265
Ide rakd be
-
Chaos Mad #25 jah sry, nem olvastam figyelmesen az irásodat. nahát nálam kiirja (ha effektet akarok rakni) szabálytalan müveletet hajtott végre :( -
#24 Nálam nem ír ki semmit csak 1xűen bezárja a progit.Nem szól semmit.Pedig jó lenne, ha működne. -
Chaos Mad #23 amugy melyik video nem elérhetö? -
Chaos Mad #22 jah, a rallyn fujt a szél, azért lett szar a felvétel, a többi videot biztos letörölték, az oldalt nem én csinálom hanem egy barátom, mer nekem csak modemem van, majd szolok neki hogy nézzen utána. a movie maker 2 nálam ugyanezt irja ki, érdekes modon a többi barátomnál jol müködik, láttam. :( -
#21 Nah.Megnéztem az oldalt.Vicces.A Rally videók jók csak ha már barkács team vagytok varkácsolhatnátok a kamerának 1 állványt.Van pár videó ami nem elérhető, azt jó lenne ha megcsinálnád, mert akkor azokat is megnézem.
Kérdés:Leszedtem a win movie maker 2-őt és bármilyen effectet vagy átmenetet próbálok rárakni képre ill. videóra bezárja a programot.Ez mitől lehet? -
#20 -m +b(ármilyen) -
#19 szinte mármilyen videoszerkesztóőben vannak már ilyen effektező cuccok -
Chaos Mad #18 itt vannak videoim/videoink:
http://oskubt.srv.hu -
#17 ide talált :) -
#16 Crazy-Boys Fórum -
#15 Figyi, felvett avi fileokat mien progival lehet ki egelni, mondjuk rá efektelni plussz diolgokat? -
blackgamer #14 http://www.doom9.hu
és van egy TV tuner (milyet???) ---> DivX topic is -
#13 nekem mind1 -
#12 tv, mozi kategória eszedbe sem jutott ?:c -
OPM #11 :D -
#10 Na azt próbálja meg ha nekem jön a crazy boysával -
cyrus #9 majd Dboy idetalál....
-
OPM #8 én már készítettem kb 6 rövidfilmet
ha lesz időm feltöltöm valahová 1-2 jobbat -
#7 direkt azért raktam az írásom mellé a smile-t, hogy ne vedd komolyan -
#6 jó helye van ennek itt -
#5 ne vedd komolyan, csak vicceltem :) -
#4 akko megkérem hogy raklák át, sry -
#3 de -
#2 még a "Operációs rendszerek, felhasználói programok"-on gondolkodtam de végül ennél döntöttem, remélem nem baj -
#1 Hi!
Ezt a topicot azért nyitottam hogy ha csináltál már sajátkészitésű videót vagy már vágtál össze, raktál be alá zenét stb... akko azt itt megmutathatod. (remélem jó helyre nyitottam a topicot)