1560
Szoci motor
-
#240 kinek milyen gépe van? nekem ugye B51 kicsit "átalakítva" 80-asra, babettás gyújtásos, házirezós kipufogósXD megy mint a veszedelemXD csak ugye eszik részben a rezó részben meg nemtudom... gondolom a rezónak nem illene 2-3 litert rátenni:S -
#239 ugye ezt a kérdést azért tettem fel mert van egy MZ hátsó magasított teló, de ahoz csak az első telón kell toldani vagy MZ re cserélni:) kipróbáltam hogy néz ki a magasítottal... elég érdekesen sikerült belerakniXD rá kellett támasztani egy téglára hogy elég alacsonyan legyen a kerékXD a középső sztenderre simán rá se lehetett támasztaniXD hátsóra is csak neccesenXD -
#238 MZ telóra mi is gondoltumk csak egy a gond, jóval nagyobb az átmérője és nem fér be az eredeti tartóba, viszont a nyakat meg nem szabad cserélni mert azon van az alvázszám... arra gondoltam hogy egy átalakított MZ telótartóval meg lehetne oldani... van egy jawa telótartó(kormánynak az a része) és annak a tengelyét rászerkeszteni az mz telótartóra... csak nemtudom hogy az átmérő ugyanakkora-e mint a szimóé. első ránézésre jó de nem vagyok benne biztos... -
Vlala #237 MZ telót bele. Tárcsafékkel, az a tuti. :) -
#236 Hy!
van egy B51-es szimóm és az lenne a kérdésem hogy az első telón egy kicsit toldani szeretnék, hogy tudnám megoldani hogy... ööö... ne gyengüljön meg a cuccos(hosszabb teló kissebb teherbírás). vagy hogy az endúró változat mennyivel hosszabb(ha hosszabb). Thx. -
kraz250b #235 MEGVAN A MEREVITŐ IS -
Vlala #234 Szép, igényes példány, látszik, hogy karbantartod. Jól indul, szép alapjárata van, és szépen pörög fel.
Ahhoz, hogy enduro legyen, hiányzik a vázmerevítés.
-
kraz250b #233 http://sportmotor.hu/motoros_videok/simson/simson-enduro-41159 ez az én simsonom eredeti simson -
jeneci #232 xD -
#231 Jaj
AZ én kérdésemre -
Bmx01 #230 Az én kérdésemre Nem válaszol senki?
-
dark night #229 kb én is egy éve keverem így semmi baja tán még jobban megy mint elötte!!
De engem az érdekelne miért füstől fehéren valami kopás mert hnap leveszem a karbit meg megnézem a dugattyún hengerfejet... nem tom hátha valami tömődés!!:D:P -
#228 én 40essel tolom...régen 33-volt a keverés de akkor nagyon hamar beköpte a gyertyát!
amugy jo hogy 1:50 van ráírva a tanksapkára, de azóta már ólommentes benzint lehet csak kapni, azis kente picit...szóval szerintem 50nél mindenképp kicsit több olaj kell -
#227 Jelentem én 1 éve így keverem és semmi baj nincs vele nem füstöl indul rendesen. -
#226 1:50-es keverék? normális vagy?
mióta kevered így? -
dark night #225 hello egy simson s51n-em van és ma elkezdett FEHÉREN FÜSTÖLNI!! ahogy tankoltam bele vagyis keverni szoktam 5-liter benzinhez 1 dl sthil motorolajat elindultam semmi baja nem volt olyan 3-kilomérerig utána egy kicsit húztam neki a gázt és füstölt mint állat fehéren!! miért lehet ez??? aki tudja írjon please kösz!!
!!! -
#224 Tuning 1.
Tuning s105-waku -
#223 Simson 130ccm -
#222 HELLO
volt a Metro Újságba Dreemer (ostorköszörű)vagy mi
Nah 125 Wattos .hosszabítoval.álványnal.fejekkel.
5000 Ft Megéri?????????? -
Vlala #221 Igen, végülis a kereket is hozzá lehet hegeszteni a vázhoz, hogy ne kotyogjon :) -
lancertigris #220 Az is egy megoldás -
Vlala #219 Szerintem a hegesztős berúgót ne erőltesd egy "igényes" motoron.
-
jeneci #218 mennyi emigy kb 1 alap simson megtudnátok mondani? -
lancertigris #217 HI!!!!
Szabolcs megyébe OLCSÓN eladó egy Simson: 4 sebesságes, 70 ccm hengerrel, új hengerfejjel (2 hónapos), dugó, gyűrű, csapszeg, tűgörgő (4-5 hónapja cserélve), főtengelyfogaskerék és olaj csere (3 hónapja) ajándék 6 dl olaj a blokkba, sportlégszűrővel és fojtás nélküli kipufogóval a brutális hanghoz 17-es kisfogaskerékkel és 12''-os kiskerékkel a brutális gyorsuláshoz, végsebeség növelhető nagyobb kerekekkel de jelenleg olyan 60-70 km/h.
Vannak kisebb hibái:
-Berúgó kar nincs de oda lehet heggeszteni ha valaki igényes akkor berugó tengely + berúgókar csere.
-Világítás hátul szórakozik, elől elfodható de nem az igazi( Egy kis türelemmel javíthatóak)
MAI NAPIG HASZNÁLATBAN PÖCC-RÖFF INDUL!!!!
Ha valakit érdekel szóljon és megbeszéljük az árat! -
#216 Az utolsó képet rosszul linkeltem,bocs de itt a rendes!:
-
#215 Hogy egy kicsit a topicot fel dobjam,henger tuning közbe csináltunk pár képet!Hogy miért altunk neki motort tuningólni?Erre egyszerű válasz van unatkoztunk:)Meg úgy is darabokba volt a simson blokk a tőcsavarok megszakadása végett ezért szét szedni se kellett!Tehát ezért neki álltunk!
Satuba be fogatás:
Karburátor fele beömlő:
Beömlő:
Ki maratva:
Be ömlő csiszolása:
Ki pufogó "kimenet" meg nagyobbítva,"polírozva:),akadály mentesítve":
És kész a henger,már csak egy új dugó,ugyan is a csapszeg végig sértette a palást belsejét!
remélem el nyerte tetszéseteket az átalakításról csinált képek!Ja és bocs a sok képért! -
Vlala #214 Vagy a Simson.hu-ra. Aki ilyen kisgépet keres, általában ott nézi meg először. (bocs, nem buta reklámozó vagyok, csak segíteni szeretnék.) -
#213 bocs,rosszul linkeltem,vegyél Aprilia SR-t a régebbit,olcsón kapsz tuningoltat is olyan 150E körül... -
atihtml #212 ez első link nemjo a másodikon fentvasn! de nem jelentkezik senki :S amugy robogo csere is érdekel! mert nekem csak azért kell h a faluba eljárkáljak vele! és ily yamaha jog vagy honda dio nagyon keveset eszik és az jól jönne szal ezt azér akarom eladni hogy tudjak venni egy robogót! :D -
#211 inkább ide tedd fel, vagy ide -
atihtml #210 Eladó simson!
A motorja +a külseje most lett felújitva (főtengely dugó gyürük is de már bejárattam)a festék pár hejen le van kopva!
az ára 60 ezer ft! érdeklödni: E-mailon: [email protected] vagy msn en: [email protected] A motor Kónyban van!
képet küldök kérésre!
-
blackbull #209 Na viszont most lenne egy kis gondom.....na az lenne hogy a motor nem beköpi a gyertyát hanem elrontja ez azt jelenti, nem lesz szikra másik motornál se...2-3 naponta kell gyertyákat vennem....lécci segítsen valaki ha tud...bár én ezt nem értem... -
blackbull #208 Sziasztok.
Vagy sokat kap a motor..vagy rossz a levegő benzinn arány...ha régi fajta karbid van akkor állíts a levegő csavaron..ha új akkor pedig az alapjárat állító csavar vagy a benzinszint nézés maradt. -
#207 Ugye hungaro nekem is fennál ez a probléma:D -
#206 Típus betegség?Amúgy az enyém is S51N-es 85-ös,és eddig lekopogóm semmi bajom nem volt vele,csak hogy hamar ki ürül a tank=) -
Sawyer2 #205 Az enyém is S51N-es. -
#204 Nekem is hasonló fulladásos problémám van,de nem csak elinduláskor hanem mondjuk fékezek kuplungal leváltok 2>1-be és kell kb 5 mp hogy ujra felpörögjön de van amikor még több és le kell huznom a gumit hogy kicsit több levegőt kapjon mi lehet a baj S51N-em van '83-as. -
Sawyer2 #203 Ja hát ha megszívja nagyon magát akkor télleg nem megy. De nem szoktam sokat szivatózni, egyet vagy kettőt. Meg a benzin csapot se hagytam nyitva egyszer se. Ez ellen mit lehetne tenni? -
#202 Túl sok benzint kap szerintem -
Sawyer2 #201 Üdv!
Tud valaki tippet adni miért fullad le mindig mikor el akarok indulni? Már megnézem a benzinellátást is, úgy tűnik nincs eldugulva. A gyertyát még nem néztem, de azzal nem lehet baj mert alapjáraton tökéletes. De amint 1-esbe rakom, és húznám a gázt leáll.