2389
Sudden Strike mindörökké
-
HunButyok #949 J aés frnacia loves is kéne, meg meg német is, meg orosz is... J ameg lovaskocsi is, de mondjuk nagyon-nagyon sok benzinnel, mert így nem kéne tankolni... és akkor tök jó lenne a játék... magyar lovaskocsi, meg német, meg orsoz is jó lenne. Lengyelről nem is beszélve. Sőt még francia is jöhetne... -
HunButyok #948 Ja pár új repcsi, új fegyverekkel: http://www.hsm-suddenstrike.de/ itt a downloadsban a unitoknál van pár jó cucc... akkor ezeket is simán bele tudod nyomni a játékba...
-
HunButyok #947 ja nem blackwindiw, hanem blackwidow! Nem mindegy hogy feketeablak vagy feketeözvegy... :)
Ja ajó kis kétfontos angol ágyút meg tudod reparálni hogy ne vágjon ki, valamint a német skoda tankokat? -
HunButyok #946 ja nem blackwindiw, hanem blackwidow! Nem mindegy hogy feketeablak vagy feketeözvegy... :) -
HunButyok #945 magyar héjának a finn repcsi kellene... -
HunButyok #944 Hát most vizsgaidőszak... nekem nem nagyon lenne, pontosaban svenn-nek... Amúgy afrancia char 2C-t ki ne hagyd, meg pár lengyel egyéb tankot, ja meg Citroen személykocsi is kéne ám... meg francia, lengyel, magyar teherkocsinak valami kájfos dolog... -
Salvaje #943 Kéne valaki, akinek felszerelése és elég ideje van arra, hogy Mod-ot készítsen, vagy legalábbis segítsen az egységek beállításában. -
Salvaje #942 Jah, és a követező egységeket fogom belerakni a sommer battles-ba:
A tervezett lista:
USA
----
B-17
B-24 Liberator
p-61 Blackwindow
LCM Landing Craft Mechanized
LCT5 Landing Craft tank
LCI Landing Craft Infantry
LCVP Higgins landing craft
M4-M5 traktorok, mint tüzérségi vontatók
m4 aknamentesítő tank
DUKW teherautó
UK
----
Daimler dingo
6-fontos ágyú
Morris C8 Quadrat
P-51 Mustang angol felségjellel
Német
------
SiG33 önjáró tarack
SiG33 tarack
Wespe önjáró tarack
Bison önjáró tarack
Brumbär rohamtarack
Panzer III N
Mercedes LKW
Sdkfz 7
Stuka zu Fuss
Me-323 Gigant 60 férőhellyel
Fw-190 vadász
Bf-110 csatarepülő
Ju-87 D Stuka
Bergepanther javítóautó
USSR
-----
BA-10 páncélautó
Su-76 önjáró tarck
Su-76i rohamlöveg
85mm légvédelmi ágyú
T-90 légvédelmi tank 4x12,7mm
IS-3 tank (1945)
Yak-3 vadász
Il-2 vadász (rakétákkal)
Polikharpov-1 vadász 2x12,7mm géppista (ebből akár Héját is lehetne csinálni a magyar légierő számára)
Zis-1 45mm tankelhárító ágyú
Franciaország
Renault Ft-17
Renault R35
SA-37 ágyú
Magyarország
Toldi II 40mm
Turan I 40mm
42M T-38
40M Páncéltörő ágyú, a pak37 mintájára, csak 40mm-es Kaliberrel
36M Bofors légvédelmi ágyú
31M Schwarzlose géppista
1918M tábori ágyú 76,5 mm (robbanólövedéket lő)
1915M hegyi ágyú (robbanólövedéket lő)
1908M Skoda ágyú (a gránátvetőhöz, meg a nebelwerferhez hasonlóan fog működni: autómatice lő, ha ellent lát.:D)
36M gránátvető 81mm-es torokkal
remélem nem hagytam ki semmit
Üdv. Salvaje
-
Salvaje #941 NO, JÓ hírek:
A Winter War-ban az össze tank benzijét átállítottam. Most a teherautók stb. következnek. Jah, és kissé feljavítottam a HP-t és a Páncélzatot is főleg a nehéz tankoknál :D
A könnyű tankok 320-380
A közepes tankok 235-260,
A nehéz tankok 187-220 benzinnel rendelkeznek.
jah, és egy korrigálás. Most hogy több lett a nezéztankok benzinje, a nehezebb lett feltöltésük is: 1 egység bentankkolásához 25-30 "litert" töltenek ki a tartálykocsik. így pl.: a királytigris feltankolása 178*32 benzinbe, vagyis 5696 benzinbe kerül.
persze az lenne a legjobb, ha meg tudnám itatni a tankokat :D
Szomorkodni viszont nem kell, mert természetesen megnöveltem a tankerek kapacitását is, mostmár 12-16000 egységet fognak szállítani, a vasúti vagon pedig 50 000-t úgy, hogy visszanő neki.:D
Na hogy tetszik?
Arra gondoltam, hogy a lőszeresládák kapacitását is visszaállítom a Foreverben megszokott 4-5000-re :D
A Winter War-ban lévő rohamlövegek kb 20-25%-al kapnak többet annál a tanknál, aminek alvázából kialakították öket. Teherautók kb 1000-1100 naftát fognak kapni. A páncélautók 4-500-at, a motoros pedig 1500-at.
Na hogy tetszik? -
HunButyok #940 És már nem szar 100 benzin vanm a szar Tigrisben? Na akkor talán még használható is golyófogónak! Eddig még frontvonalat puhítani sem volt jó, mert nem jutott el addig soha, de most már legalább jó ellenséges tüzérség-céltábla lesz belőlük...
Amúgy a T-34-esek és Sherman-ok benzinjét is megnövelhetnéd, mert nem csak 200 km volt a hatótávolságuk...
-
#939 A franciákat nem kell :-)
Na meg az sem baj, ha az orosz tankok nem túl pontosak, de azt támogatom, hogy a magyar egységekből legyenek G.I. Joe-k. Egy pisztoly lövés, egy felrobban T34-es :-) -
HunButyok #938 Ha ezt Svennek elmondom, minimum berúgunk örömünkben... Nyikk-nyekk... -
HunButyok #937 Ja salvaje! Jöjj rá először még arra, hogy hogyan lehetne pontosítani pár tank lövését, mert nagyon hokik a szovjet tankok a SB-ben... Hú, na meg fel kéne turbózni a magyarokat, meg a farnciákat, meg a lengyeleket! Wow!!!!! -
HunButyok #936 Na végre valami jó hír sudden-téren... amig rájössz a többi titok nyitjára, addog Operation Flashpointtal ölöm a ruszkikat! Ratatatatatatatata!
Gratula Salvaje!
14/88
-
Salvaje #935 No, úgy tűnik rájöttem, hogy lehet a Schelle barátunk modjába bepiszkálni. Legalábbis azt hiszem.
A gond csak az, hogy egy Unitnak vagy 100 féle paraméterét kell beállítani,. valamint vissza kell sue-ézni a megfelelő helyre.
Egyelőre a legégetőbb problémát, a benzint sikerült csak orvosolni:
Megtaláltam az idevonatkozó linket, és átállítottam a:
Tigris E - 210 benzin
Királytigris - 178 benzin
Párduc - 255 benzin
paramétereket.
A helyzet az, hogy ezeken kívül nem sokra jutottam. de már tudok uj egységet is berakni, csak a paramétereket kellene jobban ismernem. -
Salvaje #934 No, úgy tűnik rájöttem, hogy lehet a Schelle barátunk modjába bepiszkálni. Legalábbis azt hiszem.
A gond csak az, hogy egy Unitnak vagy 100 féle paraméterét kell beállítani,. valamint vissza kell sue-ézni a megfelelő helyre.
Tigris E - 210 benzin
Párduc - 255 benzin
paramétereket.
A helyzet az, hogy ezeken kívül nem sokra jutottam. de már tudok uj egységet is berakni, csak a paramétereket kellene jobban ismernem. -
Salvaje #933 No, úgy tűnik rájöttem, hogy lehet a Schelle barátunk modjába bepiszkálni. Legalábbis azt hiszem.
Tigris E - 210 benzin
Párduc - 255 benzin
paramétereket.
Salvaje #932 Igen, ismerem.
LEgfontosabb lenne most a Sommer battles-be a legfontosabb egységeket belerakni.
Ugymint az orosz 85mm-es légvédelmi ágyú, stb..
De egyelőre még nem tartok itt. Egyelőre még sehol sem tartok, dolgozom.
-
#931 Ezen az oldalon is találtok hasznos infokat:
http://www.leonardslair.com/lair10.htm
Egységkészítés beszerkesztés, milyen programokkal, satöbbi. -
HunButyok #930 ez a PCK explorer tutira kell ha új junitokat szeretnél... -
HunButyok #929 Wazze! Megnyitottam a desceditor-ról a képet a fórumból és vadul kattintgattam a cancel gombra, és azt hittem lefagyott agép... pedig csak kép volt az a cancel felirat... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! -
HunButyok #928 viszont Salvaje! Amik ezen az orosz fórumon be vannak linkelve, azokat sztem mindet le kell tölteni nem? Mert a kül. hozzászólásokban ezekhez van infó... -
HunButyok #927 Halihó! Rock N Roll!
A belinkelt oldalon Salvaje, amik vannak érthetőek, csak az a baj, h nem tudom hog ymelyik szót nem kell fordítanom néha, mert az valami progi vagy, fájl vagy mittudoménmicsoda... Ha ráérek, lefordítom Neked. De asszem kezdem érteni a dolgok lényegét, ahogy leírja... Érdekes, hogy bmp-kről magyaráz, tehát képekből vannak összerakva az egységek?
Igen, azzal van bajom hogy pl mit kell magyarra fordítanom és az amit angolul meg kell hagynom... mert pl.: work in RGB space... ez így értelmezendő, vagy dolgozz üres RGB-ben... nekem ez a bajopm az info-s szövegekkel... nem tudom h mit kell lefordítani és mit nem... Na jó, a photoshopt nem fényképészetnek fordítom... :D
Na majd okoskodok én is, de most egyelőre a mesémmel foglalkozom...
Amúgy Salvaje! Szüzikehomikagabika, azaz a hulla nem tud angolul? Bizti segítene fordítani. És nem rossz indulatból mondtam ezt sem! Értve? Rád nem haragszom, mert helyetted is a szüzikehomikagabika, azaz a hulla fogja elvinni a balhét. Tudod, az a bűnös, akire én azt mondom...
Amúgy úgy hallom hogy állítólag rosszakat mondok Rád... inkább vicceseket mondtam, de rosszat nem... Mondjuk nem tetszett az MTV-s dolgokhoz a hozzáállásod szeptemberben... :P Ennyi, de végül is kvittek vagyunk, mert Neked sem tetszik hogy "fasiszta" vagyok... Na szóval tudd hogy én nem haragszom, úgyhogy nemtom mi van... na bánja kánya!
Olvassatok!
http://gportal.hu/csorrencs-kalandjai
88/14 SH!
-
#926 Sajnos az én gyengécske angol tudásom, ehhez édes kevés. -
Salvaje #925 Hali Bütyi,Axon!
Remélem te jobban tudol angolul, mint én. Ugyanis vannak leírások a Modszerekesztő progikhoz.
Ezen az internetcímen:
[URL=http://forum.sudden-strike.ru/showthread.php?t=6002]
megnézheted őket.
-
HunButyok #924 Oké, köszi szépen, megpróbálom és úgy teszek ahogyan mondtad! -
#923 XBox-os játékokat nem ismerek.
Tárhelyet tudsz regisztrálni bármelyik ingyenes szolgáltatónál (www.uw.hu vagy www.atw.hu vagy www.srv.hu meg van még jónéhány).
Ha kész, akkor elküldöd a tárhely nevét felhasználóját és jelszavát, én pedig feltöltöm neked. Érdemes gyorsan lehúzni, mert törlik ha észreveszik, hogy illegális cucc került fel. -
HunButyok #922 Viszont a harmadik küldetésnél ebben a játékban a végén van egy freddie krugeres karmos kező gengszetrevezér, akit akárhogy is próübálok, nem tudom agyonverni. Van nálam egy hockey ütő is, azzal jól tudom sebezni, de sajnálom, hogy a boxerem a zsaruknál maradt... Na aztán ütüm.-vere, de amikor eltöröm ahátán ahockey ütőt, akkor ott állok puszta kézzel a karmoskezű bácsival szemben,és kaszabol-csak kaszabol. Esetleg ezt a játékot is simered Axon? Ha igen: te tudnád esetleg hogy hogyan tudnám agyonverni azt a bűnözővezért? Tudod, a metróaluljáróban akivel meg kell küzdenem. -
HunButyok #921 Én még ediog nem ismertem e játékot, de úgy látszik a régi játék ajó játék... Pl. az új Price of persiát is kipróbáltam, de nagyon hoki lett... mint egy csimpánz kell ugrálnom a falon... Brrrr...
Ja meg XBOX-on még ami megtetszett, az a Beat down - Fists of vengeance nevű játék. Kiválasztottam egy srácot benne, vele vagyok. Eg ykocsmában lakom, széjjelverek mindenkit és feljődöm. A srácot már átalakítottam eg yskinheaddé és főként nmégerekbe kötök bele... kifosztom őket (meg a punkokat is) aztán kkivégzem őket. Egy verekedős játék, d enagyon zsír, nekem tetszik. Üldöz benne a rendőrség, a maffia... írtó brutális játék. Pl, amikor késsel kivégzek valakit, vagy boxerrel szétkalapálom a fejét. Jó a sörösüveg és a hokiütű is erre a célra... A kis skinehad figurámat Aaronnak hívják. Most eygelőre zöld tornacsukában, hawaii ingben (erre szükségem van aküldetés miatt), és farmerben tolom. Sajnos a kafa boxeremet elvették tőlem a zsaruk amikor bevarrtak... de megléptem. Amit sajnálok, az az, hogy az első küldetés befejkezése után havromat, Hawk-ot (egy nagydarab motorosrocker) nem vittem át akövetkező pályára, de már a második végén felhívtam és találkoztam vele. Pacsi-pacsi és megyünk ütni...
Eddig nem szerettem a brutális játékokat (bár a sudden is az eléggé), de ez kefejezetten tetszik. Van egy járókelő asszem a Downtown Street-en, aki hasonlít a szüzibuzigabira (egy számomra kinevezett célpont a valóságban), na őt mindig elkapom, ha összefutok vele. Egyszer sikerült úgy kiütnüm, hogy rátérdeltem és deszkadarabbal ütöttem a fejét... Imre barátom (övé a gép) skinheadje erősebb mint az enyém, mert ő 27-es szintű streetfighter, én meg csak 13-as vagyok... de azért már tudok én is olyan trükköket, hogy fejem felett átdobon, vagy lépcsőkorlátba kenem a fejét...
Na ennyit a többi játékról... :)
Bevallom, ténylega gresszívabb lesz az ember ilyen játékoktól, ahol a "kamerára" föccsen a vér, de néha ilyen is kell... -
HunButyok #920 Nekem nagyon bejött... Fúúúúúúúú, főleg ugye a tankozás... az egy csoda... jó végre belülről is látni egy tankot játék közben... :) -
HunButyok #919 Hogyan kell regisztrálni tárhelyet?
-
HunButyok #918 Húha... komoly... Nem semmi... És Te is szereted? -
HunButyok #917 Ja bocsika a sok helyesírási hibákért, de tipikus gépíróbetegség... :)
Meg siettem mint amikor egy RPG-s katona ha Abrams-et lát... :)
-
#916 Az Operation Flashpoint egy nagyon régi játék. Mondjuk nem régebbi mint a Sudden Strike :-)
Nekem megvan. Ha regisztrálsz valahol tárhelyet, akkor feltöltöm neked. -
HunButyok #915 Halihó Mind 'N' kinek!
Hú, a hétvégén lett eg ymásik játék-szerelmem is: Operation Flashpoint Cold War Crisis. Arról szól, hogy a '80-as években kitör a háború és amcsik a komcsik ellen... Egy single pályán játszottam. Egy faluba kellett berombolnom az Abrams-eimmel egy faluba. Sok géppuskás és RPG-s orosz lött ránk. Én voltam a vezértank parancsnoka. Négy Abramsecske indult el a küldetésre. Én írányítottam az embereket és paarnacsokat osztogattam. Rádión tartottam a kapcsolatot a többiekkel. Beromboltunk afaluba. Megmondtam alövegkezelőmnek, hogf ypárhuzamosított géppuskával szedje le az orosz gyalogosokat. Hát szedték is. csöücsültem a parancsnoki székben és csak pörögtem jobbra-balra és kaszált a barátom (akit a gép iránytott, de igencsak jól). Aztán elhelyezkedtünk a városban. És a keleti szélén voltam a falunak. Véletlenül elcsaptam tankkal egy amcsi bajtrsat, kipattantam atankból és megnéztem a komának mi abaja. Hát nem sok mindet érzett már. Útközben egty meggyilkolt orosztól szereztem egy RPG-t és visszacsücsültem az Abramsembe. Helyet sceréltem a sofőrömmel, hogy hadd vezessek én is eg ykicsit. Kameraállást vátottam és periszkópokon majd kémlelőnyílásokon kisasolva vezettem. A hangtechnikánkat beállítottam maxra és ekkor jött az orgazmus:
Az ablakok megremegtek új albérletemben. Rápillantottam a műszerfalra: kilóméteróra, fordulatszám, meg mittudomén milyen gombok... És beindult az 1200 lóerős gázturbinás motor... Ami hang volt a tankban, illetve a szobában, hát az leírhatatlan... Ami gond volt az csak az, hogy annyira beindultam, hogy 1000 méterre álltam csak meg az őrhelyemről. A térképet eleinte nehezen hasznűáltam, a tájékozódás kevésbé ment. És amikor jöttek a szovjet T-80-asok és BMP-k csak nehezen találtam vissza baráétaimhoz a faluba. Elbújtam egy ház mögé. Ott kicsit beszorultam, meg a löveget sem tudtam forgatni afalak miatt (Kelly hőseiben is ez volt). Na kitolattam, és helyet cseréltem a tüzéremmel. Betöltöttem a páncéltörő gránátzot az ágyúba és bimm, egy másikat (valós töltési ideje van az Abramsnek)és bumm... igaz, hogy a tévmérő is gondot okozott, de azért egy BMP kivégeztem. A társaim, akik közül scak egy ASbramns maradt életben, segítettek kilőni a többieket. Kb 2 órába tellett ez a küldetés, de nagyon zsír volt... Ma este talán T-80-assal is lejátszok egy hasonló küldetést. A játék nagyon nagy méretű, a táj grafikája jobb is lehetne, de a fegyverekés járművek elég jól kidolgozottak. De ami igazán tetszik, az a teljes valósághűség... Meg a nagy unit-ok... persze attól függ milyen kameraállásból nézzük. A Játék olyan mondjuk, mint egy megbonyolított Medal of honour, de sokal nehezebb... Főleg ha parancsnok vagyok...
Helikoptert is megpróbáltam vezetni, de felszállni sem tudtam vele... és lőlett amikor becsücsültem és próbáltam felszállni... :)
Nagyon jó játék: térképpel kell tájékozódni, meg irűánytűvel, éjszaka csillagok állásából. A fegyverek célzóberendezése ugyanaz mint valóságban, ugyanilyen mutatós éjjellátóval, infratávcsővel nézelödni, vagy tankkal távmérőzni... Négy órámba tellett, amig megtanultam kezelni a parancsnoki helyzetemeben a dolgokat... XBOX-on játszottam, de megvan PC-n is ez a játék. Ezt fogja tőlem kapni karácsonyra Sven, ha meg tudom szerezni valahonan... Mutattam belőle neki is képeket is tetszik neki... Ami a hátránya, hogy minden angolul megy a játékban. A rádiózás, a parancsok... Jó ksi angol nyelvlecke a játék...
Ja és ami jópofa, vanak civil járművek is. Zetor traktor, autóbuszok, skoda, lada, moszkvics stb... teherkocsik, jeep-ek, helikopterek, repülők, meg ami szemszájnak ingere... és minden vezethető... igaz nehezen...
Na csörögjenek akis lánctalpacskák! Csirr-csörr-brümm-brümm!
Jajj, játszottam egy sniperes pályán is benne, ahol három sniper (gépi) voltam egy csapatban. Becsücsültünk a jeep-be és elmentünk megolni a Specnaz-os tiszteket. 1300 méterről szedtem le őket... a hiper-szuper amcsi mesterlövészpuskámmal. Rá lehetett közelíteni a célra, és bumm! Egymás után hasaltak el a specnazosok... Igaz először a térképet megint nem tudtam megfejteni, és rossz irányba mentem a kis jeep-pel (sofőrként mentem, egyik tárasm melettem ült, a harmadik pedig a jó kis 0.5-ös géppuskánál), neki is mentem eg yfának és összetörtük magunkat, utána meg belefutottunk egy szovjet őrjáratba, és a BMP kivégzett minket... fuck.
De amúgy lehet lenni a játékban civilekkel, ellenállókkal, szovjetekkel, amcsikkal is... A civilekkel káémkedni kell, információt gyűjteni, az ellenállókkal fegyvereket lopni, gerillharcot folytatni, a többi meg egyértelmű. Én természetesen a páncéloskat szeretem...
Van tehát stratágia, taktika és lövöldözés E/1-ben... Isteni!!!!!!!!!
-
Salvaje #914 Üdv.
rátaláltam egy progira amivel állítólag Mod-ot lehet készíteni, vagy bele lehet piszkálni az egységek leírásába.
Már csak rá kell jöjjek hogyan működik :)) -
Salvaje #913 Üdv. emberek!
tegnapelőtt kiprópáltuk Svennel a Donyec pályát. Már az indításkor láttuk, hogy ezt a térképet akár heekig is lehet játszani, olyan nagy.
Felmerültek továbbá konstrukciós hibák is, ezeket mihamarabb orvosolni fogom.
Így is sikerült 1674 oroszt 623 német ellenében, 97 tankot 26 ellenében és ami nem mindengy 89 repülőt 45 ellenében elpusztítani. Úgy tünik, a Luftwaffénél új ászok vannak születőben... -
HunButyok #912 Oké wateed! Minden megoldható... Általában RCM 1.11-ben gyártunk pályát, és magyaros pályák lesznek majd RCM 2.5-ben. Legalábbis mi ilyeneket szeretnénk...
Mind 'N' jót! RIOT forever! -
wanteed #911 Sziasztok!
Elkülditek nekem is a pályadömpinget?
Bár én nem vagyok nagy spíler, de szeretek játszani!
Ha igen:
[email protected]
köszi -
#910 Vállalom! :-))
Természetesen örömmel tesztelek minden single pályát.