50131
  • Plata
    Ha 10 konzollal többet kapna,akkor is randa maradna.
  • gunji
    A Gal-R tac konzolt kap? Hmmm, és valóban azt . Ezt most meglepett, hárommal azért jobb lesz :)

Emelni fogják a Rízling pack árát (forrás), gondolom 15k lesz :(
  • Plata
    Jah elég jól le van írva.
    Bár a T5-U hajókat szerintem lassan el lehet felejteni,T6 hajók erősebbek,és ha megjönnek a fleet T6 variánsok akkor még inkább.
    A legújabb T6 hajó az Intrepid is iszonyatosan erős egy T5-U-hoz képest.
  • bgabor
    Marha jó oldalt találtam a T5U Upgradekről.
  • alyr2
    Nekem 1 karakterem van ami hasznalhato 1 karival 3k zent is hosszu osszekaparni nem, hogy 12500 darabot..meg kihagytam 1 evet..Fizetni meg nem fogok erte...
  • bgabor
    Egy ismerősöm az ARC kliensen keresztül töltöte le a játékot, és oda facebook profillal lép be. Tegnapig be tudott lépni vele, a ST launcher nem is kért eddig neki jelszót. Most kér jelszót az ST launcher, és nem fogad el semmilyet, emberünk nem tud belépni. Hallott már valaki erről a problémáról, vagy tud rá valamilyen megoldást?
  • DarkBlade
    Ingyenes a Torchlight ARC kliens kell hozzá, katt a play free now -ra.
  • Plata
    Én is átlagos játékos vagyok.
    Esetleg jobban bírom a farmolást.
  • Raulblanco7
    Platac, egy átlag játékosnak a 3000 zent összeszedni is egy örökkévalóságnak tűnik, nem hogy egy 10-20k tudja a fene mennyi packot.
  • Plata
    Vedd meg egyben az egész DR packot,akkor kapsz rá tuti borg és reman intel boffokat.És meg kapod az összes hajót+doffokat,+upgrade tokeneket+ruha+satubbi.
  • alyr2
    JAh jolvan akkor 900 zen es nekem is lesz:D
  • Plata
    Meg is vettem.

Bánya kicsit bugos,nem akart elengedni.Relog után sem,nyomtam transwarpot new romulusra,utána meg onnan nem tudtam kimenni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.26. 14:13:59
  • Plata
    Igen ez speckó cloak,kikezdtem egy voth bulwarkal meg a bandájával és egész jó ez a hajó,sebzése nem valami nagy.Elmentem solana küldizni,sajna egy csomó solana bunkó küldi nem skipelhető.nagyon jól fordul a hajó,és annak ellenére hogy mk10 felszerelése van,kivéve fegyverek és konzol,egészen ütős.Csak kéne az a rohadt beam overload 3 skill,de lehet beérem egy 2-vel is.
  • Raulblanco7
    Ne keverd, battle cloack amit harc közben is használhatsz, Enchanted battle cloack amivel cloack közben is torpedókat lőhetsz, ilyen csak 2 Romulán hajón van, és csak az egyik T6-os.
  • Plata
    Jah tényleg,singu kell a roma hajóra.
    Kösz,majd elnézek a bányába egy magért.
  • Raulblanco7
    Ha rám hallgatsz, Singularity Core-t veszel rá, nem Warp core-t.
    Azon belül amilyet akarsz, én talán pajzs és auxosat vennék, csak AMP szorzó legyen rajta, skillfán az EPS verziónak látom értelmét, sing képességek közül az Overload-osét, singularity chargos közül a SINGA tetszik, és valami olyan batteryt amit használnál is, pl fegyver, pajzs.
    Nézd meg, ezek közül melyik a fontos, és olyat vegyél ami neked fontosak közül a legtöbbet, legfontosabbakat tartalmazza.
  • alyr2
    Plata minden Romulan hajon Enchanted battle cloak van:D
  • Plata
    Adj tanácsot,milyen fleet elite warpot vegyek neki?
  • Raulblanco7
    blöá, tipikus romulán pvp menekülő vacak.
  • Raulblanco7
    Nekem van még field generátorom raktáron szerintem, 6 millió körül tudok adni 11-es ultra rare-t, 10 millió körül 14-es epicet is... kb ennyi volt a legyártása, tudod, mk 2 aztán 1 exp és 1 accelerator... általában 3ból 1 epic lesz, a másik kettő pedig ultra rare.
  • Plata
    Venni akartam karinak field generatort.A legolcsóbb mk11 kék is 8 milla,a lila 14 misinél kezdődik.
  • Plata
    Érdekes a hajó T5 skillje.
  • Plata
    Na bakker,a kis karim 50-es lett doff küldikkel.A kardassziai küldik skipelve,kettőt csináltam meg.Többire nem volt szükség,hála a doffoknak.
    Bele ültem T6 hajóba,és csak néztem,ennek a dög nagy t6 roma hajónak olyan álcája van mint a B'Rel-nek,vagy a T'varo-nak.Romulan Enchanced Battle Cloak.

Még nincs rajta semmi,csak fegyverek,kivéve torpedó,azt ugyanis ledobálja.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.26. 12:41:08
  • Raulblanco7
    csak gagyi, mert fele annyi fleet creditet ad az ebbe belenyomott fleet mark, emiatt egy darabot nem rakok ide be. mondjuk máshova se, azt úgyis hamar betolják, én meg eladhatom a fleet markot a privát flottáknak.
  • bgabor
    Igen, ez az, köszönöm. :)
    Ez egy nagyon népszerű project.
    Utoljára szerkesztette: bgabor, 2014.11.26. 10:44:42
  • Plata
    Remélem erre gondoltál.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.26. 10:36:24
  • bgabor
    Az tuti lenne, köszi!
  • Plata
    Én most fent vagyok épp,kiskarival.De ha kell át logolok olyanra akinek van rangja és rakok be.
  • Raulblanco7
    Azt platac vagy ogre is tud betenni, ha őket fent találod, kérhetsz tőlük is, de persze, ma fél 6 körül rakok be fleet markosat.
  • bgabor
    Esetleg ha ma fent leszel, egy starbase special projetet, azt a surplus fleet marksosat benyomnád, amivel fleet creditet lehet szerezni? Köszi.
  • Plata
    Caustic Plasma Turrets are a reward from Mission: Last Stand. They are similar to standard plasma weapons, but their plasma fires burn twice as fast. These weapons are only available with [Acc]x2.
    Azt hiszem 27-es küldi,vagyis Mk6 ha akkor szerzed meg,de én skipeltem pár küldit,hogy ha nagy leszek akkor csináljam meg,sokkal több xp miatt.Szar kardassziai küldi ad 4500 xp-t ez meg majdnem 10k-t.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.26. 09:51:18
  • Raulblanco7
    jah, ahogy nézem annyi a különbség, hogy gyorsabban sebzi ugyan azt a plasma égést, cserébe csak kevés szorzó és nagy szintű fegyver van, szóval szar.
  • Plata
    Ilyen a Caustic.
  • Plata
    Nem,nem corrosive,caustic.Csak romulánoknak lehet,azt hiszem.
    Mk12 corrosive fegyó szett már a bankomban van.
    Azt hiszem mindegyiken accx2 szorzó van.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.26. 09:35:24
  • Raulblanco7
    Igen, tapasztalatom van, az elitepvp-s srác (egyébként pont @zsirosdeszka akit Te kérdeztél, hogy ismer-e valaki) azzal lőtt halomra. Bár neki a hajója baszott erős, legyen bármilyen fegyver is fent. Összességében a Corrosive plasma nagyon jó, egyrészt a sima plasma égés proc mellett van neki még damage resist csökkentő része is, és ennek ellenére is 3 szorzója van, tehát nagyon jó.

A probléma, hogy mivel packos, ezért lilát csak MK 6-osban lehet nyitni vele kiskarikkal is, szóval nem tudsz mk 2-ről felszintezni olcsón epicet, ezért viszont drágább is úgy összességében egy jó szorzós belőle, mivel drágábban lehet előállítani.

Én sima plasmát használok [ac/dm] [crtd]x3 [over] epiceket, 6db-ot, az egyik csak [crtdx2] [acc] a crtd3 helyett, mikor a cutting beamet kivettem nem volt kedvem gyártani mégegy crtd3-ast, ez is overes, de van benne egy acc, jó lesz az is ha már úgyis epic és boundos.

Tegnap nem játszottam STO-val, de ma fellépek, elkészült az epic omni plasma beam, az epic threat scalling konzol és az UR experimental beam, meg kellene nézni így hogy változott a sebzésem.
  • Plata
    Raul próbáltad már a caustic plasma fegyvert?Esetleg csináltál belőle UR vagy Epic-et?
    Te mindent kiszoktál próbálni,gondoltam hátha van caustic plasmával is tapasztalatod.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.26. 09:12:06
  • Raulblanco7
    Nem állnak egy héten háromszor, múlthéten 2x álltak, egyébként a heti szokásos egy, ahogy a héten is a heti szokásos egy van.
    Csütörtökön hálaadás, ha ünnep van akkor mindig kedden van a leállás csütörtök helyett, ennyi az egész, semmi szánalmas nincs benne.

Hova akarod még húzni a skillfát? Mi értelme annak hogy plusz 10 szinttel maxolja mindenki az összeset?
    Kaptál egy spec skill fát, azt húzhatod ezerrel, kaptál T6 hajókat, azok erősebbek, kaptál starship traiteket, amik kb olyan erősek vagy jobbak mintha lenne plusz 4 konzol helyed.

Nekem nem laggolt az elmúlt hetekben a játék.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2014.11.26. 08:32:45
  • RoboKutya78
    én úgy tudom hogy a betű szám kombinációs jelszavakat szokták így hívni milyen hosszú ez a számsor bár akkor nagy számot mondtam mert a jelszavam csak 8 szám betű kombós. nem biztos hogy igazam van.
  • Plata
    Mi az a 32 bites kód?
  • RoboKutya78
    Megnyugodtam semmi se hiányzik az accomról de azért bedobtam egy 32 bites betű szám kombót Na ezt törje fel ha tudja a email fiókom is 32 bites kóddal van úgyhogy oda is nehéz volna belesnie.
    Lehet ismerős akart benézni mert neki megadtam a kódomat de a email fiókot nem buzerálta senki.
    Megúsztam a dolgot, bár ma még nem voltam fent:)