62
A Szikla
  • CSOCSO
    szivenszuros reszt is kivagtak.. hat eszmeletlen szanalmas amit tettek vele...
  • Solid Snake GH
    jaja, láttam már belőle jópár videót, és a lassítások, bullett time effektek, grafika miatt is überfasza.
  • Solid Snake GH
    jaja!
    A TV verzió pont a sok vágástól volt borzalmas. Mert így a gyönyörű zene folyamatosságát is megtörték vele.
  • CSOCSO
    hat... hallasz afelol hogy egy haverodnak van.. akkor kerd kolcson azonnal!!! ja a jatekot meg vetesd meg vele mert.... az MGS 1 alapbol uberzsir jatek.. hatmeg feldolgozva!!!
  • CSOCSO
    igy van.. az egy nagyon jo hang szerintem is...
    legjobb resz a filmbol?? sok jo res zvan.. kezdve a legelejetol ahol megy a lassu zene es halljuk a katonakat meg harris kimegy a sirhoz:) arghh ubercool!
    ja... megvan... LEGESLEGJOBB resz a furdoszobas szerintem... tiszta MGS es.. minden hang elhalkul..csak a zene.. es RATATATATATAATA:)
  • Solid Snake GH
    Nem, sajna nincsen Gamecube-oom. :(
  • Solid Snake GH
    Hát igen, azt a részt én is elég erőltetettnek vettem.
    A film legjobb része szerintem az, amikor Goodspeed a napfelkelte tüzében kirohan a szabad levegőre a zöld jelzőrakétákkal a kezében. Amikor a pilóta véletlenül kioldja a rakétát, és felrobban a sziget hátsó része, na az a film legjobb pillanata képileg és zeneileg is.

Nekem sincs bajom a magyar szinkronnal, sőt Ed Harris magyar hangja egy fokkal jobb is az eredetinél.
  • CSOCSO
    ahaaaaa jo tudni:)
    gondolom csapattad mint a ket jatekot.. MGS twin snakes-t probaltad??? kicsit mas a zene.. amit sajnalok.. de szerencsere jo iranyba fordultak el.. van benne jopar fasza zene..sajna neten nem talaltam meg OST-t :(
  • Solid Snake GH
    Ezért mondtam, hogy sok számot együtt komponáltak meg, de H.G-Williams tiszteletből Zimmer nevét íratta ki a OST bizonyos számaiba.
  • CSOCSO
    en elvagyok a magyar szinkronnal... bejon hammel tabornok, connery, es godspeed magyarhangja is:) sot a tobbieke is:)
    egyetlen dolog zavart a filmben.. a hammeres uldozesnel ahogy rangatjak a kamerat... nem rossz... csak tul eroltettek a dolgot..
  • CSOCSO
    nah megnyuodtam.. akkor megis csak van koze az mgs1 hez...
    viszont...a masodik resz zenejerol en is lattam valami harry gregson dolgot... de sok hans zimmer nevet lattam az OST-k melle irva... erdekes no mindegy...
  • Solid Snake GH
    Így igaz, bár Hans Zimmer csak segédként tevékenykedett az MGS1 zenéjének komponálásában, mert az MGS1 nagy részét egy japcsi csávó kreálta. VISZONT! Az MGS2 zenéjét Harry-Gregson Williams csinálta, aki viszont tanítvány és rajongója Hans Zimmernek! Bár a munka nagy részét Williams magára vállalta, de sok MGS2 zenét EGYÜTT komponáltak meg, és ezért olyan kísérteties a hasonlóság a Szikla és az MGS zenéje között!

Nekem is a zene az ütős, az angol szinkron pedig mesteri!
    Ezt a vágatlan verziót kéne leadni a TV-ben!!!
  • CSOCSO
    hat.. en is ugy vagyok vele hogy uberjo film es nekem is nagyon bejon!!mondhatni egyik kedvenc...
    de lattam mar embereket akik lehuztak a filmet.. pislogtam is nagyokat hogy nah ezekkel meg mi a lokuki van...
    no mindegy...
    maga a sztori szerintem zsir... mindenki faszan szineszkedik... es ami a legcsodalatosabb a filmben az a ZENE!!!
    Hans Zimmer munkaja.. es a csako nagyon tud ( gladiator,rettenthetetlen,armageddon, pearl harbor stb...)
    amugy a zene kisertetiesen hasonlit a metal gear solid jatek zenejere..
    regen olvastam az MGS es hans zimmer nevet egy lapon.. ugy tudtam hogy az elso zenejet csinalta.. de most ugy lattam hogy nem.. mert a masodikat csinalta o...
    no mindegy..
    amugy szerintem a szikla akar az MGS jatek megfilmesitese is lehetne...
    connery helyere kell kepzelni az oreg snake-t es kesz is a film:)
  • Solid Snake GH
    Én a DVDFutártól rendeltem meg anno.
  • Alien!
    ha az RTL esetleg adna olyan filmet ami még érdekelne is,akkor általában berakom dvd-n és azon nézem meg...szarrá gyalázzák a filmeket...Maga a film óriási,most vadászom az eredetit,az Auchan akciózta 2790-ért...Kötelező!!!
  • Braveheart
    Emlékszem én is milyen ideg voltam amikor a legjobb részeket kiváégták belőle... ennyi erővel egy horrorfilmet is le lehetne adni 12-es korhatárral, csak épp 15 perces lenne a film... RTLKlub
  • Solid Snake GH
    Akkor minél előbb pótold és kölcsönözd ki egy videó vagy DVD tékából! Megéri!
  • HoTDoG
    Nekemis az egyik kedvenc filmem. Nicolas Cage, meg Sean Connary hihetetlenül jól alakítottak.
    RTL Klub meg....
  • Hentes Bill #4
    én még nem láttam.... de mindneki azt mondja qrva jó film :)
  • Solid Snake GH
    Én is láttam a megvágott verzióját, és akkor utáltam meg az RTL Klubot. Ezért is vettem meg DVD-n.
  • Seth
    Én meg amióta láttam az RTL klubbon hogy mivé alacsonyították....pff
  • Solid Snake GH
    A Fórumkeresőben láttam, hogy még nincs ilyen téma.
    Nos kinek mi a vélemyénye erről a filmről?
    Amióta nekem megvan DVD-n és láttam angol hanggal, nem kétséges, hogy ez a kedvenc akciófilmem.