A Szikla
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Buzi RTL... szerintem
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
There are HEROES... ...There are SUPERHEROES... ...And there is....
Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szar szinkron, rengeteg poén kivágva, 20 percenként 10 perc reklám...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
-a VX gáz kihordásánál a bezárt katona esete
-a katonák bevonulásánál az Alcatraz-ba, amikor Mason röhög, Goodspeed kérdezi, hogy "Maga ezt élvezi?", és akkor Mason: "Hát mit mondjak, élvezetesebb egy napnál a sitten. Amikor filozófiát tanulok, és buzik taperolnak a zuhanyzóban."
-a speciális osztag kivégzésénél a véresebb részek
-a hullaházi lövöldözésnél a véresebb részek, illetve a lábánál lelõtt katona kinyírása (amikor a nagy fémizét lelövi Mason, és az palacsintává lapítja a katonát)
-A szétlapított katona lábának remegése, és az ebbõl következõ Goodspeed-Mason párbeszéd
-A csillés üldözésnél a lángoló katona halála
-A csillés üldözésnél Goodspeed elsõ emberölése (a lelõtt katonát nem mutatták)
-Goodspeed elfogásánál a nigger katona beszólása ("Pedig én szívesen kibeleznélek, kisfiam.")
-A nigger katona beszólásának ismételgetése a cellában Goodspeed szájából
-Hummel halála (mikor eldõl, és a csempén a dõlése nyomán folyik a vér)
-A "láncos" katona halála (Mason körbetekeri a láncot a krapek nyakán, majd a súlyt ledobja egy kútszerûségbe)
-A nigger katona esése (a "kisfiamos" nigger katona)
-Darrow halála (a kirepülés-kerítésfogás effektus)
-Frye halála (mikor Goodspeed beteszi a szájába a VX-et, és beveri neki 😊)
-Goodspeed esete az Antropinnal (az injekcióval)
-Goodspeed zuhanása a tengerbe"
Micsoda? A film lényegét vágták ki! Hát ezt nekik! <#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
Jó hogy nem néztem meg. Nem hiszem, hogy kibírtam volna egy ekkora sokkot....
Videóra már nem szoktam felvenni filmeket régóta (ha tehetem, a filmeket DVD-n beszerzem/megveszem). Kivétel ez alól az Equilibrium, amit kedden adtak a TV2-n. Azt felvettem videóra, mert a DVD-n nincsen magyar szinkron.
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
PSN ID.: Beegabor
Csak szólok hogy aki teheti nézze meg a végét,mert ha ugyanaz lesz mint legutóbb azt a saját szemetekkel kell látni. 😄 Úgy megvágták, hogy Úristen....
Amúgy az RTL Klubon lesz jövõ héten. Aki már látta, az árulja már el: vannak benne véres részek? Csak mert az RTL vajon mennyit vág ki belõle. 😞
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Azóta a megvágott TV-s Sziklára rá is vettem a Rocky 2.-t. Azt legalább nem vágták meg (annyira
).\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
de jó hogy nem néztem meg tvben...

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
"Még 99-ben vettem fel a Sziklát az RTL-rõl, akkor még normális csatorna volt. Sajna az elsõ 7-8 perc lemaradt, mivel anno késõn értem haza. Oké, gondoltam, most 2004-ben újra adják, legalább teljesen felvehetem az elejérõl. Ó, én kis naív. Felvettem, majd másnap reggel megnéztem. Az a döbbenet, ami az arcomon ült, ne tudjátok meg. Csak statisztikailag: Ahelyett, hogy a film 7-8 perccel több lett volna az elõzõleg felvettnél, annyi perccel lett rövidebb, amikor Womak a végén megkérdezi Goodspeed-et, hogy Mason-nel mi van. Tehát gondoljatok csak bele. Akit érdekel, annak itt van a Szikla teljesen kivágott részei:
-a katonai bázis támadásánál jópár katona kinyírása
-a VX gáz kihordásánál a bezárt katona esete
-a katonák bevonulásánál az Alcatraz-ba, amikor Mason röhög, Goodspeed kérdezi, hogy "Maga ezt élvezi?", és akkor Mason: "Hát mit mondjak, élvezetesebb egy napnál a sitten. Amikor filozófiát tanulok, és buzik taperolnak a zuhanyzóban."
-a speciális osztag kivégzésénél a véresebb részek
-a hullaházi lövöldözésnél a véresebb részek, illetve a lábánál lelõtt katona kinyírása (amikor a nagy fémizét lelövi Mason, és az palacsintává lapítja a katonát)
-A szétlapított katona lábának remegése, és az ebbõl következõ Goodspeed-Mason párbeszéd
-A csillés üldözésnél a lángoló katona halála
-A csillés üldözésnél Goodspeed elsõ emberölése (a lelõtt katonát nem mutatták)
-Goodspeed elfogásánál a nigger katona beszólása ("Pedig én szívesen kibeleznélek, kisfiam.")
-A nigger katona beszólásának ismételgetése a cellában Goodspeed szájából
-Hummel halála (mikor eldõl, és a csempén a dõlése nyomán folyik a vér)
-A "láncos" katona halála (Mason körbetekeri a láncot a krapek nyakán, majd a súlyt ledobja egy kútszerûségbe)
-A nigger katona esése (a "kisfiamos" nigger katona)
-Darrow halála (a kirepülés-kerítésfogás effektus)
-Frye halála (mikor Goodspeed beteszi a szájába a VX-et, és beveri neki 😊)
-Goodspeed esete az Antropinnal (az injekcióval)
-Goodspeed zuhanása a tengerbe"

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

furcsa de nekem alapjába véve több HGW szerzemény jön be mint HZ.
sztem a magyar szinkron marha jó egyetlen bakit fedeztem fel ebben, amikor a Hummeres üldözés van és Connery betûzi a lánya nevét (Angelo), itt a vágás miatt csak a-n-g-t mond, de a magyar hang a g-nél leengedi a hangsúlyt, holott a sztori szerint ugye végigmondja akkor viszont fent kellene tartania.
de ezt leszámítva nagyon jó a szinkron.
ha ezt a filmet nem láttam minimum 30szor akkor egyszer se😊))
a zene meg ûberállat. megvan az is az egész cd
A TV verzió pont a sok vágástól volt borzalmas. Mert így a gyönyörû zene folyamatosságát is megtörték vele.

legjobb resz a filmbol?? sok jo res zvan.. kezdve a legelejetol ahol megy a lassu zene es halljuk a katonakat meg harris kimegy a sirhoz😊 arghh ubercool!
ja... megvan... LEGESLEGJOBB resz a furdoszobas szerintem... tiszta MGS es.. minden hang elhalkul..csak a zene.. es RATATATATATAATA😊
A film legjobb része szerintem az, amikor Goodspeed a napfelkelte tüzében kirohan a szabad levegõre a zöld jelzõrakétákkal a kezében. Amikor a pilóta véletlenül kioldja a rakétát, és felrobban a sziget hátsó része, na az a film legjobb pillanata képileg és zeneileg is.
Nekem sincs bajom a magyar szinkronnal, sõt Ed Harris magyar hangja egy fokkal jobb is az eredetinél.
gondolom csapattad mint a ket jatekot.. MGS twin snakes-t probaltad??? kicsit mas a zene.. amit sajnalok.. de szerencsere jo iranyba fordultak el.. van benne jopar fasza zene..sajna neten nem talaltam meg OST-t 😞