1560
Szoci motor
  • McFrost
    na ezzel próbálkozom , bár optimális működésre nem számítok , mert nem szoktam vandálkodni:)
    de jól néz ki és jól is szól:

• Duddits
    Nekem is 90-es van most és mi is most csinálgatjuk. :-)
  • McFrost
    én egy 1978-as Simsonnal kezdtem , de már abban is volt helye az aksinak , most egy 1990-es gyártásúm van , kicsit le van pusztulva , most tervezem a felújítását , külsőleg , mert a motor hibátlan , 70-et simán megy , most csináltam rá egy rezonátort....
  • Vlala #77
    6 voltos a moci, ha valaki meg nem mókolta a villanyt, akkor az is annyi. Bár hallottam, hogy át szokás alakítani 12V-sra.
  • tigeroo
    a légszűrőházba kell tenni az aksit ( a gyujtáskulcs felőli oldalba), és gyárilag volt hozzá "akkuleszorító gumi" azzal kell fel (le..)fogatni :)

azért az égőket/tekercseket mérjétek meg (hány amperóra, volt stb. )
  • Duddits
    Oké, hajrá! :-)
  • Duddits
    Oké, hajrá! :-)
  • Vlala #73
    Majd megnézem, ha odajutok, nem az én motoromról van szó...
  • Duddits
    Nem tudom, hogy ki van-e alakítva neki a hely, már nem emlékszem, de a 12V-os akksi simán belefér.
  • Vlala #71
    Köszi, ebben nem voltam biztos, hogy van-e az akksinak helye, vagy be kell mókolni valahová.
  • Duddits
    Ha úgy vesszük, aksinak megvan a helye, mert befér, akkor már csak kapcsoló kell rá, behuzalozni és elvileg megvagy vele.
  • Vlala #69
    Műszaki nulla kérdés következik:
    Adott egy S50 N, ezen ugyebár se akksi, se index, se duda nincs. Viszont valahogy ezeket rá kellene pakolni. Megoldható, (ha igen, menniyből, mekkora szívás, stb.) vagy a legegyszerűbb, ha veszünk egy S50B-t?
  • tigeroo
    lál, hümm. hátigen van mindenféle alkatrész rajta
  • tigeroo
    hehe most olvasom simson gyik-ben:D :

Zselés akksit szeretnék. Jó az bele? A zselés akku ugyanolyan savas ólomakku, mint az eredeti, csak a savat felitatták benne. Emiatt természetesen jó. Egyedi beépítés esetén arra figyelj, hogy nem minden akku használható minden pozicióban, fuggőlegesen viszont mindegyik.
  • Vlala #66

Ezt láttátok már? Simson 425 az alapja. :)

Oops, bocs, ha ez reklámnak minősül...
  • tigeroo
    hát nekem most az a szitu hogy eladom az ezüstmetál szimót (főtengelyes...+ henger, dugó, csapszep kéne) , 100K-ért vihetik...:l

a másik (piros) levan festve sárgára, nyam majd meglátjátok, mint egy lamborgini, azzal a fekete üléssel :D:D mind1 szal a sárgához nekem megvan a kormányzár kulcsa :-D
  • Duddits
    Na skacok! Megint van Simom! Tavaly ilyenkor lopták el az elsőmet! De az újat már le is kötöttem még azzal a lakattal amit a régihez vettem!
  • tigeroo
    sztem nem szükséges egyik sem...az én mocim 70-et megy, ha nagyon akarom 75-öt az nekem pont elég..bár néha jó lenne 5. sebesség..

azt tudom hogy a 3 sebességes szimókban "kihagyták" a negyedik helyét, pár ismerősöm betette a 4. gyorsítót az S51N +B-be..:D
  • Attix70
    Tudjátok , hogy a Németeknél va hozzájuk közel 20 lóerős szett és 5 sebességes váltó ?
  • tigeroo
    mind a 2ről kép :DD
  • tigeroo
    mentem vele 30km-t (a szürke) borultam is egyet:D_AD:_D? semmi komolyabb baja nem lett, ócsó sisaknak se lett semmi baja -.-

most van benne 50km

megjegyzés : nem 3-asban kell homokúton menni lefele :D?DD
  • Duddits
    Nyomj! :-)
  • tigeroo
    simsonom lett:D 1986, gyári enduro, piros...rokon adta 50K-ért 1400km van benne...gyári zsír, matricák, casco jel stbstb..képet nyomok!
  • tigeroo
    mizujs veletek?:)

nekem nemsokára lesz a babettám ^^
  • tigeroo
    nah, itt a végleges simson...péntekre jön meg a km óra + karburátor..

aztán nyárig így is marad..akkor veszek rá ETZ (vagy MZ) hátsó telókat és 40-es kereket hátra:) hja meg keddre lesz enduro lábfékkar is, mert a mostani 51-es, és a kipufogótól alig tudok fékezni :(
    + kissebb kipufogótartót is szerzek..hogy jobban meg legyen emelve a kipu

• tigeroo
    azóta lámparács került rá:D

+ dekli meg a kipu

majd nyomatok képt
  • Raszkolnyikov
    De vannak! Szerintem a Simson az nem szépnek lett csinálva, de én nagyon imádom, sőt amikor lemosom kifejezetten teccik az enyém is! Szerintem nem kell rá plexi.
  • Duddits
    Vagány!
  • tigeroo

kész. a kipufogó kell rá + a gyujtást bekötni a gyujtáskapcsolóra...jah és benzin is kellene, de 1ébként beinditható
  • Duddits
    Ja... :-S
  • tigeroo
    nincsenek simsonosok?:( mindenki szar japán robogókra váltott?:l
  • Duddits
    Mér ide írod? Hülye vagy ember? Már nem azért... Ez a Simson motorok topikja...
  • bajcsy
    nincs valakinek meg a sims 2-nek a telepítő kódja
  • tigeroo
    nemtudtok valamilyen simson (esetleg motor)bontót sz.sz. bereg /hajdú bihar megyében?:) nah jó, még jöhet borsod is:)
  • tigeroo
    szerintetek hogy néz ki szélvédő plexi egy simsonon?:d nekem bejövős, csak nem ilyen nagyban..lehet szerzek rá egyet, de a közönség véleménye is érdekelne ^^

uptade ku.va szar kepfeltoltes.hu..:l

tessék: http://www.kepfeltoltes.hu/060120/wow_simson_plexi2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  • tigeroo
    gyááá geci elkeztem összerakni a vázat!!:p

majd nyomok 7végén képeket, alázás:DDd
  • burninhell
    simson 4ever
    Simson Klub Magyarország powa
  • coolman210
    www.666coolman.gortal.hu ugyan babetta de a simson is megtalálható a lapon
  • tigeroo
    szar:p

akkormár inkább Schwalbe

[viccet félretéve egy olyat akartak ránksózni 120K-ért...az enyim fog annyit érni full uj alkatrészekkel..]
  • Vlala #41
    Sziasztok. SR-51 (Bunny) típusról vélemények? Érdemes-e venni, ár-padló-plafon, ami megéri, stb.