50162
-
Plata #7546 Szerintem senki sem az arcát nézte annó.
-
gunji #7545 Nekem is elkezdett öt óra körül köhögni, lenyelte az egyik küldetésemet, többször be is halt. De nem volt ma patch.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Új cikk: The Voyager Crew Returns!. Ez nálam - már bocsi - az év híre, három korábbi Voyager-szereplő is visszatér, a Dokinak kiváltképp örülök. A betett kép viszont kicsit árverős: vajon hányan vették észre, hogy 7/9 arca nem nagyon hasonlít Jery Ryenre.
-
DarkBlade #7544 Patch nap van, vagy mi a szósz?
Disconnected from the login server folyamatosan. Karakter választóig nem jutok el.. -
Plata #7543 Klingonnal a kardi küldiktől úgy kell fejlődni hogy felveszed az összes klingon napi küldit,és 2-3k xp-t adnak.Ha jól emlékszem,küldizés közben simán megvannak,kapsz dilit és xp-t.És van 6-8 ilyen küldi. -
gunji #7542 Na, sikerült elérnem a klingonnal a 40-es szintet, de a vége kész kínszenvedés volt. A szerver mostanra teljesen be is halt :(
Ez az xp szerzés hihetetlenül bénán lett megoldva. Tegnap 15 szintet mentem 22-ről 37-ig, komolyabb probléma nem is volt a bugoktól eltekintve. Ma a kardi-szálat kezdtem, s hét óra alatt képtelen voltam írd és mondd 3 szintet fejlődni, mert a küldetések rettenetesen hosszúak, nem nehezek, csak sokáig tartanak, viszont nagyon kevés xp-t adnak. Végül a Drozanán játszódó szálból csináltam meg a küldetéseket többször egymásután. Röhely, hogy azok tíz percért adnak 7000 xp-t, az újrajátszásért is 1800-t, a kardik egy óráért meg csak 3800-t. :(
Azt hiszem ezután most kis szünet következik, ennyi STO most elég volt :D S kicsit furcsán fogok arra nézni, aki azt mondja, hogy egy nap alatt felvitt egy karaktert lvl50-re egyedül.
Amúgy megtetszettek a raptorok, ha lesz külön zenem új karakterslotra, akkor csinálok egy olyat is, vagy egy Vor'chá-t (ha kipróbáltam, mennyire fordulékony).
A klingon és romulán ruhákat én is hiányolom. Ha már annyira lusták a fejlesztők, hogy kitaláljanak valamit nekik, akkor legalább az npc-k által viseltekből kitehetnének pár rucit. :/ -
Plata #7541 Jól válaszd meg hogy milyen petet veszel mert egy hangár 100 ezer Fleet Credit és 42-45 ezer dilithium.Ha van fullos flotta bázisotok,megtudod nézni a hangárokat.Bár fogalmam sincs melyik flottában vagy. -
Plata #7540 Na haza értem,nézd a peregrine egy fighter,kis vacak.Van egy turretje,egy dual cannonja és egy torpedója.És egy Rapid Fire 1 képessége,ha elite.Úgy emlékszem 3k hullja van.Valamelyik hajómhoz ez a kis szutyok járt.Próbáltam én mindegyik fedes petet,stf-re ami valamennyire használható az a runabot,mert van vonósugara.A fighter petek gyengék,egy borg probe felrobban a közelükben a fél banda beledöglik.Arról nem is beszélve hogy egy gömb simán leszedi az egész bagázst.Fedes petet én nem találtam élvezhetőnek.Kivétel a romulán drone ship.
Ezt tudja egy elite peregrine:
[Phaser Turret]
[Phaser Dual Cannons]
[Quantum Torpedo Launcher]
Cannon Rapid Fire I
Ezt egy Fer'Jai:
[Antiproton Dual Cannons]
[Antiproton Turret]
[Chroniton Torpedo Launcher]
[Tricobalt Torpedo Launcher]
[Tricobalt Mine Launcher]
Cannon: Rapid Fire III
Torpedo: High Yield III
Aceton Beam I
Xindi:
2x Phased Biomatter Beam Arrays (1 fore, 1 aft)
Phased Biomatter Dual Beam Bank (fore)
Quantum Torpedo Launcher (fore)
Quantum Mine Launcher (aft)
Mine Dispersal Pattern Alpha III
Cascade Resonance Burst III (same as Rank II, but also increases the resistance debuff potency)
Mesh Weaver:
[Tetryon Dual Beam Bank] x2
[Tetryon Beam Array]
[Tholian Thermionic Torpedo]
Beam Array: Fire at Will III
Attack Pattern Beta III
Evasive Maneuvers I
Supports Recluse Tetryon Grid
Mesh Weaver-re hat az anyahajó konzolja,fejből úgy emlékszem +33% sebzés.
Xindi hajóra szintén hat az anyahajó konzolja,ami 1k + dps vagy mi a rák,mindjárt felmegyek és megnézem.
-
Szépek :) Mondjuk nekem a thlian pofára nem tetszik. De amikor először láttam a Karfiolt, füstölt meg lángolt mikor ment :D na mondom megjöttek az orkok :) De daráltunk rendesen.
A xindi is tetszik, olyan kis elegáns :)
Most a jemhadart tűztem ki célnak. Persze ha megjön a T6os cirka lehet az is lesz belőle :) Olvasgattam hogy mik a legjobb petek, kipróbálom az obelixen a delta flyereket. Először az alapot persze, de majd ha lesz elképzelésem hogy merre kéne fejleszteni akkor azokból veszek eliteket.
Az sto fórumban is hitviták vannak, ki mire esküszik. Gondolom ez olyan mint hogy milyen fegyvereket használunk. De ott viszont a peregrine vadászokat mondják jónak, DPS szempontból. A teszt hordozó kigördül, egy hangár delta egy hangár peregrine. Aztán nézzük mi lesz. Ja elsősorban PVE-re kell, abból a szempontból néztem az eredményeket.
Egyébként is plazma fegyveres obelix lesz, borg eszközökkel. :) Azért mert a mostani plazmáim nagyon pontosak. van egy konzolom amivel plusz 30%-kal gyorsabban fordul, gondolom nem lesz így sem egy vadászgép, de jó lesz az omega torpedómnak. Meg dolgozzanak szépen csak a petek :) -
Plata #7538 Nekem nagyon bejött a lekvár carrier.De amit igazán szeretek,az a karfiol,több száz elite stf-et látott,aranyos kis bajszos hal. -
Plata #7537 Pár kép carrierekről.Közben megzavartak mert valami Nova Core flottás csóka aszitte a régi haverja vagyok vagy mi,pontosan nem értettem mert angolul írkált.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Első képen Karfiol és kicsi Fer'Jai pajtijai vannak,másodikon karfiol elite slaverekkel,harmadik képen lekvár carrier orion interceptor és slaver hangárokkal,negyediken Recluse Mesh Weaver hangárokkal,az utolsón Xindi hajó Xindi petekkel.
Advanced vagy elite petjeim vannak,kivéve a xindinek,neki 1 elite 1sima,mert elköltöttem az FC-m doffokra.
-
Köszönöm mindkettőtöknek :) Akkor rámegyek egy jemhadarra. Szép darab az :) -
Plata #7535 Roma repu t5 kell scorpionhoz,de tényleg gyengék.
Slaverhez klingon kell,és az exen kapható az egy rakás szar,olyat vehetsz shipyardon is,dilis vagy fleet változat a jó.
Xindi hajó olyan 180 millió körül van,a hangárja 45k dili 100k fleet credit.
Fedes oldalon értelmes hangárod akkor lesz ha veszel Jem hadar vagy Xindi vagy Recluse carriert,a fedes petek vackok.A swarmer szintén vacak,kis semmi fos pet de sok,viszont a leg kissebb tér sebzéstől behal az összes.
Mesh Weaver,Jem hadar attack ship,Romulan drone ship,Fer'Jai,ezek a legjobb hangárok,Mesh weaverhez kell recluse,jem hadarhoz jem hadar carrier meg JHAS,drone shiphez kell simi pack.Fer'jai-hoz Kar'Fi battle carrier.
De az Orion Interceptor és az Orion Slaver is jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.02. 13:47:31 -
Raulblanco7 #7534 Mail konzolnál tudod kivenni a levélben a cuccot.
Csak dobozos hajókat ami lockboxból esik, vagy lobi store-ból kivehető. Xindi hajó tegnap volt már 160 millióért is, jó kis carrier.
Orion slavert csak KDF frakció használhat, de ne várj ott se sokat tőlük, folyamatosan nerfelve voltak, ma már alig hoz valamit, egy stf-en ha kapsz egy deflektort az már nagyobb bevétel mint amit azok összelopkodnának.
Skorpiót passzolom, sosem kerestem, gyengék. -
Tudom megint nem értek hozzá :) Szóval a meghirdetett exes cuccaim nem kellettek senkinek (nem is volt nagy izé, csak kitettem) kapok róla értesítést hogy visszajött. De magát a cuccot hogy veszem vissza? Meg egy kis ec-t is farmoltam, nem túl sokat, de 800k összejött még.
Minden hajót lehet kapni az exen, vagy csak a "dobozosakat"? Mert ezt még nem néztem meg. Lehet érdemes lenne ebbe az irányba is elmozdulnom, mert pl a xindi hajó eléggé tetszik :)
Az orion slavereket lehet használni fedes hajóval is? Most pl az obelixre gondolok, mert az ston az van hogy csak a klingonok, ill az orionok használhatják. Mert az exen a sima orion slavers valami vicc áron van és ha nekem is jó, kipróbálnám.
Skorpió vadászokhoz hol jutok hozzá? Azt látom hogy az elite-k csak akkor lesznek nekem elérhetőek mikor a romulán reput kihúzom 5 ig.
Az exen nem találtam.
Köszönöm :) -
Plata #7532 Nem,kell 150 lobi még az elachi konzolhoz,és a 200 az undine vagy mittomén milyen armorhoz,amilyet vettem a vulkánimnak is.
Majd meglátjuk 3 vagy 4 nap múlva mit hoz a következő doff szezon.
Az az armor a marhaság.Amit csak kíváncsiságból akarok kipróbálni alien karival.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.02. 11:35:28 -
Raulblanco7 #7531 Mi az a marhaság? Az nem vehető meg exchangen? -
Plata #7530 Nekem kell még 150 lobi és leállok a pénz kidobálással,na jó igazából 350 lobi lenne a legjobb,mert van még egy marhaság amire kellene 200,de az várhat. -
Raulblanco7 #7529 Ez nekem is csak egy farm kari, kipróbáltam, mert felvetődött korábban valahol, hogy megéri-e nyitogatni, nem volt kedvem utána számolgatni nyitási statisztikából, inkább 5m ec és próba Péntek este. Vettem ennyiért packokat, kinyitottam, ment fel minden exchangre, 8m ec, megint, 8-ból lett 12, itt kipróbáltam egy drágább packot is az olcsóbbak mellett, szerencsés nyitás volt, 12-ből lett 24, abból megint csak olcsókkal 38, megint csak olcsókkal abból 56, tegnap kevés olcsóval és inkább kereskedéssel ebből 84m. Olcsó packokkal nem lehet rajta bukni, csak a drágákkal, de azokkal nagyobb profitot is lehet csinálni, de én inkább maradok az olcsóval kisebb de biztosnál. Trellium packból pl azért kell drukkolni, hogy ne essen trellium, a kékek többet érnek :) -
Plata #7528 Az tényleg sokk 10 lobiért.Én is szeretem nyitogatni a R&D dobozokat,de én nem veszem,van sok sok karim,és járok stf-re meg egyéb szarságra,megpakolom acc bankot vele,utána ferengivel kiveszem és kinyitogatom.A ferengi a craftos,azzal nyitogatom ki az Adv ládákat.Van már sok lila cuccosom,de nem adom el,harácsolok. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.02. 11:02:30 -
Plata #7527 Bakker,minimum 40,ha 50-es az bőven jóóó. -
Az a fránya ferengi mindened... :D -
7th Zero #7525 Minimum 40-es, vagy pont annyi?
Mindhárom karakterem 50-es. -
Raulblanco7 #7524 7,5 - 8m a pack, szóval kulcsból többet kapsz ennyiért. -
Plata #7523 Ma este hét óráig ha van 40-es karid kiveheted a Varanus-t és az ambassadort,Varanus nagyon jó kis jószág. -
7th Zero #7522 Eh, megint pont akkor untam meg a játékot, mikor mindenféle ingyencuccot lehetne farmolni? :P -
Plata #7521 Tíz lobi?Há nem is tom,tegnapi napon a lock box nyitogatásból kereken 5 lobi jött ki ládánként,ha az átlagot nézem.Kulcsot 2.4-2.6 misiért vettem.Ez pack nem tom mennyi. -
Plata #7520 Azért több a hull-ja mert a hajó egy hulladék.
-
Raulblanco7 #7519 Exen is lehet venni, de akkor a Promotional - Romulan Survivor duty officer pack nevűt kell megvenni, ez a kinyitatlan doff pack amit zen store-ból is kapsz most, ebből esik 10 lobi vagy JHAS + a sima survivor duty officer pack kinyitáskor, a játékosok most ezt veszik, nyitják, aztán szabadulnak a sok doff packtól, mert többet kapnak érte mintha kinyitnák, nem éri meg, csak szórakozásból nyitogattam én is, olcsóbb mint a box, és addig is gyógyír a nyitogatős függőségemre.
Ha Ec-t akarsz, nyitogass duty officer mini-packot, lehet vele keveset keresni, 3 fehér + 1 zöld, azt visszabontod fehérre és 6 fehér.... tac 23k, engi 33k, sci 19k, ennyiért rakosgatom ki őket, veszik ezerrel... visszajön az ára, ha pedig kék vagy lila esett, akkor azzal van profit, kék ha nem ér sokat, bontod 3 zöldre, azokat 3 x 3 fehérre, lilát meg eladod.
Másik box nyitogató függőség csökkentő ötletem az advanced r & d packok nyitogatása volt, bár azzal beletrafáltam, advanced radiogenic és trellium packokat nyitottam ki egy farm karakternél, 5m ec-ből kezdtem, vasárnap estére 58m volt, ma reggelre 84m... csak fevásároltam őket, kinyitottam, aztán eladtam a több ezer materialt, de így hogy 30-ról 60 már az advanced pack és 20ról 40 a normal darabja, már kevésbé jó üzlet, de hétvégén nagyon jó volt... ez a mai 58 - 84m különbség is már inkább exchanges felvásárlással - drágábban eladással jött, mint nyitogatással, ma már alig párat nyitottam a drága pack árak miatt. -
Ez nem is igaz :) 500-zal több hull pontja van mint a Sovereignemnek, és szép mintás festést lehet tenni rá :) -
Plata #7517 Doff pack nyitogatás olyan mint a lock box,irtó kis eséllyel nyitsz hajót,és csak abból jön hajó amit zenért veszel,amit exen veszel abból lószar sem jön,mert az már nyitva van.Maximum alien artifact vagy commodities jön belőle.Ha veszel storeból 20-30 packot akkor sem biztos hogy lesz hajód.Ahhoz szerencse kell. -
Plata #7516 Mivel KDF oldalon nincsenek ruhák,így ruhát nem tudtak adni.De hajót azt mindig adtak.
A KDF hajó éppenséggel egy szuper hajó,a fedes ambassador meg kb haggyá már kategória.
-
aru #7515 Végre kdf oldalnak is adtak valami nyár végi ajándékot. Már azt hittem, hogy csak egy híd lesz és csak fed oldal kap cuccokat. :örül: -
gunji #7514 Én eddig csak egyedül csináltam, főleg a legutóbbi ismételgetés miatt, egyébként a kézitusa (egyedül) nem nagyon jön be (ez kimerül a TOS adott epizódjának megtekintésében :D). A közelharcnál jól lenne, ha az egyes mozdulatokat szétválasztanák külön gombra, ha már leanimálták őket. Nekem az 1-1-2-1 és ehhez hasonló kombinációk nem működnek. Visszatéréskor eddig nem még nem igazán néztem a fegyvertárolóba o_O Egyszer majd, köszi a tippet. :D
Amúgy titkon reméltem, hogy a 'What Lies Beneath' alatt a boff-eltűnős bugot javították, de hát nem, eddig tízből nyolcszor eltűnteka boffok, mindannyiszor a rework után :(
A doffozáson kívül van olyan level3x-es küldetés, ami sok xp-t hoz a konyhára? Jó lenne, ha nem kellene már a kardi-szálba belekezdenem. -
Plata #7513 Ha exen veszed nem lesz benne semmi csak doff,ha storeból veszed,kicsi eséllyel lesz benne hajó. -
Ez a Romulan Survivor Duty Pack megéri szerintetek? A bónuszok mit jelentenek? Ezeket "nyerhetem" meg melléjük? Nézegetem a hajókat a voth bulwark-nál ezt írja árnak. Mondjuk a képen nem egy szép darab :) Kicsit a terhes guppira emlékeztet :D
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2014.09.01. 20:34:58 -
Plata #7511 Colisseum nem rossz küldi,partyban nagyon jó móka,harc végén ne felejts el visszamenni a celládhoz,lesz egy fegyver tárló,amiben szerencsédtől függően egy fegyver lesz,vagy egy szuper fegyó vagy egy vacak ződ. -
Plata #7510 Pénzt,doffot,zöld és kék cuccot lopnak az elitek.Valamikor s5 idején vettem két hangár adv slavert,68k dilibe kerültek,de egy hét alatt visszahozták ,annyit loptak akkoriban.Aztán jött s6 és nerfelték,s7-ben megint le nerfelték.Azóta nem lopnak annyira,bár most már van elite slaver is,ami lop kék cuccot is,és doffot is. -
gunji #7509 Reman, nem romulán, bár egykutya mindkettő.
Hehe, miközben hallgatom/olvasom az eligazítást, szét is lőnek XD
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.09.01. 18:23:47 -
gunji #7508 Hát nem véletlenül került fel nálam a Coliseum a 'worst of' lista elég előkelő helyére, a kis kompos küldetésekkel együtt. Félórát szívtam, mire a bazi nagy fehér majmot sikerült legyőzni. A romulán persze benn maradt a jó kis meleg cellájában és nem volt kedve segíteni.
-
Azt gondoltam viccelsz a pénzlopással :) Erre nézegetem a vadászokat és tényleg :) Esküszöm kipróbálom :D
Az atrox miért rossz?