242
  • Sityi
    A QuickTransit megváltoztathatja az emulátorokról szóló eddigi kijelentéseket...
  • Sityi
    Dzson: Ha veszel munkára egy közepesen jó alapgépet, meg veszel hozzá egy konzolt, akkor abból az összegből már egy jobbfajta játékcélú PC-t is össze lehet hozni. Szerintem nem kell mindig az abszolút csúcshardvert megvenni, nem kell mindent 1600x1200 8xAA 16xAF beállításokkal futtatni...
  • Sityi
    REAL_CIÁN: Mintha csak konzolról-PCre konverziók léteznének... Én mint tipikus PC-s játékot hoztam fel a Ghost Recont. Képzeld, Tony Hawk 4 van PC-re is, mégis tipikus konzolos játék. Nahát, mik vannak...
  • REAL_CIÁN
    Hiába bizonygatod folyamatosan, hogy nem fikázod a konzolokat, a #182 hozzászólásod tele van fikázással, elfogultsággal, ferdítéssel és tévedéssel.
    Ez abból fakadhat, hogy csak nagyon kicsit, vagy egyáltalán nem ismered a konzolok világát, ami rendben is van, sok ember van így, de az maradjon is csöndbe.
  • HUmanEmber41st
    Dzson OLVASS !!!
  • HUmanEmber41st
    s a játékok maximum grafikailag fejlődtek. Kivéve 3-4 tényleg TARTALMAS gamét. Az meg a másik, hogy folyamatosan f*szságokat írtok mivel lila fogalmatok sincs a konzolokról, csak amit máshol olvastatok a hasonlóan tájékozott PC-s térsaitolkól. Mi meg azért otthon vagyunk PC környezetben, lévén munkára, akármire is hazsnálunk ilyen radiátorokat.

Mielőtt félreértenének a konzol fanok, NEM fikázom a konzolt, csak a Cikkíró Bácsi véleményével nem értek egyet, miszerint a konzolokra egyszerűbb játékot írni, és ott ezért jobb játékok vannak és lesznek mint a PCn.
  • Skyline
    A konzol állítólag butító hatását azért megköszönném..
    Köszönöm a konzoloknak a Silent Hill sorozatot amik bizony a legkeményebb és legjobb horrorjátékok a SH1 megjelenése óta a piacon és SEMMI nem tudta őket überelni...:)
    Valamint köszönet a metal Gear solidnak ami megteremtette a játékokban a lopakodós falhoz simulós,zaj keltős kommandózgatást...
    További köszönet a 3d-s verekedős cuccok megteremtéséért...
    És a legnagyobb köszönet azért amiért sok konzolátirat amit a népek fikáznak mégiscsak hangulatos és a vége nem egy félperces videó aztán szereposztás (ahogy az a pc-s játékok 90%-ánál) hanem komolyabb 2-3 perces videó,stb....
    Szóval ennyit a konzol butító hatásáról....NEM BUTÍT...És a pc meg nem szar!
    Akinek van egy kis agya az pc-t és konzolt is tart a háznál így tud tolni olyan cuccot is ami istenkirály csak nincs az egyik platformon:)
  • Dzson
    "ti meg elmehettek a sunyiba"
  • Dzson
    "Az xbox365.hu fórumában valaki írta, hogy szar a GT3, mert nem lehet benne tuningolni, ő sem volt sokkal jobban lemaradva, mint Ödön. :)))"
    - Az xbox egy pc, csak nem házban hanem dobozban, vagyis minden boxos PC-snek tekinthető. :)

Humanakármi, meg a többi PC-s, nézze már meg hogy ár-teljesítményben mit kap a villanyóra tekerő PC-jétől és mit kap egy konzolos a konzoljától. 4 éve megvettem és ugyanolyan jót játszok rajta, mi meg elmehettek a suniyba a 4 éves konfigotokkal, és a játékok maximum grafikailag fejlődtek. Kivéve 3-4 tényleg TARTALMAS gamét. Az meg a másik, hogy folyamatosan f*szságokat írtok mivel lila fogalmatok sincs a konzolokról, csak amit máshol olvastatok a hasonlóan tájékozott PC-s térsaitolkól. Mi meg azért otthon vagyunk PC környezetben, lévén munkára, akármire is hazsnálunk ilyen radiátorokat.
  • HUmanEmber41st
    Mielőtt félreértenének a konzol fanok, NEM fikázom a konzolt, csak a Cikkíró Bácsi véleményével nem értek egyet, miszerint a konzolokra egyszerűbb játékot írni, és ott ezért jobb játékok vannak és lesznek mint a PCn.
    A PCn gyakorlatilag majdnem végtelen lehetőségek vannak mind grafikailag mind hangzásban, a konzol nem fejleszthető legalábbis hivatalosan....ott adott konfigra lehet évekig játékot írni..hiába lehetne nagyságrendekkel jobb graf. és hangzás...a PCn ugyebár ezek a dolgok folyamatosan átépíthetők.. Lásd kijöttek az új generációs vid. kártyák, amiket még be lehet rakni a régi jó AGPbe is..

Cián: nem akarok semmilyen konzol emulátort futtatni..semmi kedvem mortal kombat klonokkal, meg rallye játékokkal unatkozni..
    Konzolosok ! Játszatok egyszer Savage-t 64 fős szerveren !!! Aztán meglátjuk, mikor halnak ki a PC-s játékok...
  • REAL_CIÁN
    "ha nagyon akarnék még futtathatnék mindenféle konzol emulátort.."

Mindenfélét mi?
  • REAL_CIÁN
    "Komoly PC-s játék pl. a Ghost Recon. Az első, legegyszerűbb pálya előszörre történő teljesítése is minimum egy-másfél óra, és ezt nem lehet csak úgy félredobni a pálya közepén..."

Nagy kár, hogy van konzolon.
  • Sityi
    Eszembe jutott, mit mondott a számtech tanárom úgy 10 éve: "A számítógép igazából semmire nem jó, viszont mindenre jó egy kicsit..."
  • HUmanEmber41st
    Na azért megkérdezném, melyik konzolos játékból rendeznek világbajnokságot?
    Counter Strike, Qvék 3 Diablo ???
    Hogyan lehet 1 konzol játékot patch-elni? Felülírod a CD ROM-ot? vagy mi...
    Én kipróbáltam a HALO-t konzolon...hát...az irányítása olyan volt mint a DOOM..gombokat nyomogatni.. nagyképernyős TV-n az a sok pixelvitéz..akárhonnét néztem ...na mindegy nem bőszítem a konzol fanokat....Tényleg hogy lehet azzal a sok gombbal célozni??
    De aztán PC-n !!!! 2100X1024 felbontásban..egér a kézben..
    Itt van pl a Battlefield 1942 Nézd meg PC-n, utána meg konzolon.. (ez elég elrettentő példa annak, aki konzolt akar venni) vagy konzollal lépj be 64 fős szerverekre..telepítsd konzolra a mod-jait..csinálj hozzá új pályákat...
    Persze a PC hardwer drágább, félévenként gyakorlatilag elavul, de winyo-ról bármilyen formátumban tudok filmet nézni, zenét hallgatni, irományaimat kinyomtatni..és ha nagyon akarnék még futtathatnék mindenféle konzol emulátort.. Tényleg konzolon mikor lehet majd PC emulátort futtatni ???
    Mivel szédületes tempóban növekszik a hardwerek "tudása" lassan jönnek utánuk a játék fejlesztők is...lásd DOOM 3..
    Úgy látom a kedves cikkíró nem igazán tolja gammákat..
  • Sityi
    Könyörgöm: miért kell ezt a két piacot összehasonlítani? Egy átlagos konzoljátékos az esti film helyett játszik 1-2 órát, míg egy átlag PC-gamer min. 3 órát game-el az eltérő játékstílusok miatt.
    Tipikus konzoljáték pl. a Tony Hawk 4. 2 perces menetek, rengeteg titkos bigyó, sok felszedhető ingyombingyom. Fél óra után ugyanúgy állsz fel mellőle, mint 4 óra után.
    Komoly PC-s játék pl. a Ghost Recon. Az első, legegyszerűbb pálya előszörre történő teljesítése is minimum egy-másfél óra, és ezt nem lehet csak úgy félredobni a pálya közepén...
  • CHEAPBOY
    Valo igaz, de messze meg az a 2006.. de hat jelenleg is veszik mint a cukrot... :/
  • bld
    ez egy kép Rockk, ilyet sztem nm látsz a tvn....
  • Skyline
    Aszontad az elmúlt két évben volt-e áttörő cucc,arra lett írva a GT4 concept.....A gt3 is akkor...::)

Csaba a mortal kombat 1-2 után az összes többi egy kalap fos volt kivéve ami nemrég jelent meg de még az sem tudja überelni egy tekken vagy egy dead or alive szintjét....
  • exHumano
    A "Gran Turismo 1" 2 éves játék?
  • exHumano
    Grafikai példának rakta be így természetesen jelzőm is a grafikára értendő...

...vagyis nem, mert szerintem minden verekedős játék übergagyi és beteges.
  • Csaba
    Azért eléggé el vagy maradva, ha azt hiszed, hogy 95 óta nem volt normális pc-s játék. Tudok ajánlani pár régebbi játékújságot...Csak 1-2 példa: Duke Nukem 3d, Shogun, Quake, Silent Hill, Micro Machines sorozat, Megarace 2, de sorolhatnám őket, annyi van, hogy ha csak a tökéleteseket sorolnám fel, nem férne el itt...
    Nem sírok, mert: Verekedős játékok közül a Tekken féle játékok sosem tetszettek, még a Mortal Kombat 1 is jobb (nem grafikára, élvezhetőségben, hangulatban...tudod, ps2-őn olyan nincs, hogy hangulat...!
    Én Pc-re csakis a Mortal 5-6-7-8-at (ki tudja, hol tartanak már) hiányolom, a többi ilyen jellegű game egyszerűen szar. Az Nfs nyomába sem ér a Grand Turismo meg a társaik. Az OK, hogy lehet szerelgetni, de 1 hónap alatt úgy megunja az ember, hogy na. Én kifejezetten örültem, mikor az Nfs Porscheban lehetett piszkálgatni a kocsikat, csakhogy egy idő után iszonyúan untam megcsinálni minden egyes új kocsinak a tuningját, mi vagyok én, autószerelő, vagy egy olyan emberke, aki szórakozni akar? Ezért örültem, hogy az Undergroundban csak 1 kattintással kész volt a tuning, és talán ennek is köszönhető, hogy még mindig nem unom azt a játékot!
    Miért ne fedné le szinte mindegyik konzolt a pc? A ps2-nél meg az xbox-nál hallottam gondokat, de az számomra nem hír, mert miért akarnék én pc-n ps2-zni, mikor a pc eleve jobb, öcsisajt?
    Az meg erősen túlzás, hogy a pc-n csak fps van meg Warcraft. Ennyi erővel én meg azt mondom, hogy a ps2-n meg csakis Tekken van meg Grand Turismo. Szerintem a pc a jobb, szerinted a konzol. Ez nem baj, kinek a pap, kinek a papné, de azért még nem hiszem, hogy hülye lennék, mert pc-n szeretek nyomulni.
  • Skyline
    Amiket írsz azok grafikailag áttörő újítások másban nemnagyon....Így lehet nézni akkor a ps1-hez képest a Gran Turismo 1-et és ps2-n a Gt4 Concept-et....Igencsak áttörő grafikailag...:)
    Szal áttörés tekintetében sincs értelme ezen vitázni.
  • Skyline
    Az hogy a Tekken übergagyi azt azért erősen kikérem magamnak mert az egyik legjobb verekedős cucc főleg hogy az emberek mozgása nem kitalált.....

Kedves Rock: Azért rallys játékban ne hasonlítgassuk össze a Burns Rally-t a ps2-n megjelenő bármely rallyval mert míg a burns rally egy vérbeli és talán minden eddigi idők legkeményebb rallyszimulátora addig amik ps2-n vannak ehhez képest szimulációra seholsincsenek (kivéve a WRC címü játékot de a burns rally megjelenésével azis alulmarad azért rendesen)...
    Hogy nincs SEGA RALLY szintü arcade mód amiben ellenfélllel a pűlyán megyek?? Az vhogy nemérdekel mivel olyan szimuláció van a játékban ami igencsak leköti az embert és nem csak 1 hónapra....
    Raly Sport Challenge 2-t és a Colin 4-et pedig főőőőleg ne emlegessük 1 lapon a Burns Rally-val mert ahhoz képest az említett 2 játék egy hulladék.
    Nem unalmas a Pc fikázása?:) Ebbőla szempontból a konzolt is lehetne fikázni...

-Helló! Szeretnék venni Ps2-höz egy olyan repülőgép szimulátort amiben az irányítás a fizika a légáramlatokmind mind hasonlít a valódi repülőgéptípusok vezetéséhez...Például mint Pc-n az USAF címü játék.
    -Hát...Ilyen ps2-re nincs de ajánlhatom a TOP GUN címü játékot amiben légicsatákat vívhatunk gyakorlatilag 0 életszerüséggel.
    -Hát azt köszi nem...Esetleg olyan szimulátor amiben hajót vagy tengeralattjárót kell irányítani frankó realisztikus körülmények között?
    -Olyan program sincs ps2-re bocsi.
    -Hm...Esetleg olyan multiplayerre kihegyezett játék amihez lelehet tölteni rengeteg fegyvert,pályát és modokat?
    -Sajnos ilyen sem létezik rá..
    -Értem...És van rá lehetőség hogy Ps2-n valami emulátorral ilyen pc-s játékokat futtassak??
    -NINCS!

Na erről ennyit,szóval hagyd abba az ócsárolást mert szép szép jójó rengeteg frankó játék van ps2-re de rengeteg frankó játék van pc-re is...Arról nem is beszélve hogy míg a ps2 a büdös életbe nem fog pc-s játékot emulálni míg a pc-vel lassan lassan megoldódik a ps2 emulálása:)

Szal alukáljál még párat rá mivel azon vitázni hogy melyik a jobb (konzol v. Pc) totál felesleges,mind2 jó.
  • exHumano
    Ciki amikor egy általános célú eszköz (PC) teljesítményben lekörözi a célhardvereket (konzolok). Kábé mintha olimpián az utcáról beráncigált pizzásfiú nyerné a 100 méteres síkfutást.

Milyen nagy áttörő újítások jelentek meg mostanában konzolon? Olyan áttörés amitől 2 éve leestek volna az állak. Pl. mint a pécés FarCry vagy a Doom3engine?
  • exHumano
    Hát ez a Tekken übergagyi, már ne is hara-guggy!

Ez a zavaró a konzolokban, hogy már óriási szakadék tátong a PC-grafika és a konzolos között. Már rég a következő konzolgenerációt kellene gyúrnotok, Sony jól lehúzza a bőrt rólatok.
    Én csak meglátom ezeket a pixel-fűrészlapokat és már el is megy a kedvem a játéktól...
  • spR
    ott a pont...

Én PC-n szeretek játszani, meg is vagyok elégedve a gamékkal (bár pár "multiplatformosításon" átesett játéknál morgok egy picit) szal nagyívben leszarom a konzol játékokat, de nem is fikázom őket, mert nem sokkal játszottam.
  • Rockk
    grafika konsoleon :D
  • Vucli
    És mivel én se vagyok teljesen elégedett se ezzel se azzal hozzá teszem a saját véleményem:)

Tudomásul kell venni ha pcre is meg vennék az emberek a játékokat és nem warezolna mindenki orba szájba, akkor pct se hagynák cserbe a kiadok, de ugye nem ez áll fenn.

Konzolon meg tényleg kicsit primitivek a játékok többsége.Bár nekem a LOTR:ROK kurvára bejött PCn is pedig ugye multiplatform (kár hogy rövid)

Valaki irta itt hogy nem jelennek meg uj rpgk, na kérem az online rpgk korát kezdjük élni és persze ez is a money miatt van,de akkor is valamilyen szinten egy uj aranykor lesz
  • Vucli
    Szerintem ezen az egészen az vitatkozik aki valamiért nem teljesen elégedett a saját masinkájával.
    Mert ha valaki elégedett akkor ki nem szarja le hogy mit mondanak mások.Lehet hogy kicsit magatoknak is bizonyitani akartok hogy már pedig a pc vagy konzolos a jobb?

Vagy pedig akinek nagyon,nagyon sok ideje van...
  • Rockk
    Oo.es azok akik fikazak a konsole grafikat...egy par Tekken screeenshot...Tekken , klik a kepre hogy nagyba lasatak..mit jelent a ps 2 2004 es grafika.
    Es hova jutot ell a verekedos jatekok szintje a konsole on!
    Csaba, nezd meg jol es sirjal.

A pC mar csak multimedia ra van, es kesz. AKinek gaming kell vasarojon egy konsolet.
  • Rockk
    PC-boltban a csúcs konfig előtt:
    - Van erre fasza verekedős játék?
    - Van. Pl. WWe Raw. Hmm MEG NEZHETTEM?> aaa..ok..
    - Huu..ezz FOS..valami nromalis? Mortal Kombat, Tekken, Dead or ALive? VAN?
    -Hmm..nincs..de van par Playstation 1 emulator amivel elege jol megy a tekken 3, de a mortal kombat, meg deadley aliance nincs meg a kazan , es legfejeb majd maga meg keresi az interneten, es le szedi az 1 gb rom jat, es ha szerencseje van , es kibaszot jo konfiguracios pc je, akkor talaln menni fog.. De sajnos Tekken 4, 5, Mortla kombat deception, deadley alliance, nincs, mert meg PS2 vagy Xbox emulator nem letezik, ami normalisan mukodik...de..DE MAJD LESZ>..5 ev mulva..de bisztos!
    - Egy fasza autós?
    - Van. Nfs sorozat (Tudom, most a konzolosok a
    a legujabb az underground! es lesz underground 2, ugyanugy fog ki nezni, ugyanazzal az engne-l, nem lesz tres benne...de..FASZA!! vueeeejjj
    -Hmm..es miutan meg untam aszt , kb max 2 honap?Valami ojasmi mint a Gran turisimo 4, vagy FOrza moto sport, vagy Porject gotham racing..most lattam egy havernal, es ojan kedvem jot jatszani..csomo fasza kocsi van, damage, tuning lehetoseg...valami?
    -Hmm...NEm..marmint, lesz valami uj nfs ami nem csak ijen semmi damage, japan autokkal lesz, de...bisztos lesz a jovo ev vagy ijesmi korul..De ha akar jatszani gran turisimo 4 et, 400 kocsi valasztasaval, vagy Forza moto sportot, vagy valami igazi simulacios jatekokat, mint ezek, jatsza a COLIN MCRAE t, vagy a richard burns rallytr , ami suzper!!!! Vueeej.. es lesz az xpand rally! az nem szimulacio, es pocsekul megya kocsi, itt a demo, de...elege szep..
    -hmm...emulatoral tudom jatszani pc n ezeket az uj csucs szuper autos jatekokat?
    -Hat..nem...de..majd lehetseges lesz, es lehet egyszer lesznek ijen jatekok pc n is ( Rohoges)
    -Hmm...es az a cCOlin mcrae rally, vagy a richard burns azok ojanok mint peldaul a Rally sport challenge 2, a ps 2n, marmint...vannak tovbb elensegek a pajan, vagy tob fajta jatekmodok, ha netan egy ido utan meg unnam a maganyos jatekot, ugyanazon a pajakon le menni aszaszzor?
    -Hmm..nincs...de majd lehet csinalni gfognak meg egy ojan fajta rallis jatekot amejkbe lehetseges lesz..
    - Par fasza adenture donkey kong style???
    - A megoldás egy Snes emulátor (Zsnes, 750 kb, letölthető a netről), és hozzá kb. 5millió rom van, köztük a donkey kong akárhány része, mind kb. 1-4 mega méretűek, tehát alig foglalnak pár megát a winyón. Ha szeretted a Snest, szereted a mászkálós progikat, akkor a megoldás: PC.
    -Hmm.de az Super Nintendo, marmint Snes, nem 10 eves mar? Nincs valami ojan fajta 3d s szep grafikaju adventure jatek mint a Gamecube-on az 2004 es donkey kong, vagy a Zelda, vagy ijen stilusu sok mas gyonjoru jatek? Crash bandicot? Croc? szep gyonjoru 3d grafikaval, mar ha ijen hardweres pct veszek, ojan jatekokat szeretnek amik ki hasznajak eszt ?
    -Hmm..hat nincs egy sem..de.. Lehet ..egyszer lesz...
    -Hmm...most hujeul erzem magam.. tehat oszesen az en penzemer csak par fps -t kapok, amik nem is anyira lekotoek, mint a doom ,vagy far cry, es egy par regi 10 eves rpg t mint a fallout, vagy netalan egy par jo strategiat mint a warcraft?
    -IGEN!! nem LENYUGOZO?? :D
    -De...kibaszotul...menye` ma az I a fa@#ra! Te..(BANG) .
    -Hmm..hat de..ez a pc..ez mindenre jo..csak lehet nem gameingre..:<
    -HAT, nekem jol esne egy kis kikapcsolodas 2xer egy heten, mikor nem dolgozok 8 ora hoszat a munkahejemen, A pc elot, adobe photshopozva, vagy quark ozva, vagy szoveget irva, vagy netezva, vagy egy filmet nezve!
    -Hmm...hat akkor ne fektesen be a Pc be anyi penzt, a munkahejen lehet jatszani regi jatekokat regi gepel is, nem kell vegyen 2004 es gepet azert..
    -Hmmm..aszt hiszem megyek veszek egy ps 2 ot..es eg marad 100 000 forintom is..:> az othoini 3 eves gepem meg viszi az 5 eves jatekajimat..es azok nekem meg fellelnek, mert ugysem jellennek meg jo jatekok mar 95 ota..
    _jo napot draga uram..
    -Szevasz, te f

A Pc lefedi szinte az összes konzolt is egy emulátorral.

- Ez a PC JÓ.
    :-)))

Szinte huje vagy csaba...
  • galocza
    nekem úgy tűnik, a mainstream stílusok porondja 1re inkább a konzolok - viszont sokunknak pont nem ezek a kedvenc játékaik. én kaland, lopakodó fps, rpg párti vagyok (néha 1-1 rts), és nagyon nem érdekelnek a szimulációk, verekedős és platformjátékok. akiknek ezek jönnek be, nem lep meg hogy konzol mellett döntenek.
    az viszont igencsak dühítő, amikor a multiplatformos fejlesztés miatt lehülyítenek egy játékot (pl dx:iw), én ugyanis nagyon nem hiszem el, hogy pont a vezérlésen és optimalizáción kell (és lehet) annyit spórolni: pályát, modelleket 1x kell tervezni, hangokat/ai-t 1x kell kreálni, történetet/szövegeket 1x kell megírni stb viszont aratni több platformon lehet - szerintem ez elég spórolás (xbox esetén még több). ez a 'kis' pluszmunka férjen már bele. kiváncsi vagyok a dx:iw konzolos és pcs eladásaira, és hogy hány pcs vevőt veszítettek a stílusváltással (konzolosítással) és a gyenge pcs optimalizációval.

amúgy písz, a két tábornak mások az elvárásaik, mért ne különböznének eszközeikben?
  • REAL_CIÁN
    Az xbox365.hu fórumában valaki írta, hogy szar a GT3, mert nem lehet benne tuningolni, ő sem volt sokkal jobban lemaradva, mint Ödön. :)))
  • REAL_CIÁN
    "vki írta, hogy a konzolosok nem fognak szarakodni a felfüggesztés beállításával, nem is tudnának, mert nincs olyan játék amiben ezt megtehetnék."

Legalább annyit megtehetnél, hogy a saját tapasztalatodból beszélsz, mert ha "valakiket" idézel, annak csúnya beégés lehet a vége.
  • Dzson
    Jah, uncsi, de az nem amire írtam, mi? Bár PC-s vagy, tehát neked van igazad. :)
  • bld
    Ilyet ebbe a topicba hiába írsz:) ettől függetlenül teljesen egyet értek

Dzson #158 -már bocs de sztem ez óvodás szint és felettéb unalmas
  • Dzson
    GT3: autókhoz a következő kategóriákban vásárolhatóak alkatrészek:

SUSPENSION AND BRAKES: Sports Suspension, Semi Racing Suspension, Full Customize Suspension, Racing Brakes, Brake Balance Controller.

ENGINE: Sports Muffler and Air Cleaner, Semi Racing Muffler and Air Cleaner, Racing Muffler and Air Cleaner, NA Tune Stage 1, NA Tune Stage 2, NA Tune Stage 3, Port Polish, Engine Balance Tune, Soup up, Tuned ROM.

TRANSMISSION: Sports Clutch, Twin Plate Clutch, Triple Plate Clutch, Sports Flywheel, Semi Racing Flywheel, Racing Flywheel, Carbon Propeller Shaft, Close Transmission, Superclose Transmission, Full Customize Transmission, 1 Way LSD, 1.5 Way LSD, 2 Way LSD, Full Customize LSD.

TURBO: Turbo Stage 1, Turbo Stage 2, Turbo Stage 3, Turbo Stage 4, Sports Intercooler, Racing Intercooler.

TYRES: Control Tyres, Sports Tyres, Racing Tyres, Dirt Tyres. If you choose Racing Tyres, you will then be asked to choose a type. Top to bottom: Super Hard, Hard, Medium Hard, Medium, Medium Soft, Soft, Super Soft.

MISC: Weight Reduction 1, Weight Reduction 2, Weight Reduction 3, AYC Controller, Variable Center Def.

Az autóban a következő dolgok állítgathatóak, pontos szimulációs leképzéssel:

SUSPENSION: Spring Rate, Height, Damping, Damper Bound, Damper Rebound, Camber, Tow, Stabilizer.
    BRAKE: Brake Balance
    GEARS: Initial Torque, LSD Acceleration, LSD Deceleration, Gear Ratio.
    OTHER: Downforce, AYC Controller, Active Stability Management, TCS Control, Variable Center Def control.

A kocsikat a program 30frame-n ként vizsgálja minden szempontból az úton.
  • Dzson
    bödön ödön, én meg azt hallottam, meg azt írta valaki, hogy a föld lapos és a végén leesik az ember a nagy semmibe, ha nem vigyáz. persze PC-s volt, igy biztos igaza volt és nem kell utána járni.
  • Bricktop
    Igen, totál baromság egymást fikázni, összesen arról van szó, hogyha levest akarsz enni, kanalat fogsz, ha meg húst, akkor villát. Nem kell azért fikázni a másikat, mert mást szeret enni.
  • sz4bolcs
    ami szuuuper mikor a seggedbe lonek egy raketat erzed ahogyvibral a mancsodba :D - Ha a seggembe lőnek rakétát nehogy már a mancsomba vibráljon...

Ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokkal, féligazságokkal van tele az egész topic. Az egoizmus határtalan. Egyre kevesebben képesek tovább látni az orruknál.

Ennyit akartam hozzáfűzni a topichoz, úgy érzem több szó fölösleges.