50148
-
Plata #7008 Mi a búbánatot keresel neverszutyok szerveren?
-
Plata #7007 Jé,azt hittem csak nekem szar.Megnyugodtam akkor. -
GaborST #7006 Mia szar van most a cryptik szervereivel mindegyik baszakodik ledobál laggol mint állat!
Nem csak az STO az speciell állandóan ledobál proxy eu2-ről
De rohadtul lagol a Neverwinter szervere meg a Swordsman-é is!! -
Plata #7005 Na engem meg nem enged fel a játék.A karakter választóba be enged,de ha belogolnék megszakad a kapcsolat a szerverrel. -
gunji #7004 Néha be szokott bugolni, s nem mutatja a madaras néninél, hogy eladható. Relog után megjavul. -
gunji #7003 Köszönöm. -
Raulblanco7 #7002 Nem kell látni ahhoz, hogy megmondjam, borzalmas :) -
Plata #7001 Mutasd meg a skillezésed,milyen a mostani és milyenre akarod,járnak ide olyanok akik értenek hozzá,talán megmondják jó-e vagy sem. -
Plata #7000 Lilákat miért nem tudod eladni?Ma is eladtam négyet. -
gunji #6999 Azzal meg tele van a törpöm, hogy öt (5) lila és egy (1) zöld madár ül az inventoryban, s nem tudom se a lilákat eladni, se új doff-missiont felvenni a zöldhöz, amíg újra nem logolok. Aztán, ha továbbra sem működik, akkor ismét újraindítás. És így tovább a végtelenségig, amíg meg nem unom.
Ez eddig csak a romulán karakternél jött elő, most már a fedesnél is.
-
gunji #6998 A sci hajómat szeretném újraskillezni (a mostani skillezés jó két éves, akkoriban kezdő lévén eléggé elcsesztem). Ezt az új skillezést szeretném kipróbálni a Tribblin, hogy ha nem jó, akkor lehessen módosítani, s ne kelljen mindig 500 zent rákölten a Holodecken. Törölt skillfát meg nekem nem engedett elmenteni, így azt sem tudom a Tribblire átmásolni. -
Plata #6997 De minek akarsz tribblin respecelni?Ha rossz a karid skillezése respeceld rendes szerón és másold át úgy.
Újra skillezésnél meg természetesen az összes pontot el kell költeni,és figyelni kell arra is hogy egy szintre mennyit költesz el.Ha rosszul osztod nem fogja elfogadni. -
gunji #6996 Nálam a zen se megy át másolással, exchange meg le van tiltva. Esetleg rl pénzért vehetnénk zent a PW accon, s azt betölteni a Tribblibe, de arra meg inkább nem pazarlok. -
Plata #6995 Zenért.Szerintem. -
gunji #6994 Tribblin hogyan tudom respecelni a hajómat? A Holodecken van egy respec tokenem, de ha átmásolom a karaktert a Tribblire, akkor ott már nincs. S ugye - ahogy pár hónapja egy másik karakternél tapasztaltam, - respecnél nem lehet elmenteni az új skillezést, csak ha az összes skill pontot szétosztottam. Van valakinek tippje? Előre is köszi. -
Plata #6993 STF-en is fog esni craft alapanyag. -
Zero 7th #6992 Újabban fel sem szedem őket... -
gunji #6991 Közben találtam egy videót, aszerint a küldetésekben az anomáliák megmaradnak és az új alapanyagokat dobálják. A Delta Volanis, stb clusterekbeli rendszerek/anomáliák szűnnek csak meg.
Viszont kapunk pótlólag egy R&D inventory-részt is, amibe ezeket az új craftolási alapanyagokat lehet rakni.
De ha Neked nem kellenek, én szívesen átveszem őket ;) -
Zero 7th #6990 Nagyon remélem, hogy nem is lesznek a régiek helyett új, küldetések alatt dobált alapanyagok, nem győztem őket kidobálni...
Mert eddig volt értelme a craftolásnak? -
gunji #6989 Belenéztem a tribblin az új craftrendszerbe (július végén jön élesben!), s hát ... jó esetben vegyesek az érzéseim így első ránézésre.
Olyan karakter másolatával próbálkoztam, aki a régi rendszerben maxra volt fejlesztve. S így először is hiányolok valamilyen előnyt, hogy az új rendszerben ne nulláról kelljen indulni. De ilyen 'előnyt' nem láttam, hacsak nem a két darab alapanyagkára gondoltak, amit adtak kezdésnek. S ha már alapanyagok: eddig volt 18+12 féle, most - ahogy néztem - több lesz, csak másként hívják majd őket, lesz színűk (fehér, zöld, kék, lila), egy részüket lehet majd craftolni, s van, amihez rengeteg dilithium is kell. A régieket át lehet konvertálni, ami jó: egy régiért kapunk kettő újat, s ami rossz: az újakat random dobálja, nem választhatunk, hogy mit szeretnénk.
De a legfontosabb: megszűnik a Memory Alpha, ezentúl doffjaink craftolnak. Az eddig lootból származó alapanyagokat ezentúl nem tudom, honnan lehet majd beszerezni, mert a naponta három bolygórendszer-felfedezős küldiket megszüntetik, az anomáliákkal együtt (lehet, h érdemes farmolni a hátralevő időben).
A legkiábrándítóbb mégis az, hogy fegyver/konzol gyártásánál nem tudok sem modifiert, sem színt meghatározni. A színt itt is a kimenetelnél százalékban adják meg, a többi doffos küldihez hasonlóan critical succesnél lesz lila. Mark 12-nél 15-20 ezer dilit igényel a gyártás, s ha olyan gyakorisággal dobja a lila itemet, mint a Support Colonization efforts (32%-os critnél 10-ből 2), akkor inkább hanyagolnám az egész craftolást a fr*ncba. :/ -
Raulblanco7 #6988 Minden pajzsnál 10% a bleedthrough, ez azt jelenti, hogy 90%-ot véd a pajzs, 10%-ot átenged, tehát pl 1000 sebzésből 900-at a pajzsod kap, 100-at a hull. Resilientnél jön az 5% és 5% absorb, ami 90%-ot véd, 5%-ot átenged, 5%-ot pedig elnyel. 1000 sebzésből 900 megy a pajzsra, 50 a hullra, 50 mintha nem is lett volna, ezért használ mindenki resilient pajzsot. -
Kicsit el kéne oszlatni a ködöt :)
Minden pajzsnak vannak tulajdonságai: a bleedthrough, pl 5 % azt jelenti hogy 5 % az esély arra hogy átengedi a lövést? Az absportion legyen ez is 5%, ennyi az esély arra hogy elnyeli a lövést sérülés nélkül?
De ha vesszük pl a a traszfázikus torpedókat, ott van egy "penetrate" azaz átütés faktor (20 40%) Ez azt jelenti hogy ennyi az esélye hogy átviszi a pajzsot és a törzset sebzi?
vagy hagyjam a picsába az egészet és lőjek kvantummal mert az a legnagyobb DPS-es :) (bejönne a tricobalt de olyan lassú és olyan sebezhető..De szép nagyot szól :) -
A bio molekuláris fegyverekkel van valakinek tapasztalata? Mert szép amit ígér. A sugárzásos károkozása, az csak a legénységre (élőerő) hat, vagy a hajóra is? -
ó. Akkor elnéztem :) Bocsi :) -
gunji #6984 De, július 17, este 19.00 óráig tart, addig lehet gyűjtögetni. -
gunji #6983 WTF? Nem úgy volt, hogy július 17-ig tart? -
A Risa event véget ért. De van futó projektem a hajóra. igaz van kemény 160 gyöngyöm :) Amit bele is tettem. Ezek szerint akkor még érdemes a Risára elmennem és gyűjtögetnem?
Én azt hittem hogy ha lejár az event akkor ennyi is.
-
Raulblanco7 #6981 Nem vetted ki előtte egy másik karakterednél is a hajót? -
aru #6980 Hiába kattintok nem kerül az invembe a hajó. Mint látszik nincs meg az 1000 gyöngy sem, és a hiányzó 40-et nem tudom belerakni. -
DarkBlade #6979 Katt a finalize project feliratra. -
Plata #6978 Ó hogy a szomszédasszony kerge birkája harapjon tökön.Egy klingon bugot mutattam neked. 
A másik meg ott volt hat napig,nem tehetek róla hogy nem jöttél fel hamarabb. -
aru #6977 kép:
https://docs.google.com/file/d/0B71JNT6tAZyUc19ya3AzY0VwajQ/edit?pli=1 -
aru #6976 Valaki rajtam kívül találkozott azzal a bugal, hogy nem lehet kivenni a Risa hajót az utolsó 40db gyöngyel?
-
-
Raulblanco7 #6974 Ezt is csak képzelődte platac mint a dili bugot, elmentünk nyomozni, meglesni a nagy klingon buggereket, aztán sehol senki, egy árva klingont láttunk csak fél óra alatt :) -
gunji #6973 Egy órakor fenn voltam a tojáskeltetés miatt, akkor nem volt semmi baj a szerverrel. -
Plata #6972 Nekem is vulkáninak van a Tech,és szerintem nagyon jól néz ki.Neki is temporal van.csak ő tac kari.
Kár hogy nincs STO honlapon rendesebb leírás a fürdőruhákról.A boltban a kép amit látsz róla az nem mindig pontos. -
Raulblanco7 #6971 csak főkarinak vettem meg a 3 férfi ruhát, meg a kedvenc temporal sci vulkánimnak majd egy női fürdőruhát még fogok, de ennyi, a többi karakter nem érdekel, így gagyi hogy "csak risán" lehet használni -
Plata #6970 legdrágábbat vettem ki először asszem,Monokinit,nem nagy szám.vettem két 500-ast jól néznek ki,vettem 750-est az is klassz,és legutóbb vettem a vulkáni karimnak Tech nevűt,és az nagyon aranyos. -
Plata #6969 Valami van STO-val.Chat server offline,és server not responding van.Fel akartam nézni de szívás.Sztem a tech nagyon jól néz ki.Épp vadászatra akartam menni hogy legyen még ruhám,de szar a szerver.