28
-
RpPRO #28 En is csak winRAR-t hasznalok mar vagy 6 eve. -
#27 Nekem nincsen fent, rar-al tömöritem ki a zip-et is. -
_Vegeta_ #26 Szoval Punktumm! (Ez a vacak nem bir visszavonni) :D -
_Vegeta_ #25 Ertsetek mar meg nem betomoritesrol van szo, hanem KITOMORITESROL! Irgumburgum. Nem mondom megeccer, ertelmezzetek amit irtam.
Azt a zipet amit a regi nem tudott kitomoriteni- es mas se- a 9es tomoriti...Puntkutmm! -
#24 Teljesen evidens, hogy a 2.x-es verzió NEM tudja kezelni a 3.x-essel tömörített cuccost. Előre hogy lehet valami kompatibilis?? -
#23 Amire te gondolsz, az inkább "Tömörítés 9-es Verziójú Zippel" néven fut...
Bújj bele egy kicsit a total commander beállításaiba, ott a zip tömörítőnél rábukkanhatsz a Belső zipes tömörítés opcióra, ahol 0-tól 9-ig lehet beállítani a tömörítés mértékét. -
entreri #22 Ja. A régi winRAR sem kopatibilis az újjakkal(3.0 felett ha jól tudom). Mert a 2.x nem tömörítette ki 3.x el betömörített cuccost. -
_Vegeta_ #21 Szetrohogtem a belem! ;D -
_Vegeta_ #20 Nemtom ki akartam tomoriteni egy cuccost, de nem engette 8as winzip volt fonn. (Rar ace meg a legujjabbak)
Feltettem 9es zipet, lass csodat kicsomagolta. Gondolom ez a 9es ziptomorites. -
#19 Értetlenségemet elsősorban Vegeta barátunk brilliáns fogalmazásképtelensége okozta -
Piscator #18 Most a PROGRAM 9-es verziójában állítólag új, hatékony(abb) algoritmust vezettek be.
A Windowscommandert meg fél éve nem frissitették e szempontból. -
Piscator #17 Tényleg nem akarom dícsőíteni a rar - illetve dehogynem :)) - de az a legjobb.
Talán van egy két tömörítés, ami nagyon ritka, egyes esetekben jobb, de a közcélúak közül ez szeretem a legjobban.
Tiszta-sallangmentes kezelőfelület.
A zipet már csak azért se kedvelem, mert túlságosan elterjedt, túl favorizált.
Az ace bizonyos esetekben nem lenne rossz, csak megbízhatatlan, instabil.
Annyiszor volt vele durva adatvesztésem--kezdő koromban.
Pl korábban ékezetes, meg tök meghatározhatatlan jelszavaknál a tömörítés használhatatlan lett, kirívó mennyieségű lefagyása, internal errorja volt, több rendszeren.
WinRar! -
BlackRose #16 PKZip for Windows... fényévekkel jobb és ráadásul az erediti :) -
Cat #15 a zip szabványos, mindenki ki tudja tömöríteni, mig vállalati környezetben raról nem nagyon hallottak, aceről méginkább nem -
#14 9-es verziójú tömörítés? Ammeg mi? -
_Vegeta_ #13 Lehet h en vagyok hulye, de a 9es verzioju tomoritest, a totcomm nem kezeli. :D -
#12 többfunkció, pl.? -
#11 windóz kommadner .. már Total Commander alapból kezeli .. -
#10 ja. meg különbenis ki az a lökött júzer, aki winzip-et használ. rar vagy ace sokkal hatékonyabb sztem. zip a winfosos idők elején volt szükséges... -
lola #9 Pontosan!! -
#8 Na ez a hír is csak arra jó, hogy az emberek gyorsan upgradeljenek a legújabb winzip verzióra drága pénzért, ha régebbi verzió van nekik... -
#7 winrar+fájlmenedzser ... (FAR :) ) -
#6 Én a magam részéről a PowerArchivert favorizálom.. Sok funkciójú, és ugyanúgy tömözít.
WinZip-et meg nem használtam vagy 4 éve...
-
Cat #5 A secunia honlapja szerint (be van linkelve)
"A problem caused due to insufficient validation of command-line arguments. This can be exploited by using a specially crafted argument to cause a buffer overflow and potentially execute arbitrary code."
azaz magyarul: meg lehet csinálni hogy egy adott virus akkor indul el a gépeden, amikor egy .zip fájlt kicsomagolsz -
tajfun #4 Miben nincs biztonsagi res? -
#3 És mégis hogyan támadnak meg amikor kb. 2 percig megy? mindig nézik mikor inditom el v. mi? -
#2 Igy van: WinRar RULEZ -
#1 Ezért használok inkább rart. Kevésbé csicsás a kezelőfelülete, ráadásul jobban tömörít, mint a zip