50116
  • Plata
    Kíváncsi lennék hogy ezek sima T6 hajók lesznek,vagy esetleg bundlis?
    Talán lego?
    Ha a szokásos gyenge fed carrier lesz akkor kuponnal veszem meg biztos.
  • Plata
    Aha.
    Állítólag talán Premonition meg Typhon jöhet.
    Azért érdekes mert pár éve volt szivárgás typhoon-ról,akkor olyan marhaságot is mondtak hogy szuper carrier lesz több hangárral.
    De végül nem lett belőle semmi.Mint a tal silány carrierből,amit nagyon szerettem volna.Még promósan is megvettem volna,mert szíp volt. :(
  • Orbancapitan
    igen más st játékokból
  • Orbancapitan
    ez a szöveg
  • Plata
    Állítólag új carrier jön.
    Sőt nem is egy hajó.
  • gunji
    Az advance isomag-os konzolt próbálta valaki? A STOBetteren nagyon nyomják.
    Az ilyesmit: isomag klikk
  • Plata
    Mi a rusnya Magdi matkópusztai mamuskája van?
    Ki fejtenéd bővebben?
    Avagy ez a szöveg?
    Miért van dupla boff skill bár?
    Miért más színűek?
    Lehet két karival tolni egy hajót?
    Bocsi telóról írok és belejavít.
    Még melózok.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.07.12. 20:18:37
  • Orbancapitan
    REPEATE TEST
  • Plata
    Mi a szösz ez az új feladvány?
    15 8 1 17 15 8 1 17 15 8 1 17 15 8 1 17 15 8 1 17 15 8 1 17 15 8 1 17
  • Plata
    De az már meg volt,csak kivették.mee tahók.
    Az egész sziget grafikája szebb volt,ha felmentél magasra hátigázpalackkal nem ilyen kockás szarság volt.
    Ez a mostani szerintem az eredeti 20 éves változat. :D
    Kivették a fejlesztettet és kukázták.
    Rizsán és bajoron fejlesztették a grafikát,volt napszakváltás,meg egyebek,szépen telt az idő,klassz volt.Aztán kukázták mert hülyék voltak hozzá hogy karbantartsák.
    Kb mint minden jó dolgot,foundry-t,napiküldetéseket launcherben,vagy a mini D&D játékot szintén launcherben,hogy döglenének meg.
    Na és persze régen meg tudtuk nézni más játékosok felszerelését,volt egy honlap ahol bárkinek megnézhetted a hajóját vagy a karakterét.
    Még ma is megtalálhatók a nyomai,de nem vezet már sehova.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.07.10. 10:49:07
  • gunji
    Ilyenkor nyáron szokott lenni egy-egy hosszabb karbantartás a szerverekre, mint gépekre, nem a játékra.
    Napváltás majd akkor lesz szerintem, ha normális társaság veszi át. Talán majd az ötvenedik évfordulóra :P :D
  • Plata
    Mi a fene,visszakerül a napszak váltás rizsára?
    Vagy beraknak egy rázósklubot rizsára? :D
  • gunji
    A launcher szerint délután hosszú leállás lesz 14.00-19.30 között. :(
  • Orbancapitan

durva ez a konzol
  • gunji
    Azt igen, csak egyszer tudja felvenni egy karakter, kettő nem lehet belőle.
  • Plata
    Exocomp fed oldalon,klingon oldalon valami más nevü.
  • gunji
    Milyen doffot?
  • Plata
    Szerintem az lesz a bibi.
    Nekem régóta nincs már új karakterem.
    Utolsó karit akkor kreáltam amikor még jött ki legendary booster.
  • PiszkosFred
    Nekem adott, amikor irtam a kommentet, minden karakterrel minden accal beszedtem egyet-egyet mindket oldalon. A regi karaktereknek nem adott, mert ezek szerint "egyszer egy eletben" mukodik ez a lehetoseg.
  • Plata
    Igen most több R&D xp van,de az akadémián lehet gyűjteni részecskét,viszont doffot most sem ad NPc igaz küldit sem kaptam hozzá.
  • pite
    Az R&D napi Beam/Cannon/Engi/stb. fejlesztés 6000 XP helyett 9000-et mutat, ergo R&D hétvége van.
    A jtáték a jövő heti (júl.11-15.) dili hétvégét jelzi az overview ablakban.
  • gunji
    #45847: Igen, tudom, figyeltem, el is kezdtem nézni, aztán már jött a többi is, így majd most valamikor.
    #45848: A 3-5. évad kész, elérhető, az első kettő még nincs fenn, (Gondolom/remélem most nyári szünet miatt, inkább, minthogy hang csere-bere legyen.)
    A Voyager elejéhez is csináltak új szinkront, de mire elkészült, rögtön le is szedték az egész sorozatot (lejárt a jogdíj, amiért fb-n kaptak is hideget-meleget.)
  • Plata
    Passz,nem tudom pontosan mikor láttam,de lehet volt már egy hónapja is,hogy készülnek a magyar diszkó részek.
    Lower deck is jöhetne magyarú.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.07.04. 19:56:00
  • Orbancapitan
    már rég kész
  • Plata
    Még a múltkor olvastam valami hírt hogy visszamenőleg az összes évadot hunosítják.
    Nem tudom hogy áll,de gondolom lassan csak elkészül.
  • Plata
    Igen.
  • Orbancapitan
    az eleve magyarul volt az utolsó évad is a sky-on
  • gunji
    Milyen diszkó? A Discoveryre gondolsz?
  • Plata
    Ha igaz jön magyarul is a diszkó.
  • Orbancapitan
    remélem lesz s3 mert a e20 érintette a picard s1 előzményét az utopia planétát
  • Orbancapitan
    és a s2 e20-ban is feltünik sőt wesley találkozik a kicsi jack-el is
  • Plata
    Na ez is megvan. :D
  • Plata
    Egy régebbi eventes térkép.
  • Plata
    Scavenger hunt térkép.Ezeken a helyeken vannak az artifact-ok.

Ne felejtsétek el hogy a tánc küdihez a tánc emote parancsokat ki lehet tűzni,így nem kell keresgélni mindig.
    Plusz minden karival lehet csinálni homokvár építést bármikor és 20 favort ad.Repülős és kincskeresős küldetést is lehet csinálni bármikor,mindegyik 2 0favort ad.
  • gunji
    Onnan lehet tudni, hogy elkezdődött a Risa event, hogy a helyi risai chaten megjelentek a gornos szóviccek is xD
  • Plata
    There's currently an issue on all platforms where attempting to rename any of your ships will cause a crash. We are working on a fix right now, but until then, we recommend not renaming any ship.
  • Orbancapitan
    a prodigy s2 e12 meg kapcsolódik a picard s3-hoz gates mcfadden is feltünik mint beverly crusher
  • Plata
    Köszi.
    Mostmár ki tolhatok mindenkivel és elmondhatom hogy a prodigy-ben visszatér batman. :P
  • gunji
    Küldtem privátba :)
  • PiszkosFred
    Meg a TOS is, baszki, azt sem tudom hirtelen mit csinaljak, mar megint van annyi "baromsag" egyszerre. :)

Az viszont meglepett, nem emlekeztem ra, hogy a nyari kis 10-20 percenkent ismetelheto dailyk nem adnak xpt. Szamitottam ra pedig :(