62
A Szikla
-
#62 de istenem... faxér vágják ki a részeket? rakjanak inkább +18karikát de ne vagdossák már a filmeket... meg az állandó átszinkronizálás... az agyamra megy.
Buzi RTL... szerintem -
#61 Hali all! én is atom kedvelem a filmet, a Korszakalkotó nevű futurisztikus szinpadi játékon is szól ez a zene 1 atom jó tánccal együtt azt valahányszor megnézem mindig a fördőszobás jelenet jut eszembe.. a film zenéje eszméletlen jó, übernagy Hans zimmer fan vagyok !! (the last samurai, prince of Egypt, the rock, vasember music producer, gladiátor, karib 2-3 !!) amugy ilyen jó filmzenét talán még az utolsó mohikánban hallottam.. az is nagyon über music! -
#60 Hát én nagyon szeretem ezt a filmet, de most amit az RTL művelt...hááát nagyon felhúztam magam! Olyan részeket kivágtak, amik nem is annyira jelentéktelenek! Nameg amikor a zene is félbeszakad, szinte fáj már az a vágás! :) -
#59 az a legnagyobb poén, hogy kb mikor másodjára adta az rtl, akkor néztem meg először, majd észrevettem hogy amiket előzetesbe mutogattak , illetve az ilyen "nagy őszi filmparádé vagy minek hivjam" videóba is amiket mutattak, azokatvágták ki:D -
#58 viszont most láttam elöször hogy a tv műsorban fel van tüntetve hogy vágott verzió! -
midnite #57 Ezért nem érdemes TV-ben filmet nézni a képírókon kívül.
Szar szinkron, rengeteg poén kivágva, 20 percenként 10 perc reklám... -
#56 Akárcsak most -
#55 Nagyon nagy ez a film.
De amikor legutóbb az RTL-en adták, kivágták a felét -
#54 semmitsem fognak mer semmi olyan nincs benne, viszont én anno megvettem dvdn és este házimozin néztem meg 1edül volt hatása:D nagyon jó filM! -
Prof William #53 Ma este lessz a jelek. Még nem láttam, de kíváncsi vagyok vágnak e ki. Mivel ez nem véres-hentelős, hanem borzongatós, talán van remény. -
#52 adnák 16-os karikával, és kevesebbet kéne kivágni, nem? -
#51 de az ortt a sárga karika mi máshoz? -
winnie #50 az ortt-nek semmi köze a kivágásokhoz. -
#49 basszus kurvasokat kivágtak rohatt ortt fölkéne robbantani őket -
blackgamer #48 ja-ja kivágtak részt -
#47 Én újságmellékletként vettem meg az Equilibriumot és ezen is van magyar szinkron. -
#46 Borzasztó ,hogy meg lett vágva, néha teljesen értelmetlen lett tőle a film. Pl a végén Frye halála (mikor Goodspeed beteszi a szájába a VX-et, és beveri neki, teljesen ki lett vágva, így értelmetlen, hogy mitől van úgy összeverve Goodspeed. -
#45 Tényleg? Honnan szerezted be? Merthogy én annak idején a Netpiac.hu-ról rendeltem meg, a bolti forgalomba került DVD-n meg úgy tudom, hogy nincsen magyar szinkron. Legalábbis az enyámen tutira nincs (hacsak nem rejtett :)). -
Prof William #44 -a katonai bázis támadásánál jópár katona kinyírása
-a VX gáz kihordásánál a bezárt katona esete
-a katonák bevonulásánál az Alcatraz-ba, amikor Mason röhög, Goodspeed kérdezi, hogy "Maga ezt élvezi?", és akkor Mason: "Hát mit mondjak, élvezetesebb egy napnál a sitten. Amikor filozófiát tanulok, és buzik taperolnak a zuhanyzóban."
-a speciális osztag kivégzésénél a véresebb részek
-a hullaházi lövöldözésnél a véresebb részek, illetve a lábánál lelőtt katona kinyírása (amikor a nagy fémizét lelövi Mason, és az palacsintává lapítja a katonát)
-A szétlapított katona lábának remegése, és az ebből következő Goodspeed-Mason párbeszéd
-A csillés üldözésnél a lángoló katona halála
-A csillés üldözésnél Goodspeed első emberölése (a lelőtt katonát nem mutatták)
-Goodspeed elfogásánál a nigger katona beszólása ("Pedig én szívesen kibeleznélek, kisfiam.")
-A nigger katona beszólásának ismételgetése a cellában Goodspeed szájából
-Hummel halála (mikor eldől, és a csempén a dőlése nyomán folyik a vér)
-A "láncos" katona halála (Mason körbetekeri a láncot a krapek nyakán, majd a súlyt ledobja egy kútszerűségbe)
-A nigger katona esése (a "kisfiamos" nigger katona)
-Darrow halála (a kirepülés-kerítésfogás effektus)
-Frye halála (mikor Goodspeed beteszi a szájába a VX-et, és beveri neki :))
-Goodspeed esete az Antropinnal (az injekcióval)
-Goodspeed zuhanása a tengerbe"
Micsoda? A film lényegét vágták ki! Hát ezt nekik!
Jó hogy nem néztem meg. Nem hiszem, hogy kibírtam volna egy ekkora sokkot.... -
Prof William #43 Az én Equilibrium DVD-men van magyar hang.... -
#42 De igen, totálisan nevetséges.
Videóra már nem szoktam felvenni filmeket régóta (ha tehetem, a filmeket DVD-n beszerzem/megveszem). Kivétel ez alól az Equilibrium, amit kedden adtak a TV2-n. Azt felvettem videóra, mert a DVD-n nincsen magyar szinkron. -
#41 Most látom már korábban is írtam ide. Nem olvastam vissza , de most nem nevetséges ez az egész?? :D -
#40 Kimaradt, beszélek itt hülyeségeket, KIVÁGOTT jelenetek. -
#39 Kimaradt jelenetek a #27-es hozzászólásban. -
#38 Na ma lesz sokadszorra az retekklubbon.12-es karika van alatta, ami semmi jót nem jelent.
Csak szólok hogy aki teheti nézze meg a végét,mert ha ugyanaz lesz mint legutóbb azt a saját szemetekkel kell látni. :D Úgy megvágták, hogy Úristen.... -
#37 A zene, egyébként, még onnan lehet ismerős egyeseknek, hogy Régen ATV, (vagy TV3??) most m1-en ment/megy a Napkelte című műsor, amiben volt egy kereszttűz rovat. És ott is ppont ez a zene szólt. -
#36 Amúgy megsúgom, hogy a Szikla DVD-n az extrák között ott van a Pearl Harbor előzetese, mivel azt a filmet is a Szikla stábja készítette!!!
Amúgy az RTL Klubon lesz jövő héten. Aki már látta, az árulja már el: vannak benne véres részek? Csak mert az RTL vajon mennyit vág ki belőle. :( -
#35 osztom..HanS Zimmer télleg nagyon jó zeneszerző,csodálkoztam,hogy az Oscart a Tigris és sárkány elhappolta előle,mert egyszerűen fenomenális a Gladiátor zenéje...Mondjuk sok köze az Armageddonhoz nem volt(Trevor Rabin),ill a Rettenthetetlentek is james Horner írta a zenéjét,azé a Pearl Harbor-é nagyon ott van.
-
blackgamer #34 legjobb filmek egyike! -
#33 Hát igen, akkor utáltam meg az RTL Kulbot, és akkor döntöttem el, hogy megveszem DVD-n.
Azóta a megvágott TV-s Sziklára rá is vettem a Rocky 2.-t. Azt legalább nem vágták meg (annyira ). -
#32 na ez szép...
de jó hogy nem néztem meg tvben... -
#31 a Szikla szerintem is jó film és a zenéje is tényleg nagyon jó! :) -
#30 LOL 2 -
#29 asztakurva...én is néztem de ennyire nem emlékeztem.A megaloál az volt amikor a távcsöves csókát lelöki Mason és utána egyből az a rész jön amikor Goodspeed fut ki a fáklyával...hát ez nevetséges -
#28 LOL -
#27 Egy másik topikba írt régebbi hozzászólásomat biggyesztem be ide a Szikla TV verziójával kapcsolatban.
"Még 99-ben vettem fel a Sziklát az RTL-ről, akkor még normális csatorna volt. Sajna az első 7-8 perc lemaradt, mivel anno későn értem haza. Oké, gondoltam, most 2004-ben újra adják, legalább teljesen felvehetem az elejéről. Ó, én kis naív. Felvettem, majd másnap reggel megnéztem. Az a döbbenet, ami az arcomon ült, ne tudjátok meg. Csak statisztikailag: Ahelyett, hogy a film 7-8 perccel több lett volna az előzőleg felvettnél, annyi perccel lett rövidebb, amikor Womak a végén megkérdezi Goodspeed-et, hogy Mason-nel mi van. Tehát gondoljatok csak bele. Akit érdekel, annak itt van a Szikla teljesen kivágott részei:
-a katonai bázis támadásánál jópár katona kinyírása
-a VX gáz kihordásánál a bezárt katona esete
-a katonák bevonulásánál az Alcatraz-ba, amikor Mason röhög, Goodspeed kérdezi, hogy "Maga ezt élvezi?", és akkor Mason: "Hát mit mondjak, élvezetesebb egy napnál a sitten. Amikor filozófiát tanulok, és buzik taperolnak a zuhanyzóban."
-a speciális osztag kivégzésénél a véresebb részek
-a hullaházi lövöldözésnél a véresebb részek, illetve a lábánál lelőtt katona kinyírása (amikor a nagy fémizét lelövi Mason, és az palacsintává lapítja a katonát)
-A szétlapított katona lábának remegése, és az ebből következő Goodspeed-Mason párbeszéd
-A csillés üldözésnél a lángoló katona halála
-A csillés üldözésnél Goodspeed első emberölése (a lelőtt katonát nem mutatták)
-Goodspeed elfogásánál a nigger katona beszólása ("Pedig én szívesen kibeleznélek, kisfiam.")
-A nigger katona beszólásának ismételgetése a cellában Goodspeed szájából
-Hummel halála (mikor eldől, és a csempén a dőlése nyomán folyik a vér)
-A "láncos" katona halála (Mason körbetekeri a láncot a krapek nyakán, majd a súlyt ledobja egy kútszerűségbe)
-A nigger katona esése (a "kisfiamos" nigger katona)
-Darrow halála (a kirepülés-kerítésfogás effektus)
-Frye halála (mikor Goodspeed beteszi a szájába a VX-et, és beveri neki :))
-Goodspeed esete az Antropinnal (az injekcióval)
-Goodspeed zuhanása a tengerbe" -
#26 Az egyik legnagyobb film. Szvsz még a mai napokban is ütősnek számít. Hát a zenéje meg überfasza. Soundtrack megvan mp3ban, sokszor meghallgatom. -
#25 azok az erőteljes csörgő-zörgő-dobkiegészítő efektjei nagyon tetszenek:)) -
#24 az viszont meglep, hogy Harry Gregson-Williams Hans Zimmer tanítványa
furcsa de nekem alapjába véve több HGW szerzemény jön be mint HZ. -
#23 alap film. a kedvencem. megvan vhs-en meg dvd-n is tv-ben viszont direkt nem nézem meg.
sztem a magyar szinkron marha jó egyetlen bakit fedeztem fel ebben, amikor a Hummeres üldözés van és Connery betűzi a lánya nevét (Angelo), itt a vágás miatt csak a-n-g-t mond, de a magyar hang a g-nél leengedi a hangsúlyt, holott a sztori szerint ugye végigmondja akkor viszont fent kellene tartania.
de ezt leszámítva nagyon jó a szinkron.
ha ezt a filmet nem láttam minimum 30szor akkor egyszer se:)))
a zene meg űberállat. megvan az is az egész cd