Biztonsági résekre bukkantak a WinZip tömörítőben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

En is csak winRAR-t hasznalok mar vagy 6 eve.
Demon Eyes Kyo
Nekem nincsen fent, rar-al tömöritem ki a zip-et is.

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

Szoval Punktumm! (Ez a vacak nem bir visszavonni) 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Ertsetek mar meg nem betomoritesrol van szo, hanem KITOMORITESROL! Irgumburgum. Nem mondom megeccer, ertelmezzetek amit irtam.
Azt a zipet amit a regi nem tudott kitomoriteni- es mas se- a 9es tomoriti...Puntkutmm!

gz8
Teljesen evidens, hogy a 2.x-es verzió NEM tudja kezelni a 3.x-essel tömörített cuccost. Elõre hogy lehet valami kompatibilis??

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
Amire te gondolsz, az inkább "Tömörítés 9-es Verziójú Zippel" néven fut...

Bújj bele egy kicsit a total commander beállításaiba, ott a zip tömörítõnél rábukkanhatsz a Belsõ zipes tömörítés opcióra, ahol 0-tól 9-ig lehet beállítani a tömörítés mértékét.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Ja. A régi winRAR sem kopatibilis az újjakkal(3.0 felett ha jól tudom). Mert a 2.x nem tömörítette ki 3.x el betömörített cuccost.

Szetrohogtem a belem! ;D

Nemtom ki akartam tomoriteni egy cuccost, de nem engette 8as winzip volt fonn. (Rar ace meg a legujjabbak)
Feltettem 9es zipet, lass csodat kicsomagolta. Gondolom ez a 9es ziptomorites.

gz8
Értetlenségemet elsõsorban Vegeta barátunk brilliáns fogalmazásképtelensége okozta

Most a PROGRAM 9-es verziójában állítólag új, hatékony(abb) algoritmust vezettek be.
A Windowscommandert meg fél éve nem frissitették e szempontból.

Tényleg nem akarom dícsõíteni a rar - illetve dehogynem 😊) - de az a legjobb.
Talán van egy két tömörítés, ami nagyon ritka, egyes esetekben jobb, de a közcélúak közül ez szeretem a legjobban.
Tiszta-sallangmentes kezelõfelület.
A zipet már csak azért se kedvelem, mert túlságosan elterjedt, túl favorizált.
Az ace bizonyos esetekben nem lenne rossz, csak megbízhatatlan, instabil.
Annyiszor volt vele durva adatvesztésem--kezdõ koromban.
Pl korábban ékezetes, meg tök meghatározhatatlan jelszavaknál a tömörítés használhatatlan lett, kirívó mennyieségû lefagyása, internal errorja volt, több rendszeren.
WinRar!

PKZip for Windows... fényévekkel jobb és ráadásul az erediti 😊

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

a zip szabványos, mindenki ki tudja tömöríteni, mig vállalati környezetben raról nem nagyon hallottak, acerõl méginkább nem

gz8
9-es verziójú tömörítés? Ammeg mi?

Lehet h en vagyok hulye, de a 9es verzioju tomoritest, a totcomm nem kezeli. 😄

akyyy
többfunkció, pl.?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

[HUN]PAStheLoD
windóz kommadner .. már Total Commander alapból kezeli ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

NeoMaN
ja. meg különbenis ki az a lökött júzer, aki winzip-et használ. rar vagy ace sokkal hatékonyabb sztem. zip a winfosos idõk elején volt szükséges...

Pontosan!!
ollie
Na ez a hír is csak arra jó, hogy az emberek gyorsan upgradeljenek a legújabb winzip verzióra drága pénzért, ha régebbi verzió van nekik...

arty
winrar+fájlmenedzser ... (FAR 😊 )

Forza.

Ph03niXx
Én a magam részérõl a PowerArchivert favorizálom.. Sok funkciójú, és ugyanúgy tömözít.

WinZip-et meg nem használtam vagy 4 éve...

Class is over.

A secunia honlapja szerint (be van linkelve)

"A problem caused due to insufficient validation of command-line arguments. This can be exploited by using a specially crafted argument to cause a buffer overflow and potentially execute arbitrary code."

azaz magyarul: meg lehet csinálni hogy egy adott virus akkor indul el a gépeden, amikor egy .zip fájlt kicsomagolsz

Miben nincs biztonsagi res?

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Demon Eyes Kyo
És mégis hogyan támadnak meg amikor kb. 2 percig megy? mindig nézik mikor inditom el v. mi?

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

lck
Igy van: WinRar RULEZ
gz8
Ezért használok inkább rart. Kevésbé csicsás a kezelõfelülete, ráadásul jobban tömörít, mint a zip