1560
Szoci motor
-
#80 na ezzel próbálkozom , bár optimális működésre nem számítok , mert nem szoktam vandálkodni:)
de jól néz ki és jól is szól:
-
#79 Nekem is 90-es van most és mi is most csinálgatjuk. :-) -
#78 én egy 1978-as Simsonnal kezdtem , de már abban is volt helye az aksinak , most egy 1990-es gyártásúm van , kicsit le van pusztulva , most tervezem a felújítását , külsőleg , mert a motor hibátlan , 70-et simán megy , most csináltam rá egy rezonátort.... -
Vlala #77 6 voltos a moci, ha valaki meg nem mókolta a villanyt, akkor az is annyi. Bár hallottam, hogy át szokás alakítani 12V-sra. -
#76 a légszűrőházba kell tenni az aksit ( a gyujtáskulcs felőli oldalba), és gyárilag volt hozzá "akkuleszorító gumi" azzal kell fel (le..)fogatni :)
azért az égőket/tekercseket mérjétek meg (hány amperóra, volt stb. ) -
#75 Oké, hajrá! :-) -
#74 Oké, hajrá! :-) -
Vlala #73 Majd megnézem, ha odajutok, nem az én motoromról van szó...
-
#72 Nem tudom, hogy ki van-e alakítva neki a hely, már nem emlékszem, de a 12V-os akksi simán belefér. -
Vlala #71 Köszi, ebben nem voltam biztos, hogy van-e az akksinak helye, vagy be kell mókolni valahová. -
#70 Ha úgy vesszük, aksinak megvan a helye, mert befér, akkor már csak kapcsoló kell rá, behuzalozni és elvileg megvagy vele. -
Vlala #69 Műszaki nulla kérdés következik:
Adott egy S50 N, ezen ugyebár se akksi, se index, se duda nincs. Viszont valahogy ezeket rá kellene pakolni. Megoldható, (ha igen, menniyből, mekkora szívás, stb.) vagy a legegyszerűbb, ha veszünk egy S50B-t? -
#68 lál, hümm. hátigen van mindenféle alkatrész rajta -
#67 hehe most olvasom simson gyik-ben:D :
Zselés akksit szeretnék. Jó az bele? A zselés akku ugyanolyan savas ólomakku, mint az eredeti, csak a savat felitatták benne. Emiatt természetesen jó. Egyedi beépítés esetén arra figyelj, hogy nem minden akku használható minden pozicióban, fuggőlegesen viszont mindegyik. -
Vlala #66
Ezt láttátok már? Simson 425 az alapja. :)
Oops, bocs, ha ez reklámnak minősül... -
#65 hát nekem most az a szitu hogy eladom az ezüstmetál szimót (főtengelyes...+ henger, dugó, csapszep kéne) , 100K-ért vihetik...:l
a másik (piros) levan festve sárgára, nyam majd meglátjátok, mint egy lamborgini, azzal a fekete üléssel :D:D mind1 szal a sárgához nekem megvan a kormányzár kulcsa :-D -
#64 Na skacok! Megint van Simom! Tavaly ilyenkor lopták el az elsőmet! De az újat már le is kötöttem még azzal a lakattal amit a régihez vettem! -
#63 sztem nem szükséges egyik sem...az én mocim 70-et megy, ha nagyon akarom 75-öt az nekem pont elég..bár néha jó lenne 5. sebesség..
azt tudom hogy a 3 sebességes szimókban "kihagyták" a negyedik helyét, pár ismerősöm betette a 4. gyorsítót az S51N +B-be..:D -
#62 Tudjátok , hogy a Németeknél va hozzájuk közel 20 lóerős szett és 5 sebességes váltó ?
-
#61 mind a 2ről kép :DD -
#60 mentem vele 30km-t (a szürke) borultam is egyet:D_AD:_D? semmi komolyabb baja nem lett, ócsó sisaknak se lett semmi baja -.-
most van benne 50km
megjegyzés : nem 3-asban kell homokúton menni lefele :D?DD -
#59 Nyomj! :-) -
#58 simsonom lett:D 1986, gyári enduro, piros...rokon adta 50K-ért 1400km van benne...gyári zsír, matricák, casco jel stbstb..képet nyomok! -
#57 mizujs veletek?:)
nekem nemsokára lesz a babettám ^^
-
#56 nah, itt a végleges simson...péntekre jön meg a km óra + karburátor..
aztán nyárig így is marad..akkor veszek rá ETZ (vagy MZ) hátsó telókat és 40-es kereket hátra:) hja meg keddre lesz enduro lábfékkar is, mert a mostani 51-es, és a kipufogótól alig tudok fékezni :(
+ kissebb kipufogótartót is szerzek..hogy jobban meg legyen emelve a kipu
-
#55 azóta lámparács került rá:D
+ dekli meg a kipu
majd nyomatok képt -
Raszkolnyikov #54 De vannak! Szerintem a Simson az nem szépnek lett csinálva, de én nagyon imádom, sőt amikor lemosom kifejezetten teccik az enyém is! Szerintem nem kell rá plexi. -
#53 Vagány! -
kész. a kipufogó kell rá + a gyujtást bekötni a gyujtáskapcsolóra...jah és benzin is kellene, de 1ébként beinditható -
#51 Ja... :-S -
#50 nincsenek simsonosok?:( mindenki szar japán robogókra váltott?:l -
#49 Mér ide írod? Hülye vagy ember? Már nem azért... Ez a Simson motorok topikja... -
bajcsy #48 nincs valakinek meg a sims 2-nek a telepítő kódja -
#47 nemtudtok valamilyen simson (esetleg motor)bontót sz.sz. bereg /hajdú bihar megyében?:) nah jó, még jöhet borsod is:) -
#46 szerintetek hogy néz ki szélvédő plexi egy simsonon?:d nekem bejövős, csak nem ilyen nagyban..lehet szerzek rá egyet, de a közönség véleménye is érdekelne ^^
uptade ku.va szar kepfeltoltes.hu..:l
tessék: http://www.kepfeltoltes.hu/060120/wow_simson_plexi2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
#45 gyááá geci elkeztem összerakni a vázat!!:p
majd nyomok 7végén képeket, alázás:DDd -
burninhell #44 simson 4ever
Simson Klub Magyarország powa -
coolman210 #43 www.666coolman.gortal.hu ugyan babetta de a simson is megtalálható a lapon -
#42 szar:p
akkormár inkább Schwalbe
[viccet félretéve egy olyat akartak ránksózni 120K-ért...az enyim fog annyit érni full uj alkatrészekkel..] -
Vlala #41 Sziasztok. SR-51 (Bunny) típusról vélemények? Érdemes-e venni, ár-padló-plafon, ami megéri, stb.