50164
-
Raulblanco7 #7908 Király, akkor ezentúl nyithatok minden boxot a főkarival. -
Plata #7907 Hááát,arra jó hogy Raul-t ijesztgessem vele sulibánon,másra nem.
-
gunji #7906 Jah, az más. :)
#7896: "Valaki reggel írt hogy a lobis dili bánya kártya acc függő lesz,meg ilyenek."
Egen, a release notes szerint igen, csak a már meglevők nem :o Meg pár fegyverrel többet lehet upgradelni. Például arra a romulán lángszóróra kíváncsi vagyok, milyen? Megéri kiszedni a repuból? -
Plata #7905 EVE-ben akkor veszted el a hajód ha kilövik,ha elfelejtesz venni rá biztosítást. -
nagyon azt állítják a ST kánonban, hogy nincs pénz, de több részben is van rá "bizonyíték", hogy van fizetőeszköz abban a világban is. -
gunji #7903 #7892: Nekem akkor szokott villogni így, ha ellenséges csoportok jutottak fel a fedélzetre és próbálják átvenni a hajó részrendszereinek irányítását (boarding party).
Az EVE-hez: nem próbáltam még, pedig csábítottak korábban. Nem akartam egy újabb játékot kezdeni, amíg a jelenlegi kettőben vannak befejezetlen terveim, illetve amíg az az új játék nem jobb a mostaniaknál. A másik dolog, ami elriaszt az EVE-től, hogy ha kilövik a hajómat, akkor az véglegesen megsemmisül, vele együtt rengeteg pénz és hónapokig tartó gürcölés.
Star Trek vs gazdaság: na ez a Föderáción belül egy nehéz kérdés. Nincs pénz, az emberiség túllépett a birtoklási vágyon, a replikátorok a megélhetéshez szükséges dolgokat (étel, ital, ruha) mindenkinek elő tudják állítani, nincs éhínség, hiány, járványok. De mégis nehéz elképzelni, hogy ez hogy működhet, miért dolgoznak az emberek, vagy hogyan kapcsolódik ez a föderáción kívüli pénzt használó világokhoz (pl kereskedelem).
S ezt egy játékban implementálni meg aztán tényleg nehéz, az energy credit erre egy jó ötlet talán. Szélesebb körű bányászat jó lenne, de azt valahogy be kellene illeszteni a folyamatokba, ahhoz meg a játékot át kéne valahogy dolgozni.
De dobjuk össze a pénzt, vegyük meg a játékot, aztán kiegészítjük minden széppel és jóval, ami hiányzik belőle
-
ahm.. jól van jól csináltam azt a hozzászólást aminél azt a # szöveget láttam beírva?
-
Plata #7901 Én nem is próbáltam. 
Steam twitter meg fórum oszt kész.Majd ha lesz nyúltúb oda is.
-
Na jó minimál lényegett csekkolom regg itt tweet ott stb:) de tutti kihagyok valamit:) istára pl nem tudok bereggelni:(
-
Plata #7899 Basszus,én sem tanultam angolul,még is megértem,ne izélj máá. -
Na ezt fordítsd le nekem mit kell érte csinálni pontosan:) ha valaki kipróbálta már a jelentkezést:)
A reggeli hszek meg minimalizálódni fognak mert nagy valószínűséggel pár hónapig tutti lesz melóm. :)
-
Plata #7897 Van autopilota,ha megadod hogy hova akarsz menni,odavisz,bár naprendszeren belül nem használtam,de néha ha nagyon messzire kellett utazni,10-20 perces távolság vagy több,akkor benyomtam. -
Plata #7896 Nem csak a hihetetlenül hatalmas űr,de más is kellene onnan,az EVE-ben a földi rész nincs kidolgozva,de az űr az igen,a bányászkodás nagyon jó volt benne,EVE-ben tényleg van gazdaság.Az irányítással sosem volt gondom.
Amúgy hova lettek a reggeli hsz-ek?Valaki reggel írt hogy a lobis dili bánya kártya acc függő lesz,meg ilyenek.
Ja és lehet nyerni DR packot.Katt. -
bgabor #7895 De a bazinagy, egybefüggő, valódi űrjéért és a soundtrackjéért azért a fél karunkat adnánk az STO-ban. -
Raulblanco7 #7894 szar irányítás, kattints valahova és odamegy a hajó
nincsenek bolygófelszíni felfedezések, mászkálás
féljáték csak, erősen hiányos fontos részekben számomra. -
piros villogás? én ilyet nem tapasztaltam
Az EvE Online meg nekem túl összetett sok angol tudást igényelne.
Remélem ez a játék meg annyira nem bonyolult mint aminek kinéz.
Emlékszem annó amikor volt 10 napos próbaidőm alig tudtam kivergődni a hajóval a dokkból az Űrbe:) A tájékozódásról meg ne is beszéljünk.
Iszonyat jó a játék maga tetszene meg minden de kéne mellé az az átkozott angol.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.10.01. 23:54:47 -
bgabor #7892 Akartam még kérdezni: űrharc közben gyakran pirosan villog a képernyő alja és teteje, nagyon idegesítő. Nem lehet ezt valahogyan kikapcsolni? -
Plata #7891 Hát akkor már inkább EVE online.
-
Space Engineers -
Plata #7889 Mit szerváltál meg? -
Plata #7888 Tudom,Enchanced Protonic Shieldinget és az Adv Metaphasic Shieldet benyomva bármit túlél. -
uha most leszek bajban megszerváltam a space enginert lehet sarokba dobom az stot? :)
-
bgabor #7886 Lehet hogy nem olyan jó maga a szett, de a metafázisos pajzs aranyat ér, mikor a hajóval alacsony a HPd. Gyakorlatilag minden esetben ki lehet menteni a hajót vele az ütközetből élve a javításhoz. -
Plata #7885 Na ezt se tudtam,sosem használtam ezt a fos szettet,csak dyson hajón,mert dyson hajóra dyson szett. 
Aszittem az advanced metafrázisos pajzs csak neki van. -
bgabor #7884 A Metafázisos pajzs képességet minden hajónál megadja, nekem egy Fleet Excelsioron van. Csak mind a négy darabnak fent kell lennie a szettből. -
Raulblanco7 #7883 A teljesítésért akkor is kellett kapnod 480-at azt hiszem. -
gunji #7882 Kétszer próbáltam, először beadott lvl3 hajókat, wtf? Boss is megvolt, de most tele vagyok mk i-ii cuccokkal 
Másodjára már sikerült a lvl50-t elindítani. Itt azért kicsit túlzás, hogy le sem lőnek, mert a második részben annyi ellen között hamar elfogy a hull. Igaz végül tényleg nem lőttek le, csak nem fejetlenül kell vagdalkozni. Eng-gel voltam, fed sci-m nincs kész, várom hozzá az új Intrepidet, s addig nem akartam ellőni rá a retraint.
Viszont a végén kaptam két jó kis mk xi-es lila konzolt, emitter array-t és capx3-as covariant shield-et. Ilyen jó lootom még soha nem volt. :D Igaz, Janisevnek nem szóltam előtte, így nincs dili :( -
Raulblanco7 #7881 a két lila loot amit az első helyért kapsz a végén, mk 11 helyett esélyes hogy csak mk 10 lesz, az többnyire exchangre megy, nem vendorhoz, ezért nem mindegy, hogy milyen a szintje. -
Plata #7880 Sci karival könnyű,ott ahol a legsűrűbb a klingon benyomod GW-t rá eresztesz egy SS-t oszt puszi.
GW+SS romulán tömegek ellen egyenesen kéjmámor.
-
gunji #7879 Köszönöm a tippeket, mind a grafikára, mind az sb24-re. Ez utóbbinál nem ismertem sem a bónusz bosst, sem a szólózás lehetőségét (illetve nem gondoltam, hogy egyedül megcsinálható). Az, hogy mk x-es a loot, oly mindegy, eddig se láttam xii-est esni, a ferenginek megy úgy is mindegy, mit kap. -
Plata #7878 Én nem is azért szoktam menni hogy pénzt keressek,ha esik valami azt úgyis bedobom,csak jó móka egyedül leverni SB24-et,és úgy hogy le sem tudnak lőni. -
Plata #7877 Solana szett nekem dyson hajón van,asszem dyson sci hajó,pontos nevét tudja a ragya.Csak azért van meg mert dyson hajóra dyson szettet akartam. 
De mintha jobb lenne a szett képessége dyson hajóval,sima hajóval nem kapod meg a szett képességet.De dyson packos hajóval ad neki nagyon fasza metafrászos pajzsot.
Viszont a Dyson repus szettből 3 van fent,az ok hogy a pajzsa szép,de a 3 részes szett képessége lófing.Négy részes még nincs meg. -
A solane szettel szemeztem én is. Jó? A dyson nem tetszik annak ellenére hogy a fegyvereiket használom :) -
Raulblanco7 #7875 Csak azzal az a gond, hogy esélyes az mk 10-es jutalom, mivel csak level 50-re tudod beállítani majd az ellenfeleket a public level 51 szintje helyett...
Akkor már inkább gorn minefield a haverokkal 5-en a listából mentek be, minden a közösbe eladtok és elosztjátok a pénzt. -
Plata #7874 Lehet ha tudok még nyugisan lógni 10-20 percet felugrom STO-ra,csak most nem lehet lógni.Itt a főnök.
-
Plata #7873 SB24 egyedül is letolható,akkor talán jobban bírja a géped,csinálsz privát SB24-et bemész letolod,tied az összes jutalom.De remélem tudod hogy SB24-nek ha vége van nem szabad kimenni,mert amikor SB24-ben mindennel kész van és elhúzhatod a csíkot,a föderációs állomás mögé be warpol egy Boss sok kis csicskával,és ha lerúgod a fejét mielőtt az óra lejár,akkor is kapsz jutalmat.Csak oda kell jó kis dps,mert a a főgirnyó kicsit combos,és nincs sok időd,180 másodperced van hogy megtaláld és likvidáld.Ha letelt a 180 másodperc SB24 kivág.
ma reggel volt kis időm beugrottam dyson groundra,176 mark jött össze,már nagyjából kész voltak a térképpel,már csak 450 dyson mark és kész a full dyson szett,bár nem vagyok benne biztos hogy jobb dyson packos hajóra mint a solana.Solana szuper metafázisos pajzsa egész jó volt.
De mostmár télleg rohadtul rühellem dyson groundot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.01. 08:36:51 -
Raulblanco7 #7872 maxon nekem is laggol egy nagyon bivaly géppel. ha oda akarsz menni grafikát nullára, akkor lehet játszani. -
gunji #7871 Bő két év után estem be ismét az sb24-be, de sajnos fogalmam sincs hogy sikerült, mivel semmit sem láttam a 4-5 másodpercenkénti 1 frame-ben. Hát úgymond érdekes volt :| Ha ez tényleg ilyen, akkor továbbra is kihagyom az e fajta időtöltést :/ -
Plata #7870 Nem,ha mentél stf-re vagy bármilyen PVE marhaságra kaptál egy ládát,abban volt a szokásos alapanyag és még egy láda.Így volt hogy 10 trellium és 4 plekton jött egy ládából.Én elég sokat gyűjtöttem,sajna tegnap pont lemaradtam a végén,tele pakoltam az acc bankot ládákkal,de későn logoltam át a craftos karira,4 percel lekéstem.Klingon karikkal farmoltam stf-et,a ládát betettem acc bankba ferengivel meg nyitogattam.Nem csak craft alapanyag jött hanem katalizátor is.Van négy fun klingon karim,velük igazán jó móka stf-ezni. -
Raulblanco7 #7869 nem átverés, egész hétvégén ontotta magából az alapanyagot a pve, kellett is, így is egekben minden alapanyag ára.