32
-
#32 Én se. De azért ez nem Tesco konfig, ha elörregyártott konfigot kéne vennem, akkor Alienware-t vennék. Meg persze ha pénzem lenne rá. De az Alienwarre mindig is high-end gamer konfigokat csinált, és ezért tisztelem a céget :D -
rozsaktere #31 Na az egér már megvan belőle -
k0zi #30 Sorry én úgy gondoltam hogy egy sima FX-53-as config ami simán nem 4200 meg 4500 dollár :) -
quentit #29 Hogy kicsit ontopic is legyek :)
Nagyon baró a cucc! A dual procit még rengeteg alkalmazás nem használja ki, így igaz, hogy nem sok a 4 Ghz a 3,6-hoz képes, de még így is nagyon tetszik, az Alianware szerintem most messze a legigényesebb cucc! Kopp... kopp.... (lekopogom, vagy mi :) -
quentit #28 Nem kell irígykedni, bárkinek lehet bármennyi pénze több törvényes úton is (MLM, Tőzsde, vállalkozás, stb.) Csak akarni kell. Egy csomó businesshez még kezdő tőke sem kell.
Ja, nem vagyok MLM ügynök, csak gondoltam hátha valaki az én biztatásom miatt lesz gazdag :)))) -
quentit #27 Megnézem, hogy mikor játszol te 1600x1200-ban 100 FPS-el 4x-es antialiasing, meg 8x aniso mellett... Egy modern LCD meg ugye csak fix felbontást tud, legalább is elég ronda a kép, ha lejjebb kapcsolják 1600-ból... -
hopp #26 lehet, hogy én vagyok korlátolt, de minek 100 fps-sel játszani, mikor úgyse fogja fel az agyad? -
#25 Egy új játékkal lehet olyan minőségben játszani hogy ilyen gép kelljen hozzá.. HDTVfelbontás, extra Antalias, full vidsetupos Doom3, óriási fps.. (Szerintem olyan nincs számgépnél h ez már sok) -
duke #24 A hivatalos 3.6 GHz -hez kepest ez a 4 Ghz nem nagy szam.Ha mar ilyen 1 millios luxus geprol van szo,4.5 Ghz lenne a minimum,de inkabb 5.Arra mar edemes volna odafigyelni. -
Mice #23 imádom amikor elolvassák a cikket is...
"és a 4500 dollárba kerülő Aurora ALX erőforrása egy Athlon 64 FX-53," -
k0zi #22 FX-53 nem lett volna jobb? :) -
Gabest #21 Aki ilyet vesz az jövőre már jobbat akar, nyilván tőle :D -
Pato #20 Azt megnézem hogy te 1 év múlva hol veszed meg ezt a konfigot az 1/10-ért:) Még 2 év múlva sem. -
Egg #19 Haveromnak akad a cs-source béta bármilyen felbontásban.A gépe 1,7 amd és gf 4 ti 4200 másnak is akad ilyen konfig mellett?
A választ előre is köszi! -
#18 Hát a szélcsatornák meg a zaj:
Raknak bele egy hidrogénhűtést, lehűti a procit 0fokra, oszt még hangja sincs.
Vagy ha nemm, akkor is biztos vmi nagyon fasza gáz/víz hűtés van benne -
dez #17 Az Alienware-nek vannak olyan gépei is (valószínűleg ez is ilyen), amikbe 2 grafkártya tehető (SLI-vel, tehát egyelőre csak nV játszik - így megvan a magyarázat, miért nem szerepel a cikkben a dolog :) ), annak már kell a 4GHz. De abban egyetértek, hogy max. néhány hónapig lesz ez ilyen drága kuriózum. -
#16 Baromira felesleges ilyen erőművet venni. Otthoni használatnál, nincs is olyan játék ami ezt kihasználná. Másrészt nagyon drága és hát néhány hónap és jóval olcsóbban is meg lehet majd kapni. De akinek sok fölös pénze van... -
#15 azaz ;] -
#14 Ha már nincs mire költeni a pénzt, mert már elég autót tört össze a gazdag papi kisfia... -
#13 Hát jónapot kívánok!
Szerintem elég ciki 1 milkóért pct venni, csak azért hogy tesztprogikat futtassak rajta, merhogy még a játékok sem követelnek ekkora batár dögöt. 1 évmúlva ez a konfig meg ráadásul 1/10-ért megvehető lesz.
Szerintem. -
Laci #12 Akkor a longhorn-hoz ebben már csak a HDD-t meg a videokártyát kell kicserélni majd?:)))) -
Herkulles #11 Baró cucc. -
#10 Persze az irigység beszél belőlem, de aki pro gamer az pro gamer egy 2.4-es cerkán is :P -
#9 nem -
rolika #8 ez azért már túlzás, nem? -
#7 Ha megveszed ingyen beépítenek a lakásodba 1 db 8 méter hosszú szélcsatornát. -
#6 Hátööö... nem szeressem a gyárilag összeállított konfigokat. -
#5 ésö, izé... Milyen hangos ez kéremszépen? -
#4 a kakaóbiztos magyar pc is 1 guriga :P -
#3 Tehát 1.000.000 a leggyorsabb asztali gép. :/ -
#2 Izgalmas lehet!
Mindenesetre nem kezdek el rá gyűjteni, az tuti... -
CUCLI #1 azta a kurva..