432
Megszűnik a Gamer magazin :(
-
Azaz! Istenem néha gagyi világítás mellett az a sok mai szemmel kicsi ketyere, játékok még a kivételezetteknek kazerttról!!!! Leleményesebb technikai zsnik addig hegesztették az Unitra magnót, mire az is megfelelt a célnak:) -
Kis nosztalgia: annak is van varázsa, amikor 13 éves korodra kiolvasod az antikváriumokban heti 2 körrel begyűjthető Rejtő könyveket!! De nem ám olyan tusatszarban, amiben most árulják, hanem másdik szériás Albatrosz könyvekből!!! Istenem, amikor sikerült elcsípni néha az elsőkiadásból!!! És akkor nem volt még a kanyarba sem internet, hogy megnézem a netenazt, hogy mi nincs meg, meg az hogy nézett ki? Persze megvan a hátránya is, Rejtőn felnőve szembetalálod magad azzal, hogy nem értik az áttételes poént :( De akkor is jó a nyomtatott anyag, maradandóbb, és még a polcra is kiteheted:) -
emléxik? spectrum 48k-val nyomultam a ...... klubba, nagyon jó volt. nem hiányzott a net. -
Azért anno az sem volt pite amikor röhögőgörcsöt kaptam a buszon a Kretén első számainak valamelyikétől!! Perverztata Rulez!! :) -
Azért ez ha megfigyelitek, a rendszerváltás óta tipikus mai jelenség. Említhetném a kezdetekkel, a legelőször begyűrűzött hamburgerrel, aztán a biliárd, aztán a mobiltelefon, aztán az újságok, stb, stb. szal ami jó, és kell, az először van egy pár, aztán hirtelen belefulladunk a kínálatba. Nézzétek meg az újságosnál: ma már egy autós újsághoz is 2 DVD filmet adnak, egyik pl a Kincs ami nincs klasszikus. Vazzee hamburgere, bankkártyája, mobilja, intimbetétje már mindenkinek van, itt az új őrület, legyen mindenkinek DVD-je is!! Lassan az ingyenes Metrómagazin is dvd mellékletes lesz. Szal nem csak a számtech újságokból van túlkínálat, hanem a többiből is. És egyre szarabb mind:(
Tényleg PC-X Az újságírókkal anno lehetett dumcsizni, ha elmentél a PC karácsonyra!! Emlékszik még ilyesmire valaki? -
Nagydög #67 "persze nem adja azt a feelinget hogy szaras kozben olvashatod, es rohogsz hangosan"
Miert kell ahoz szarni, hogy egy nyomtatott ujsagot elvezzen az ember, ezt nem ertem? Mondjuk en konyveken nottem fel. Lehet hogy a VSYNCben pislogo uj nemzedeket mar nem erinti meg a nyomtatott szo varazsa. -

milyen igazad van. inkább a pc guru purcant volna ki, csak ott van tőke...
elég szomorú hogy sokan az online olvasgatásra voksolnak, nekem megvan minden gamer... és nem csak a rötyin jó olvasni ( bármit ), metrón, utazás közben, balaton partján.
az offline média igenis kell. elfajuld dolog a net mellett megöregedni. -
persze nem adja azt a feelinget hogy szaras kozben olvashatod, es rohogsz hangosan, de ezt amiota 576 elkezdett lecsuszni semmi sem adja. Ezek meg plane nem. -
Nagydög #64 "1. egy ido utan a 14 evesek is kioregszenek, mrt ezeket nekik irjak"
Pont dupla ennyi vagyok. :) -
Nagydög #63 "Aztan 1 ideje mar nem is hianyzik, itt mindent sokkal hamarabb, es foleg: sokkal olcsobban (1.5-2k >> 0 ft) megtud az ember. 1re kevesbe van szukseg az offline ujsagokra, hamarosan a tobbi is kovetni fogja."
Es megmondanad, hogyan rakjam kupacba az online ujsagokat? Komolyabban: Lehet hogy az online ujsagok naprakeszebbek, de villam gyorsan el is evulnek. Meg valahogy egy nyomtatott ujsagnak hangulata van, ahogy egy konyvnek is. -
offline pc magazinok sorra fognak megszűni, 1. egy ido utan a 14 evesek is kioregszenek, mrt ezeket nekik irjak 2. az uj generacio mar reg a netet hasznalja 3.egyszemelyes jatekokat mar nagyon ritkan jatszanak az emberek, multiplayer jatekokrol meg ugye nem irhat semmit, szerintem 1 ev es megszunik gamestar is, pc guru is. konzolujsagok azok maradnak, de a pc-seknek eselyuk sincs. -
hát nekem ilyen 7-6 éves 576-ok is itt rohadnak, meg tavaly augusztusig az összes gamer :) -
Hű, mennyire iagazd van :)) nálam stabilan ott van 2-3 példány valamelyik PC-s játékújságból mindig, egy-kér Kretén társaságában :))
DB -
Nagydög #59 "ott van még a GameSzar meg a PC Guru is. Ezeket az "ős" újságokat sokkal többen veszik, ilyenkor már nehéz betörni a piacra, mert úgyis ugyanarról tudnak csak írni."
Ja. Csakhogy a jelenlegi PC Gurut a Vogel grundolta, miutan osszeveszett a keszitokkel. Igy a Vogelnel maradt a nev, a hozzaertes meg atkoltozott a Gamerbe. -
tajfun #58 Nem. -
tajfun #57 Akarmilyen szep is volt a regi vilag, ennek mar vege. Regen en is gyujtottem a Covot, aztan mikor szetkurtak a Gurut, majd mikor az is kette valt, abbahagytam, atalltam a netre e teren is. Aztan 1 ideje mar nem is hianyzik, itt mindent sokkal hamarabb, es foleg: sokkal olcsobban (1.5-2k >> 0 ft) megtud az ember. 1re kevesbe van szukseg az offline ujsagokra, hamarosan a tobbi is kovetni fogja. -
tajfun #56 Dehogynem, ujsag helyett a mobilodat viszed magaddal a retyora. :) -
tajfun #55 Az 576 volt a legszarabb mind kozul, jo is hogy csodbe ment. Sok koze nem volt a szamitogepes jatekokhoz. -
Lényegében szerintem ócska minden játék magazin, a cd-jét meg be nem engedném a gépembe. -
Brazil nem a Gamestarnal volt?
Es a joo oreg PC-X?(jo gamestar az utod de nekem soha nem toltotte be az urt utanna) -
Az nagy szar. -
Háát, én sajnálom. A Gamer magja nagyon értett ahoz amit csinált, és jó volt! Bár a neten szinte tényleg minden megvan, összehasonlíthatatlan az igazi valós, kézzel fogható írott anyag olvasásával. Bár szerintem tényleg ez a jövő ami már most is van, unott bamba arcok a metrón, mindenhol, aztán felvirulnak otthon a monitor előtt, mert neteznek. Nem lenne szabad elfelejteni, a régi, jól bevált dolgokat. Pl a vízpart mellé, amíg barátnő hódol napistennek, nem tudod levinni a netet. Viszont egy jó újságot igen:) Amúgy sajna elkurvult már az összes újság, és jelenleg PC-s játékújságból is több van havonta, mint 3. Mindegy, a maradékoknak már sosem lesz Braziljuk, meg CovBoyuk, mint a régi szép időkban. -
Hiába "ősújság" a PCGuru, ha csak a neve az... -
érdekes mégis legalabb annyian vettek a gamert mint a gamestart a felmeresek szerint.... nc -
hat gamer gamestarnal biztos jobb volt... -
Asszem a pc games mellékleteként még lehet olvasgatni pár oldalt a hajdani 100 vagy menyi oldalas gamerből, de ez így nem az igazi -
azért reggel sza*ás közben királyság olvasgatni, ezt a net soha nem fogja pótolni, remélem:) -
Hiába van neten sok minden, azért olvasni egy újságot még mindig jó
-
fúúúú, mekkora veszteség, hogy egy ilyen újsággal kevesebb lesz...
ott van még a GameSzar meg a PC Guru is. Ezeket az "ős" újságokat sokkal többen veszik, ilyenkor már nehéz betörni a piacra, mert úgyis ugyanarról tudnak csak írni. Annó a Zed magazin is ezért húzta le a rolót...
-
neuro #43 Asszem én nem veszek inkább semmilyen magazint ezek után :) -
Ja én is csak a CD.Games-t szoktam megvenni 2 havonta van és sok végigjátszás van benne.A többi felesleges mert fenn van a neten ami kell! -
576kbyte 4 ever!
csak hat ugye abbol is mi lett?
a gamestar meg egy kalap kaki. -
Gamestar forever, azelőtt meg pc x. Gamer anno ingyen számmal akart csábitani, hát szerintem tök fos ujság, a netre nyomják az embert, de akinek van netje, nem kell ujság. mondjuk (mint nekem) ingyen küldik a a gamestart, szivesen elfogadom :D:D -
Régi PC guru jó volt... aztán amikor két részre szakadt onnantól egyre roszabb volt mind2... kár érte -
Igy van -
Memorian... -
Cat #36 Játékmagazinok jönnek, mennek
[CSAK PISLOG] -
jaja :) Modemeseknek tökéletesek az ilyen újságok, amikor én is modemes voltam akkor vettem, de ma már nincs rá szükségem. -
már nem tudom milyen, de azt tudom, hogy eleinte a Gamert azok szerkesztették akik a PC Gurunál voltak régebben. És úgy indult újra a PC Guru egy új stábbal asszem, de viszont a gamernél meg később elmentek a régiek közül? áh nem tom, na mindegy, már nem érint a dolog :) -
de a lényegen nem válltoztat ;)