13
-
eke #13 A Nokia szép???? Mit nézel ember?? -
Sony90210 #12 Akkor ki fejtem böveben. Elöször nézük a Nokiat azt azért szeretem és azért tartom a legjobbnak mert a legtöbb modeljük szép persze nem az öszes, legegyszerüben is lehet kezelni és nagyon megbizhatok legalábis saját tapasztalatokbol ki indulva. Ami egyedül nem tetszik az néha az áruk.
Sonyericsson
Jó megbizhatoság. A menüjük se a legegyszerübb de azért meglehet szokni. De viszont nagyon szép telefonokat csinálnak.
Motorola
Jó a megbizhatoság.A kezelhetöség elégé bonyolult nagyon megkel tanulni. Viszont ökis szép telefonkat csinálnak.
Samsung
Jó a megbizhatoság. Viszon a menü rendszer elég bonyolult.Az egyetlen ami pozitivum hogy általába szép telefonokat csinálnak.
Remélem ez igy elég. Ja a helyesirási hibákért elnézést. Ez egy vélemény. -
#11 Magyarázd már el, mi az az "igazi" telefon.
A Nokia, a Sony és a Motorola is éppúgy "divat" telefonokat gyárt. Előfordul náluk használhatóbb típus de a nagy többség ugyanolyan tucatáru. -
#10 mostmár mindenki csak "divat" telókat gyárt .. igából mind ugyan azt tudja és az tör előre amelyik gyártó le tud szerződni 1 szolgáltatóval .. mint pl. a sony-ericsson a westellel .. meg most motorola - tmobil ... pannon mindig is nokia-s volt .. voda meg sagem sharp panasonic .. -
Sony90210 #9 A helyesírási hibáért elnézést. -
Sony90210 #8 Ja és ez tény. -
Sony90210 #7 Samsungok csak divat telefonok. Az igazi telefonkat a Nokia,Sonyericsson,Motorola gyártja.
Ezek közül is a Nokia vezeti a primet. -
kovpeter #6 Én is nagy Samsung telefon rajongó vagyok! -
Pakosz #5 Amig el nem lopjak, biztos :F! -
Scooter21 #4 Nekem , nagyon bejönnek a Samsung telcsik!! Már kettő volt ,mos tegy X450-s van és imádom!:) Ha egyszer lesz egy Samsung telcsid utána csak azt fogsz venni!:) -
#3 hát ez még úgy ahogy elmegy .. de mi lett a világgal ? divat ez a kinyitod és kegyetlenronda menü/háttér ... mégbénább nyomógombok .. és egyáltalán , mért kell kinyitni ?! ! meg most telefon , vagy orvgyilkos eszköz , hogy kell rá ilyen gyilok antenna ? -
Cyrus1984 #2 ebbe is minden szar kütyü benne van. felesleges. Amugy nem rosszak a samsung telcsik de én inkább Sony ericson párti vagyok. -
#1 mennyire jók a Samsung telefonok?