Biztonsági résekre bukkantak a WinZip tömörítőben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Azt a zipet amit a regi nem tudott kitomoriteni- es mas se- a 9es tomoriti...Puntkutmm!

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Bújj bele egy kicsit a total commander beállításaiba, ott a zip tömörítõnél rábukkanhatsz a Belsõ zipes tömörítés opcióra, ahol 0-tól 9-ig lehet beállítani a tömörítés mértékét.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Feltettem 9es zipet, lass csodat kicsomagolta. Gondolom ez a 9es ziptomorites.

A Windowscommandert meg fél éve nem frissitették e szempontból.
Talán van egy két tömörítés, ami nagyon ritka, egyes esetekben jobb, de a közcélúak közül ez szeretem a legjobban.
Tiszta-sallangmentes kezelõfelület.
A zipet már csak azért se kedvelem, mert túlságosan elterjedt, túl favorizált.
Az ace bizonyos esetekben nem lenne rossz, csak megbízhatatlan, instabil.
Annyiszor volt vele durva adatvesztésem--kezdõ koromban.
Pl korábban ékezetes, meg tök meghatározhatatlan jelszavaknál a tömörítés használhatatlan lett, kirívó mennyieségû lefagyása, internal errorja volt, több rendszeren.
WinRar!
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
WinZip-et meg nem használtam vagy 4 éve...
Class is over.
"A problem caused due to insufficient validation of command-line arguments. This can be exploited by using a specially crafted argument to cause a buffer overflow and potentially execute arbitrary code."
azaz magyarul: meg lehet csinálni hogy egy adott virus akkor indul el a gépeden, amikor egy .zip fájlt kicsomagolsz
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.