1560
Szoci motor
-
#40 simson km órát vennék..irányár 2,000HUF
(sz-sz-bereg / hajdú bihar megye előnyben) -
#39 A haverom is foglalkozik Simsonnal, még kicsit hibádzik az oldala, de nagyon érdekli... Ha érdekel benneteket: http://simsonmotor.uw.hu -
#38 nah addig is: galériám a simsonról
1 napig tartott míg szétszedtem:DD jó koszos/rozsdás volt mindene..azóta a teleszkópokat lecsiszoltam, és a dekniről levakartam a festéket és kentem rá alapozót. az már csak a festésre vár (csinálok majd képet róla míg beszerzem a festéket csak nincs itthon a digifényképező)
vettem km órát, és indexet + zselés aksit is:) -
#37 adjatok linket olyan alkatrészeladó, stb oldalakra ahol kormányokat, kipufogókat ,kilóméterórákat, stb-t tudnék nézni (és akár rendelni) -
#36 küldj...thenksz -
#35 Nekem küldhetsz! -
Telcsi #34 Sziasztok Simsonosok!
Tudtátok, hogy a Szatuna Kft-nél kaphatók Simson idomok, sárvédők és oldalboxok!
Ha érdekel benneteket, írjatok nekem és küldök képeket árlistával!
[email protected] -
#33 Én nekem most lehet, hogy "Svarblim" lesz teljesen felujított motorral. -
#32 énis pár hónapja nézegetem a simsonokat , egy Simson s51-Endurot, vagy egy s51b-t akarok venni:) de ráérek még keresni, úgyis csak télen lesz időm szerelgetni:(
de akkor nagyon:D -
#31 FELHÍVÁS!!!! ÉRDIEK!! KÉRLEK JÁRJATOK NAGYRA NYITOTT SZEMEKKEL, FŐLEG PARKVÁROSBA!!!!! AZ ÉJJEL ELLOPTÁK A MOTOROM!! HA ÍRTOK, ADOK TÖBB INFÓT!!
-
#30 Én is ilyet akartam, de "normális" Simsonon lett. De az is jó :-) Majd mutatok képet. -
#29 De van :)
Itt egy kép a gépemről, igaz nem sok minden látszik mivel télen csináltam a szar időben :D
Majd le akarom festeni, mert már nagyon lekoppintottam a gyári festést :)
Utánna meg jöhet valami jó optikai tunning. :D -
#28 Miért ilyen kihallt ez a topik?! Egy Simson tulaj sincs itt? -
faszbarom #27 faszom -
Vlala #26 ez.... ez egy... hát ez egy... Schwalbe! Ilyenen tanultam motorozni tíz éve! -
#25 Van valakinek Babetta motorblokkról, vagy a komplett motorról /újabb és régebbi is/ robbantott ábrája???
Ezért nem fogok topikot nyitni...
thx -
Roll #24 Itt egy új simson:
-
#23 loller Walaki :DDDDDDD -
#22 60éves, kivénhedt, orosz szukámat(nemes penész széria felszereltség), tuning simsonra cserélném! -
#21 -
[Walaki]D`Lair #20 Nesze zsíros verd a brét:
-
#19 -
[Walaki]D`Lair #18 -
#17 -
#16 -
[Walaki]D`Lair #15 Esetleg Cult Society-s simsont? -
[Walaki]D`Lair #14 -
[Walaki]D`Lair #13 Nem igaz lokista hogy nem bírod beütni a google-ba hogy simson...
-
[Walaki]D`Lair #12 -
[Walaki]D`Lair #11 -
[Walaki]D`Lair #10 ki lettem szedve... -
#9 Ki lettél moderálva...vagy netán sajátkezűség van a dologban? :) -
[Walaki]D`Lair #8 -
#7 ;ÐÐÐÐÐd
-
#6 -
#5 Óóó, ha nem lenne, mindenkinek hiányozna...
Garcia őrmester nélkül Zorro sem lenne... :)))))))))))) -
#3 Vélemények, tapasztalatok.... -
#2 Ha tudtok rakjatok már be átalakított Simsonokról képeket. -
#1 Hello!!!!