jön valami jó hajó csomag.A tabu zenhez nem akarok hozzá nyúlni,bár ha 20k alatt lesz a csomag akkor jó.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.12. 18:46:12
  • pite
    Május vége felé indítottam zen vételt, a múlt hét végén tudtam behúzni. 10-11 napot kellett rá várni.
  • Plata
    Én is onnan veszek zent és sokan mások is.
  • Orbancapitan
    hat rájuk
  • Orbancapitan
    zent
  • Plata
    Kifogtam ma borgos baromságon egy dumagépet.
    Endeavort rerolloltam mert szár volt,erre kb ugyanolyan szárt kaptam,de borg battle vackon le lehetett tolni.
    Srác kicsit túl komolyan vette az eventes TFO-t,kész kiselőadást tartott arról hogy melyik ground szettek elavult szarok,szerinte kumarka szettje most a meta és abban kéne mindenkinek harcolni,akkor nem lenne nehéz a TFO,ami szerintem röhej könnyű.Végül meguntam a vakerát és kikapcsoltam a csetet. :D
  • Plata
    Szerintetek a boffokra hat bármit is az ha van rajtuk kit?
    Vagy max csak dísz?
  • Plata
    Doffot?
    Én is szoktam.
  • Orbancapitan
    senki sem vesz már onnan csak a bot-osok