242
-
Nem #242 http://www.robin-online.ws/ <<<<<<<<<<<aki munkát szeretne, elég jövedelmezően az olvassa el és gondolkodjon el rajta!
Köszi -
#241 Amíg a Sonynak van egy rakás felesleges zsetonja, és elkezd majd mindenféle cégekkel szerződéseket kötni, mint a RockStarral, akkor leszünk szarban. -
#240 jaaa offtopic -
#239 Konzol? talán azon társulat elképzelése lehet, aki "ááá én nekem nem kell számítógép, internet, windóz, vírusok... bonyorult"... lemaradnak. Nem baj. Idő után úgy is gépet vesznek :)
Meg hát valljuk be Őszintén én sem ilyen géppel kezdtem a pályafutást :D de soha nem vennék konzolt. -
#238 Irányadó a BF2 :)
-
Lesusius #237 Úgy tűnik, kivágtak pár hozzászólást, köztük az enyémet is, nem baj, jól tették.
Sityi ==> Jajám, és töltöttem is onnan, mint ÁLLAT, csak az a baj, hogy nem jön be az az Industri, megáll a konzolnál amikor töltené be a menüt. Van 1 kurzor, oszt csá! Még szerencse, hogy az EXIT parancs élt benne. Ha lehet dobjatok má meg 1 pár olyan linkel, ahonnan mindenféle hülyeséget (nos ez relatív)le lehet szedni a gamekhoz. Ja ha lehet, dobd má meg a mailcímedet Sityi, te yooo fejnek tűnsz.
Remélem lesz időm nyomulni ezekkel a plussz cuccokkal, mert közbe még szakdogát is kell írnóóóóóóóm! -
Sityi #236 Nem szeretem ismételni magam... #211 -
Sityi #232 Lesusius -> Az sztem az industri, amiről te beszélsz. A GamesReloaded-on hibás a link, ez a jó. Jó letöltögetést! Amúgy megnézted a GamesReloadedot? -
Lesusius #230 Pöpec, pöpec! Csak nem ez az, amire konrétan gondoltam. Ez 1 olyan kieg, hogy olyan Doom3 grafikára emeli a gamet. Én is csak lestem a képeket, amit láttam róla, csak én HÜLYE nem írtam le a címét ! Olyan fény-árnyék effektek vannak benne és elvileg kell alá 1 mai bika gép is. Ha arról tudtpok valamit, -
SG #229 Amire én emlékszem az a GLquake amit az ID adott ki nem sokkal a quake megjelenése után, amikor már tisztán látszott, hogy a 3d kártyáké a jövő. Azt ki is próbáltam, igaz csak később, egy s3savage4 kártyán amin opengl alatt tökéletesen futott. Na az ég és föld volt a korábbi szoftveres megoldáshoz képest. Bár lehet hogy azóta már fabrikáltak hozzá új cuccot, amin még szebben néz ki. De ha mégis az kell neked amiről én vartyogok, akkor a glquake kulcsszóval megtalálod bármelyik keresőben, vagy esetleg itt
http://www.planetquake.com/features/techtips/techtips000311_a.shtml -
Sityi #228 Lesusius -> ::GamesReloaded:: Amúgy mindenkinek ajánlom. Ja, és ez sincs konzolon: freeware játék... -
Lesusius #227 Affene, hogy ezek nem nekem jutottak eszembe, pedig az államat kerestem, amikor láttam, hogy az UT2004-hez több mint 400 megás mod is van. Ráadásul a legjobban azt bírom, hogy még megse jelent a Half Life 2, de már készülnek is hozzá a mod-ok. Amúgy köszi Sity, most már biztos megjegyzem. :-) Az anyázástól azért még messze voltam. Amúgy én speciel a Half Life mod-okat kedvelem a legjobban (NEM A KÁNTÖRT!!! na azt gyűlölöm, nemtom miért), érdekes módon még most is jelennek meg single player modok is, pedig az a játék már nem 1 ai darab. Ez más: nem tudja valaki, hogy honnan lehet leszedni azt a módodsított Quake 1-et, aminek űberbrutálra van húzva a grafója? Mert marha kíváncsi vok rá, képeken jól nézett ki. -
Sityi #226 SG -> Kvázi ugyanez a helyzet a Neverwinter Nights-cal is. Tonnaszám lehet az új, jobbnál jobb kalandokat letölteni a játékhoz. -
SG #225 Nem tudom említette e már valaki a mod-okat, addon-okat, extra küldetéseket stb. amik egy pc-s játékot NAGYON hosszú ideig játszhatóvá tesznek a gyári verzió végigtolása után is. Legjobb példa erre az Operation Flashpoint, amihez annyi addont és plussz küldetést csináltak és csinálnak a játékosok(profik és amatörök egyaránt)a mai napig, hogy az összes többi játék együttvéve elbújhat mellette ebből a szempontból. Még mielőtt azt mondaná valaki hogy ez azért mégsem az igazi, elmondom hogy van köztük nagyon sok, ami jobb lett az eredetinél. És aki figyelemmel követi a modderek munkásságát, láthatja hogy szinte minden játéktipustra készült már efféle nyalánkság. Tehát ha valaki beruház egy sikervárományos progira, az biztos lehet benne hogy nem fogja a sarokba dobni "na ez is megvót" felkiálltással, mert nagyon sokáig kiaknázhatja a benne lévő lehetőségeket. Ez mindenképpen a pc mellett szól. -
Sityi #224 Lesusius -> Nem kötekedésképp, inkább érdkességként mondom, hogy az Xboxban egy erősen módosított Win2000 kernelre épülő oprendszer van.
UNREG -> Igenis függ a játékélmény a platformtól. Egyik szembetűnő különbség: nem mindegy, hogy ugyanazon játékot gamepaddel, egér/bill.-kombóval, joystick-kal vagy kormánnyal játszod. Másik: mutass nekem konzolon csak egyetlen realisztikus polgári (vagy tőlem akár harci is lehet) repülésszimulátort mondjuk, vagy akár tengeralattjárószimulátort! Ugye, hogy azt a játékélményt nem tudod konzolon előhozni? DE! Konzolon jobban mennek az akciódús játékok (nem csak a verekedős-piffpuff, hanem én úgy látom, majd' mindegyik game fel van pörgetve). A PC nagy előnye a rugalmasság, a játékok moddingolhatósága és POZITÍV ÉRTELEMBEN a patchelhetőség. A konzol viszont időtállóbb befektetés, nem kell telepíteni, és más a játékválaszték. Csak azt nem tudom, miért kell ezért anyázni egymást - és ez szól mindenkinek! -
Lesusius #223 Milyen jó kis regényeket írok, nem? :-) -
Lesusius #222 1általán nem hiszem azt, hogy mindent tudok, bár marha jó lenne, csak az nem lenne olyan 1xű. Amúgy kipróbáltam kismillió konzolt (még olyat Gameboy-t is, amit akkor itt Magyarországon nem kaptál), amúgy nekem is volt Gameboy-om, ami csak abban volt jó, hogy hordozható. De ezek a mostani konzolok valahogy megpróbálnak minél hamarabb minél több lóvét összehoznia kiadónak. Figyeld meg (teszem azt) a Vice City-it (de mondhatnék mást is)! Jó kiadták Ps2-re, mindenki húúúúú de milyen faszaaaaaaaaa! Aztán kijött Pc-re és csak a grafika terén is óriási fejlódésen ment át. De így van ez pl: a GTA3-mal, az Enclave-el, vagy a Splinter Cell-el. A másik NAGYON fontos momentum, hogy nem tudsz szegény Xbox-ra vagy akármelyik konzolra Pc-emulátort tenni. Még 1 dolog, hogy láttam néhány képet (jó tudom, hogy nem nagy érv), de nagyon úgy tűnt, hogy azok a konzolok 1 hanyag módon összedobott Pc. Az Xbox-ba is memória, processzor, vinyó és Windows Xp (asszem) Table Edition. Játékélményt tekintve meg szerintem biztos túlszárnyalja a Pc a konzolokat, csak 1eseknél az húúú, de Hawaii, hogy benyomom a gépet és már játszhatok is! Szerintem a Pc-fanok olyan 80%-a (de lehet hogy sokat mondtam) konzolon kezdi és én is 1 ilyen vagyok. Jaaaaaaaj neeeeeeem, bocsánat, Commodore 64-esen kezdtem, háhháááá, annak volt még nagy feeling-je, a kazis meg a lemezes (jaaaaj, de új volt még akkor) játékokkal nyomultunk a haverokkal. Szal 1általán nem vagyok elfogult, de addig, míg nem áltál le 1 jó LAN-partyt kenni (mert az az osztott képernyő a nyomába sem ér), addig te csak ne ugass le!
Peace! -
#221 "szerintem még vagy 10-20 évig számítógépen írják és nem azokon a szutykokon"
Ez így van, senki sem vitatta, hogy a pc munkára való. Itt most a játékok vannak terítéken, kevered a hamut a humusszal. -
#220 "A másik dolog, meg, hogy sose fox konzolon olyan játékélményt kapni, mint Pc-n"
Ez egy oltári nagy baromság! A játékélmény nem attól függ, hogy pc-n vagy konzolon játszol.
Azért vicces, hogy kipróbáltál egy-két játékot konzolon és azt képzeled magadról, hogy mindent tudsz. Nos, semmit sem tudsz. -
Sityi #219 Dzson -> Lesusius valami olyasmit szeretett volna mondani (ha jól értettem), hogy a konzolos játékfejlesztés PC-n folyik. Elégg fura lenne, ha nem így lenne, nem? -
Lesusius #218 Thanks! Yeah! -
Lesusius #214 Nem a nickemmel akartam terelni Johnykám. Nem szoktam meg, hogy FF-ből Pc-re csak 3 rész jött ki, 1 megvolt közülük, ami nekem nemhogy elég, de sok is volt. A Starcraft meg azért csak nagyobb név, mint a Resident Evil, habár ezt kipróbáltam konzolon és szabályosan KIRÖHÖGTEM! A másik dolog, meg, hogy sose fox konzolon olyan játékélményt kapni, mint Pc-n. És 1 NAGYON fontos tényt mindenki elfelejt, mégpedig azt, hogy a Pc megvan konzol nélkül is, ami forditva (hát mit tesz Isten) ez nem mondható el, mert bármily fúrcsa is, de a játékokat anno is, most is és szerintem még vagy 10-20 évig számítógépen írják és nem azokon a szutykokon. Vajon miért? Amúgy végigkérdeztem sok havert errőla témáról (konzoltulajdonosokat is) és a válasz 1öntetűen az volt, hogy:"ez nem kérdés, még jóó, hogy a Pc". Mert a konzolosoknak Pc-jük is van. -
#213 Lesisuius látom nincs túl sok érved, hogy a nicked félreírásával próbálod terelni a témát.
Ha nem tudod pontosan hány "piffpuff" és "ugribugri" game jön konzolra, tényleg megalapozott a véleményed (LOL). Látszik hogy gőzöd nincs a FF sorozatról, hanem mexoktad, hogy ha PC-n három rész kijön egy játékból, azok olyan szinten rókabőrök, hogy maximum más a bejelentkező menü. Cossackban tényleg jó az újfajta bányászat, elég reálisak azok a soha ki nem merülő bányák. Bár egy magadfajta PC-s ezen nem akad fenn. A starcraft eladásai eléggé elmaradnak mondjuk egy GT3, MGS, SH sorozat, Resident Evilek mellett, nem is szólva a "rókabőr" FF-król. :))
Az a bajotok még mindig, hogy fogalmatok sincs a konzolos játékokról, és csak kiröhögtetitek magatokat. Mint te is, Lisesuis. -
Lesusius #212 Legalább 1 értelmes van köztünk. :> -
Sityi #211 Dzson -> Akkor másképp fogalmazok: Alapvetően eltér egymástól a két platform (PC és konzol) játékpiaca, mert teljesen eltérőek az igények. Egy átlag konzolbajnok egy-másfél óránál többet nem nagyon játszik, ezért oda olyan játékmenet kell, ami azt jelenti, hogy minél hamarabb fel kell pörgetni a játékost. Egy átlag PC-s játékos hajlandó akár két-három órát is elszöszölni csupán azzal, hogy az adott program irányítását, játékmenetét megtanulja. Természetesen kivételek mindkét oldalon vannak, ugyanígy a két piac között átfedés is van, de én csupán ezzel azt akartam mondani, hogy nem érdemes egyik platformot sem az egekig magasztalni, míg a másikat a sárba gyalázni. Autós hasonlattal élve: egy WRC-vel kimehetsz ugyan a Forma-1-es pályára (sok értelme nincs, ugyanis nem oda való), de egy F1-es kocsi azonnal meghal egy (pl. ausztrál) murvás szakaszon. -
Lesusius #210 Reteeeeeek!
Ehheeeeeee! "Húúúúúúúúúú, de be**optam" mondanák 1esek, köszi a szánalmat, de bocs nem élek vele, inkább tanúlj meg olvasni és csak aztán írkálj (,mert a nevem Lesusius). Hát nemtom, hogy pontosan hány piffpuff game jött ki konzolokra, de tuti, hogy több, mint PC-re, mint ahhogy a sok kis ugribugri is. A Final Fantasy-ról meg csak annyit, hogy, uhh már 12. rész? Bazzeg, hanyadik rókabőr ez mááár (ekkora erővel)?? A Cossacks meg 1 rohadt jóó játék az összes kiegészítőjével, mert 1 csomó jó dolog van benne, pl: az újfajta bányászat. A mech gamékról meg csak annyit, hogy mikor is adták ki a 4et? Húúúúúúú az már naggyon rééég volt, de szerintem az első mech game szintén Pc-s, ha nem, akkor lécci cáfolj meg Dzson! Ja azt hozzáteszem, hogy jöttek ki jó gamek Xbox-ra: Splinter Cell, HALO. CSAKHOGY ezeknek a PC-s verziója SOKKAL jobb lett, mint ahhogy a Vice City-nek is szebb grafikája van Pc-n. De mondjon nekem 1 konzol fan EGY olyan gamet, ami akkora siker lett, mint a Starcraft! Amivel 6 éve (mert az 98-as gamma) valahol minden 5. ember csak azzal játszik (lásd Korea)! -
#209 Sityi, konzolokon verekedős játékból van a LEGKEVESEBB. Tudom, példaként mondtad, de a PC-sek pont ezt nem tudják elképzelni, hogy konzolon mennyi az értelmes, nem összedobott, rendes történettel és karakter kidolgozással szereplő játék. Amit kaptatok, a Metal Gear Solid, vagy a Silent Hill, azok csak ezeknek a műfajoknak a csúcsa (mint a jéghegy, tudod). Pl. vannak olyan mech gamék, amik letiporják a PC-s Mechwarriorokat.
Több az RTS, igaz, de ebből 2 játszható és eredeti, a többi ezeknek a több - kevesebb sikerel módosított klónjaik. PS-PS2-n a Final Fantasy sorozat? A 12. résznél tart, és mindegyiknek egyedi a története, nem ugyanaz a harc és fejlődésrendszere, legalábbis ahoz képest, hogy ennyi részt ért már meg. Ez a cikk is olyasmit próbált mondani szerintem, hogy a PC célközönsége elment a hígabb játékok irányába, de hogy ez a játékosok vagy a gyártmánytó cégek hibája, azt nem tudom. Pl. imádtam a Age of Empires-t és a warcraft / starcraftot, de a cossack már tömény unalomba fulladt. Gyüjtögetek, fejlesztek, védekezek, támadok, de ha nem lenne a dobozon a játék neve, lehetne akár egy másik játék legújabb része is. (Heroes is rulz :))
Lesiuius, én nem szidlak, hanem szánlak. -
Sityi #208 Lesusius -> Nana! Kerékpárhoz is van tárcsafék, mégsem autó... Az Xbox is egy erősen módosított PC (mind hardware, mind OS szempontból), ezért nem fut helyből az "Xbox-Windows-os" játék PC-s WinXP alatt... -
Lesusius #207 Császtok!
Eleve leszögezeme, hogy "megrögzött Pc-s vagyok, habár anno én is nyomultam Super Nintendo-n.
DE, (És most szidhatnak a konzol fanok) OLYANNYIRA GYŰŰLÖLÖM a konzolokat, hogy az szinte leírhatatlan, mert:
1: könnyen kezelhető, naja talán a sok piffpuff game, de -és ezt óóóóóóóóóó de kipróbálnám- ha össze lehetnek kötni hálóba 1 Pc-t meg 1 Ps2-t, akkor megnéznék 1 Quake 3 partit, magy MOHAA-t. (Most jöhetnek egyesek azzal, hogy az első Mohaa az ps2-es, de az első JÓÓÓÓ MOHAA, az Pc-s.
2:Az ár. Háááát igennem olcsó 1 jobb VGA kari a számítógépbe naja, de az biztos, hogy szebb képet ad, már csak azért is, mert nem tudsz az zikszbokszon felbontást állítani. Ja ás ha mindent megveszel valemelyik konzolhoz, ugyanannyiból kijön 1 középkategóriás gép. Ha tönkremegy benne valami, mert ez is benne van a pakliban, épp most néztem 1 Electro World-ös újságot (ha mást nem azért, mert én terjesztettem) és speciel 1 ikszbokszos dzsoj amiben semmi eksztra sincs, az került 10E Ft-ba.
3: Játékélmény. Nos az emberekeben él 1 alapvető kíváncsiság, hogy "na próbáljuk ki". És ez más. Húúúúúúúúú, de jóóóóó, meg csak bekapcsolom és már játszok is. Hát én kipróbáltam színte az összes konzolt, ilyen olyan játékkal (még a Quake 3-at is -úúúúúúúúú, de az mi ritka szar volt-:), de háááááááát 1ik se ragdott meg (PERSZE BIZTOS BENNEM VOLT A HIBA)
X+1: Na ezt a végére hagytam, hogy hol a 2 között a határ. Ps-ekhez egér, meg billentyűzet, XBox-okba vinyó, meg proci, meg vindóóóóóóóz, na szal e 2 fogalom lassan már 1 lesz, remélem, hogy a Pc éli túl. PC FOREVER!!!!!!!!!! :))) -
Doma #206 bocs a másorik 3. az 4. -
Doma #205 Sziasztok!
Érdekes volt végigolvasni ezt a 200 hozzászólást! Sok okosság volt benne!
Pl.:
1. hogy a pcs játékok elhanyagolása miatt a hardware gyártók becsődölnek...
Akkor majd Xbox-on, meg PS2-n fogják a konzolos gammáka megcsinálni??? (Láma vagyok... :)
2. Nincsen jó PCs játék...
Kinek mi jön be!!, ezen teljesen felesleges vitázni.
Engem személy szerint most csak fps/taktikai fps köt le.
Ez nyilván azért van mert anno, Comodoros időszakban nem voltak gyakoriak (nem azt mondom hogy egyáltalán nem volt)a 3Ds játékok és amikor PCn megláttam a Wolfeinsteint, Doomot, Q-t stb akkor az nagyon teccet! (<<Ez teljesen szubjektív vélemény)
3. Nagyon helyesen mondtátok páran hogy a konzolon inkább a "könnyebben irányítható" játékok vannak! (Nem tudom nem jáccottam konzolon talán csak eccer. ezért véleményt sem alkotnék) De ahogy itt a nagy "eszmecseréből" leszűrődött, inkább a játéktermi játékgépeket fogják felváltani a konzolok!
Ebből valamilyen szinten tényleg az következik hogy szétválnak a játékokstílusok fejlesztési irányai!
Sztem arra még kell egy kicsit várni hogy MMOxxx- gammák megjelenjenek konzolon :|
(És nem is kell verekedős gamma PCre, ki akar minden héten új billentyűzetet vásárolni... Mortal kombat combok ledarálása után :))
3. Veszek egy xboxot (nem azért lettem informatikus :) és utána veszem hozzá a sok jó gammát hogy a haverommal jáccak aki ott ül mellettem, nah persze! Inkább marad a PC és jáccok úgy a haverommal hogy ő 300 kmre van tőlem és még akár beszélgetek is vele, vagy megy az ingamechat...
Kinek mi jön be!!!
Az tuti hogy mostanság tényleg kicsit hiányérzete lehet a PChez szokott játékosgenerációnak!
Szerintem aki 286oson Wolfeinsteinezett, vagy Colonizált, vagy Test Driveozott, vagy mittomén mivel jáccot az nem fog bánatában elrohanni és venni egy konzolt, merthogy ott mennyi jó/szép/okos/stb játék van....
De mégeccer a lényeg: Kinek milyen játékstílus jön be!!! aszerint fog választani a JÖVŐBEN PC vagy Konzol
-
Sityi #204 Dzson -> Pont ezt próbálom előadni: más a két gép célközönsége, és ez a programok felhozatalán is látszik. PC-re pl. kevesebb a verekedős játék, míg konzolon az RTS, vagy még inkább a TBS. Persze kivételek mindig vannak, de ezekkel kötözködni baromság. -
Csaba #203 Szerintem meg igenis nagyon jó az NFS első része. Ott volt 8 kocsi + a bónuszkocsi, és mindegyik máshogy viselkedett. Pl. A Ferrari szinte atomstabil volt, alig csúszkált (ill. csúszkált, de könnyű volt megtartani az úton), a Dodge Viper meg a Porsche csúszott rendesen, könnyű volt velük kifarolni, ha nem ügyeltél eléggé...
Ha szerinted a Porsche szimulátor, akkor az 1 is az.
Maradjunk annyiban, az összes NFS közül az összes inkább arcade jellegű, kivéve az egyet meg a Porsche-t.
Mellesleg a Porsche-ben nyugodtan be lehetett venni a legtöbb kanyart 200-al is egy kis trükkel: jött az éles kanyar, te nekimentél a korlátnak. Ugye átlagember máris elkormányozza a kocsit a korláttól. De viszont ilyenkor össze-vissza csúszott a kocsi, meg néha fel is borult. Na, arra kellett kormányozni, amerre a korlát volt. Ekkor csúsztál volna kifelé a pályáról ezerrel, de a korlát szépen megtartott, tovább száguldhattál 200-zal, és mire kiértél a kanyarból, a csúszás is véget ért. Ennyit a szimulációs részről. Az egyben ilyenre nem volt lehetőséged. Ott kanyar előtt le kellett fékezni a megfelelő sebességre, mert különben úgy kimentél szántani, mint a pinty.
Szóval, ha nem is tökéletes szimulátor, de azért az arcade-tól igencsak távol van... -
#202 Játszottam NFS eggyel, igen borzalmas volt. :) Még senkitől sem hallottam, hogy azt szimulátornak tartotta volna...
És játszottam elég sok autós játékkal, de a Gran Turismo sorozat mindegyiket leveri élethűség, fizika szempontjából.
NFS egyetlen részét tartom szimulációnak: NFS Porsche Unleashed-et. Ott kevés kocsi volt, és korrektül megcsinálták a szimulációt, mivel volt rá proc idő. -
bödön ödön #201 igen, mint sim, az volt az első aminek az irányítása tényleg hasonlított kicsit egy szimulátorra.
játszottál te azzal? ha igen mi volt a gondod vele? mert, hogy a 2 és folytatásainak semmi köze nem volt a simhez az biztos, de az 1, az azért annak idején igencsak jó volt ilyen téren is. -
REAL_CIÁN #200 "aztán nfs első része"
Az NFS első része mint sim? Ezt szerintem másutt ne nagyon hangoztasd... :)))
Egyszer, ha módod lesz rá, próbáld ki a GT3-at vagy 4-et. -
bödön ödön #199 realisztikus viselkedés.
lehessen "érezni", hogy a kocsinak van súlya. ez volt a legfőbb különbség az nfs első és a többi része között, az elsőben érezted, hogy a kocsinak van súlya, tehetetlenségi erőket érezted, ha csúszott, vagy borult, a többi részben meg csak egy súlytalan vmivel száguldoztál fékezés, lassítás nélkül. aki már játszott igazi szimmel, az megtudja különböztetni a jót, a nem annyira jótól, pláne a szartól :)
nem tudok neked szakszerű definíciót adni, mert nem szakértő vagyok, csak egy játékos, aki már majdnem 10 éve próbálja megtalálni a jó autós szimulátorokat.
az első ilyen az f1gp első része volt, majd a 2., aztán nfs első része. aztán egy kis szünet után a live for speed, a nascar racing 2003 ill. a gpl. (nem megjelenési sorrend, hanem, hogy mikor találkoztam velük) szerencsére kb egy éve már kormánnyal is tudok nyomulni. -
#198 Human, mit olvassak? Valamit félre értettem? Bocsi, csak rohamtempóban netezek a munkahelyről...
Sityi, RTS-re PC-t használok természetesen, bár PS1-en is volt Warcraft2, PS2-n pedig van AOE - Age of kings (egér / bill. támogatással). Csak sajnos a TV felbontása miatt olyan, mintha 640*480-ban futba PC-n (ez sem a konzol hibája, hanem a TV-é, de a HDTV ha végre elterjed akkor ez is mexünik - persze ez nem holnap fog megtörténni). Egyszerűen konzolon komfortosabb játszani, TV előtt felpolcolt lábakkal, pontosan centerbe lőtt 5,1-es hangrendszerrel, 71cm-s képernyőn. És sok olyan játék van, ami konzol exkluzív (PS2 pl. nekem az van). Sajnos PC-re egyszerűen nincs annyi jó cím, ami miatt pénzt ölnék a gépembe. Egy jobb grafika persze néha hiányzik nekem is, de ameddig egy jó videokártya árából lehet venni egy komplett konzolt, addig ez sem éri meg.
bödön ödön: szerinted mi egy szimulátor definíciója? -
HUmanEmber41st #197 mégegyszer elnézést kérnék a konzolosoktól,mert ugye kinek a pap, kinek a papné...
-
bödön ödön #196 abban igazad van, hogy nem ismerem a gt sorozatot, de szívesen kipróbálnám, nem is fikáztam a konzolt.
nem a tuningoláson volt itt a lényeg, hanem azon, hogy mennyire van szimuláció szaga a játéknak. PCre sincs sok jó szimulátor, egy kezemen megtudom számolni őket. viszont ezen a téren előrébb van a pc, vagy a lehetőségek miatt, vagy azért, mert a célközönség pc-n van, ha szimulátorban gondolkodik az ember.
viszont, ha a gran turismo sorozatra azt mondják azok is akik játszanak vele és vágják is a témát, hogy elég jó, de azért nem szimulátor, akkor mégiscsak igazam lesz és kiderül, hogy nincs konzolra igazi autós szim.
lehet, hogy sokan nem is játszottak még igazi szimulátorral, azoknak ajánlom, hogy próbálják ki vmelyiket a 3 közül, amit még vhol 15x-ben írtam, hogy képben legyenek.:)