A Szikla
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah megnyuodtam.. akkor megis csak van koze az mgs1 hez...
viszont...a masodik resz zenejerol en is lattam valami harry gregson dolgot... de sok hans zimmer nevet lattam az OST-k melle irva... erdekes no mindegy...
viszont...a masodik resz zenejerol en is lattam valami harry gregson dolgot... de sok hans zimmer nevet lattam az OST-k melle irva... erdekes no mindegy...
Így igaz, bár Hans Zimmer csak segédként tevékenykedett az MGS1 zenéjének komponálásában, mert az MGS1 nagy részét egy japcsi csávó kreálta. VISZONT! Az MGS2 zenéjét Harry-Gregson Williams csinálta, aki viszont tanítvány és rajongója Hans Zimmernek! Bár a munka nagy részét Williams magára vállalta, de sok MGS2 zenét EGYÜTT komponáltak meg, és ezért olyan kísérteties a hasonlóság a Szikla és az MGS zenéje között!
Nekem is a zene az ütõs, az angol szinkron pedig mesteri!
Ezt a vágatlan verziót kéne leadni a TV-ben!!!
Nekem is a zene az ütõs, az angol szinkron pedig mesteri!
Ezt a vágatlan verziót kéne leadni a TV-ben!!!
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
hat.. en is ugy vagyok vele hogy uberjo film es nekem is nagyon bejon!!mondhatni egyik kedvenc...
de lattam mar embereket akik lehuztak a filmet.. pislogtam is nagyokat hogy nah ezekkel meg mi a lokuki van...
no mindegy...
maga a sztori szerintem zsir... mindenki faszan szineszkedik... es ami a legcsodalatosabb a filmben az a ZENE!!!
Hans Zimmer munkaja.. es a csako nagyon tud ( gladiator,rettenthetetlen,armageddon, pearl harbor stb...)
amugy a zene kisertetiesen hasonlit a metal gear solid jatek zenejere..
regen olvastam az MGS es hans zimmer nevet egy lapon.. ugy tudtam hogy az elso zenejet csinalta.. de most ugy lattam hogy nem.. mert a masodikat csinalta o...
no mindegy..
amugy szerintem a szikla akar az MGS jatek megfilmesitese is lehetne...
connery helyere kell kepzelni az oreg snake-t es kesz is a film😊
de lattam mar embereket akik lehuztak a filmet.. pislogtam is nagyokat hogy nah ezekkel meg mi a lokuki van...
no mindegy...
maga a sztori szerintem zsir... mindenki faszan szineszkedik... es ami a legcsodalatosabb a filmben az a ZENE!!!
Hans Zimmer munkaja.. es a csako nagyon tud ( gladiator,rettenthetetlen,armageddon, pearl harbor stb...)
amugy a zene kisertetiesen hasonlit a metal gear solid jatek zenejere..
regen olvastam az MGS es hans zimmer nevet egy lapon.. ugy tudtam hogy az elso zenejet csinalta.. de most ugy lattam hogy nem.. mert a masodikat csinalta o...
no mindegy..
amugy szerintem a szikla akar az MGS jatek megfilmesitese is lehetne...
connery helyere kell kepzelni az oreg snake-t es kesz is a film😊
Én a DVDFutártól rendeltem meg anno.
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
ha az RTL esetleg adna olyan filmet ami még érdekelne is,akkor általában berakom dvd-n és azon nézem meg...szarrá gyalázzák a filmeket...Maga a film óriási,most vadászom az eredetit,az Auchan akciózta 2790-ért...Kötelezõ!!!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Emlékszem én is milyen ideg voltam amikor a legjobb részeket kiváégták belõle... ennyi erõvel egy horrorfilmet is le lehetne adni 12-es korhatárral, csak épp 15 perces lenne a film...
RTLKlub
RTLKlubWar. War never changes.
Akkor minél elõbb pótold és kölcsönözd ki egy videó vagy DVD tékából! Megéri!
Nekemis az egyik kedvenc filmem. Nicolas Cage, meg Sean Connary hihetetlenül jól alakítottak.
RTL Klub meg....
RTL Klub meg....
Én is láttam a megvágott verzióját, és akkor utáltam meg az RTL Klubot. Ezért is vettem meg DVD-n.
← ElőzőOldal 2 / 2